Прагляд Поўнай Версіі : Мантаваць кран ручнога ціску турба
Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, сістэма мацавання для кран рэгулявання ціску турба. Я купіў кран, які мае адзін уваход і адзін выхад, паставіўшы гэты кран у сярэдзіне паміж турбінай і wastgate я задушу паветра, затрымліваючы поўнае адкрыццё wastgate маючы такі пік ціску вышэй, але пастаяннае ціск заўсёды застаецца роўнай. Калі я хачу больш ціску, як пік, які пастаянна павінен спампаваць л паветра, які праходзіць з-пад крана на вуліцы, а не адкрыць ўсю wastgate так што мне патрэбен кран троххадовых ўваходу і выхаду разраду .і дакладна маё разважанне?
існуюць змяшальнікі protoxide і марак розны, што яны робяць для вас,або ўзяць t і калегаў у свой і ў канцы пастаў сопла, каб рэгуляваць паток-ціск
Я спадзяюся, ты не робіш з гэтага інтэрвенцыі на да геаметрыі??
вы можаце выкарыстоўваць краны газавых установак brc, якія мацуюцца на шланг, бензін з старых карбюратарных аўтамабіляў, мае шруба для рэгулявання патоку ўжо першапачаткова, проста пакласці T у сярэдзіне коркі wastgate і электрамагнітным клапанам кіравання з кнопкай ўнутры аўтамабіля, на выхадзе T.
Я усталяваў турбіны 115cv на punto jtd я замяніў wastgate з ціскам і цяпер трэба адрэгуляваць. n гэты час, я паклаў Т 4мм і ў мяне ціск 1.1 бар
Табе трэба overboost...знайсці яго на ebay
чаму б не разабрацца з ECU?
Я спадзяюся, ты не робіш з гэтага інтэрвенцыі на да геаметрыі??
вельмі цяжка справіцца з геаметрыяй,альбо з эбу небудзь з рг да ціску.........
ад ecu,калі я не памыляюся,вы кіруеце з дапамогай pierbourg у той час як для рг-ціск трэба знайсці "адпраўная кропка"геаметрыя, так што калібру ў руцэ і столькі выпрабаванняў!!
Як мне справіцца з ecu?
З дапамогай карты адпаведнай званы таксама Overboost..
Залежыць ад тыпу ecu,hw 392 і 600 не ёсць заклік overboost і праверкі, нават за межамі карты або, па крайняй меры, я не знаходжу.адзінае, гэта hw 961.
Пасля некалькіх тэстаў я змог адрэгуляваць ціск 1.6 піка e1.4 пастаяннай, я паставіў спружыну у wastgate зрабіць яго больш цяжкім, а затым рэгуляваць з дапамогай шрубы. Я павінен перапрызначыць, але маючы карты, turbo, якія не з'яўляюцца актыўнымі яго абмежавальнікі, а таксама неактыўныя? Зараз машына на 4 перадачы да 1.4 бар адрываецца .
Якія памылкі дае?!? Калі адрываецца-гэта ў рампы, калі заходзіць у recovery і не разганяецца больш за 3200 блок турба потым, калі месца файл бяспечны руку табе дадзім!
вы ідзяце ў recovery, а то толькі чытаю файл, гэта месца . машына і супастаўлення, таму я файл крычы
Калі адрываецца, і таму, што "элемент" абмежавальнік турба настроены на 1,5 бара..
Праверце, што пятага ў поўнай нагрузцы ціск не працягвае расці...
Не магу загрузіць файл .а я знайшоў зыходны файл, каб параўнаць, я выправіла limitatoriturbo цяпер здаецца, што не адарвацца .пытанне змены jtd fiat, як справаздачы ўсе аднолькавыя ? Я стаўлю на тое, прыліву 115cv, таму што яго было мёртвае, і я думаў, гэта даўжэй, а нічога не змянілася