Перегляд Повної Версії : Сумніви, читання, Mini 1.4 D EDC15
Питання для експертів, Міні...
Вчора я не зміг прочитати у послідовний, це Міні:
SW:1037361845
VIN:WMWRB11080TF26204
Ver.SW:7792544
Машина питання і вже підключені від інших в минулому, але зараз хотів би повернути...
Старий "зареєстрований" дав оригінальний файл, незрозуміло в 2D, так що я думаю, зашифрований і, можливо, також з цієї причини я не зміг прочитати MOD від роз'єму OBD.
Моє питання на даний момент це:
Звідки мені знати, що цей файл ОРІ, що дав мені господар, і він був зашифрований від старого "зареєстрований"?
І це правда, що ці міні незважаючи на те ж число SW відрізняються за номер контрольна сума?
Вибачте за питання, можливо, банальний, але я думаю, це перший зашифрованому вигляді, що я, виявляється...
місце і дроти, які давайте подивимося
Важко сказати, не маючи автомобіля і файлів, перед..
шифрування не має з блокування читання, що я знаю
потім, якщо він має блокування читання & шифрування це пояснює ситуацію
в цьому випадку треба прочитати в школі, щоб файл не бачу, просто важко знайти файл, ori..
Bosch не вони, хто знає, що варіантів на це управління, як siemens, і так далі.
якщо ви хочете відправити файли, які, можливо, зуміємо зрозуміти, що відбувається в машині
Ок, спасибі, хлопці, тепер у мене немає файлу тут, зі мною, як тільки я повернуся додому, місце, то, що мені було дано від власника...
Ось, вибачте за затримку, але в мене були деякі зобов'язання теж... проте я додаю те, що перший зареєстрований, він повертається до власника, як і вихідний файл...
файл не використовується,
тепер єдиний спосіб для отримання читання і в школі, тут ви отримаєте Мод, потім з "" файл в покладіть в порівнянні і, можливо, записати в ECU..
в іншому випадку посилає клієнта від хлопця, нахуй..
Привіт cinqueturbo, на масиві я побачив, бути, з тими ж номерами ID, це Міні, і це збігається з on орі, що я вже... по-твоєму, це може бути він?
Привіт cinqueturbo, на масиві я побачив, бути, з тими ж номерами ID, це Міні, і це збігається з on орі, що я вже... по-твоєму, це може бути він?
Можливо, але я завжди рекомендую порівняти з тим, присутній в ECU..
не ризикуйте, блок,
я не знайшов терморегулятори на ці EDC15C4
я не знаю, якщо ви обладнаний програматор типу Willem або В'язницю і т. д. бачив, що збирає 29F400
Ні, на жаль, я тільки Kess, так як я роблю це не для роботи...
Вибачте моє невігластво... але ці не ви можете зробити в BDM?
Вибачте моє невігластво... але ці не ви можете зробити в BDM?
Ні, edc15, не мають порт bdm...для того, щоб прочитати в школі або через призначення (якщо ви залишите його прочитати), або якщо немає, як каже 5 потрібно отпаять флеш-пам'яті і перепрограмувати
я бачив файл , ні ти нічого як це .cod, звичайно, це програміста slave , потрібно отпаять flasch потім детальніше написати, і припаяти
Взагалі, це обговорення, тому що мені потрібна підтримка з боку більш досвідчених....
Я не дам цієї ecu, я вивчена вздовж і впоперек, але продовжую сумніватися.
Нижче посилання, де ви можете знайти файл орі.
https://www.professionalchiptuning.net/mini-vt193.html
Нижче представлені карти, які я визначив і яким я хотів би думка...
071CD0: EGR
074C98: RAIL PRESS
075198: RAIL PRESS ОБМЕЖУВАЧ
0753CE: RAIL PRESS ОБМЕЖУВАЧ
0758C4-075CA4-076084-076464-076844-076C24: DURATION MAPS
076FB8: BOOST LIMITER
077A5C-077C5C: SOI
078B8C: BOOST LIMITER
07A384-07A47C: DRIVER WISH
07AA82-07B3C2: PREINJECTION або SMOKE MAP
07B19A-07B204-07B268: TORQUE LIMITER
Мені хтось дасть якусь пораду, щоб різні обмежувачі...?
Машина монтує турбіни 1.6 mjet керованого тиску, але мене це дивний дефект. Як тільки приходить 1.5 бар cala тиск, щоб піднятися знову...
Обмежувачі, що знаю я їх підняті на 1.6 бар, а потім чи є ще інші, що я не знайшов, може бути, один або розмір дизельне паливо....
З картою майже оригінал цього не відбувається, так що я думаю, що це більше проблема, ніж дизельного палива.
Ще я не міг зробити журнал, але я думаю, що проблема в обмежувачі.... а ви що думаєте?
Виправлена проблема тиску балерина.... була мембрана перепускного клапана...!!!
Ніхто не знає, дати раду, принаймні, на картах диму?