КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Драйвер Lancia Lybra 2.4 jtd 001 210

Lucif3ro
20-10-2012, 12:08
Добрай раніцы, хлопцы, як я ўжо? ўезду ў маей прэзентацыі, я даў зрабіць (задачы на часткі дазваляе зразумець, як "рухацца" ў гэтым свеце. Пераходжу на больш дробныя крокі. І сення я лічу, што "затрымаўся" ў чым-тое, чаго я не магу знайсці рашэнне, як і ў большасці відэа на трубе, і што? на мой погляд ? толькі адзін маленькі прыклад дзеянні.
Перш за ўсе, я спадзяюся, што ў адпаведным раздзеле і, магчыма, я загадзя прашу прабачэння, з адмін і карыстальнікі форуму.
Але давайце пяройдзем да справы :D
Будзе вельмі моцна@? забяспечыць pi? магчымыя дэталі. Я мілае, старое добрае lybra 2.4 jtd 2000 года. &Quot;тэст" іх вырабіць? на яе.
MPPS v12 клон і ECM2001 v6.3, праграмнае забеспячэнне, якое я выкарыстоўваю.
Я праводзіў чытання з дапамогай MPPS і я даходы наступную інфармацыю:
Bosch
1037352210

З MultiEcuScan, я магу атрымаць гэтую інфармацыю:
Абсталяванне num: 0281010001
Праграмнае забеспячэнне num: 1037352210

Ад нас? што я даведаўся праз вас, лічбы "забіць" - гэта апошнія 3 лічбы. (001-210)
Добра. Я адкрываю ECM2001, але сярод шматлікіх драйвераў, я не лічу, што па нумарах, пазначаных вышэй.
Пытанне ?: У гэты момант, што я павінен рабіць? Як вам атрымоўваецца ісці наперад?
(Я чакаў, што вы павінны мець цярпенне са мной :P )
Дзякуй усім загадзя. Я спадзяюся, што вы добрыя новыя для мяне :)

msport (exil77grande)
20-10-2012, 14:24
тады, калі не знайшлі драйверы на ecm з апошнія тры лічбы, так і hw, што sw паспрабуйце праверыць, ці, калі вы знаходзіцеся толькі апошнія тры лічбы sw затым драйвер можа быць тры пачатковыя нумары розныя або тры х, а другі апошнія тры лічбы 210,або паспрабуйце адзін у адзін драйвер для lancia шалі 2.4jtd, безумоўна, сумяшчальнай яго знайсці,або, калі хочаце, дапамогі, больш канкрэтны пост тут файл крычы, што ты прачытаў, што я табе скажу, які драйвер трэба выкарыстоўваць, таму што, будучы машынай, ціха я ўпэўнены, што драйвер есць.

Lucif3ro
20-10-2012, 17:56

Я перакаштаваў усе драйвера lybra і ў рэшце рэшт, сумяшчальнай я знайшоў, змяшчае як колькасць 3D73. Нумар, што я знаходжуся ў cks.
Гэта быў мой першы раз, і, на шчасце, здаецца, што ўсе пайшло добра :)

msport (exil77grande)
20-10-2012, 18:44

Я перакаштаваў усе драйвера lybra і ў рэшце рэшт, сумяшчальнай я знайшоў, змяшчае як колькасць 3D73. Нумар, што я знаходжуся ў cks.
Гэта быў мой першы раз, і, на шчасце, здаецца, што ўсе пайшло добра :)

ах ты, мой согражданина? ну на самай справе, у вашай прэзентацыі вы пакінулі ў мета', магчыма поўных,https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?944-Прывітанне,-усе-%29&p=9956#post9956 аднак, калі вы хочаце большай бяспецы, як я ўжо сказаў, пошты, файл-крычы машыны.

Lucif3ro
21-10-2012, 22:51
Дададзеныя падрабязнасці ў прэзентацыі і файлы ORI прыкладаюцца :)
1399