Прагляд Поўнай Версіі : honda hornet
Адкрываю я танцы тут: як назва я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь з ведаеце, калі вы карту hornet з 2007, што пластмаса; l або як загадзя дзякуй
msport (exil77grande)
19-06-2012, 17:21
Адкрываю я танцы тут: як назва я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь з ведаеце, калі вы карту hornet з 2007, што пластмаса; l або як загадзя дзякуй
ніколі не меў справу з гэтым матацыкл, але fose тое, што вы можаце зрабіць з piasini.
ні ў каго няма карты, нават залатых, каб сказаць дзякуй!
на самай справе з модулем вы купляеце сее-тое ў гэтых moto x ей ісці добра, есць шмат працы трэба зрабіць, але на рухавік
на самай справе з модулем вы купляеце сее-тое ў гэтых moto x ей ісці добра, есць шмат працы трэба зрабіць, але на рухавік
dimmene хто-то з ветлівасці я ўсе вушы! дзякуй
cicciogsr
04-07-2012, 14:41
я андрэй зліву ў камплекце, фільтры bmc або k&n і powercommander тлярата, як вы павінны або шырокапалосны або з usb...
сліва, я хачу пазбегнуць, я не хачу шумець, калі крок
калі вы гатовыя аддзяліць галаву, можна мець шмат, дастаткова таго, што ў вас есць добрая ручка з гнуткай ? атрымаеце так шмат, проста злучаць розныя паветраводы тыя ўсмоктвання фолаў канвергентных проста скругленыя цела farfallati , як правіла, воздуховод з'яўляецца трохі больш? маленькі, будзьце ўважлівыя, каб прытрымлівацца добра геаметрыю веў наступнага рэдагавання нескольк вы можаце мець непажаданых узрушэнняў і не зрабіць, пратокі, вельмі празрыстыя пленкі всасывать б адрыў памежнага пласта, выпускныя каналы фолаў заўседы розныя, як вы зрабілі тыя, ўсмоктвання, толькі тое, што вы можаце зрабіць іх пленак, cos? забруджвання прыліпаюць менш, чым цяпер passerei трохі аб airbox але гэта вісіць, што выхлапныя вы хочаце выкарыстоўваць, на стадыі cammes nn змяняць іх так шмат, nn, вы павінны працаваць на трасе,калі вы павінны гэта зрабіць, існуюць cammes з профілямі і кросовер розныя, але асабіста я думаю, што ў вашым выпадку.
magi1984
14-07-2012, 19:07
у мяне cbr 600f 2011 года, што, у рэшце рэшт ? роўна hornet, і я праінфармаваны аб тым, але, на жаль, перапрызначыць эбу арыгінальны не пу? яшчэ зрабіць
хай будзе перапрызначыць нават калі вам атрымаецца, вы атрымаеце вельмі мала, я sembrera не праўда, але ўжо змяніўшы толькі зорачкі вы атрымліваеце +.
cicciogsr
16-07-2012, 16:27
зуб менш?
magi1984
16-07-2012, 17:14
мяняем шасцярню або вянок не атрымлівае ip? коней
проста перанясіце пара, авансы
але калі матацыкл быў 100cv да avr? 100cv нават пасля
cicciogsr
16-07-2012, 17:24
адзін зуб менш, чым змяняецца перадаткавае стаўленне паміж матывам і цедентом signifia-й? пара ўніз, але вы страціце што-то высокае...
magi1984
16-07-2012, 17:29
гэта я ведаю, была, каб адказаць на giarras, які кажа, што вы атрымаеце коней, змяняючы зорачку замест таго, што шляхам паўторнага супастаўлення, але не ? cos?...
перанясіце пара і проста мяняем шасцярні або карона
я не сказаў, што вы атрымаеце + коней я сказаў, што вы смещаете выкарыстання, sfutti + крутоўны момант у нізкім і няма ? зусім не правіла, што вы губляеце ў пастарунку, я паўтараю коней вы атрымаеце, зрабіўшы змены ў рухавік, не думаю, што гэта дызельны рухавік, які проста mappetta і ідзе гаворка ў руху працуе, як цюнінг, што іншы, змяняць параметры эбу, я бачу, што вы, катання, папытаеце вашага зямляк zerbo, што я маю гонар ведаць, калі яму было 16 гадоў, і яна, пергуза, у сваю чаргу, з першых cagiva, калі тое, што я кажу, і глупства, магчыма, у эбу аўтамабіля па-ранейшаму прыйдзецца? даведацца што-то, але ў свеце распрацовак механічныя то ? быў мой карабель
ах, я забыўся, што я быў часткай каманды, morreale і унук легендарнага малы? я спыніўся, ледзь x прысвяціць сябе іншаму, але мае сваякі ўсе яшчэ працуюць у галіны, я лічу, на дадзены момант займаюць у чэмпіянаце свету husqvarna mauno hermunen giò першых шэрагах хіт-парадаў.
cicciogsr
16-07-2012, 21:45
я не сказаў, што вы атрымаеце + коней я сказаў, што вы смещаете выкарыстання, sfutti + крутоўны момант у нізкім і няма ? зусім не правіла, што вы губляеце ў пастарунку, я паўтараю коней вы атрымаеце, зрабіўшы змены ў рухавік, не думаю, што гэта дызельны рухавік, які проста mappetta і ідзе гаворка ў руху працуе, як цюнінг, што іншы, змяняць параметры эбу, я бачу, што вы, катання, папытаеце вашага зямляк zerbo, што я маю гонар ведаць, калі яму было 16 гадоў, і яна, пергуза, у сваю чаргу, з першых cagiva, калі тое, што я кажу, і глупства, магчыма, у эбу аўтамабіля па-ранейшаму прыйдзецца? даведацца што-то, але ў свеце распрацовак механічныя то ? быў мой карабель
вялікі giarras...... pergusa ? дом мой там нарадзіўся ...памятаю, калі я быў маленькі, хадзілі ў ліпені ў агністы, калі я правільна памятаю, там таксама быў хлопчык у маей краіне, што мы smanettava цяпер я не запомніў назву..
я памятаю ўсіх хлопчыкаў, якія хадзілі з 80-х гадоў і далей, то мой дзядзька быў тэхнічны cagiva і ducati у часы братоў кастыльенэ, затым ен tasferi ў амерыцы x ducati corse у 1982 годзе я змяніў сцяг, пераходзячы aprilia і з будучай 125 рулем мой стрыечны брат франк, мы выйгралі чэмпіянат італіі, 3 месца, руская і zerbo 2 чэмпіянат італіі ў наступным годзе zerbo у honda 750 чэмпіенам італіі, і мы з aprilia 125 , suzuki 250 2t ў катэгорыі 400 і з bimota, матарызаваныя fzr 600 узораў сіцылійскіх усе іншыя катэгорыі і 2 абсалюту, bimota італьянскі чэмпіянат быў крык мы дамінавалі да agi 2000-х гадоў x перайсці да гульні са скутерами мае стрыечныя браты да гэтага часу працягваюцца .....гэта ? гісторыя яшчэ хто-то памятае.
magi1984
16-07-2012, 23:00
я дакладна не для катання...апранаюцца нашмат больш? на поўнач. У любым выпадку я зразумеў, дрэнна ваша паведамленне, вось і ўсе
cicciogsr
16-07-2012, 23:56
я памятаю ўсіх хлопчыкаў, якія хадзілі з 80-х гадоў і далей, то мой дзядзька быў тэхнічны cagiva і ducati у часы братоў кастыльенэ, затым ен tasferi ў амерыцы x ducati corse у 1982 годзе я змяніў сцяг, пераходзячы aprilia і з будучай 125 рулем мой стрыечны брат франк, мы выйгралі чэмпіянат італіі, 3 месца, руская і zerbo 2 чэмпіянат італіі ў наступным годзе zerbo у honda 750 чэмпіенам італіі, і мы з aprilia 125 , suzuki 250 2t ў катэгорыі 400 і з bimota, матарызаваныя fzr 600 узораў сіцылійскіх усе іншыя катэгорыі і 2 абсалюту, bimota італьянскі чэмпіянат быў крык мы дамінавалі да agi 2000-х гадоў x перайсці да гульні са скутерами мае стрыечныя браты да гэтага часу працягваюцца .....гэта ? гісторыя яшчэ хто-то памятае.
што добрая гісторыя giarras кампліменты ... у 1982 годзе я, нарадзіўшыся шкада, што я не быў там ужо?... у цяперашні час у pergusa гэтыя лічбы не есць пі?...
x скф... калі вы хочаце падняць яго капрызе трэба каб перапрызначыць c'? вы можаце ператварыць ваш эбу racing? слухай, я мой савет не варта, калі вы хочаце, я магу адрасаваць. прывітанне.
у мяне cbr 600f 2011 года, што, у рэшце рэшт ? роўна hornet, і я праінфармаваны аб тым, але, на жаль, перапрызначыць эбу арыгінальны не пу? яшчэ зрабіць
вы ўпэўненыя?
cicciogsr
18-07-2012, 00:21
я suzuki gsr 600, што вы можаце? рабіць?... вы можаце супаставіць? ен ecu denso..
я suzuki gsr 600, што вы можаце? рабіць?... вы можаце супаставіць? ен ecu denso..
вы ciccio вы пу? x suzuki, звярніцеся джо русо ў мілане
magi1984
18-07-2012, 08:12
вы ўпэўненыя?
сісі, новы cbr600F ? адзін харнет з корпуса перад тыпу cbr600rr
той жа блок кіравання, той жа рухавік, і г.д., змяняецца механічна пярэдняй часткі (відэльцы і руля), але ў астатнім ідэнтычныя
у gsr замест гэтага, вы можаце? перапрызначыць
cicciogsr
18-07-2012, 08:27
шляхам паўторнага супастаўлення матацыкл цалкам врі я, здаецца, зразумеў, што вы не зарабляеце коней, але толькі вы можаце? палепшыць прадастаўленне справядліва?...
сісі, новы cbr600F ? адзін харнет з корпуса перад тыпу cbr600rr
той жа блок кіравання, той жа рухавік, і г.д., змяняецца механічна пярэдняй часткі (відэльцы і руля), але ў астатнім ідэнтычныя
у gsr замест гэтага, вы можаце? перапрызначыць
звярніцеся да тамбурын, што калі яна робіць, робіць,але варта вам ўдар, але прама тут , бачыце, справа ў тым яшчэ, што ў аўтамабілях блокі кіравання зробленыя так, каб быць sverginate у любы nomento, а затым дома пагадзіліся на пратаколах, якія цяпер з'яўляюцца стандартнымі, у руху гэта ўсе яшчэ не вы ? факт, і я думаю, вы не далека? ніколі, на самай справе, калі вядомыя x і адкрыюцца нам, хоча забраць, але тыя, хто ўдзельнічае ў гонках, не думаю, што гэта праблема, вы можаце змяніць або addirittua аднавіць здаровае расліна, цяпер мне цікава, але x вулічнага выкарыстання павінен?
ciccio прыходзьце ў палерма з галоўкі блока цыліндраў, што мы праводзім дзень разам, то rimappi, і вы ўбачыце.
magi1984
18-07-2012, 15:06
зараз мне цікава, але х вулічнага выкарыстання павінен?
няма, чаму? у той момант я купляў штомесяц у RR, што ў вас ужо есць? 115cv яго
cicciogsr
18-07-2012, 20:06
дзякуй ... я амаль яго зняць не могуць matenere-й? падаткі...на супастаўленні c'? інструмент, які f? у шчыльнай, як толькі я магу купіць..
памятайце, што пра пыласосам карту і роўная 5% прыросту, я ніколі не праглядаў, спадабалася , таму рахункі фірмамі, хлопцы, я пра пыласосам я не зразумеў, карта, што яны сказалі мне рады, што я не ведаю , як вы, можа быць, прывык, добра з turbo disel
cicciogsr
19-07-2012, 13:55
праўда ?..я згодны
я рады, што цяпер мы згодныя з тым, што не згаджаецца з тым, супастаўленне, вынікі, якія могуць быць пакорным, x выкарыстанне руху перапрызначэння, і толькі ў мэтах цюнінгу , я ? давялося і майстэрняў Piaggio ведаюць што-тое, змяніць і пераналадзіць па меншай меры сто разоў gp800, калі collaboravo з імі, але толькі ў мэтах цюнінгу, я апошні раз памяшканне, і тады я зачыняю ўсе блокі кіравання можна змяніць, будзь то мота, што аўто, што самалеты, цягніка ці нават якія летаюць талеркі, але патрабуюць адпаведнага абсталявання, што, як правіла, не прадаецца, толькі дома маці могуць.