КПК

Перегляд Повної Версії : Сумніви, читання, Mini 1.4 D EDC15

alxcrs
Питання для експертів, Міні...
Вчора я не зміг прочитати у послідовний, це Міні:

SW:1037361845
VIN:WMWRB11080TF26204
Ver.SW:7792544

Машина питання і вже підключені від інших в минулому, але зараз хотів би повернути...
Старий "зареєстрований" дав оригінальний файл, незрозуміло в 2D, так що я думаю, зашифрований і, можливо, також з цієї причини я не зміг прочитати MOD від роз'єму OBD.

Моє питання на даний момент це:
Звідки мені знати, що цей файл ОРІ, що дав мені господар, і він був зашифрований від старого "зареєстрований"?
І це правда, що ці міні незважаючи на те ж число SW відрізняються за номер контрольна сума?

Вибачте за питання, можливо, банальний, але я думаю, це перший зашифрованому вигляді, що я, виявляється...

КЛАВДІЯ.
місце і дроти, які давайте подивимося

cinqueturbo
Важко сказати, не маючи автомобіля і файлів, перед..

шифрування не має з блокування читання, що я знаю

потім, якщо він має блокування читання & шифрування це пояснює ситуацію

в цьому випадку треба прочитати в школі, щоб файл не бачу, просто важко знайти файл, ori..

Bosch не вони, хто знає, що варіантів на це управління, як siemens, і так далі.

якщо ви хочете відправити файли, які, можливо, зуміємо зрозуміти, що відбувається в машині

alxcrs
Ок, спасибі, хлопці, тепер у мене немає файлу тут, зі мною, як тільки я повернуся додому, місце, то, що мені було дано від власника...

alxcrs
Ось, вибачте за затримку, але в мене були деякі зобов'язання теж... проте я додаю те, що перший зареєстрований, він повертається до власника, як і вихідний файл...

cinqueturbo
файл не використовується,

тепер єдиний спосіб для отримання читання і в школі, тут ви отримаєте Мод, потім з "" файл в покладіть в порівнянні і, можливо, записати в ECU..

в іншому випадку посилає клієнта від хлопця, нахуй..

alxcrs
Привіт cinqueturbo, на масиві я побачив, бути, з тими ж номерами ID, це Міні, і це збігається з on орі, що я вже... по-твоєму, це може бути він?

cinqueturbo
Привіт cinqueturbo, на масиві я побачив, бути, з тими ж номерами ID, це Міні, і це збігається з on орі, що я вже... по-твоєму, це може бути він?

Можливо, але я завжди рекомендую порівняти з тим, присутній в ECU..

не ризикуйте, блок,

я не знайшов терморегулятори на ці EDC15C4

я не знаю, якщо ви обладнаний програматор типу Willem або В'язницю і т. д. бачив, що збирає 29F400

alxcrs
Ні, на жаль, я тільки Kess, так як я роблю це не для роботи...

alxcrs
Вибачте моє невігластво... але ці не ви можете зробити в BDM?

Errecinque
Вибачте моє невігластво... але ці не ви можете зробити в BDM?
Ні, edc15, не мають порт bdm...для того, щоб прочитати в школі або через призначення (якщо ви залишите його прочитати), або якщо немає, як каже 5 потрібно отпаять флеш-пам'яті і перепрограмувати

КЛАВДІЯ.
я бачив файл , ні ти нічого як це .cod, звичайно, це програміста slave , потрібно отпаять flasch потім детальніше написати, і припаяти

alxcrs
Взагалі, це обговорення, тому що мені потрібна підтримка з боку більш досвідчених....
Я не дам цієї ecu, я вивчена вздовж і впоперек, але продовжую сумніватися.
Нижче посилання, де ви можете знайти файл орі.

https://www.professionalchiptuning.net/mini-vt193.html

alxcrs
Нижче представлені карти, які я визначив і яким я хотів би думка...

071CD0: EGR

074C98: RAIL PRESS

075198: RAIL PRESS ОБМЕЖУВАЧ

0753CE: RAIL PRESS ОБМЕЖУВАЧ

0758C4-075CA4-076084-076464-076844-076C24: DURATION MAPS

076FB8: BOOST LIMITER

077A5C-077C5C: SOI

078B8C: BOOST LIMITER

07A384-07A47C: DRIVER WISH

07AA82-07B3C2: PREINJECTION або SMOKE MAP

07B19A-07B204-07B268: TORQUE LIMITER

alxcrs
Мені хтось дасть якусь пораду, щоб різні обмежувачі...?
Машина монтує турбіни 1.6 mjet керованого тиску, але мене це дивний дефект. Як тільки приходить 1.5 бар cala тиск, щоб піднятися знову...
Обмежувачі, що знаю я їх підняті на 1.6 бар, а потім чи є ще інші, що я не знайшов, може бути, один або розмір дизельне паливо....
З картою майже оригінал цього не відбувається, так що я думаю, що це більше проблема, ніж дизельного палива.

alxcrs
Ще я не міг зробити журнал, але я думаю, що проблема в обмежувачі.... а ви що думаєте?

alxcrs
Виправлена проблема тиску балерина.... була мембрана перепускного клапана...!!!
Ніхто не знає, дати раду, принаймні, на картах диму?