Прагляд Поўнай Версіі : замена боды стравы, кропкі
У мяне punto 1.2 8v 2004 года, eprom маршрут у боды і, такім чынам, не магу аднавіць дадзеныя ключа і ўсё астатняе, так што мне давядзецца мяняць увесь камплект. Праблема ў тым, што я не знайшоў той, цалкам сумяшчальны з ****ll кода. Я ўзяў адзін пад знос, але ў дадатак да запуску рухавіка, не працуе нічога.
Я знайшоў у інтэрнэце камплект вельмі падобны, але змяняецца абрэвіятура ад body.
Мой мае:
iaw 5af p3 body 51735169
у той час як онлайн :
iaw 5af p3 body 51735160
Вы выпадкова не ведаеце, ці можна памяняць ці там могуць быць праблемы??
Здавалася б, старая мадэль, 51735160 не ведаю, што табе сказаць..
час у за ў мяне змяніліся некаторыя на 1,2 16v 99-2000, але я не захаваў коды..
я памятаю, што я зразумеў, камплект ад 03, і быў з двайны зонд і датчык вала ў дыяпазонах, а мая няма..
На жаль, я не ўсе гэтыя інструменты, згаданыя вамі, Леанарда, у першую чаргу. Гэтыя цела з тым жа нумарам я знайшоў, але збірае звычайна на 1.3 mj, і тады я б не быў упэўнены, ці спрацаваў бы, калі б я ўсталяваў на гэты бензін. У любым выпадку я купіў камплект крыху вышэй на 150 еўра дастаўка... спадзяюся, атрымаецца.
Мая мадэль з фарамі, вялікі, і на самай справе павінен быць наступны шаблон, скажам, пасля 2004 года. Я знайшоў камплект мадэлі pre 2004 годзе, але не працаваў ўзмацняльнік руля і прыборнай панэлі. На практыцы ставіў толькі на матацыкле. Па нагоды кода body, вы маеце рацыю. Прадавец няправільна пісаць і правяраць з фота падобны на мой, я павінен быць упэўнены, функцыя ў гэтай кропцы😜😜 заўтра павінны прыехаць.
дзякуй ад матфея па даступнасці для браніравання. А прыйшоў камплект і усе працуе, акрамя выраўноўвання проксі-сервера, што я павінен рабіць з дыягназам.