Перегляд Повної Версії : Початок використання winols
Всім привіт, я новачок на форумі,для чистого пристрасті, я підійшов до програми для перепризначення або краще поліпшити вихідні програми легкових автомобілів, в цей момент я хотів би зрозуміти, експлуатації winols, я читав інструкцію, але не каже, хто знає що,ви маєте щось, що може адресувати краще у використанні?
Ти поїхав від труднощів у ****llo 80%
передає в ECM як інструмент і домогтися більшого прогресу, щоб почати.. winols-це незвично.
Ви праві, і т. д. це, однак, проблема полягає в тому, визнаєте, криві, і я помітив, що не може змінити все криві окремо,winols і більш громіздкою, але це також вірно, що, маючи damos, ви можете краще зрозуміти.
Дійсно, тепер є damos перекладені на італійську.проблема в тому що.
Всім привіт, я новачок на форумі,для чистого пристрасті, я підійшов до програми для перепризначення або краще поліпшити вихідні програми легкових автомобілів, в цей момент я хотів би зрозуміти, експлуатації winols, я читав інструкцію, але не каже, хто знає що,ви маєте щось, що може адресувати краще у використанні?
У PRESENTAZIONEEEEEE, як і у всьому форумі ви
привіт, я хочу тільки застерегти х одна річ, яка мені підвернулася.
при закритті програми winols (що я тільки що встановили і не використали його раніше відкрилося вікно, яке в основному говорить, що файл може бути змінений, навіть без збереження змін.
насправді файл після змін, і під час використання програми я змін не було навіть спроб немає! у мене не просили ніяких змін, ані інших якихось особливих дій... я тільки scuriosato тут і вікна програми, з то .для завантаження.
так що я б сказав, заряд завжди копію, що ви ніколи не знаєте, що може статися, і зберегти початковий файл безпеки.
(на щастя, я так і зробив, якщо немає, я мав велике корости більше)
Дякую за наводку,на даний момент я так зайнятий, що у мене не було можливості возитися трохи вище.
Дякую
Всім привіт , ви можете змінити мову з німецької на англійську?
Якщо я не помиляюся, це був єдиний шанс, але я не пам'ятаю добре, тому що це було так давно, що не відкриваю програму
Англійською мовою:
Різне->Configuration->Language (це одна з останніх голос до Обладнання)
у Німецький
Sonstiges->Konfiguration->Sprache
Хто-небудь знає, якщо існує damos самої останньої 1.6 105 л. с. vw?
Що ECU ти говориш? Edc15p або edc16?
Ах так пробач, це Siemens pcr 2.1
There is no better tool than WinOLS. It takes a lot of time to get familiar with, but the more you use it, the faster it goes.