Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : купля праграмнага забеспячэння

tac89
я хацеў бы спытаць, хто з вас купіў ecm titanium на (кажу пра яго, таму што гэта тое, што я ўбачыў, што каштуе менш), а затым ён абнаўляецца
калі ён размешчаны добра, і рады,калі вы паўторыце куплю
і асабліва, калі драйверы палепшаны, калі яны дадалі эрг сярод варыянтаў
а парады, усе рады
я кажу сваю кропку гледжання і мне вельмі падабаецца гонка
я ведаю, што ў цану мы не для пачаткоўца, я бачыў лічбы ад ****вакол
нават калі яны, на думку тых, хто эканоміць марна

cinqueturbo

драйверы заўсёды ў тумане, каб іх надпісы, але значна больш поўны, можа быць, адзін, які пачынаецца і ідэал, і для праф больш выкрадзены працу, але для тых, хто ўжо ведае рамяство, проста любое праграмнае забеспячэнне для рэдагавання..

я аддаю перавагу для сваёй простай графікай..

tac89
Толькі праграмнае забеспячэнне, з крэдытамі не дорага абышлася

cinqueturbo
1 085,80 € базавая, 2 684,00 € Full, 610,00 гадавая Падпіска.

я спадзяюся, для кіроўцы maker 549,00

tac89
Vab 1085 з 1200 крэдытаў і 1 год уваходзіць, што потым 2 гады міха, вы павінны абнавіць яе, каб сіла
Я спадзяюся, што гэта значыць? Растлумачце лепш, што вы карыстаецеся і што драйверы maker
Калі вы маеце на ўвазе нармальныя кіроўцы стаяць у назад 40 еўра

carlo abarth
я спадзяюся=хацець

tac89
я думаю, што і вы, я ведаю, грошы, але гэта таксама зручна ў тым сэнсе,
я 1080, але ў крэдыты без гадавы падпіскі
так што купіце крэдыты для кіроўцаў, якія табе патрэбныя, і проста так для тых эбу, дзе ў цябе няма нічога і для тых, хто не мае окко зручна
мець базавыя карты без атрымаць вы 2000 еўра і пачаць працаваць з выдатнай дапамогай
у адваротным выпадку альтэрнатыва і біць на вачах у меркаваных карты wi**** і шукаць святыя душы на форуме, якія дапамогуць у пошуках адрасоў

cinqueturbo
я думаю, што і вы, я ведаю, грошы, але гэта таксама зручна ў тым сэнсе,
я 1080, але ў крэдыты без гадавы падпіскі
так што купіце крэдыты для кіроўцаў, якія табе патрэбныя, і проста так для тых эбу, дзе ў цябе няма нічога і для тых, хто не мае окко зручна
мець базавыя карты без атрымаць вы 2000 еўра і пачаць працаваць з выдатнай дапамогай
у адваротным выпадку альтэрнатыва і біць на вачах у меркаваных карты wi**** і шукаць святыя душы на форуме, якія дапамогуць у пошуках адрасоў

Як правільна спытаць, на ваш пытанне:

я хацеў бы спытаць, хто з вас купіў ecm titanium на (кажу пра яго, таму што гэта тое, што я ўбачыў, што каштуе менш), а затым ён абнаўляецца
калі ён размешчаны добра, і рады,калі вы паўторыце куплю
і асабліва, калі драйверы палепшаны, калі яны дадалі эрг сярод варыянтаў

няма, на жаль, вадзіцелі заўсёды блытаюць мелі істотныя абнаўлення з павелічэнне карты, але працягвае выклікаць вялікую паштэт з карты "ўпырску Parzializzato"і г. д.

tac89
але разважаючы кн трохі kapa...магчыма, што той, хто прадае прадукт, не дайце тэрміналогія, дакладнае
мне здаецца, абсурд.

cinqueturbo
але разважаючы кн трохі kapa...магчыма, што той, хто прадае прадукт, не дайце тэрміналогія, дакладнае
мне здаецца, абсурд.

Слухай Эйнштэйн я выкарыстоўваю яго, і таму я кажу табе тое, што ведаю.. а Ты? ты кажаш пра тое, што ты не ведаеш, так што працягвай у тым, што пераход да вялікай..

tac89
лагічна, што я кажу пра рэчы, якія я не ведаю, інакш я б не адкрыў пост, каб унесці яснасць
я не сумняваюся, абсалютна, таму што ты не першы, хто мне гэта кажа толькі ке не робяць добрай рэкламы калі мы ставім імёны на замку tt тут
наогул не хацеў ставіць пад сумнеў тое, ке ты напісаў

cinqueturbo
Я зразумеў, я ваша паведамленне, паведамілі ў Чужой...
але гэта не толькі пытанне nominatura павер, нават пераўтварэнні не верныя,
больш, што заўсёды кладуць RPM/Load, што там хочуць паставіць P. Rail/RPM/INJ-T? Booo

tac89
З гл Я зразумеў, ты крычы, безумоўна, будзе перавагі. Па параўнанні з crak

Ты аа крэдытаў.або abb?

cinqueturbo
З гл Я зразумеў, ты крычы, безумоўна, будзе перавагі. Па параўнанні з crak

Ты аа крэдытаў.або abb?

У мяне НЯМА гадавы падпіскі;
Я НЕ assisstenza на прадукт;
У мяне НЯМА доступу да базы дадзеных, зыходныя файлы.

затым а. а. без фо