КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема з EGR FORD SID 804

lui93
прывітанне, хлопцы, пасля чытання карце fiesta 1.4 68cv і выдалены клапан EGR сёння трапляе мне ў машыну з кантрольная лямпа рухавіка гарыць і наступныя
КОДЫ ПАМЫЛАК - P1412 - P0406-P0404.
калі ласка, праверце, можа даць мне дапамогу? дзякуй

cinqueturbo
Калі вы ўпэўненыя, што зрабілі выключэнне ў належным парадку, клапан мае ў электрычнай частцы маршруту..
цяпер або замяніць або сатрыце DTC, што вы ад дыягназу..

lui93
электрычны запуск і ок, але я не магу паляваць sti dtc cinquecentoturbo

lui93
а я думаю, што пдр адзін з нямногіх, які заўсёды дапамагае, ДЗЯКУЙ CINQUECENTOTURBO сапраўды.
я захапляюся вельмі differenxza іншых....

cinqueturbo
Я сёння не зразумеў, што вы кажаце???
ці вы самі, што вы хочаце, каб дапячы мне?
Паўтараю, ты ўпэўнены, што вы ачысцілі належным чынам клапан з файла??
памылка:
P1412 клапан заблакаваны
P0406 становішча клапана няправільна
P0404 поле не правільны выхад
ва ўсіх трох выпадках
EGR заблакаваная,затрымалася,электрычная няспраўнасць,праводка,блок кіравання рухавіка з ладу і г. д. і г. д.
цяпер чаго ты чакаеш ад нас?
што вам выдаліць DTC?
што цябе правярае файл?
У любым выпадку, вы ПАВІННЫ РАЗМЯСЦІЦЬ яго, па меншай МЕРЫ, ФАЙЛ КРЫЧЫ, і зрабі яшчэ лепш загрузіць мод калі не ўпэўненыя,
цяпер ты зразумеў, што табе трэба??

lui93
тады...
1) я не хачу працу, каб ніхто не.
2) я толькі што падзякаваў, каб быць заўсёды даступная, але я ведаю, што чытаеш тое, што хочаш ты..
3) гэта форум, каб мець зносіны і дапамагчы, калі гэта магчыма, вырашыць праблемы.
4)я Не раблю, нягледзячы на ніхто, таму што я проста папрасіў дапамогі.
гэтыя толькі 3 файла ori + mod1 і mod2

cinqueturbo
Вы прачыталі ўсе правільна, перш чым даць гэты адказ, і вы загрузіце файл?

табе не здаецца, што што-то не так ?

я напісаў:
Калі вы ўпэўненыя, што зрабілі выключэнне ў належным парадку, клапан мае ў электрычнай частцы маршруту..
цяпер або замяніць або сатрыце DTC, што вы ад дыягназу..

ты мне адказваеш:
электрычны запуск і ок, але я не магу паляваць sti dtc cinquecentoturbo

я запярэчыў:
У любым выпадку, вы ПАВІННЫ РАЗМЯСЦІЦЬ яго, па меншай МЕРЫ, ФАЙЛ КРЫЧЫ, і зрабі яшчэ лепш загрузіць мод калі не ўпэўненыя,

Тады ты мяне зразумець??

калі электрычная частка і прымацаваныя "не ведаю, як вы пераканаліся," значыць, ты дрэнна закрыла EGR не?

ці я павінен сказаць, Ок, ты маеш рацыю, і паехаць у гэтую краіну?

У любым выпадку пасля 6 пост я табе кажу, што ты не зачыніў EGR, так правільна...

Дзякуй за ацэнку 06DDB0-06DE3A

lui93
дзякуй табе за дапамогу..
я не хачу, каб ён няправільна зразумеў, і больш нічога.
цікава, толькі дапамогу..

Errecinque
дзякуй табе за дапамогу..
я не хачу, каб ён няправільна зразумеў, і больш нічога.
цікава, толькі дапамогу..

Адключыце і выключыце dtc 0406....проста тое, на гэтай ecu...і мне здаецца, калі не памыляюся, я ўжо казаў у іншай дыскусіі тут на форуме

lui93
вы і на самай справе, я зрабіў, як ты сказаў, але ён і зноў лямпа!!!!

Errecinque
вы і на самай справе, я зрабіў, як ты сказаў, але ён і зноў лямпа!!!!
Калі Вы зноў p0406 ў дыягназе азначае, што вы не выключаныя ў парадку, Прыкладзеце арыгінал і Мод, Што я кантроль

lui93
дзякуй вялікі, я вельмі ўдзячны

lui93
і тыдзень, што я стукнуўся галавой

cinqueturbo
Я не разумею, але маё рашэнне не працуе?

Errecinque
Выдерни Штэкер і напісаць, відавочна, не павінны мець і іншыя памылкі, якія не correllati да egr. Так як калі клапан больш не існуе, вы можаце нават выцягнуць!!!

lui93
заўтра напішу ўсё!!!

Errecinque
заўтра напішу ўсё!!!

Ок, дайце мне ведаць, на маім спрацавала, але мы з ecu вы ніколі не ведаеце,

lui93
у другой палове дня я пішу свой файл, буду трымаць цябе ў курсе.
я спадзяюся, што вы не дайце мне больш праблем

lui93
нічога, я нічога не вырашыў зводзіць мяне з розуму

Errecinque
нічога, я нічога не вырашыў зводзіць мяне з розуму
што памылкі дае яшчэ дыягназ ??

lui93
P1412 - P0406 я не ведаю, што рабіць

Errecinque
Гэта,заўтра раніцай раблю яшчэ адзін тэст веруй...

lui93
дзякуй, што ты гуляеш адзін

lui93
я credoooo cheer я зрабіў мод, дрэнна я але потым я загрузіць гэты ваш учора і надзі

tranky
але ты паклаў ліст на egr ?

tranky
паспрабуйце таксама так
калі ад памылак, нягледзячы на выключэнне ў вас узніклі праблемы з аўто (пакладзеце фланец)..
праверце, як сказаў у першым пасце, кабелі раз'ём і эбу..

Errecinque
я credoooo cheer я зрабіў мод, дрэнна я але потым я загрузіць гэты ваш учора і надзі

Мы ўсё яшчэ ідзе тэст, але адна рэч, я прашу.....ўключаецца кантрольная лямпа mil або вы бачыце памылкі толькі на дыягностыцы? г. зн. машына ходзіць ж ?

Errecinque
Белін я глядзеў, а таксама файл мая і мой тата год ходзіць з відэльцам egr здымаюць, не гарыць, і я гэта зрабіла роўная першай, якую я выклаў...і я таксама звярнуўся да іншых карыстальнікам, што яны далі мне пацверджанне поспеху. дзіўна !!

Errecinque
P1412 - P0406 я не ведаю, што рабіць

Пачакай секунду....з таго, што напісаць??
Перачытайце, перш чым пісаць і праверце, ці ёсць раёны, якія я на дрэве, я на самой справе нуль

Errecinque
дзякуй, што ты гуляеш адзін

Паспрабуйце гэта, калі ласка, калі можна, я хацеў бы праверыць на гэтым іншае рашэнне

lui93
тады, хлопцы, машына не гуляе і як, калі і заблакаваны, я напісаў тысячу файлаў, але нада , за ўключыцца праз некаторы час, што ходзіць і прыносіць наступныя памылкі, якія я напісаў вышэй, ніколі не пакласці лязо, як кажа tranky і я стараюся, каб убачыць, калі гэта вырашае стаіць машына і дзіўная,
mha так з розуму

lui93
пішу з kessv2 (клон) errecinque павер мне, што не ведаю, што рабіць

Errecinque
пішу з kessv2 (клон) errecinque павер мне, што не ведаю, што рабіць

Таксама з апошняга файла, што я выклаў дае вам той жа пытанне?

lui93
ankora я не спрабаваў, толькі заўтра вярнуся ў off адчуваю, машына не едзе, здаецца, памёр, і ўсе памылкі, што прыводзіць у дыягностыцы, з'яўляюцца наступныя такім чынам, што я вышэй згадаў пра EGR.
ste ford сапраўды адстой мама мая

cinqueturbo
ankora я не спрабаваў, толькі заўтра вярнуся ў off адчуваю, машына не едзе, здаецца, памёр, і ўсе памылкі, што прыводзіць у дыягностыцы, з'яўляюцца наступныя такім чынам, што я вышэй згадаў пра EGR.
ste ford сапраўды адстой мама мая

Я дазволю сабе адказаць на гэтае пытанне, калі дазволіш.. я б не хацеў, каб я аддала табе засмучэнні ўбачыў, што я чакаў, што адказ некалькі пастоў таму..

я зрабіў некалькі, ніколі, праблема толькі, што ў клапан ўвесь час адкрыты ў мяне фланцем і далей..

blackwolf76
таксама магчыма, што ў цябе турбіна блок і блок кіравання не аказвае ціску на калектары залічыць гэта ў egr...

lui93
пяцьсот турба ты можаш сказаць усё, што вы хочаце, мы група, каб дапамагчы нам або няма??
пост некаторы час таму я не аддала, таму што не вырашана і да гэтага часу я sbattettendo галаву.

lui93
можа яшчэ, быць у другой палове дня разабраць усё і паглядзім, што выйдзе

MustangGT
прывітанне усім...я заўсёды рады прытрымлівацца гэтым праблемы...мне так дапамагае, і асабліва мне падабаецца падзяліцца.
што тычыцца праблемы абвешчаным erg падзялюся з blackwolf76 збольшага таму, што ён павінен таксама быць іншы dtc, звязаны з erg, калі б гэта была турбіна.
я ведаю, што па-дурному, але чаму не вяртаецца ў зыходны стан, і ўсё гэта і ўбачыць, калі dtc з'яўляюцца?? blackwolf76 можа, вы і маеце рацыю, але з ecu зменены ce мала, каб зрабіць.
іншае пытанне....можа быць, што гэтыя dtc не выдаляецца....здарылася мне на іншай машыне....ён зрабіў мяне з розуму.....я вырашыў, замяніўшы флэш-памяці.
займаецца не толькі аўто электронікі не так шмат, як патлумачыў некалькі разоў, я займаюся электронікай ў цэлым і часта мне даводзіцца мець справу з flash і e2p дрэнныя.
напісаць файлы модынг або іх паўтарыць, каб вырашыць contenturl пашкоджаных або модом, і тады вы апынецеся з праграмістам, які кажа табе пісаць нармальна, і замест таго, і ўсё, як раней.
гэта ў мяне адбылося часта і толькі з параўнанне файлаў паміж той, толькі што напісаў і зместу, можна сказаць, калі ўсё прайшло добра вядома, што праграмісты kies і пеўнік не робяць!.

па адносінах да кіслотнасці cinquturbo я хацеў бы сказаць сее-што.

1 калі ў вас няма цярпення, не ўсе ўсё ведаюць, як ты, і форум, і гэта, сумеснае выкарыстанне і абмен думкамі мірных жыхароў!
Падзяляю, што спачатку вы павінны паспрабаваць варта, нават для мяне!....
2 мы людзі!.....не ідыётаў, што вы можаце лячыць яго, як, здаецца, люблю цябе з straffotenza і вы кажаце, што людзі не любіце ў чужыя дамы, як быццам гэта ваш дом, як вы зрабілі са мной!

вы гаспадар у сваім уласным доме не дадому, дзе вы і госці!

3 Калі табе не падабаецца гэты факт, форум твой і ты робіш усё, што табе захочацца, абражаючы і minimzza людзей з вашага шляху, каб зрабіць!

мне больш няма чаго дадаць, думаю, ясна!

tranky
выбачайце, чаму полымя ?
рашэнні былі сказаныя, ён чакае зваротнай сувязі, і ў выпадку, калі не вырашыць вы знойдзеце рашэнне разам..
не мы ім, каб *********.. праблем у нас усіх, па-за тут, проста тыя, або вам падабаецца, цягне на іншых?
Затым, калі вы не затрахались, вашыя праблемы.. існуе шмат паненак у payment гатовыя спустошыць як унутры, так і звонку! :d
прабачце за ot, але гэта было неабходна.

MustangGT
выбачайце, чаму полымя ?
рашэнні былі сказаныя, ён чакае зваротнай сувязі, і ў выпадку, калі не вырашыць вы знойдзеце рашэнне разам..
не мы ім, каб *********.. праблем у нас усіх, па-за тут, проста тыя, або вам падабаецца, цягне на іншых?
Затым, калі вы не затрахались, вашыя праблемы.. існуе шмат паненак у payment гатовыя спустошыць як унутры, так і звонку! :d
прабачце за ot, але гэта было неабходна.

я згодны, што зроблена, і што cinqueturbo, лечыць людзей, як жабракі, і мяне гэта турбуе.

здаецца, што ён нарадзіўся ўжо з паняццямі і вопытам....і калі ў пачатку ён таксама быў апрацаваны такім чынам, павінен зразумець, што гэта не так!....

мы ўсе дарослыя людзі і ёсць хочуць, чым....

факт і тое, што гэта адбываецца на многіх форумах....тое, што і пачатковец будзе грубіяніць і некампетэнтныя!.....

не гэта стаўленне, якое я лічу правільным!.....

tranky
я згодны, што зроблена, і што cinqueturbo, лечыць людзей, як жабракі, і мяне гэта турбуе.

здаецца, што ён нарадзіўся ўжо з паняццямі і вопытам....і калі ў пачатку ён таксама быў апрацаваны такім чынам, павінен зразумець, што гэта не так!....

факт і тое, што гэта адбываецца на многіх форумах....тое, што і пачатковец будзе грубіяніць і некампетэнтныя!.....

убачыў, што мы пайшлі OT, застаецца OT..
Глядзі, не бароніць ніхто, але я магу гарантаваць, што часта, і нават у гэтым выпадку, праблема ў сістэме..
Прачытаць каментар напісаў не так, як гэта чуць.. вы, безумоўна, гуляе ў malomodo..
Я не кажу, што ведаць cinqueturbo, але я прачытаў дастаткова старонак форуму (я б нават сказаў усё старонкі) для таго, каб сказаць, што гэта не так, як здаецца.. заўсёды гатовы дапамагчы параўнанні з многімі іншымі карыстальнікамі саксе, што, калі вы ведаеце, вы ведаеце, калі вы не ведаеце, памерці.
Не засмучайцеся, каб непаразуменняў.. калі на форуме і confdividete ідэі, а не параноя.

Errecinque
Вяртаючыся ў тэму, тыповы цікава, калі lui93 напісаў апошні файл, які я выклаў, і калі ён разабраў egr, чаму-то мне хочацца думаць, што,dtc, скінутыя, добра ці не, што засталося клапан заклінавала ў адкрытым для тое, не так, як павінна

cinqueturbo

Я быў судзімы і асуджаны, і я не разумею ні мэты, ні ваша стаўленне да мяне быццам у гэты пост...
але гэта нармальна, так жа не цябе павінны прынесці на гарбу ўсё жыццё?

убачыў, што мы пайшлі OT, застаецца OT..
Глядзі, не бароніць ніхто, але я магу гарантаваць, што часта, і нават у гэтым выпадку, праблема ў сістэме..
Прачытаць каментар напісаў не так, як гэта чуць.. вы, безумоўна, гуляе ў malomodo..
Я не кажу, што ведаць cinqueturbo, але я прачытаў дастаткова старонак форуму (я б нават сказаў усё старонкі) для таго, каб сказаць, што гэта не так, як здаецца.. заўсёды гатовы дапамагчы параўнанні з многімі іншымі карыстальнікамі саксе, што, калі вы ведаеце, вы ведаеце, калі вы не ведаеце, памерці.
Не засмучайцеся, каб непаразуменняў.. калі на форуме і confdividete ідэі, а не параноя.

tranky перачытайце з пачатку ўсе пасты і туалетно-касметычнымі прыладамі скажы мне, калі я перастараўся і, калі вы зразумелі мой задума
акрамя таго, не губляючы часу, прытрымлівацца і растлумачыць, і расказаць, у рэшце рэшт, на мой просты пытанне, я быў так жа праігнараваны, потым судзіць, а Mmaaaa...

lui93
тады я хацеў бы сказаць толькі адно СЛОВА дзякуй errecinque я напісаў свой файл з дкп абнульваюцца, і я паставіў фланец.. ПРАБЛЕМА вырашана..
што тычыцца астатніх, каб разглядацца як не жабрак, mustang слова адукацыю веданне???? пакора???? умець казаць>???
не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны, МОЖА быць, пяцьсот turbo турба у характары, такім чынам, не разумее..
TRANKY ахах, вы зрабілі мне памерці, паненкі, я ведаю, што не вельмі добра працуюць пад сітуацыю..
пасля чаго я вітаю вас і дзякую ўсіх тых ,хто, усе яны дапамаглі ў ВЕТЛІВАЙ форме добрага вечара

Errecinque
тады я хацеў бы сказаць толькі адно СЛОВА дзякуй errecinque я напісаў свой файл з дкп абнульваюцца, і я паставіў фланец.. ПРАБЛЕМА вырашана..
што тычыцца астатніх, каб разглядацца як не жабрак, mustang слова адукацыю веданне???? пакора???? умець казаць>???
не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны, МОЖА быць, пяцьсот turbo турба у характары, такім чынам, не разумее..
TRANKY ахах, вы зрабілі мне памерці, паненкі, я ведаю, што не вельмі добра працуюць пад сітуацыю..
пасля чаго я вітаю вас і дзякую ўсіх тых ,хто, усе яны дапамаглі ў ВЕТЛІВАЙ форме добрага вечара

другі файл так што, гэта працуе?

lui93

КЛАЎДЫЕ.
Errecinque заўсёды даступны, проста чытаць паведамленні!!!! І нават на гэты раз ён дапамог ( бясплатна) lui93 так што я не бачу, дзе праблема??? Тады кожны мае свой характар , не падабаецца, твая праблема не прытрымлівацца !!!!!! Віншаванні

Errecinque
Errecinque заўсёды даступны, проста чытаць паведамленні!!!! І нават на гэты раз ён дапамог ( бясплатна) lui93 так што я не бачу, дзе праблема??? Тады кожны мае свой характар , не падабаецца, твая праблема не прытрымлівацца !!!!!! Віншаванні

КЛАЎДЫЕ.
Прашу прабачэння х блытаніна , вы добра зрабілі, вялікае дзякуй з інфа

Errecinque
Прашу прабачэння х блытаніна , вы добра зрабілі, вялікае дзякуй з інфа

Прабач, але проста, каб мець яшчэ адно пацверджанне....вам проста скінуць адрасы, як і першы файл, які я паставіў (г. зн. відэльцы здымаюць, і толькі 0406) або як другі, з якой ён вырашаецца Lui93?

MustangGT

давайце растлумачым сее-што.

гэта не асабісты выпад у cinqueturbo ў дачыненні да мяне і не я гэта пачаў....і што ён сказаў, што я прабраўся ў дом іншых людзей, у іншай пасады.
вядома, і добры чалавек, і стаміўся пастаянна тлумачыць адны і тыя ж рэчы, я гэта разумею, але чаму адказваць кожны раз на гэты шлях!.....
што цэнтруе пакора!....і зусім іншае, каб папрасіць аб дапамозе, а затым адказаць, як калі б усе былі рамантыкамі!

не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны

але тое, што вы хочаце!!!...зараз, калі вы вырашылі, вы адчуваеце, што...рамонтнік вышэй!!!для эрг дрэнна зачынена і націску чытаць і пісаць, не ведаючы нават, што ты зрабіў??
калі б ты ведаў сістэму працы erg, магчыма, будзе вырашана значна раней, чым трымаць машыну тыдзень да кліента!
ты ведаеш, што я табе скажу...у канцы cinqueturbo ў прычына, адказаць так!
працягвае так, што дзень, што вы робіце, калі казіно буйна не ведаць, што ты робіш, і ты не частка самой машыны і знайсці той кліент, што скарга ты, сціхні зараз жа зрабіць ВЫШЭЙ, я табе кажу.
тое, што цэнтруе адукацыю...ведаць, як казаць.....прапановы без сэнсу, пастаўленыя ў выпадку, калі дакладна, як вы размесціце файлы ў машынах!
Не варта падзяліцца!......

lui93
слухай, мустанг мой начальнік разліку, каб правільна адказаць, не нападаць, ты ведаеш, што я табе кажу, што мне надакучыла быць здзейснена напад з боку людзей, якія не прапускаю, хто я, і я не хвалюе, таму абмежаваныя ў адказ, што ты ніхто, ты зразумеў???
не, я не рамонтнік, вышэй, магчыма, гэта будзеш ты..
сказаў, што гэта я развітваюся з табой.

lui93
errecinque я зрабіў доблесную першы файл, які ты перадаў мне

lui93
забыцца на дзень, што рабіць, калі казіно ведаю, як выправіць гэта, праверыць, ці сваёй справай і калі ты мяне ветлівасці не адказваць больш, ты мой пост ДЗЯКУЙ

Errecinque
errecinque я зрабіў доблесную першы файл, які ты перадаў мне

Прабач, але ты блытаеш мяне (з першага файла, ты сказаў, што ты па-ранейшаму dtc дыягностыка актыўных) ...з мэтай атрымаць пацверджанне файла-працуе вы разабраліся з першым файлам, які я зрабіў з толькі 0406 ці другі, дзе жыллё таксама 1412?

lui93