Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : fg tech galletto 4

bongio91
хлопцы, я ўчора прыехаў, блаславіў гэты пеўнік,я ўсталяваў усе на win7(драйвер,і sw)
і ўсё, здаецца, працуе,у бліжэйшы паспрабую зрабіць чытанне ў бд...гэта маё першае чытанне якой-то карысны савет???
іншая справа,кажа мне, каб абнавіць sw,але калі я адкрываю sw для абнаўлення,ён кажа мне, запампуйце не ўключана тэрмін дзеяння падпіскі,таму я і прыйшоў у сумнеў,будучы клонам,можа быць павышаны??дзякуй за адказы...

bongio91
я забыўся,я казаў, каб абнавіць, таму што sw вынікі 2012 года...

tranky
Калі казаць аб клонах, вядома, больш і памятаеце, што выкарыстанне такіх сродкаў не рэкамендуецца, каб пытанне нізкая якасць, я вам скажу, што гэта паведамленне з'яўляецца нармальным.. запрашае вас абнавіць, але, будучы "КЛОН" не трэба гэтага рабіць.. але не можаш..
Выкарыстоўвайце яго, спакойна так, і сачы за тым, што ты робіш.. выберыце добрыя чуткі, якія тычацца і вадзіцеляў, і ўдачы!

bongio91
ок, дзякуй...я пачну рабіць з доказаў, але з асцярогай,мы бачым, што спалучэнне..

Усім прывітанне, я таксама была такая ж памылка, як у вас вырашаны? Працуе?

gabrielikkiu
Я ведаў, што трэба было перанесці дату на пк у снежні 2012 года, але пасля чытання я зрабіў? Але ў асноўным пісаць як усе прайшло?