Перегляд Повної Версії : ford fiesta тип двигуна FXJA DTC p0351 p0352
Всім привіт, хлопці, я вступив на цей автомобіль в майстерні, що двигун не запускається, не йде струм на свічки на діагностиці у мене виявили код несправності p0351 і p0352 ланцюг первинної обмотки котушки. На роз'єм котушки, що є 3pin приходить тільки точка і нічого для інших 2. Блок керування до чортів собачих........... Рада, як я можу діяти, якщо я хочу замінити з іншого старий або scodifica, якщо ви можете зробити? (я заявляю, що ніколи не траплялося на цей тип машини).
Вітання і спасибі
Вибачте, я забув написати, що я зробила тест, з одним працює, але нічого не зроблено.
Вибачте, я забув написати що я зробив з іншого котушки, але нічого не зробили..........
Вибачте, я забув написати що я зробив з іншого котушки, але нічого не зробили..........
ти явище, ти зробив 3 поста однакових з копією і клей ти прибув в 49 повідомленнях!!!!
більш, що ваш профіль був 1,856 відвідувань, що ви vip? хахаха просто я тебе не виженуть з дому..
Ніхто не робить крок вперед, щоб дати мені пораду?