КПК

Прагляд Поўнай Версіі : падлучэнне тб "fiat 3 pin" x чытання moto guzzi

Makx
прывітанне,

я спрабаваў ісці чытаць у паслядоўны з Kess эбу маей california jackal moto guzzi.
я не магу сказаць, мадэль блока кіравання, на самай справе, калі хто-то па фота пазнае і можа яго напісаць было б выдатна.
А, вяртаючыся да праблемы, кабель, што патрабуе Kess кабель ducati для падлучэння непасрэдна да прыбора.
У камплект Kess fw 4.036, што я купіў не існуе.

кабель кэ я тыпу fiat 3 pin-код мае і іншыя два кантакту, якія вы можаце ўбачыць на фота.

тое, што я думаў, што гэта падключыце да дадатнага канцавосся батарэі адным з двух кантактны, другі раз'ем (падобная fiat 2 pin)
вы ведаеце, скажыце мне, які пін-код або тып сувязі, што я павінен зрабіць, каб не спаліць інструмент?

што толку то раз'ем маленькі і круглы, што выходзіць блізка да хрыбетніка Кесс? (ёсць таксама на кабель з раздымам OBD)

я паклаў фатаграфію ў блок кіравання, той раз'ем, што я назваў падобная fiat 2 пін-код, той, відэльцы, маленькі і круглы, які прысутнічае ў розных кабеляў, Kess і...
фота іншы раз'ем, які выходзіць з эбу (маленькі круглы з 2-pin) провад чырвоны/чорны і сіні провад, для чаго ён служыць?

Makx
Я паспрабаваў яшчэ раз чытанне, несучы пазітыў у круглы загваздка увайшоў у гняздо бок Kess (з сінім провадам) і падключыць да раз'ем дыягностыкі эбу і fiat 3 pin.

не атрымліваю, чытаючы, мне выдае памылку "званок-будзільнік"
але тое, што з'яўляецца больш дзіўным-гэта значэнне напружання ад Kess, 2,5 V з сіні кабель у той час як 1,2 пра без сіняга провада.

я прывязаны да станоўчага батарэі з сіняга драты і, вядома, я праверыў напруга акумулятара ідзе 12,4 V

як я павінен звязаць для чытання?
або ў вас ёсць іншая ідэя, як вырашыць?

Makx
ну, сапраўды, дрэнна...

я знайшоў распиновка для чытання ад школы эбу IAW15M C3 маей Jackal (прыкладаю)

ніжэй, як на схеме
"я магу" давесці да канца толькі ID, але выйсці з нумара SW непрактычныя у той час як HW поўны ложка пазнака будзе 61600.381.01

HW: 6160
SW: þD0
VIN:
Ver.SW:
Запасныя:
Рухавік:
Ver.HW:
SW доб.:
Завод:

або

HW: 6160
SW: þÿþ2MM25
VIN:
Ver.SW:
Запасныя:
Рухавік:
Ver.HW:
SW доб.:
Завод:

я спрабаваў з ksuite версія 2.08 і 2.23 ж вынікі

калі спроба чытання пасля id атрымліваю "памылка "званок-будзільнік" ".

спрабую з пратаколу "памылка на падрыхтоўку чытання"

прыкладаю тэчку з фотаздымкамі скрыншоты Ksuite чытання, пачынаючы з пратаколу