Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : scodifica усяго на alfa 147 2003 года

MustangGT
прывітанне ўсім.....пасля таго, як rassengato у доўгай пошуку audi a3 ужываны дызель за $ таро, мне і прадставілася магчымасць альфа 147 1.9 JTD 115 л. з..
па словах poprietario цяперашні рухавік быў перароблены, але з пільным вокам вы ўбачыце, што небарака, які цяпер хоча яе прадаць было скрасці, лепш для мяне дрэнна, каб ён бачыў, што зразумеў, што падвох у цане і патаннелі ўдвая, толькі б прадаць.
аўтамабіль ўяўляе 262.000 км і здаюцца рэальнымі, так як на одометр і эбу conincidono або, калі гэта было зроблена добра-праца, на самай справе я ў чаканні агляду, каб аднавіць гістарычны.
у выгляд рухавіка не адбылося ну і, і я амаль што адмовіцца ад рэчы, але вы спрабавалі аўтамабіль, гэта адбылося вельмі жыццёва і жыва.
у гэты момант я думаў, што з турбінай капітальны рамонт бачыў, што яго плюе алей і супер зрэзе відаць, прадукцыйнасць цяпер думаю з добрым алеем castrol, размеркаванне зробленая прафесіяналам і якасныя фільтры, чым ён можа стаць.
да такой ступені, я хацеў бы выдаліць раздзел цалкам і аднавіць сістэму запальвання з ключом код і кнопку start/stop.
і праект, які я пачаў на розных аўто, некалькі месяцаў працы, але ў канцы ўяўляе вам праект дагледжаны, хоць усё яшчэ ў стадыі прататыпа, на самай справе ёсць некалькі сяброў, і некаторыя clio з 2001 па 2004 год.
гэтая праца патрабуе scodifica за ўсе, иммобилайзера і не ведаючы нічога гэтага аўто я хацеў бы ведаць, калі з uid ec...vonix мог спадзявацца ў scodifica за ўсе, захоўваючы для цэнтралізаванага кіравання.
дзякуй за вашы каштоўныя парады.
прывітанне ўсім.

blackwolf76
scodifica усяго ты з meucci без праблем на flash. Толькі сыход павінны выправіць cks.

MustangGT
scodifica усяго ты з meucci без праблем на flash. Толькі сыход павінны выправіць cks.

дзякуй, паважаны....не я meucci ўбачу prcurarmelo.

для таго, каб флэш не праблема....