КПК

Перегляд Повної Версії : Монтувати кран ручного тиску турбо

aleg
Привіт всім, я хотів би знати, система кріплення кран для регулювання тиску турбо. Я купив кран, який має один вхід і один вихід, поставивши цей кран в середині між турбіною і wastgate я задушу повітря, затримуючи повне відкриття wastgate маючи такий пік тиску вище, але постійний тиск залишається завжди рівною. Якщо я хочу більше тиску, як пік, який постійно повинен завантажити л повітря, що проходить з-під крана на вулиці, а не відкрити всю wastgate так що мені потрібен кран триходовий входу і виходу розряду .і вірно моє міркування?

frenk85
існують змішувачі protoxide і марок різне, що вони роблять для вас,або взяти t і колег у свій і в кінці постав сопло, щоб регулювати потік-тиск

cinqueturbo
Я сподіваюся, ти не робиш цього інтервенції на до геометрії??

blackwolf76
ви можете використовувати крани газових установок brc, які кріпляться на шланг, бензин зі старих карбюраторних автомобілів, має гвинт для регулювання потоку вже спочатку, просто покласти T у середині пробки wastgate і електромагнітним клапаном управління з кнопкою всередині автомобіля, на виході T.

aleg
Я встановив турбіни 115cv на punto jtd я замінив wastgate з тиском і тепер потрібно відрегулювати. n цей час, я поклав Т 4мм і у мене тиск 1.1 бар

riox80
Тобі потрібно overboost...знайти його на ebay

cinqueturbo
чому б не розібратися з ECU?

aleg
Як мені впоратися з ecu?

frenk85
Я сподіваюся, ти не робиш цього інтервенції на до геометрії??

frenk85
дуже важко впоратися з геометрією,або з ебу або з рг до тиску.........
від ecu,якщо я не помиляюся,ви керуєте за допомогою pierbourg в той час як для рг-тиск треба знайти "відправна точка"геометрія, так що калібру в руці і стільки випробувань!!

cinqueturbo
Як мені впоратися з ecu?

За допомогою карти відповідної званий також Overboost..

frenk85
Залежить від типу ecu,hw 392 600 не є заклик overboost і перевірки, навіть за межами карти або, принаймні я не знаходжу.єдине, це hw 961.

aleg
Після кількох тестів я зміг відрегулювати тиск 1.6 піку e1.4 постійної, я поставив пружину в wastgate зробити його більш важким, а потім регулювати за допомогою гвинта. Я повинен перепризначити, але маючи карти, turbo, які не є активними його обмежувачі, а також неактивні? Зараз машина на 4 передачі до 1.4 бар відривається .

frenk85
Які помилки дає?!? Якщо відривається-це в рампі, якщо заходить у recovery і не розганяється більше 3200 блок турбо потім, якщо місця файл безпечний руку тобі дамо!

aleg
ви йдете в recovery, а то тільки читаю файл це місце . машина і зіставлення, тому я файл орі

манро
Якщо відривається, і тому, що "елемент" обмежувач турбо налаштований на 1,5 бара..
Перевірте, що п'ятого в повному навантаженні тиск не продовжує рости...

aleg
Не можу завантажити файл .а я знайшов вихідний файл, щоб порівняти, я виправила limitatoriturbo зараз здається, що не відірватися .питання зміни jtd fiat, як звіти всі однакові ? Я ставлю на те, припливу 115cv, тому що його було мертво, і я думав, це довше, а нічого не змінилося