Перегляд Повної Версії : Відгук на Файл Альфа 156 1.6 TS 120CV bosch M. 1.5.5
Хлопці, я змінив вихідний файл мого автомобіля alfa romeo 156 1.6 TS 120CV;
Ось:
Ви можете мені дати відгук? Зміни, які має автомобіль, є фільтр, конус, і кет з 200 осередками;
Дякую
Ви повинні розмістити також вихідний файл, в іншому випадку, з чим його порівнюють? з повітрям?
Ви повинні розмістити також вихідний файл, в іншому випадку, з чим його порівнюють? з повітрям?
Я думав, що ви професіонали, я pessedevate вже...
Ось оригінальний файл:
Я думав, що ви професіонали, я pessedevate вже...
Ось оригінальний файл:
Я сподіваюся, це був сарказм..
Я сподіваюся, це був сарказм..
Хе-хе я не знаю, якщо додати в мій чорний список.. що ви говорите, я поставлю його в стані спокою?
Хе-хе я не знаю, якщо додати в мій чорний список.. що ви говорите, я поставлю його в стані спокою?
Хороше питання.. я б вибрав здатність "лобова атака" на вилиці, але практично складно...
Не знаю, чому на цьому форумі у вас є схильність до "образа" речі....boa...
Неповага і сарказм тобі не допомагають, на допомогу.
Смирення і повагу. Завжди і треба.
ви ввели 2 рази один і той же файл
ви ввели 2 рази один і той же файл
Опв, я не помітив...я був неправий, звичайно, в поспіху;
Тепер, що це неділя, і у мене є трохи більше часу і передбачливості, я відправлю файл .bcb зміни, і файл з кроком:
Я сподіваюся, що ті, хто мені має дати "трохи на вилиці" і хто в мене судили "сарказм", знизьте трохи тону, тому що я не думаю, що я використовував сигнали того ж типу, з їх...В безліч папок і файлів, я перезарядив це неправильно...відвідую різні форуми, і я думаю, що якщо ви не хочете бути допомога в обговоренні ви можете пройти вперед без написання c v o l a t e, та/або принаймні вказати, що не так...
Спасибі Серхіо за те, що вказав на помилку...
ок, але не наполягати на тому, щоб ворушити минуле
не можу правильно відкрити цей файл bcb
не можу правильно відкрити цей файл bcb
Я выгладил .БЕН, спробуйте:
спочатку це добре, але інший файл??
Вони всі оригінальні файли... ви робите безлад з файлами...
Я перевірив файли у пост #15 і є два файли: один в бразилії і один .bin; завантаження на моєму і т. Д., бачу, що файли, які я змінив і де, цікаво думка...Що зустрічаються вам завантажувати файли?
Я думав, що ви професіонали, я pessedevate вже..
Цікаве це справа..форум називається професійний чіп-тюнінг з чого ти зробив висновок, що всі учасники є професіоналами, які, в свою чергу, по-твоєму, повинні мати в наявності всі файли грі на планеті, і якщо у випадку людей, як ти, місця, речі, ви повинні відразу ж готові до ваших послуг.
Слухай хлопець, там були люди, тут набагато більше дійсної, що ти був забанений на багато менше.рада, з твоїм ставленням ти нікуди не підеш.
Освіта, повага і хороші манери є основою..не тільки тут, але і у всьому світі, для яких відкрити очі. Тепер ми, попереджаючи нас, але якщо б це був модератор або ще гірше Адмін вже буде поза.
Потім зробіть як ви вважаєте за потрібне.
Я перевірив файли у пост #15 і є два файли: один в бразилії і один .bin; завантаження на моєму і т. Д., бачу, що файли, які я змінив і де, цікаво думка...Що зустрічаються вам завантажувати файли?
бк пошкоджений або закодований і т. д. не відкриває, інші є ОРИГІНАЛЬНИМИ!
Зроби перевірку, перш ніж відправляти
перетворення bcd у bin, перевірте, а потім поштою. тільки формати bin
навіть терпіння має .... .....
Цікаве це справа..форум називається професійний чіп-тюнінг з чого ти зробив висновок, що всі учасники є професіоналами, які, в свою чергу, по-твоєму, повинні мати в наявності всі файли грі на планеті, і якщо у випадку людей, як ти, місця, речі, ви повинні відразу ж готові до ваших послуг.
Слухай хлопець, там були люди, тут набагато більше дійсної, що ти був забанений на багато менше.рада, з твоїм ставленням ти нікуди не підеш.
Освіта, повага і хороші манери є основою..не тільки тут, але і у всьому світі, для яких відкрити очі. Тепер ми, попереджаючи нас, але якщо б це був модератор або ще гірше Адмін вже буде поза.
Потім зробіть як ви вважаєте за потрібне.
Не розумію, чому ти обурюватися, всі звинувачення в штани...Читайте всі мої повідомлення і знайди, де я ображав когось; якщо що-небудь було навпаки я відразу "загрози"...впевнений, за клавіатурою все добре писати, а потім у насправді все з хвостом назад ноги...***** unque мені повинні дати боєголовки на вилицях, я був з сарказмом, як ніби я себе обманюю, тепер ти і мене треба забанити з форуму, тому що я завантажив два рази один і той же файл....Я не знаю, правила я читав, може бути, ви повинні прочитати його ви теж....
Я написав, що, можливо, вихідний файл не володіє, ну я відправив і у тебе там добре, я тебе і на форумі, попри я не можу скачати...Якщо ви хочете читати в іншому випадку не потрібно твоє благословення, тому що правила я не писав нічого...
Вибачте, що OT...
*tranky
*sergiot
Дякуємо за інтерес, пізніше можу завантажити свої файли, зараз я перебуваю fupri для роботи...
перетворення bcd у bin, перевірте, а потім поштою. тільки формати bin
навіть терпіння має .... .....
Тоді я взяв файл .bcb я завантажив його в ECM, і я перетворений в .bin.
Відкривши знову цей .bin, з і т. Д. я можу побачити зміни:
я щось заплуталася.
продовжуйте вводити один і той же файл.
перевір те, що ти робиш , завжди один і той же файл з тим же ім'ям.
це займає багато, щоб ввести 2 різних файлу????????
ми приїхали в 24 статті, і ми навіть не на старті!!!!!!!!!!
або ви граєте тим, хто втомлюється до
я щось заплуталася.
продовжуйте вводити один і той же файл.
перевір те, що ти робиш , завжди один і той же файл з тим же ім'ям.
це займає багато, щоб ввести 2 різних файлу????????
ми приїхали в 24 статті, і ми навіть не на старті!!!!!!!!!!
або ви граєте тим, хто втомлюється до
Але це не один і той же файл!!! Перейменований в автомат точно так само...Але це.bcb, що я, перероблених в .bin.
Відкривши його з ECM не може знайти драйвер автоматично, але я вибираю Альфа 156 731-936, і я можу бачити зміни, he я зробив...
Ви покажіть?
я бачу завжди один і той же файл , ім'я, той же контент, ті ж розміри, здається, бути в bin
Не знаю, що сказати...
Файл-це те, що я завантажив; Для тесту я перейменував, і ось:
Не знаю, що сказати...
Файл-це те, що я завантажив; Для тесту я перейменував, і ось:
не знаю, що сказати....
змінений файл збігається з 19B0163S поста№.24 він просто змінив ім'я
я думаю, що зміни йдуть тільки в комп'ютері, насправді ти, переміщаючи файли однакові.
спробуйте відкрити їх окремо, з і т. д. без порівняння і без файлів відмінності, або редагувати в hex і зробити порівняння, перш ніж відправляти.
В цей момент я спиною до стіни я не знаю, що мені робити-боа...у мене з'являється два файлу, до і після, і, як відомо, відмінності в різні таблиці здобутків і ін'єкції....боа...пізніше спробую ще раз..
що борделю дівчинку confusion