Перегляд Повної Версії : honda hornet
Відкриваю я танці тут: як назва я хотів би знати, якщо знаєте, якщо ви мапу hornet 2007, що пластмаса; l або як заздалегідь спасибі
msport (exil77grande)
19-06-2012, 17:21
Відкриваю я танці тут: як назва я хотів би знати, якщо знаєте, якщо ви мапу hornet 2007, що пластмаса; l або як заздалегідь спасибі
ніколи не мав справу з цим мотоцикл, але fose те, що ви можете зробити з piasini.
ні в кого немає карти, навіть золотих, щоб сказати спасибі!
насправді з модулем ви купуєте щось у цих moto x їй йти добре, є багато роботи треба зробити, але на двигун
насправді з модулем ви купуєте щось у цих moto x їй йти добре, є багато роботи треба зробити, але на двигун
dimmene хтось із ввічливості я всі вуха! дякую
cicciogsr
04-07-2012, 14:41
я андрій слива в комплекті, фільтр bmc або k&n і powercommander тлярата, як ви повинні або широкосмуговий або з usb...
слива, я хочу уникнути, я не хочу шуміти, коли крок
якщо ви готові відокремити голову, можна мати багато, досить того, що у вас є хороша ручка з гнучкою ? отримайте так багато, просто з'єднувати різні повітроводи ті всмоктування фолів конвергентних просто округляти тіла farfallati , як правило, повітропровід є трохи більше? маленький, будьте уважні, щоб слідувати добре геометрію вів подальшого редагування кілька ви можете мати небажаних потрясінь і не зробити, протоки, дуже прозорі плівки всмоктуючий б відрив пограничного шару, випускні канали фолів різні завжди, як ви зробили ті, всмоктування, тільки те, що ви можете зробити їх плівок, cos? забруднення прилипають менше, ніж зараз passerei трохи про airbox але це висить, що вихлопні ви хочете використовувати, на стадії cammes nn змінювати їх так багато, nn, ви повинні працювати на трасі,якщо ви повинні це зробити, існують cammes з профілями і кросовер різні, але особисто я думаю, що у вашому випадку.
magi1984
14-07-2012, 19:07
у мене cbr 600f 2011 року, що, врешті-решт ? одно hornet, і я поінформований про те, але, на жаль, перепризначити ecu оригінальний не пу? ще зробити
нехай буде перепризначити навіть якщо вам вдасться, ви отримаєте дуже мало, я sembrera не правда, але вже змінивши тільки зірочки ви отримуєте +.
cicciogsr
16-07-2012, 16:27
зуб менше?
magi1984
16-07-2012, 17:14
міняємо шестерню або вінець не отримує ip? коней
просто перенесіть пара, аванси
але якщо мотоцикл був 100cv до avr? 100cv навіть після
cicciogsr
16-07-2012, 17:24
один зуб менше, ніж змінюється передаточне відношення між мотивом і цедентом signifia-й? пара вниз, але ви втратите щось високе...
magi1984
16-07-2012, 17:29
це я знаю, була, щоб відповісти на giarras, який говорить, що ви отримаєте коней, змінюючи зірочку замість того, що шляхом повторного зіставлення, але не ? cos?...
перенесіть пара і просто міняємо шестерні або корона
я не сказав, що ви отримаєте + коней я сказав, що ви зміщуєте використання, sfutti + крутний момент в низькому і ні ? зовсім не правило, що ви втрачаєте в ділянці, я повторюю коней ви отримаєте, зробивши зміни у двигун, не думаю, що це дизельний двигун, який просто mappetta і йде мова в русі працює, як тюнінг, що інший, змінювати параметри ебу, я бачу, що ви, катання, попросіть вашого земляк zerbo, що я маю честь знати, коли йому було 16 років, і вона, пергуза, в свою чергу, з перших cagiva, якщо те, що я кажу, і дурниця, можливо, в ебу автомобіля як і раніше доведеться? дізнатися щось, але у світі розробок механічні ? був мій корабель
ах, я забув, що я був частиною команди, morreale і онук легендарного малюк? я зупинився, трохи x присвятити себе іншому, але мої родичі все ще працюють в галузі, я вважаю, на даний момент посідають у чемпіонаті світу husqvarna mauno hermunen giò перших рядах хіт-парадів.
cicciogsr
16-07-2012, 21:45
я не сказав, що ви отримаєте + коней я сказав, що ви зміщуєте використання, sfutti + крутний момент в низькому і ні ? зовсім не правило, що ви втрачаєте в ділянці, я повторюю коней ви отримаєте, зробивши зміни у двигун, не думаю, що це дизельний двигун, який просто mappetta і йде мова в русі працює, як тюнінг, що інший, змінювати параметри ебу, я бачу, що ви, катання, попросіть вашого земляк zerbo, що я маю честь знати, коли йому було 16 років, і вона, пергуза, в свою чергу, з перших cagiva, якщо те, що я кажу, і дурниця, можливо, в ебу автомобіля як і раніше доведеться? дізнатися щось, але у світі розробок механічні ? був мій корабель
великий giarras...... pergusa ? мій дім там народився ...пам'ятаю, коли я був маленький, ходили в липні в вогненний, якщо я правильно пам'ятаю, там теж був хлопчик у моїй країні, що ми smanettava зараз я не запам'ятав назву..
я пам'ятаю всіх хлопчиків, які ходили з 80-х років і далі, то мій дядько був технічний cagiva і ducati в часи братів кастільйоне, потім він tasferi в америці x ducati corse в 1982 році я змінив прапор, переходячи aprilia і з майбутньою 125 кермом мій двоюрідний брат франк, ми виграли чемпіонат італії, 3 місце, російський і zerbo 2 чемпіонат італії в наступному році zerbo в honda 750 чемпіоном італії, і ми з aprilia 125 , suzuki 250 2t в категорії 400 і з bimota, моторизовані fzr 600 зразків сицилійських всі інші категорії та 2 абсолюту, bimota італійський чемпіонат був крик ми домінували до agi 2000-х років x перейти до гри зі скутерами мої двоюрідні брати досі тривають .....це ? історія ще хтось пам'ятає.
magi1984
16-07-2012, 23:00
я точно не для катання...одягаються набагато більше? на північ. У будь-якому випадку я зрозумів, погано ваше повідомлення, от і все
cicciogsr
16-07-2012, 23:56
я пам'ятаю всіх хлопчиків, які ходили з 80-х років і далі, то мій дядько був технічний cagiva і ducati в часи братів кастільйоне, потім він tasferi в америці x ducati corse в 1982 році я змінив прапор, переходячи aprilia і з майбутньою 125 кермом мій двоюрідний брат франк, ми виграли чемпіонат італії, 3 місце, російський і zerbo 2 чемпіонат італії в наступному році zerbo в honda 750 чемпіоном італії, і ми з aprilia 125 , suzuki 250 2t в категорії 400 і з bimota, моторизовані fzr 600 зразків сицилійських всі інші категорії та 2 абсолюту, bimota італійський чемпіонат був крик ми домінували до agi 2000-х років x перейти до гри зі скутерами мої двоюрідні брати досі тривають .....це ? історія ще хтось пам'ятає.
що хороша історія giarras компліменти ... у 1982 році я, народившись шкода, що я не був там вже?... в даний час в pergusa ці цифри не є пі?...
x скф... якщо ви хочете підняти його примхи треба щоб перепризначити c'? ви можете перетворити ваш ебу racing? слухай, я моя порада не варто, якщо ви хочете, я можу адресувати. привіт.
у мене cbr 600f 2011 року, що, врешті-решт ? одно hornet, і я поінформований про те, але, на жаль, перепризначити ecu оригінальний не пу? ще зробити
ви впевнені?
cicciogsr
18-07-2012, 00:21
я suzuki gsr 600, що ви можете? робити?... ви можете порівняти? він ecu denso..
я suzuki gsr 600, що ви можете? робити?... ви можете порівняти? він ecu denso..
ви ciccio ви пу? x suzuki, зверніться джо руссо в мілані
magi1984
18-07-2012, 08:12
ви впевнені?
сісі, новий cbr600F ? один хорнет з корпусу перед типу cbr600rr
той же блок управління, той же двигун, і т.д., змінюється механічно передньої частини (вилки і керма), але в іншому ідентичні
у gsr замість цього, ви можете? перепризначити
cicciogsr
18-07-2012, 08:27
шляхом повторного зіставлення мотоцикл повністю орі я, здається, зрозумів, що ви не заробляєте коней, але тільки ви можете? покращити надання справедливо?...
сісі, новий cbr600F ? один хорнет з корпусу перед типу cbr600rr
той же блок управління, той же двигун, і т.д., змінюється механічно передньої частини (вилки і керма), але в іншому ідентичні
у gsr замість цього, ви можете? перепризначити
зверніться до тамбурин, що якщо вона робить, робить,але варто вам удар, але прямо тут , бачите, справа в тому, що в автомобілях блоки управління зроблені так, щоб бути sverginate в будь nomento, а потім будинку погодилися на протоколах, які зараз є стандартними, в русі це все ще не ви ? факт, і я думаю, ви не далеко? ніколи, у самому справі, якщо відомі x і відкриються нам, хоче забрати, але ті, хто бере участь у перегонах, не думаю, що це проблема, ви можете змінити або addirittua відновити здорове рослина, тепер мені цікаво, але x вуличного використання має?
ciccio приходьте в палермо з головки блоку циліндрів, що ми проводимо день разом, то rimappi, і ви побачите.
magi1984
18-07-2012, 15:06
тепер мені цікаво, але х вуличного використання має?
ні, чому? в той момент я купував щомісяця RR, що у вас вже є? 115cv його
cicciogsr
18-07-2012, 20:06
дякую ... я майже його зняти не можуть matenere-й? податки...на зіставленні c'? інструмент, який f? у щільною, як тільки я можу купити..
пам'ятайте, що про пилососом карту і дорівнює 5% приросту, я ніколи не переглядів, сподобалось , тому рахунку фірмами, хлопці, я про пилососом я не зрозумів, карта, що вони сказали мені радий, що я не знаю , як ви, може, звик, добре з turbo disel
cicciogsr
19-07-2012, 13:55
правда ?..я згоден
я радий, що тепер ми згодні з тим, що не погоджується з тим, зіставлення, результати, які можуть бути смиренним, x руху перепризначення, і тільки в цілях тюнінгу , я ? довелося і майстерень Piaggio знають щось, змінити і перенастроювати принаймні сто разів gp800, коли collaboravo з ними, але тільки в цілях тюнінгу, я останній раз приміщення, і тоді я закриваю всі блоки керування можна змінити, будь то мото, авто, що літаки, потяги або навіть літаючі тарілки, але потребуючі відповідного устаткування, що, як правило, не продається, тільки вдома матері можуть.