Прагляд Поўнай Версіі : Праблема з EGR FORD SID 804
прывітанне, хлопцы, пасля чытання карце fiesta 1.4 68cv і выдалены клапан EGR сёння трапляе мне ў машыну з кантрольная лямпа рухавіка гарыць і наступныя
КОДЫ ПАМЫЛАК - P1412 - P0406-P0404.
калі ласка, праверце, можа даць мне дапамогу? дзякуй
Калі вы ўпэўненыя, што зрабілі выключэнне ў належным парадку, клапан мае ў электрычнай частцы маршруту..
цяпер або замяніць або сатрыце DTC, што вы ад дыягназу..
электрычны запуск і ок, але я не магу паляваць sti dtc cinquecentoturbo
а я думаю, што пдр адзін з нямногіх, які заўсёды дапамагае, ДЗЯКУЙ CINQUECENTOTURBO сапраўды.
я захапляюся вельмі differenxza іншых....
Я сёння не зразумеў, што вы кажаце???
ці вы самі, што вы хочаце, каб дапячы мне?
Паўтараю, ты ўпэўнены, што вы ачысцілі належным чынам клапан з файла??
памылка:
P1412 клапан заблакаваны
P0406 становішча клапана няправільна
P0404 поле не правільны выхад
ва ўсіх трох выпадках
EGR заблакаваная,затрымалася,электрычная няспраўнасць,праводка,блок кіравання рухавіка з ладу і г. д. і г. д.
цяпер чаго ты чакаеш ад нас?
што вам выдаліць DTC?
што цябе правярае файл?
У любым выпадку, вы ПАВІННЫ РАЗМЯСЦІЦЬ яго, па меншай МЕРЫ, ФАЙЛ КРЫЧЫ, і зрабі яшчэ лепш загрузіць мод калі не ўпэўненыя,
цяпер ты зразумеў, што табе трэба??
тады...
1) я не хачу працу, каб ніхто не.
2) я толькі што падзякаваў, каб быць заўсёды даступная, але я ведаю, што чытаеш тое, што хочаш ты..
3) гэта форум, каб мець зносіны і дапамагчы, калі гэта магчыма, вырашыць праблемы.
4)я Не раблю, нягледзячы на ніхто, таму што я проста папрасіў дапамогі.
гэтыя толькі 3 файла ori + mod1 і mod2
Вы прачыталі ўсе правільна, перш чым даць гэты адказ, і вы загрузіце файл?
табе не здаецца, што што-то не так ?
я напісаў:
Калі вы ўпэўненыя, што зрабілі выключэнне ў належным парадку, клапан мае ў электрычнай частцы маршруту..
цяпер або замяніць або сатрыце DTC, што вы ад дыягназу..
ты мне адказваеш:
электрычны запуск і ок, але я не магу паляваць sti dtc cinquecentoturbo
я запярэчыў:
У любым выпадку, вы ПАВІННЫ РАЗМЯСЦІЦЬ яго, па меншай МЕРЫ, ФАЙЛ КРЫЧЫ, і зрабі яшчэ лепш загрузіць мод калі не ўпэўненыя,
Тады ты мяне зразумець??
калі электрычная частка і прымацаваныя "не ведаю, як вы пераканаліся," значыць, ты дрэнна закрыла EGR не?
ці я павінен сказаць, Ок, ты маеш рацыю, і паехаць у гэтую краіну?
У любым выпадку пасля 6 пост я табе кажу, што ты не зачыніў EGR, так правільна...
Дзякуй за ацэнку 06DDB0-06DE3A
дзякуй табе за дапамогу..
я не хачу, каб ён няправільна зразумеў, і больш нічога.
цікава, толькі дапамогу..
дзякуй табе за дапамогу..
я не хачу, каб ён няправільна зразумеў, і больш нічога.
цікава, толькі дапамогу..
Адключыце і выключыце dtc 0406....проста тое, на гэтай ecu...і мне здаецца, калі не памыляюся, я ўжо казаў у іншай дыскусіі тут на форуме
вы і на самай справе, я зрабіў, як ты сказаў, але ён і зноў лямпа!!!!
вы і на самай справе, я зрабіў, як ты сказаў, але ён і зноў лямпа!!!!
Калі Вы зноў p0406 ў дыягназе азначае, што вы не выключаныя ў парадку, Прыкладзеце арыгінал і Мод, Што я кантроль
дзякуй вялікі, я вельмі ўдзячны
і тыдзень, што я стукнуўся галавой
Я не разумею, але маё рашэнне не працуе?
Выдерни Штэкер і напісаць, відавочна, не павінны мець і іншыя памылкі, якія не correllati да egr. Так як калі клапан больш не існуе, вы можаце нават выцягнуць!!!
заўтра напішу ўсё!!!
Ок, дайце мне ведаць, на маім спрацавала, але мы з ecu вы ніколі не ведаеце,
у другой палове дня я пішу свой файл, буду трымаць цябе ў курсе.
я спадзяюся, што вы не дайце мне больш праблем
нічога, я нічога не вырашыў зводзіць мяне з розуму
нічога, я нічога не вырашыў зводзіць мяне з розуму
што памылкі дае яшчэ дыягназ ??
P1412 - P0406 я не ведаю, што рабіць
Гэта,заўтра раніцай раблю яшчэ адзін тэст веруй...
дзякуй, што ты гуляеш адзін
я credoooo cheer я зрабіў мод, дрэнна я але потым я загрузіць гэты ваш учора і надзі
але ты паклаў ліст на egr ?
паспрабуйце таксама так
калі ад памылак, нягледзячы на выключэнне ў вас узніклі праблемы з аўто (пакладзеце фланец)..
праверце, як сказаў у першым пасце, кабелі раз'ём і эбу..
я credoooo cheer я зрабіў мод, дрэнна я але потым я загрузіць гэты ваш учора і надзі
Мы ўсё яшчэ ідзе тэст, але адна рэч, я прашу.....ўключаецца кантрольная лямпа mil або вы бачыце памылкі толькі на дыягностыцы? г. зн. машына ходзіць ж ?
Белін я глядзеў, а таксама файл мая і мой тата год ходзіць з відэльцам egr здымаюць, не гарыць, і я гэта зрабіла роўная першай, якую я выклаў...і я таксама звярнуўся да іншых карыстальнікам, што яны далі мне пацверджанне поспеху. дзіўна !!
P1412 - P0406 я не ведаю, што рабіць
Пачакай секунду....з таго, што напісаць??
Перачытайце, перш чым пісаць і праверце, ці ёсць раёны, якія я на дрэве, я на самой справе нуль
дзякуй, што ты гуляеш адзін
Паспрабуйце гэта, калі ласка, калі можна, я хацеў бы праверыць на гэтым іншае рашэнне
тады, хлопцы, машына не гуляе і як, калі і заблакаваны, я напісаў тысячу файлаў, але нада , за ўключыцца праз некаторы час, што ходзіць і прыносіць наступныя памылкі, якія я напісаў вышэй, ніколі не пакласці лязо, як кажа tranky і я стараюся, каб убачыць, калі гэта вырашае стаіць машына і дзіўная,
mha так з розуму
пішу з kessv2 (клон) errecinque павер мне, што не ведаю, што рабіць
пішу з kessv2 (клон) errecinque павер мне, што не ведаю, што рабіць
Таксама з апошняга файла, што я выклаў дае вам той жа пытанне?
ankora я не спрабаваў, толькі заўтра вярнуся ў off адчуваю, машына не едзе, здаецца, памёр, і ўсе памылкі, што прыводзіць у дыягностыцы, з'яўляюцца наступныя такім чынам, што я вышэй згадаў пра EGR.
ste ford сапраўды адстой мама мая
ankora я не спрабаваў, толькі заўтра вярнуся ў off адчуваю, машына не едзе, здаецца, памёр, і ўсе памылкі, што прыводзіць у дыягностыцы, з'яўляюцца наступныя такім чынам, што я вышэй згадаў пра EGR.
ste ford сапраўды адстой мама мая
Я дазволю сабе адказаць на гэтае пытанне, калі дазволіш.. я б не хацеў, каб я аддала табе засмучэнні ўбачыў, што я чакаў, што адказ некалькі пастоў таму..
я зрабіў некалькі, ніколі, праблема толькі, што ў клапан ўвесь час адкрыты ў мяне фланцем і далей..
таксама магчыма, што ў цябе турбіна блок і блок кіравання не аказвае ціску на калектары залічыць гэта ў egr...
пяцьсот турба ты можаш сказаць усё, што вы хочаце, мы група, каб дапамагчы нам або няма??
пост некаторы час таму я не аддала, таму што не вырашана і да гэтага часу я sbattettendo галаву.
можа яшчэ, быць у другой палове дня разабраць усё і паглядзім, што выйдзе
прывітанне усім...я заўсёды рады прытрымлівацца гэтым праблемы...мне так дапамагае, і асабліва мне падабаецца падзяліцца.
што тычыцца праблемы абвешчаным erg падзялюся з blackwolf76 збольшага таму, што ён павінен таксама быць іншы dtc, звязаны з erg, калі б гэта была турбіна.
я ведаю, што па-дурному, але чаму не вяртаецца ў зыходны стан, і ўсё гэта і ўбачыць, калі dtc з'яўляюцца?? blackwolf76 можа, вы і маеце рацыю, але з ecu зменены ce мала, каб зрабіць.
іншае пытанне....можа быць, што гэтыя dtc не выдаляецца....здарылася мне на іншай машыне....ён зрабіў мяне з розуму.....я вырашыў, замяніўшы флэш-памяці.
займаецца не толькі аўто электронікі не так шмат, як патлумачыў некалькі разоў, я займаюся электронікай ў цэлым і часта мне даводзіцца мець справу з flash і e2p дрэнныя.
напісаць файлы модынг або іх паўтарыць, каб вырашыць contenturl пашкоджаных або модом, і тады вы апынецеся з праграмістам, які кажа табе пісаць нармальна, і замест таго, і ўсё, як раней.
гэта ў мяне адбылося часта і толькі з параўнанне файлаў паміж той, толькі што напісаў і зместу, можна сказаць, калі ўсё прайшло добра вядома, што праграмісты kies і пеўнік не робяць!.
па адносінах да кіслотнасці cinquturbo я хацеў бы сказаць сее-што.
1 калі ў вас няма цярпення, не ўсе ўсё ведаюць, як ты, і форум, і гэта, сумеснае выкарыстанне і абмен думкамі мірных жыхароў!
Падзяляю, што спачатку вы павінны паспрабаваць варта, нават для мяне!....
2 мы людзі!.....не ідыётаў, што вы можаце лячыць яго, як, здаецца, люблю цябе з straffotenza і вы кажаце, што людзі не любіце ў чужыя дамы, як быццам гэта ваш дом, як вы зрабілі са мной!
вы гаспадар у сваім уласным доме не дадому, дзе вы і госці!
3 Калі табе не падабаецца гэты факт, форум твой і ты робіш усё, што табе захочацца, абражаючы і minimzza людзей з вашага шляху, каб зрабіць!
мне больш няма чаго дадаць, думаю, ясна!
выбачайце, чаму полымя ?
рашэнні былі сказаныя, ён чакае зваротнай сувязі, і ў выпадку, калі не вырашыць вы знойдзеце рашэнне разам..
не мы ім, каб *********.. праблем у нас усіх, па-за тут, проста тыя, або вам падабаецца, цягне на іншых?
Затым, калі вы не затрахались, вашыя праблемы.. існуе шмат паненак у payment гатовыя спустошыць як унутры, так і звонку! :d
прабачце за ot, але гэта было неабходна.
выбачайце, чаму полымя ?
рашэнні былі сказаныя, ён чакае зваротнай сувязі, і ў выпадку, калі не вырашыць вы знойдзеце рашэнне разам..
не мы ім, каб *********.. праблем у нас усіх, па-за тут, проста тыя, або вам падабаецца, цягне на іншых?
Затым, калі вы не затрахались, вашыя праблемы.. існуе шмат паненак у payment гатовыя спустошыць як унутры, так і звонку! :d
прабачце за ot, але гэта было неабходна.
я згодны, што зроблена, і што cinqueturbo, лечыць людзей, як жабракі, і мяне гэта турбуе.
здаецца, што ён нарадзіўся ўжо з паняццямі і вопытам....і калі ў пачатку ён таксама быў апрацаваны такім чынам, павінен зразумець, што гэта не так!....
мы ўсе дарослыя людзі і ёсць хочуць, чым....
факт і тое, што гэта адбываецца на многіх форумах....тое, што і пачатковец будзе грубіяніць і некампетэнтныя!.....
не гэта стаўленне, якое я лічу правільным!.....
я згодны, што зроблена, і што cinqueturbo, лечыць людзей, як жабракі, і мяне гэта турбуе.
здаецца, што ён нарадзіўся ўжо з паняццямі і вопытам....і калі ў пачатку ён таксама быў апрацаваны такім чынам, павінен зразумець, што гэта не так!....
факт і тое, што гэта адбываецца на многіх форумах....тое, што і пачатковец будзе грубіяніць і некампетэнтныя!.....
убачыў, што мы пайшлі OT, застаецца OT..
Глядзі, не бароніць ніхто, але я магу гарантаваць, што часта, і нават у гэтым выпадку, праблема ў сістэме..
Прачытаць каментар напісаў не так, як гэта чуць.. вы, безумоўна, гуляе ў malomodo..
Я не кажу, што ведаць cinqueturbo, але я прачытаў дастаткова старонак форуму (я б нават сказаў усё старонкі) для таго, каб сказаць, што гэта не так, як здаецца.. заўсёды гатовы дапамагчы параўнанні з многімі іншымі карыстальнікамі саксе, што, калі вы ведаеце, вы ведаеце, калі вы не ведаеце, памерці.
Не засмучайцеся, каб непаразуменняў.. калі на форуме і confdividete ідэі, а не параноя.
Вяртаючыся ў тэму, тыповы цікава, калі lui93 напісаў апошні файл, які я выклаў, і калі ён разабраў egr, чаму-то мне хочацца думаць, што,dtc, скінутыя, добра ці не, што засталося клапан заклінавала ў адкрытым для тое, не так, як павінна
Я быў судзімы і асуджаны, і я не разумею ні мэты, ні ваша стаўленне да мяне быццам у гэты пост...
але гэта нармальна, так жа не цябе павінны прынесці на гарбу ўсё жыццё?
убачыў, што мы пайшлі OT, застаецца OT..
Глядзі, не бароніць ніхто, але я магу гарантаваць, што часта, і нават у гэтым выпадку, праблема ў сістэме..
Прачытаць каментар напісаў не так, як гэта чуць.. вы, безумоўна, гуляе ў malomodo..
Я не кажу, што ведаць cinqueturbo, але я прачытаў дастаткова старонак форуму (я б нават сказаў усё старонкі) для таго, каб сказаць, што гэта не так, як здаецца.. заўсёды гатовы дапамагчы параўнанні з многімі іншымі карыстальнікамі саксе, што, калі вы ведаеце, вы ведаеце, калі вы не ведаеце, памерці.
Не засмучайцеся, каб непаразуменняў.. калі на форуме і confdividete ідэі, а не параноя.
tranky перачытайце з пачатку ўсе пасты і туалетно-касметычнымі прыладамі скажы мне, калі я перастараўся і, калі вы зразумелі мой задума
акрамя таго, не губляючы часу, прытрымлівацца і растлумачыць, і расказаць, у рэшце рэшт, на мой просты пытанне, я быў так жа праігнараваны, потым судзіць, а Mmaaaa...
тады я хацеў бы сказаць толькі адно СЛОВА дзякуй errecinque я напісаў свой файл з дкп абнульваюцца, і я паставіў фланец.. ПРАБЛЕМА вырашана..
што тычыцца астатніх, каб разглядацца як не жабрак, mustang слова адукацыю веданне???? пакора???? умець казаць>???
не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны, МОЖА быць, пяцьсот turbo турба у характары, такім чынам, не разумее..
TRANKY ахах, вы зрабілі мне памерці, паненкі, я ведаю, што не вельмі добра працуюць пад сітуацыю..
пасля чаго я вітаю вас і дзякую ўсіх тых ,хто, усе яны дапамаглі ў ВЕТЛІВАЙ форме добрага вечара
тады я хацеў бы сказаць толькі адно СЛОВА дзякуй errecinque я напісаў свой файл з дкп абнульваюцца, і я паставіў фланец.. ПРАБЛЕМА вырашана..
што тычыцца астатніх, каб разглядацца як не жабрак, mustang слова адукацыю веданне???? пакора???? умець казаць>???
не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны, МОЖА быць, пяцьсот turbo турба у характары, такім чынам, не разумее..
TRANKY ахах, вы зрабілі мне памерці, паненкі, я ведаю, што не вельмі добра працуюць пад сітуацыю..
пасля чаго я вітаю вас і дзякую ўсіх тых ,хто, усе яны дапамаглі ў ВЕТЛІВАЙ форме добрага вечара
другі файл так што, гэта працуе?
Errecinque заўсёды даступны, проста чытаць паведамленні!!!! І нават на гэты раз ён дапамог ( бясплатна) lui93 так што я не бачу, дзе праблема??? Тады кожны мае свой характар , не падабаецца, твая праблема не прытрымлівацца !!!!!! Віншаванні
Errecinque заўсёды даступны, проста чытаць паведамленні!!!! І нават на гэты раз ён дапамог ( бясплатна) lui93 так што я не бачу, дзе праблема??? Тады кожны мае свой характар , не падабаецца, твая праблема не прытрымлівацца !!!!!! Віншаванні
Прашу прабачэння х блытаніна , вы добра зрабілі, вялікае дзякуй з інфа
Прашу прабачэння х блытаніна , вы добра зрабілі, вялікае дзякуй з інфа
Прабач, але проста, каб мець яшчэ адно пацверджанне....вам проста скінуць адрасы, як і першы файл, які я паставіў (г. зн. відэльцы здымаюць, і толькі 0406) або як другі, з якой ён вырашаецца Lui93?
давайце растлумачым сее-што.
гэта не асабісты выпад у cinqueturbo ў дачыненні да мяне і не я гэта пачаў....і што ён сказаў, што я прабраўся ў дом іншых людзей, у іншай пасады.
вядома, і добры чалавек, і стаміўся пастаянна тлумачыць адны і тыя ж рэчы, я гэта разумею, але чаму адказваць кожны раз на гэты шлях!.....
што цэнтруе пакора!....і зусім іншае, каб папрасіць аб дапамозе, а затым адказаць, як калі б усе былі рамантыкамі!
не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны
але тое, што вы хочаце!!!...зараз, калі вы вырашылі, вы адчуваеце, што...рамонтнік вышэй!!!для эрг дрэнна зачынена і націску чытаць і пісаць, не ведаючы нават, што ты зрабіў??
калі б ты ведаў сістэму працы erg, магчыма, будзе вырашана значна раней, чым трымаць машыну тыдзень да кліента!
ты ведаеш, што я табе скажу...у канцы cinqueturbo ў прычына, адказаць так!
працягвае так, што дзень, што вы робіце, калі казіно буйна не ведаць, што ты робіш, і ты не частка самой машыны і знайсці той кліент, што скарга ты, сціхні зараз жа зрабіць ВЫШЭЙ, я табе кажу.
тое, што цэнтруе адукацыю...ведаць, як казаць.....прапановы без сэнсу, пастаўленыя ў выпадку, калі дакладна, як вы размесціце файлы ў машынах!
Не варта падзяліцца!......
слухай, мустанг мой начальнік разліку, каб правільна адказаць, не нападаць, ты ведаеш, што я табе кажу, што мне надакучыла быць здзейснена напад з боку людзей, якія не прапускаю, хто я, і я не хвалюе, таму абмежаваныя ў адказ, што ты ніхто, ты зразумеў???
не, я не рамонтнік, вышэй, магчыма, гэта будзеш ты..
сказаў, што гэта я развітваюся з табой.
errecinque я зрабіў доблесную першы файл, які ты перадаў мне
забыцца на дзень, што рабіць, калі казіно ведаю, як выправіць гэта, праверыць, ці сваёй справай і калі ты мяне ветлівасці не адказваць больш, ты мой пост ДЗЯКУЙ
errecinque я зрабіў доблесную першы файл, які ты перадаў мне
Прабач, але ты блытаеш мяне (з першага файла, ты сказаў, што ты па-ранейшаму dtc дыягностыка актыўных) ...з мэтай атрымаць пацверджанне файла-працуе вы разабраліся з першым файлам, які я зрабіў з толькі 0406 ці другі, дзе жыллё таксама 1412?