КПК

Перегляд Повної Версії : Датчик МАП 4 БАРИ Marelli mj6f3

Xtreme0303
Добрий вечір всім, я хотів би знати, якщо хтось може дати мені пораду про те, як підключити датчик тиску турбо 4-бар на Ecu Marelli grande punto 1.3, 75 л. с., спасибі

манро
Cinqueturbo майстер marelli.
Сподіваюся, у своєму роді операції

cinqueturbo
Добрий вечір всім, я хотів би знати, якщо хтось може дати мені пораду про те, як підключити датчик тиску турбо 4-бар на Ecu Marelli grande punto 1.3, 75 л. с., спасибі

Що тиск має досягти?
якщо тобі треба працювати, я повернуся до 3 бар не необхідно замінити

Cinqueturbo майстер marelli.
Сподіваюся, у своєму роді операції

Майстер ти манро я тільки один, який і натрапив на деякі проблеми, він наполягав згодом і "вирішити"

потім перевірте, що роблю це для життя, і тому я особа не існує, що я залишаю роботу на півдорозі..

Xtreme0303
я встановив 1449vk і я повинен працювати з 2.4-2.2, порадьте, що мені робити? дякую...це єдиний форум, де є справжній дух дружби, а там, де ховається кожен мінімальний питання

cinqueturbo
я встановив 1449vk і я повинен працювати з 2.4-2.2, порадьте, що мені робити? дякую...це єдиний форум, де є справжній дух дружби, а там, де ховається кожен мінімальний питання

в цей тиск не потрібно нічого робити.. ти, що проблема у тебе?

Xtreme0303
Як абсолютне тиск поговоримо про 3.2-3.4, вибач, якщо я погано пояснив,моя проблема в тому, що мій датчик оригінальний 2.5...

cinqueturbo
Ок..
тепер поясніть мені, що саме тобі потрібно?
вам не вистачає датчика?
як його застосовувати?
як перебудувати карті?

Xtreme0303
Датчик я не знаю, як застосувати і як вирівняти в карті...

cinqueturbo
Датчик я не знаю, як застосувати і як вирівняти в карті...

Застосувати я не думаю, що важко.., що проблема у вас?
дай більше інфо ви дуже синтетичний, у відповідях..

для вирівнювання починає мені файл Орі, що я даю йому очі, що потім поговоримо..

Xtreme0303
прошу вибачення за затримку, датчик встановив, мені не вистачає тільки лінійного, додаю мою карту оригінальною, і вам спасибі

cinqueturbo
ці основи потім уточніть на будь-яких проблем.. з MAF, що ти зробив?

0920FE
Максимальний надлишковий тиск допускається в колектор (порівняно з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 0 1500

092106
Мінімальне надлишковий тиск дозволяє (порівняно з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 0 200

09210C
Максимальний надлишковий тиск допускається в колектор до мінімуму (порівняно з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 225 0

092124
Максимальна помилка стеження визнав (в абсолютному значенні) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 400 0

Xtreme0303
привіт, поки спасибі, МАФ-активним я не зняв з картки, я тепер намагаюся зрозуміти, що не адреси, що ти дав мені, хоча я не зрозумів ще, добре, що коефіцієнти перетворення, в перший біт, який ви мені дали, у мене коштує 5000, у другому 0, третє 0, четверте я 1000, ще раз спасибі

cinqueturbo
привіт, поки спасибі, МАФ-активним я не зняв з картки, я тепер намагаюся зрозуміти, що не адреси, що ти дав мені, хоча я не зрозумів ще, добре, що коефіцієнти перетворення, в перший біт, який ви мені дали, у мене коштує 5000, у другому 0, третє 0, четверте я 1000, ще раз спасибі

Я Maf не знімаю взагалі без не робить, як треба, звичайно не це..
Фактори перетворення я їх вкладення, як ти не розумієш? понад все вони, зрозуміло, мбар..
Якщо ви бачите 0-це означає, що ти прикріплений файл відрізняється від того, що ти аналізуючи 3144_P754 огляд 16-бітний motorola?

0920FE

Conversion method/мбар

-
0
- 0 1500

092106

Conversion method/мбар

-
0
- 0 200

09210C
Максимальний надлишковий тиск допускається в колектор до мінімуму (порівняно з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 225 0

092124

Conversion method/мбар

-
0
- 400 0

cinqueturbo
Йти до кінця або у вас сучка і задирки?

Xtreme0303
Йти до кінця або у вас сучка і задирки?

привіт cinqueturbo, на жаль, мені довелося зупинитися, я зняв датчик на 4 бари, що я не зміг налаштувати, і назад її оригінальний від 2,5, я намагався зняти захист від надлишкового тиску, піднімаючи максимально допустимого тиску у впускному колекторі, насправді не помилка, а другий-в 1500 оборотів певного тиску на педаль машина йде в recovery, загальне, скинути картину, в якій піднімається температура до максимуму і робить помітний недостача, і машини, однак, не помилка, не могли б ви дати мені руку, будь ласка? не знаю, як бути

cinqueturbo
Дати в око, може бути, пізніше у вашому додатку..
але у вас встановлений датчик 3 або 4 Pin? bosch?

Xtreme0303
4-контактний бош

cinqueturbo
4-контактний бош

так що ти залишив ****** контактний датчик температури?

Xtreme0303
ви точно саме так

jacktheripper2
Я Maf не знімаю взагалі без не робить, як треба, звичайно не це..
Фактори перетворення я їх вкладення, як ти не розумієш? понад все вони, зрозуміло, мбар..
Якщо ви бачите 0-це означає, що ти прикріплений файл відрізняється від того, що ти аналізуючи 3144_P754 огляд 16-бітний motorola?

0920FE

Conversion method/мбар

-
0
- 0 1500

092106

Conversion method/мбар

-
0
- 0 200

09210C

Conversion method/мбар

-
0
- 225 0

092124

Conversion method/мбар

-
0
- 400 0

Мені неприємно це говорити, але з цими значеннями ти робиш мало, для того, щоб лінеаризувати map на 1.3 не так-то просто, як здається, оскільки це повністю відрізняється від bosch

Backgroop
Мені неприємно це говорити, але з цими значеннями ти робиш мало, для того, щоб лінеаризувати map на 1.3 не так-то просто, як здається, оскільки це повністю відрізняється від bosch

Підтвердження адреси, розміщені cinqueturbo можна зробити спокійно з цієї адреси достатньо просто адаптувати ці обмежувачі, додам тільки два досить 0920FE , 09210C, проблема полягає в якому MAP зібрати,
датчик mjet
Контакт 1: Живлення 5V
PIN 2: Маса
Контакт 3: Сигнал на виході змінної

датчик alfa 159

PIN 1: Маса
PIN 2: ntc ( датчик температури) не підключити
PIN 3: +5 вольт
PIN 4: змінного сигналу на виході

обидва датчики працюють з мінімальним 0,4 вольт максимум 4,65 вольта

працює 100%