Прагляд Поўнай Версіі : Lancia Lybra 1.9 jtd Эбу Заблакаваны Чо
Прывітанне ўсім, і я вельмі спадзяюся (але шмат) змаглі дапамагчы ў гэтай сітуацыі.
у залежнасці перапрызначэньне, і я затрымаўся блок
Лянча Либра 1.9 jtd 81 Квт 110 л. с. 2001 года.
я зрабіў чытанне без праблем, некалькі дзён таму з Кесс ў паслядоўны.
я выклаў файл, чыталі ў базе дадзеных .у гэтым партале.
вынікаючы радам, каб закрыць egr, я зменены, як у дадатку (egr off)
сёння я пайшоў пісаць на ЭБУ, я вырашыў напісаць ВЫНІК (я, здаецца, няправільна іх)
там ён паставіў вельмі прыблізна 3 хвіліны кажа: выключыце карціна - запіс завершана паспяхова -
затым у рамках выключаны, на верхнім ок, праграма зрабіла debuffering (або што-то пісаў падобнае ).
ўключаю запальванне і застаецца жоўтая лямпа ключ (код) гарыць, тэмпература з чырвоным святлом і lancettra на 130 градусаў, і аўтамабіль не заводзіцца.
я паспрабаваў яшчэ раз пісаць у стары файл на ложак, але Kess, я па памылцы "званок-будзільнік".
я спрабаваў чытаць файл загружаны і нічога не рабіць, заўсёды памылка "званок-будзільнік".
я спрабаваў выкарыстоўваць функцыю recovery (пры гэтым, не маючы паняцця, як гэта працуе), але нават з гэтай (замах на два тры разы без прыпынку межах) не памятаю памылку, але завісае.
я спрабаваў зрабіць дыягностыку, але цяпер нават не праграма дыягностыкі, якія я выкарыстоўваю не знаходзіць эбу.
Дапамажыце калі ласка.
не думаю, што гэта праблема агульная, і таму, што ваш файл будзе завершана, я думаю, гэта больш праблема запісу інструмента, або, блок кіравання, ( гэта здарылася са мной на 147 з блокам кіравання ўласнай сям'і, я памерла, у той час як праграміст, а не вы, і больш здымкі) тое, што табе трэба зрабіць, калі з recovery , адкрыць блок отпаять ФЛЭШ-памяці І ПЕРАПРАГРАМАВАЦЬ НА ШКОЛЕ З ФАЙЛАМ КРЫЧЫ, або да мяжы з зменены файл, але спачатку выправіць cks.
Aia... sn у М***, калі гэта адзіны шлях... у мяне ёсць толькі Kess V2
дзякуй Ugoboss для своечасовага адказу...
як гэта адбылося, ці не здарылася, не думаю, што рахункаў вельмі шмат.
магчыма, мне было б прасцей замяніць ЭБУ, але code?
частка карты, што я выклаў тут, і я магу загрузіць яго (пры ўмове, што інструмент-гэта не праблема, і ідзеце, каб заблакаваць іншы магчымай другой ecu!!!)
дадам дзве дэталі
файл .мод я дапрацаваў з ecm 2001 года, а не з titanium, (але калі вы не заўважылі праблемы, не думаю, рахункі)
адзіны блок, які я напісаў, памятаю, што праграмнае забеспячэнне Kess, перш чым пісаць, ён папрасіў мяне ўставіць файл параўнання. у гэтай запісу замест гэтага я спытаў, па-твойму, я магу давяраць мой клон? можа быць, што ў 2001 годзе не аўтаматычна выпраўляе кантрольную суму, і я павінна зрабіць гэта на файл .мод перад загрузкай?
аааа...файл egr Lybra 1.9 egr off.мод, калі я пісаў, быў прызначаны без пашырэння... толькі "Lybra 1.9 egr off"
можа быць, гэта прычыны праблемы?
Прабачце ugoboss, я само сабой якія разумеюцца, што Кесс не можа зрабіць аперацыю, што вы мне сказалі, я памыляюся?
Але я спрабаваў пісаць у файл, Крычы?
у файле, які ты выклаў, кантрольная сума не правільна..
Цяпер у мяне ложак лепш, я бачу, што ты спрабаваў напісаць.. я б сказаў, паспрабуйце зноў, нават сіл пісаць.. у адваротным выпадку паспрабуйце ў Boot Mode, чытаючы перад, каб потым аднавіць файл, калі неабходна з чытання крычы, што ты чытаў ад паслядоўнага
якой будзе працэдура, каб прымусіць пісаць?
я ўжо спрабаваў чытаць, нічога не рабіць, памылка "званок-будзільнік", кажа ён.
Boot mode я не ведаю, як гэта працуе, я паспрабаваў recovery, але менавіта, не атрымоўваецца зрабіць чытанне нават у гэтым выпадку.
я, здаецца, атрымаў eroot будзільнік таксама толькі ў спакусу ID.
якой будзе працэдура, каб прымусіць пісаць?
я ўжо спрабаваў чытаць, нічога не рабіць, памылка "званок-будзільнік", кажа ён.
Boot mode я не ведаю, як гэта працуе, я паспрабаваў recovery, але менавіта, не атрымоўваецца зрабіць чытанне нават у гэтым выпадку.
я, здаецца, атрымаў eroot будзільнік таксама толькі ў спакусу ID.
Не трэба прачытаць, але запісаць файл на Врі.. не ведаю Kess, але і іншыя прылады дазваляюць пачаць пісаць без ID і г. д. прымусіць пісаць нават у Recovery
што тычыцца Boot, Але пошук у інтэрнэце, што знойдзеш усю інфармацыю, неабходная..
ок, я зразумеў, як працуе boot mode. паспрабую гэты шлях да названай ugoboss.
я знайшоў апісанне гэтай працэдуры, каб паставіць у boot mode edc15P (але толькі на англійскай мове)
прашу пацверджання, што гэта ж нават для edc15C7, і калі я разумею правільна, што рабіць
1 з максімальнай далікатнасцю адкрываю вечка
2 порта pin 24 flash (павінен быць чып BT400) масы, паклаўшы ў сярэдзіне супраціў, па меншай меры, у 1 Ком
3 уключыце запальванне, адключыць масу на пін-код 24 і спроба чытання/запісу
....ecu павінен трымаць boot mode на пару гадзін або, па меншай меры, на час чытання з розных ўключэнне/spegimenti кадраў, неабходных праграмнага забеспячэння
я сказаў, праўда?
ок, я зразумеў, як працуе boot mode. паспрабую гэты шлях да названай ugoboss.
я знайшоў апісанне гэтай працэдуры, каб паставіць у boot mode edc15P (але толькі на англійскай мове)
прашу пацверджання, што гэта ж нават для edc15C7, і калі я разумею правільна, што рабіць
1 з максімальнай далікатнасцю адкрываю вечка
2 порта pin 24 flash (павінен быць чып BT400) масы, паклаўшы ў сярэдзіне супраціў, па меншай меры, у 1 Ком
3 уключыце запальванне, адключыць масу на пін-код 24 і спроба чытання/запісу
....ecu павінен трымаць boot mode на пару гадзін або, па меншай меры, на час чытання з розных ўключэнне/spegimenti кадраў, неабходных праграмнага забеспячэння
я сказаў, праўда?
Я баюся, што замест таго, каб вырашыць ладзь ўсё...
EDC15P і VW і не па цэнтру.. пошук на вэб-edc15c7 распиновка першы малюнак, якое вы знаходзіцеся, і распиновка..
пін-код 24 і дакладнай, але ў любым выпадку паспрабуйце прымусіць пісаць у паслядоўны з файлаў у
для recovery выберыце пратакол для вашага ecu, націсніце recovery, абярыце файл, які вы хочаце напісаць (раю арыгінал) зрабі запіс і выконвайце інструкцыі на экране, часам мы, каб чакаць некаторы час, але потым частка лісты, калі не ідзе, можа быць, як я казаў, праблема ў ecu, не абавязкова ў выніку ваш інструмент.
для таго, каб паставіць іншы эбу трэба знайсці такі ж, затым ці отпаять ад старой e2prom і прылітаваць на новую (так што я ўжо ўсе дадзеныя, ключы), альбо трэба зрабіць scodifica і пакласці на.
нада... нічога не атрымлівалася
recovery я зрабіў, як ён сказаў мне, ugoboss правільна, паўтарыў яшчэ раз, але ў выніку атрымліваю памылку "званок-будзільнік"
я спрабаваў адправіць эбу ў boot mode, але нуль вынікаў
я, магчыма, выкарыстаў супраціў занадта вялікая паміж 24 pin і масы (10 Кім я выкарыстаў)?
пасля спробы boot mode, а застаецца гарэць індыкатар code
я спрабаваў, як пісаць, што recovery, але нічога
boot mode, калі б ён пайшоў да канца пратрымаўся б нават х якой-то іншы запальвання пасля выключэння запальвання?
я паспрабаваў яшчэ раз з супрацівам 1Kohm, а таксама без resirtenza паміж масай і пін-код 24... нічога не зроблена
я чытаў, што некаторыя эбу патрабуюць напружання вышэй 13, каб быць прашытыя, таму я хацеў бы паспрабаваць у школе з стабілізаваных блок сілкавання, што мне ад гэтага напружання.
праблема заключаецца ў выкарыстанні скрынкі Kess (то з індыкатар і перамыкач), не хацелася б памыліцца спасылкі, таму што, акрамя чорнага з кракадзіл і шэры, усе астатнія правады даць мне станоўчае напружанне на перамыкач укл.
таксама зялёны колер, што, мяркую, я павінен быць той, для падлучэння па K-line.
прыкладаю фота скрынкі адкрыты, таму што хто-то скажыце мне, які провад ўзяць для K-line (пін 48 эбу)
я паспрабаваў яшчэ раз з супрацівам 1Kohm, а таксама без resirtenza паміж масай і пін-код 24... нічога не зроблена
я чытаў, што некаторыя эбу патрабуюць напружання вышэй 13, каб быць прашытыя, таму я хацеў бы паспрабаваць у школе з стабілізаваных блок сілкавання, што мне ад гэтага напружання.
праблема заключаецца ў выкарыстанні скрынкі Kess (то з індыкатар і перамыкач), не хацелася б памыліцца спасылкі, таму што, акрамя чорнага з кракадзіл і шэры, усе астатнія правады даць мне станоўчае напружанне на перамыкач укл.
таксама зялёны колер, што, мяркую, я павінен быць той, для падлучэння па K-line.
прыкладаю фота скрынкі адкрыты, таму што хто-то скажыце мне, які провад ўзяць для K-line (пін 48 эбу)
Нічога не рабіць, я ўзяў зялёны провад пін-48 k-line, спрабуе мець зносіны, але ўсё як і раней, калі я падключыць на аўто з раздымам obd. я спадзяваўся, што напружанне больш 13,8 V адправіў у boot mode, але, здаецца, няма. або, па меншай меры, не трэба нічога.
перад апошнім рашэнне отпаять флэш-памяці (які, аднак, не сродак для таго, каб перапраграмаваць) я пытаюся, што вы думаеце, рашэнне, якое я чытаў вакол, г. зн.:
отпаяйте eeprom, вы можаце чытаць і пісаць флэш-памяці. потым перепаять eeprom і павінна працаваць...
што вы думаеце пра гэта?
у гэтым выпадку (калі, вядома, не запіс) файлаў .крычы, што я чытаў з бд я павінен выразаць/працаваць ці ж магу я вярнуць такой, якой яна была?
не засталося ці ёсць у цябе індыкатар code гарыць, значыць, гэта было ў boot, напружанне вышэй, у гэтых эбу не трэба, зняць e2prom трэба, каб чытаць і пісаць ecu ў школе, інакш іх і дае памылку ключа (які не знайсці), ваш зыходны файл, добра пісаць у школе на флэш-отпаять, я спадзяюся, што ўдасца аднавіць.
Купі сабе пеўнік....па думку многіх, можа выратаваць ў такіх выпадках!!!
Індыкатар code гарыць адбылася адразу ж пасля першай запісу з бд (тое, што ён стварыў даюць)....
я б хацеў паспрабаваць напісаць flash з e2p отпаять, але каб столькі малюнкаў, колькі ні спрабаваў, не разумею, які e2p зняць. прыкладаю фота (не маё ecu, але яна ідэнтычная), я чытаю вакол чыпа eeprom 5P08C3 8-pin, але на гэтай няма.... вы можаце паказаць, дзе ён знаходзіцца і які чып e2p зняць.
ок, за савет, пеўнік, то вы можаце мне напісаць flash отпаять?
я забыўся прымацаваць фота, хоць не думаю, што гэта неабходна.
вы не выкарыстоўвайце, каб спытаць, ці якой іншай программатор eeprom магла б дастаць, калі певень V54 nn гэта падыходзіць... я даў адзін погляд, але мне здаецца, што нават Программатор willem G-Q4X, падыходзіць чып з max 40 pin, у той час як ўспышка edc15c7 ў яго 46
не прыкладаю фота ecu, таму што вядома, што абаронена аўтарскім правам, і я ведаю, што гэта будзе праблемай.
у любым выпадку, вядома, блок кіравання, што я сказаў, што я думаю, што мы ўжо ведаем добра, як складаецца.
e2prom на тваёй на баку, унізе, з процілеглага боку, дзе ў flash, для чытання і запісы флэш-ідзе добра, нават G-Q4X але гэта зойме адаптар, певень, не табе ня трэба чытаць вашы e2prom, варта отпаять і ложак заўсёды з G-Q4X з іншы адаптар.
Дзякуй ugoboss,
для дакладнасці можаш сказаць, калі гэта абведзены ў зялёны, чырвоны або жоўты колер у фота прыкладаецца.
мне таксама здаралася тое ж самае, што уга бос з 147 , я павінен быў зрабіць тое, што сказаў вышэй, уга бос, пасля спробы запісаць файл у зрабіць прымусовай, і нічога ж.
Верагодна, я няправільна "з процілеглага боку да flash", гэта бляха прама пад выбліскам, на другім баку sccheda (тое, што на гэтым фота я абвёў ў сіні?)
lui93, спрабаваў нават пісаць паслядоўны з e2p выдаленыя?
я ўжо злавіў з тымі коламі, то на dx трохі больш ўніз, чым зялёны на першым фота.
гэта eeprom брэнд 95P08, якія варта замяніць, з 95080.
гэта eeprom брэнд 95P08, якія варта замяніць, з 95080.
прабачце, я няправільна напісаў, варта замяніць, калі трэба перапраграмаваць, але калі проста отпаять, а потым прылітаваць нармальна гэта.
Тады Гаазе... я кружыў гэта прама цяпер (прыкладаю)
я кажу, чаму вы практычна нечытэльным кодам цяжкасцю чытаю ....08C3
такім чынам, вы я маю на ўвазе... у мяне моцны страх, што ён спаліў гэты кампанент...
на жаль, я не знайшоў яшчэ нікога, хто адчувае сябе ў стане працаваць на стагнацыю гэтага тыпу.. заўтра раблю спробы ў двух іншых месцаў, тых, што я чуў да гэтага часу настойваюць, што патрэбна станцыя са сціснутым паветрам.
але калі, як я баюся, праблему гэта чып згарэў?
прабачце, як звычайна не прыкладаецца.
пакладзеце фатаграфію убачыць, дзе лепш ўмовы, эстэтычныя фішкі, але не магу зрабіць фота так падрабязна, на жаль.
калі б ён гарэў па-сапраўднаму, як я разумею?
і ў гэтым выпадку, што рашэнні ў мяне ёсць?
але можа быць спалены толькі вы загрузілі файл .мод на першай старонцы??
- мне здаецца дзіўным...
Але як гэта магчыма, што ён гарыць кампанент?
У першы раз, што блакуе eprom дзверы ад складальнікаў, што для таго, каб отпаять запраграмаваць і перепаять узяў прыгажосцю 130 еўра,мне запомнілася!!!! Другі раз адвёз яго ў сэрвісны цэнтр для тэлефонаў, планшэтаў і г. д. Кошт 10 еўра, каб отпаять і прылітаваць.у трэці раз мне прыйшлося кінуць ������ абломак сышоў з розуму..........
я не ўпэўнены, што будзе спалены.... вядома, выглядае не вельмі добра, улічваючы, што ў яго частку лева-яны сцёртыя лічбы распазнання і чорны колер выглядае больш глянцавай (прыкладаю лепшыя фатаграфіі, якія ўдалося зрабіць, але я не думаю, вы можаце зразумець з гэтых).
з той жа праблемай, што і я, праграміст, у вобласці мне цікава, 150/180 ... і я патлумачыў сітуацыю тое, што я adddentrando ў гэтай галіне, і я быў няўдачнікам.
я спрабаваў сэрвісных цэнтраў мабільныя тэлефоны, пк і г. д.. але ніхто не згаджаецца отпаять/прылітаваць, сказаўшы, што трэба гэтай станцыі застой паветра. заўтра паспрабую яшчэ два-тры месцы, якія ў суботу былі зачыненыя.
з гэтымі грашыма іх станцыі гарачага паветра ты купляеш, тым не менш адзінае, і отпаять і паставіць і 2prom новы з ўнутры бяспечны файл (ваш, магчыма, пашкоджаным у чытанні) scodifica а вы паспрабуйце, я не ведаю, дзе ты, але мне здаецца, не выключана, што ў зоне няма нікога, хто працуе з гэтай памяццю.
Ugoboss можаце купіць новы столькі не каштуюць тыя, ад 512 кб і робіць справы, якія ты прапанаваў!
код у eeprom 5P08C3 не 95P08
код можа таксама быць 5P0C3.
ок, але калі я падыходжу e2p панны, як працуе праграміст, г. зн.
сажалка пусты, і перапісвае яго з kess ад школы? ці ўсталяваць на аўтамабіль?
або без, што ўсталяваны перад пішу ўспышка, і пасля ўстаноўкі e2p?
або e2p, я праграміст, а праграміст з e2p тып вілем G-Q4X ?
частка файлаў з чэргамі належыць файл .крычы, што я чытаў з паслядоўнага порта? як я павінен змяніць для scodifica?
я спрабаваў пералічыць з тытанам, і кантрольнай сумы файла egr off .мод выклаў на першай старонцы, але я па памылцы... не на мяне разлічвае.
я мяркую, што нават змяніўшы частка кода (калі яна знаходзіцца ў файле .крычы, што я чытаў), я з той жа праблемай...
e2prom вы пішаце ў школе, перш чым быць прыпаяныя на ecu, і яна змяшчае ўсе коды ключоў, і яна, які ідзе scodificata, мой савет складаецца ў тым, каб спадзявацца на каго-небудзь, хто ўжо зрабіў гэта, інакш сыдзеш з розуму, і вырашае трохі.
цяпер я знайшла чалавека, які на самай справе будзе займацца отпаять і прылітаваць e2p.
спробе запісу флэш-памяці з Kess без e2p ў экю, а затым я раблю прылітаваць ж e2p.
напісанне (пры ўмове, што функцыі) павінен быць абсалютна лава з распиновка без ўстаноўкі ў эбу на аўтамабіль правільна?
цікава, на першай старонцы, калі гэта правільна выкарыстоўваць зялёны провад ад "скрынка" kess у школе, я адправіў, нават фота скрынкі адкрыты, але я не бачыў адказу.
кажу, таму што гэта провад на ўключэнне мяне ад +12В... гэта нармальна?
На дадзены момант савет, вы звярнуцца на professionalchiptuning і дастаўка кур'ерам і на працягу двух-трох дзён ты ecu, жадаючы нават з картай у Doc або які-то ўдзельнік форуму побач з вамі.. дзе вы знаходзіцеся?
дзякуй за прапанову.
Цяпер ECU есць чалавек, які ўжо заўтра павінен зрабіць у вас без e2p.
потым, як я ўжо казаў, я паспрабую пісаць з Kess у школе (зялены провад пін-48 K-line).
паглядзім, што будзе заўтра, або, у любым выпадку, як толькі ў мяне ЭБУ ў рукі, месца, вынік спробы перазапісу файлаў .у
Госпада... на жаль, нават з eeprom разборкі з ecu нічога не зроблена.
па ўсёй верагоднасці, не ідзе ў bootmode, або па крайняй меры колькі я чытаў у форуме, калі б гэта было ў boot mode праграма Kess, не павінен больш прасіць уключыць/выключыць запальванне.
іншыя спробы былі вымераць напругу на K-line, каб усталяваць, ці былі змены, якія могуць паказваць на сувязь (і ёсць), разборка і кесс, ачысціце кантакты ўнутранай памяці, прачытаў-памяць, на якой яны фактычна захаваны ўсе часопісы выпрабаванняў з памылкай "званок-будзільнік" фінал (на чытанне і запіс, што recovery).
запускаю гульню-праграмы Ksuite 2.23 і спрабаваў з 2.08..
нічога не зроблена
я чытаў тут, што змены ў дыед, але мой kess, гэта версіі з fw 4.036 і ў любым выпадку тое, што мы зрабілі чытанне і ліст першы раз, калі мне робяць выключана, што праблема як тое вырашальная з дыед
Адзінае, што я не спрабаваў гэта зрабіць пісьмова часткова і не ў поўным аб'ёме,... мела б сэнс?
(файл-гэта файл, поўны для ўсяго)
з памяццю разабралі, напішыце ў bdm і вырашыць праблемы.. ад паслядоўнага робіш мала і нічога не ведае..
з памяццю разабралі, напішыце ў bdm і вырашыць праблемы.. ад паслядоўнага робіш мала і нічога не ведае..
правільна не порт bdm, у любым выпадку без e2prom, калі калегаў-станоўчыя , адмоўныя, і k-line, да школе трэба чытаць спакойна, не пакласці яго ў boot.
ахахахах.. прашу прабачэння.. я newbe працы ў школе і памыляюся часта nomenclature (bdm-распиновка-boot).. sorry..
ок, дзякуй усім... паглядзім, ці будзе ад гэтай катастрофы, якія я зрабіў, па меншай меры, я атрымліваю што-то, у курсе...
паслядоўны=бд
экскурсійнае=распиновка з станоўчымі і адмоўнымі розныя pin-код блока кіравання
boot= адштабнаваць з перамычкай у патрэбным месцы, надрукаваны (у патрэбны час), каб абыйсці абарону
bdm= блок кіравання працуе ( і, магчыма, устаноўленая якім-небудзь чынам ) змесціце шчыпцы на кантакты (не на ўсіх ECU), спецыяльна якія адказваюць за гэтую функцыю, што знаходзяцца ў якім-то, дзе на друкаванай плаце
чытанне непасрэдна з чыпа знялі з карты і ўсталяваны на праграміста
навіны гэта: пасля таго, як я сказаў, ні ў якім выпадку мне ўдалося мець зносіны з ўспышкі (нават з e2p зняла), я даў праграміст ecu, эксперт у вобласці, якія я прапанаваў па цане прымальна, улічваючы сітуацыю, сказаўшы, што аддасць яго, нават з egr off.
ён тэлефануе і кажа мне ДРЭННЫЯ НАВІНЫ, я думаў, у e2p сапсаваныя, а мне кажа ECU Ў КАРОТКІ!!!
ён кажа мне, што ў школе бачыць паглынання заўсёды высокі (прыкладна тое ж значэнне, калі ён знаходзіцца ў сувязі, запісы або счытвання) толькі падключэнне да крыніцы харчавання, г. зн. калі паглынанне павінна быць нізкім, каля 0,02 (папраўце мяне, калі я сказаў, што няправільнае значэнне, што што-то ўсе роўна).
я не ведаю растлумачыць, як гэта адбылося, паводле яго слоў, калі інструмент, які ў мяне ёсць недахопы, магчыма, выклікала гэта таксама серыйны. я быў перакананы, што максімальны рызыка ад паслядоўнага порта будзе заблакаваны...
відавочна, што першай думкай было, суды, створаныя ў школе з распиновка няправільна, але на тое, я быў асцярожны...
я быў асцярожны, а ў паставіць у boot mode ў ecu працуе, пры злучэнні на масу pin, 24 flash; так што я пайшоў прама ў масы толькі пасля таго, не атрымаў вынікі, падклаўшы першы рэзістар 10 і пасля таго, таксама з 1.
....ну... гэта будзе звычайны няўдачнік, які мы бачым, вельмі добра!
што б ні здарылася, па мне, гэта адбылося ад паслядоўнага ў канцы першай запісу, таму што паводзіны ecu, то гэта заўсёды было тое ж самае: не атрымоўваецца ўсталяваць сувязь і, калі падлучаны да аўтамабіля, пасля 6/7 секунд працоўная тэмпература да 130 і чырвоны індыкатар вады гарыць, і, адразу, заўсёды гарыць лямпачка code і дызайн перарывісты жоўты інжэктара (апошняга я ніколі не казаў, таму што думаў, што нармальна з аўто не гарыць і код уключаны)
я выказаў здагадку, што даць я паглынання можа быць файл пашкоджаны флэш, але ён выключае, кажа мне, што ён праверыў flash з абцугамі... ... ...
ну ў любым выпадку, цяпер ужо занадта шмат часу стаіць машына спыняецца, я вымушаны марнаваць грошы на знос помнікаў, не мог чакаць дастаўку, нават калі мне гэта будзе каштаваць, вядома, менш.
заўтра я павінен забраць ecu "новая" ад чалавека, які мне павінен e2p дзён таму, і што мы заменім яго на гэтай ecu тут..
вы, добрай навіной з'яўляецца тое, што e2p не сапсаваныя.
Заўтра, кажу вам, калі я паклаў яго ў рух, або, калі я скрасці!
цяпер месца, што на абмеркаванне moto guzzi... калі вы хочаце даць нам зірнуць, можа быць, вы скажыце мне, калі гэта можа быць індэкс, каб запусціць у канал інструмент, перш чым рабіць іншыя пашкоджанні
аўто запускаецца з блокам аднаўлення, на якім была прымацаваная належным чынам E2P старой.
выдатная праца
ок, машына ідзе выдатна, гэта вызначана лепш, чым раней... больш магутны
я мяркую, што centeralina, што ў мяне усталяваны (гэта ў 2002 годзе), так і на 115л. з
аднак, спрабуем машыну коней, мне здаецца, што парк больш, чым раней, не толькі 5.
я зрабіў чытанне з эбу, усталяваны цяпер.
я прашу вас, калі вы ведаеце, як вызначыць, які тып файла ён ёсць,... можа быць у 115 л. с., не ведаю, але калі ён быў ужо зменены, або з egr off ад разрадных камутатараў ( фаза ўпырску ідэнтычная папярэдняй з egr адкрыты), або па якой прычыне аўтамабіль тужылася так добра.
і г. д. я прапаную, як драйвер то ад 105 л. с. або 115 л. с. ecu 2002 я прыкладаю .zip з папярэдняга чытання (ecu 2001 110 л. с.) і той, які знаходзіцца ў эбу, у цяперашні час усталяваны надпісам шкодніка было Lybra 2002 але... не ведаю ... этыкеткі, здаецца, пабудаваны gennnaio 2001.
на жаль, я не думаў, што фатограф, перш чым ўсталяваць яго.
а я прыкладаю таксама ідэя з hw і sw ложка ад Kess
файл з'яўляецца абсалютна арыгінальнай, з'яўляецца толькі іншай sw і, магчыма, працуе лепш, чым ваш стары.
Дзякуй ugoboss,
ведаеш, нават калі гэта 110 або 115 Квт?
вы не выкарыстоўвайце, каб выправіць тое, што я сказаў. я казаў, што гарыць кантрольная лямпа інжэктара міргае, але я думаў, што "усё з кодам"... не існуе ні адзін індыкатар фарсунак... была жоўтая вышэй код з малюнкі падушкі бяспекі, які адкрываецца ў дзіцячае крэсла, усталяванае наадварот, з боку пасажыра.
Усім прывітанне,возобновляю гэтую тэму, таму што мне даводзілася паўтараць, у першы раз пасля замены ecu, дыягностыку гэтага аўто.
дыягнастычны інструмент AUTOCOM праграмнае забеспячэнне delphi, сам выкарыстаў каля года назад, на той жа аўтамабіль, з ecu арыгінальная.
памятаю, вядома, што ў дыягназе вы можаце прачытаць мноства значэнняў ад абаротаў рухавіка perssioni або рознае становішча педалі egr і г. д. і г. д.... у агульным усе, што звычайна дазваляе гэты блок...
сёння абсалютны нуль параметры, ок, чытанне і сціранне памылак, але нічога параметрах.
адзіныя галасы, якія мне здаваліся выбару (і па-дурному, што я нават не спрабаваў зрабіць) былі серыйныя канструкцыі і іншыя элементы ідэнтыфікацыі.
коратка гісторыю гэтай машыны :
lancia lybra 2001 года, на якім быў заменены ecu першапачаткова, таму што расліны, у спробе запісу паслядоўнага kess файл mod.
усталяваны блок lybra 2002 года з такім жа n hd, на якой і была звараная E2P ecu арыгінальны.
эксплуатацыя аўтамабіля-іншаму, чым у ecu папярэдняга, які меў крывыя адлюстравання злегку розныя.
пераканайцеся, што гэта ў любым выпадку карта ў x lybra 1.9 jtd
не бачу прычын, чаму цяпер я не бачу больш параметраў.... на дадзены момант я вырашыў праблему, што было і сцерці dtc, а затым да мяжы, амін...
хто-небудзь ведае, што можа быць прычына і ці ёсць рашэнне?
Прывітанне,я прачытаў увесь пост,прабачце за тое, што адбылося...
для пачатку хачу даць вам параду:
Ніколі не прачытаць файл рэзервовай копіі для паслядоўнага чытання-фолс ў школе,тое ж самае для запісу
Новы блок кіравання, які ў вас усталяваны, ты ўпэўнены, што гэта заўсёды edc15c7?
Пытанне ,калі я не зразумеў, ты kess майстар з fw4.036 праўда?
Вы чыталі-пісалі таксама і іншыя ecu з гэтым?
між тым, доказаў, з другога дыягназ.
можа быць, што іншы дыягназ (нават кабель elm) магу прачытаць параметры.
Выключаю на 100% праблема ў тым, што я выкарыстаў, таму што на адной машыне да змены эбу прачытаць усе значэння, нават калі, я кажу для звесткі, некаторыя з іх былі не дакладныя. я выдатна памятаю, што колькасць абаротаў было 1/4 ад рэальнага; г. зн. я памятаю, што на халастым паказвае каля 220 г/мін... не выключаю, што іншыя значэння могуць не супадаць з праўдай, але ў той час звярнуў увагу толькі ціск турбіны і імкнення, што здаецца дарэчным.
у любым выпадку інструмент-гэта тое ж самае, і ідэальнае праграмнае забеспячэнне (я ніколі не запускаю гульню, абнаўляецца ці не рабіў ніякіх зменаў у дыягностыкі), і цяпер параметры не з'яўляюцца нават сярод варыянтаў для выбару.
паўтараю, не гэта для мяне важна (па крайняй меры на сённяшні дзень) вы можаце прачытаць параметры, але я вельмі збянтэжаны, я шукаў тлумачэнне ад тых, хто мае больш глыбокія веды ў гэтай галіне.
я выказаў здагадку, што могуць быць адключэння pin-код можа быць паміж бд і трафарэтных друку ў ecu, але, акрамя таго, што вы мне скажаце па-рознаму, гэта ecu мае зносіны з дыягназам толькі праз k-line, як для dtc, што для параметраў і, калі гэта так, то гэта здагадка не варта.
2 можа быць адлюстраванне адрозніваецца ад першай прычыны? я ведаю, што некаторыя блокі кіравання дазваляюць паказанні і умяшанняў у дыягностыцы, што іншыя не дазваляюць, або дазваляюць выкарыстоўваць толькі пэўныя больш канкрэтныя інструменты. не ведаю, па якія лагічныя функцыі гэта разнастайнасць зносін (калі HD або SW)... гэта другі варыянт, у сваім невуцтве, для мяне больш верагодна.
Двух адлюстраванняў, вы можаце знайсці іх абодвух у папярэдніх пастах, і калі хто-небудзь хоча паглыбіць і, магчыма, растлумачыць некалькі больш падрабязна аб гэтай магчымасці я магу толькі падзякаваць за магчымасць даведацца што-то алроса.
3, якія могуць быць дэфект у e2p прылітаваць на гэтай ecu?
Andreamap вы кажаце, дакладна, той інструмент і той (клон, вядома).
я прачытаў без праблем opel corsa, на якім ён быў зачынены механічна з фланцем egr і перапісаў файл-мод, пры спробе выключыць індыкатар... пісаць ці добра, але індыкатар застаецца уключаным.
я чытаў, ford fiesta td без праблем і проста... я яшчэ не зрабіў.
я спрабаваў паслядоўнага чытання, moto guzzi з пастаяннай памылкі "званок-будзільнік". мабыць, там была праблема pin out і я памятаю, што значэнне напружання k-suite быў вельмі нізкім у параўнанні з фактычнай батарэі. мог дабрацца да 12в толькі пры падключэнні нават "джэк дадатковай" (тб найтанчэйшы сіні) на ўваход да раздыма паслядоўнага кесс. ёсць пост, дзе я апісваю, што адбылося... адзін і той жа эбу я спрабаваў чытаць у школе з той жа kess, але нават іх не выйшаў.