Перегляд Повної Версії : купівля програмного забезпечення
я хотів би запитати, хто з вас купив ecm titanium (говорю про нього, тому що це те, що я побачив, що коштує менше), а потім він оновлюється
якщо він розташований добре, і радий,якщо ви повторите купівлю
і особливо, якщо драйвери поліпшені, якщо вони додали ерг серед варіантів
а поради, всі ради
я кажу свою точку зору і мені дуже подобається гонка
я знаю, що в ціну ми не для новачка, я бачив цифри від ****навколо
навіть якщо вони, на думку тих, хто економить даремно
драйвери завжди в тумані, щоб їх написи, але набагато більш повний, може бути, один, який починається і ідеал, і для проф більш викрадений роботу, але для тих, хто вже знає ремесло, просто будь-яке програмне забезпечення для редагування..
я віддаю перевагу для свого простий графікою..
Тільки програмне забезпечення, з кредитами не дорого обійшлася
1 085,80 € базова, 2 684,00 € Full, 610,00 річна Передплата.
я сподіваюся, для водія maker 549,00
Vab 1085 з 1200 кредитів і 1 рік входить, що потім 2 роки миха, ви повинні оновити її, щоб сила
Я сподіваюся, що це означає? Скажіть краще, що ви використовуєте і що драйвери maker
Якщо ви маєте на увазі нормальні водії стоять в зворотно 40 євро
я думаю, що і ви, я знаю, гроші, але це також зручно в тому сенсі,
я 1080, але в кредити без річної передплати
так що купите кредити для водіїв, які тобі потрібні, і просто так для тих ебу, де в тебе немає нічого і для тих, хто не має окко зручно
мати базові карти без отримати ви 2000 євро і почати працювати з чудовою допомогою
в іншому випадку альтернатива і бити на очах у передбачуваних карти wi**** і шукати святі душі на форумі, які допоможуть у пошуках адрес
я думаю, що і ви, я знаю, гроші, але це також зручно в тому сенсі,
я 1080, але в кредити без річної передплати
так що купите кредити для водіїв, які тобі потрібні, і просто так для тих ебу, де в тебе немає нічого і для тих, хто не має окко зручно
мати базові карти без отримати ви 2000 євро і почати працювати з чудовою допомогою
в іншому випадку альтернатива і бити на очах у передбачуваних карти wi**** і шукати святі душі на форумі, які допоможуть у пошуках адрес
Як правильно запитати, на ваше питання:
я хотів би запитати, хто з вас купив ecm titanium (говорю про нього, тому що це те, що я побачив, що коштує менше), а потім він оновлюється
якщо він розташований добре, і радий,якщо ви повторите купівлю
і особливо, якщо драйвери поліпшені, якщо вони додали ерг серед варіантів
ні, на жаль, водії завжди плутають мали суттєві оновлення збільшення карти, але продовжує викликати велику паштет з картки "уприскування Parzializzato"і т. д.
але розмірковуючи кн трохи kapa...можливо, що той, хто продає продукт, не дайте термінологія, точне
мені здається, абсурд.
але розмірковуючи кн трохи kapa...можливо, що той, хто продає продукт, не дайте термінологія, точне
мені здається, абсурд.
Слухай Ейнштейн я використовую його, і тому я кажу тобі те, що знаю.. а Ти? ти говориш про те, що ти не знаєш, так що продовжуй в тому, що перехід до великої..
логічно, що я говорю про речі, які я не знаю, інакше я б не відкрив пост, щоб внести ясність
я не сумніваюся, абсолютно, тому що ти не перший хто мені це каже тільки ке не роблять хорошої реклами якщо ми ставимо імена на замку tt тут
взагалі не хотів ставити під сумнів те, ке ти написав
Я я зрозумів ваше повідомлення, повідомили в Чужий...
але це не тільки питання nominatura повір, навіть перетворення не вірні,
більше, що завжди кладуть RPM/Load, що там хочуть поставити P. Rail/RPM/INJ-T? Booo
З см Я зрозумів, ти кричи, безумовно, буде переваги. Порівняно з crak
Ти аа кредитів.або abb?
З см Я зрозумів, ти кричи, безумовно, буде переваги. Порівняно з crak
Ти аа кредитів.або abb?
У мене НЕМАЄ річної передплати;
Я НЕ assisstenza на продукт;
У мене НЕМАЄ доступу до бази даних, вихідні файли.
потім а. а. без фо