КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Усім прывітанне з Неапаля

LuigiMito
Прывітанне ўсім, мяне завуць Луіджы, і ў правінцыі Неапаль, валодаю міф 1.6 defap egr поўны выхлап на 63 мм всасывать вынік k&n turbo garret gt 1549... супастаўляецца з мой дарагі сябар, я захапляўся ўсё больш і больш у свеце карт ад калі я пачаў ўносіць змены ў аўтамабіль, я хацеў бы пачаць вучыцца, я пачытаў трохі ў інтэрнэце, але вялікую карціну я ўсё яшчэ незразумелым, я спадзяюся, што змагу зразумець што-то з вашай дапамогай...з павагай

claudiooreste
Добры дзень, сардэчна запрашаем на форум , савет, які я даю-гэта прааналізаваць свае карты і мод, так што зразумець адрозненні і тое калі ў вас ёсць сумненні, звяртайцеся на форум.

LuigiMito
дзякуй claudiooreste для прыёму... у любым выпадку я хацеў бы купіць kess версія клон, вядома, для пачатку, як гэта? або лепш, пеўнік?

claudiooreste
Я вам рэкамендую kess v2 з'яўляецца больш надзейным.

LuigiMito
як праграмнае забеспячэнне для мод і параўнаць карты, што вы мне параіце? эбу titanium, добра?

frenk85

і г. д. гэта выдатна!

claudiooreste
Пацвярджаю, ECM.

LuigiMito
дзякуй хлопцы, заўсёды прыемна сустрэць землякоў...абняць....

carlo abarth
сардэчна запрашаем!!!

LuigiMito
дзякуй Карла

LuigiMito
хлопцы, хто-небудзь з вас гатовы слухаць 5 хвілін сам-насам? я павінен спытаць некаторыя рэчы

raziel77
прывітанне, сардэчна запрашаем

Errecinque
прывітанне, сардэчна запрашаем

Дазвольце мне заўважыць, што ты спам на прэзентацыі старыя, каб дабрацца да парога ў 80 msg. З 2013 года вы прачынаецеся зараз??

LuigiMito
прывітанне errecinque, што адбываецца, калі ў вас набярэцца 80 паведамленняў?

Errecinque
прывітанне errecinque, што адбываецца, калі ў вас набярэцца 80 паведамленняў?