Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Egr off на рэно traficII

riox80

cinqueturbo
Гэта не EDC15C7

мне здаецца, што рухавік не робіць гэты шлях на Renault і Fiat з гэтым ecu..

калі ў вас ёсць аўтамабіль, паспрабуйце..

яны робяць з піт-switch

riox80
На самай справе я чытаў што-то на edc15c2!

riox80
Я знайшоў абмеркаванняў на радкі...але я не ведаю, як іх знайсці і як interaggire...на тытан не магу знайсці

Errecinque

Менавіта .......які сэнс пытацца меркавання, калі вы ўжо ведаеце, што не робяць так. Ёсць адзін біт, каб знайсці праз радок, нават калі не ўсё роўна (і там, трэба прызнаць, мясцовасць на вока, параўноўваючы з файлам праверана).
Існуе таксама sw для egr, які мае пэўную функцыю, каб edc15c2/c3

riox80
Я працую з тытанам і пад у мяне ёсць адрасы з мод, але не знаходжу іх, вай, вызначаюць, трэба знайсці радкі ў рэжыме 8bit....не магу памяняць у мяне засталося ў 16 біт....можа быць, трэба winols? Белін

Errecinque
Я працую з тытанам і пад у мяне ёсць адрасы з мод, але не знаходжу іх, вай, вызначаюць, трэба знайсці радкі ў рэжыме 8bit....не магу памяняць у мяне засталося ў 16 біт....можа быць, трэба winols? Белін
Адкрыць файл без загрузкі драйвераў, перайдзіце ў 2d і пошук радка. Калі ў 8 ўсё роўна лепш, winols.

Errecinque
Адкрыць файл без загрузкі драйвераў, перайдзіце ў 2d і пошук радка. Калі ў 8 ўсё роўна лепш, winols.
Гэта кіроўца, які кожны раз, калі навядзенні паказальніка мышы на карце адзначаны да 16.

cinqueturbo

C2? але не C3?

riox80

Errecinque
Калі вы trafic 2.5 павінна быць c3, як ён збірае і Renault master, і гэтая радок не існуе.....

сиско
радок для пошуку ў дадзеным выпадку з'яўляецца 01 01 01 00 00 00 00 03 01 00 01 00 01 30 і праграмнае забеспячэнне, якое цытуе Errecinque змена другі біт ад 01 да 00

riox80
Гэта trafic 1.9...але справа ў тым, што я не бачу гэтыя значэння ў 3 лічбы, такім чынам,

Errecinque
Гэта trafic 1.9...але справа ў тым, што я не бачу гэтыя значэння ў 3 лічбы, такім чынам,
Тое winols метад даследавання адрозніваецца

riox80
Я прагледзеў файл з AES на самай справе я модом біт ад 01 да 00..., як толькі я магу я пакажу