Lucif3ro
20-10-2012, 12:08
Добрай раніцы, хлопцы, як я ўжо? ўезду ў маей прэзентацыі, я даў зрабіць (задачы на часткі дазваляе зразумець, як "рухацца" ў гэтым свеце. Пераходжу на больш дробныя крокі. І сення я лічу, што "затрымаўся" ў чым-тое, чаго я не магу знайсці рашэнне, як і ў большасці відэа на трубе, і што? на мой погляд ? толькі адзін маленькі прыклад дзеянні.
Перш за ўсе, я спадзяюся, што ў адпаведным раздзеле і, магчыма, я загадзя прашу прабачэння, з адмін і карыстальнікі форуму.
Але давайце пяройдзем да справы :D
Будзе вельмі моцна@? забяспечыць pi? магчымыя дэталі. Я мілае, старое добрае lybra 2.4 jtd 2000 года. &Quot;тэст" іх вырабіць? на яе.
MPPS v12 клон і ECM2001 v6.3, праграмнае забеспячэнне, якое я выкарыстоўваю.
Я праводзіў чытання з дапамогай MPPS і я даходы наступную інфармацыю:
Bosch
1037352210
З MultiEcuScan, я магу атрымаць гэтую інфармацыю:
Абсталяванне num: 0281010001
Праграмнае забеспячэнне num: 1037352210
Ад нас? што я даведаўся праз вас, лічбы "забіць" - гэта апошнія 3 лічбы. (001-210)
Добра. Я адкрываю ECM2001, але сярод шматлікіх драйвераў, я не лічу, што па нумарах, пазначаных вышэй.
Пытанне ?: У гэты момант, што я павінен рабіць? Як вам атрымоўваецца ісці наперад?
(Я чакаў, што вы павінны мець цярпенне са мной :P )
Дзякуй усім загадзя. Я спадзяюся, што вы добрыя новыя для мяне :)
Перш за ўсе, я спадзяюся, што ў адпаведным раздзеле і, магчыма, я загадзя прашу прабачэння, з адмін і карыстальнікі форуму.
Але давайце пяройдзем да справы :D
Будзе вельмі моцна@? забяспечыць pi? магчымыя дэталі. Я мілае, старое добрае lybra 2.4 jtd 2000 года. &Quot;тэст" іх вырабіць? на яе.
MPPS v12 клон і ECM2001 v6.3, праграмнае забеспячэнне, якое я выкарыстоўваю.
Я праводзіў чытання з дапамогай MPPS і я даходы наступную інфармацыю:
Bosch
1037352210
З MultiEcuScan, я магу атрымаць гэтую інфармацыю:
Абсталяванне num: 0281010001
Праграмнае забеспячэнне num: 1037352210
Ад нас? што я даведаўся праз вас, лічбы "забіць" - гэта апошнія 3 лічбы. (001-210)
Добра. Я адкрываю ECM2001, але сярод шматлікіх драйвераў, я не лічу, што па нумарах, пазначаных вышэй.
Пытанне ?: У гэты момант, што я павінен рабіць? Як вам атрымоўваецца ісці наперад?
(Я чакаў, што вы павінны мець цярпенне са мной :P )
Дзякуй усім загадзя. Я спадзяюся, што вы добрыя новыя для мяне :)