КПК

Перегляд Повної Версії : Egr off на рено traficII

riox80

cinqueturbo
Це не EDC15C7

мені здається, що двигун не робить цей шлях на Renault і Fiat з цим ecu..

якщо у вас є автомобіль, спробуйте..

вони роблять з піт-switch

riox80
Насправді я читав щось на edc15c2!

riox80
Я знайшов обговорень на рядки...але я не знаю, як їх знайти і як interaggire...на титан не можу знайти

Errecinque

Саме .......який сенс запитувати думки, якщо ви вже знаєте, що не роблять так. Є один біт, щоб знайти через рядок, навіть якщо не все одно (і там, треба визнати, місцевість на око, порівнюючи з файлом перевірено).
Існує також sw для egr, який має певну функцію, щоб edc15c2/c3

riox80
Я працюю з титаном і під у мене є адреси з мод, але не знаходжу їх, вай, визначають, потрібно знайти рядки в режимі 8bit....не можу поміняти в мене залишилося в 16 біт....може бути, потрібно winols? Білин

Errecinque
Я працюю з титаном і під у мене є адреси з мод, але не знаходжу їх, вай, визначають, потрібно знайти рядки в режимі 8bit....не можу поміняти в мене залишилося в 16 біт....може бути, потрібно winols? Білин
Відкрити файл без завантаження драйверів, перейдіть в 2d і пошук рядка. Якщо в 8 все одно краще, winols.

Errecinque
Відкрити файл без завантаження драйверів, перейдіть в 2d і пошук рядка. Якщо в 8 все одно краще, winols.
Це водій, який кожен раз, коли наведення вказівника на карті позначений до 16.

cinqueturbo

C2? але не C3?

riox80

Errecinque
Якщо ви trafic 2.5 повинно бути c3, як він збирає і Renault master, і цей рядок не існує.....

сиско
рядок для пошуку в даному випадку є 01 01 01 00 00 00 00 03 01 00 01 00 01 30 і програмне забезпечення, яке цитує Errecinque зміна другий біт від 01 до 00

riox80
Це trafic 1.9...але справа в тому, що я не бачу ці значення 3 цифри, таким чином,

Errecinque
Це trafic 1.9...але справа в тому, що я не бачу ці значення 3 цифри, таким чином,
То winols метод дослідження відрізняється

riox80
Я переглянув файл з AES насправді я модом біт від 01 до 00... як тільки я можу я покажу