Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Датчык МАП 4 БАРА Marelli mj6f3

Xtreme0303
Добры вечар усім, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа даць мне савет аб тым, як падключыць датчык ціску турба 4-бар на Ecu Marelli grande punto 1.3, 75 л. с., дзякуй

манро
Cinqueturbo майстар marelli.
Спадзяюся, у сваім родзе аперацыі

cinqueturbo
Добры вечар усім, я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа даць мне савет аб тым, як падключыць датчык ціску турба 4-бар на Ecu Marelli grande punto 1.3, 75 л. с., дзякуй

Што ціск павінна дасягнуць?
калі табе трэба працаваць, я вярнуся ў 3 бар не неабходна замяніць

Cinqueturbo майстар marelli.
Спадзяюся, у сваім родзе аперацыі

Майстар ты манро я толькі адзін, які і наткнуўся на некаторыя праблемы, ён настойваў з часам і "вырашыць"

затым праверце, што раблю гэта для жыцця, і таму я асоба не існуе, што я пакідаю працу на паўдарогі..

Xtreme0303
я усталяваў 1449vk і я павінен працаваць з 2.4-2.2, парайце, што мне рабіць? дзякуй...гэта адзіны форум, дзе ёсць сапраўдны дух дружбы, а там, дзе хаваецца кожны мінімальны пытанне

cinqueturbo
я усталяваў 1449vk і я павінен працаваць з 2.4-2.2, парайце, што мне рабіць? дзякуй...гэта адзіны форум, дзе ёсць сапраўдны дух дружбы, а там, дзе хаваецца кожны мінімальны пытанне

у гэты ціск не трэба нічога рабіць.. ты, што праблема ў цябе ў прыватнасці?

Xtreme0303
Як абсалютная ціск пагаворым аб 3.2-3.4, прабач, калі я дрэнна растлумачыў,мая праблема ў тым, што мой датчык арыгінальны 2.5...

cinqueturbo
Ок..
цяпер растлумачце мне, што менавіта табе трэба?
вам не хапае датчыка?
як яго ўжываць?
як перабудаваць у карце?

Xtreme0303
Датчык я не ведаю, як прымяніць і як выраўнаваць ў карце...

cinqueturbo
Датчык я не ведаю, як прымяніць і як выраўнаваць ў карце...

Ужыць я не думаю, што цяжка.., што загваздка ў вас?
дай больш інфа вы вельмі сінтэтычны, у адказах..

для выраўноўвання пачынае мне файл Крычы, што я даю яму вочы, што потым пагаворым..

Xtreme0303
прашу прабачэння за затрымку, датчык усталяваў, мне не хапае толькі лінейнага, прыкладаю маю карту арыгінальнай, і вам дзякуй

cinqueturbo
гэтыя асновы потым удакладніце на якіх-небудзь праблем.. з MAF, што ты зрабіў?

0920FE
Максімальнае залішні ціск дапускаецца ў калектар (па параўнанні з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 0 1500

092106
Мінімальная залішні ціск дазваляе (па параўнанні з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 200 0

09210C
Максімальнае залішні ціск дапускаецца ў калектар да мінімуму (па параўнанні з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 225 0

092124
Максімальная памылка сачэння прызнаў (у абсалютным значэнні) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 400 0

Xtreme0303
прывітанне, пакуль дзякуй, МАФ-ранейшаму актыўны я не зняў з карты, я цяпер спрабую зразумець, што-то не адрасы, што ты даў мне, хоць я не зразумеў яшчэ, добра, што каэфіцыенты пераўтварэнні, у першы біт, які вы мне далі, у мяне каштуе 5000, у другім 0, у трэцяе 0, у чацвёртае я 1000, яшчэ раз дзякуй

cinqueturbo
прывітанне, пакуль дзякуй, МАФ-ранейшаму актыўны я не зняў з карты, я цяпер спрабую зразумець, што-то не адрасы, што ты даў мне, хоць я не зразумеў яшчэ, добра, што каэфіцыенты пераўтварэнні, у першы біт, які вы мне далі, у мяне каштуе 5000, у другім 0, у трэцяе 0, у чацвёртае я 1000, яшчэ раз дзякуй

Я Maf не здымаю наогул без не робіць, як трэба, гэта, вядома, не..
Фактары пераўтварэнні я іх ўкладання, як ты не разумееш? больш за ўсё, зразумела, мбар..
Калі вы бачыце 0-гэта значыць, што ты прымацаваны файл адрозніваецца ад таго, што ты аналізуючы 3144_P754 агляд 16-бітны motorola?

0920FE

Conversion method/мбар

-
0
- 0 1500

092106

Conversion method/мбар

-
0
- 200 0

09210C
Максімальнае залішні ціск дапускаецца ў калектар да мінімуму (па параўнанні з Patm) (1x1)

Conversion method/мбар

-
0
- 225 0

092124

Conversion method/мбар

-
0
- 400 0

cinqueturbo
Ісці да канца, ці ў вас сучка і задзірынкі?

Xtreme0303
Ісці да канца, ці ў вас сучка і задзірынкі?

прывітанне cinqueturbo, на жаль, мне прыйшлося спыніцца, я зняў датчык на 4 бара, што я не змог наладзіць, і назад яе арыгінальны ад 2,5, я спрабаваў зняць абарону ад залішняга ціску, падымаючы максімальна дапушчальнага ціску ва впускном калектары, на самай справе не памылка, але другі-у 1500 абаротаў пэўнага ціску на педаль машына ідзе ў recovery, агульнае, скінуць карціну, у якой падымаецца тэмпература да максімуму і робіць прыкметны нястача, і машыны, аднак, не памылка, не маглі б вы даць мне руку, калі ласка? не ведаю, як быць

cinqueturbo
Даць ў вока, можа быць, пазней у вашым дадатку..
але ў вас усталяваны датчык 3 або 4 Pin? bosch?

Xtreme0303
4-кантактны бош

cinqueturbo
4-кантактны бош

так што ты пакінуў ****** кантактны датчык тэмпературы?

Xtreme0303
вы сапраўды менавіта так

jacktheripper2
Я Maf не здымаю наогул без не робіць, як трэба, гэта, вядома, не..
Фактары пераўтварэнні я іх ўкладання, як ты не разумееш? больш за ўсё, зразумела, мбар..
Калі вы бачыце 0-гэта значыць, што ты прымацаваны файл адрозніваецца ад таго, што ты аналізуючы 3144_P754 агляд 16-бітны motorola?

0920FE

Conversion method/мбар

-
0
- 0 1500

092106

Conversion method/мбар

-
0
- 200 0

09210C

Conversion method/мбар

-
0
- 225 0

092124

Conversion method/мбар

-
0
- 400 0

Мне непрыемна гэта гаварыць, але з гэтымі значэннямі ты робіш мала, для таго, каб линеаризовать map на 1.3 не так-то проста, як здаецца, так як гэта цалкам адрозніваецца ад bosch

Backgroop
Мне непрыемна гэта гаварыць, але з гэтымі значэннямі ты робіш мала, для таго, каб линеаризовать map на 1.3 не так-то проста, як здаецца, так як гэта цалкам адрозніваецца ад bosch

Пацвярджэнне адрасы, размешчаны cinqueturbo можна зрабіць спакойна з гэтага адрасу дастаткова проста адаптаваць гэтыя абмежавальнікі, дадам толькі два досыць 0920FE , 09210C, праблема заключаецца у якім MAP сабраць,
датчык mjet
Кантакт 1: 5V Харчаванне
PIN 2: Маса
Кантакт 3: Сігнал зменнай на выхадзе

датчык alfa 159

PIN 1: Маса
PIN 2: ntc ( датчык тэмпературы) не падключыць
PIN 3: +5 вольт
PIN 4: пераменнага сігналу на выхадзе

абодва датчыка працуюць з мінімальным 0,4 вольт максімум 4,65 вольта

працуе 100%