Прагляд Поўнай Версіі : Сумневу, чытанне, Mini 1.4 D EDC15
Пытанне для экспертаў, Міні...
Учора я не змог прачытаць у паслядоўны, гэта Міні:
SW:1037361845
VIN:WMWRB11080TF26204
Ver.SW:7792544
Машына ў пытанне і ўжо падлучаныя ад іншых у мінулым, але цяпер хацеў бы вярнуць...
Стары "зарэгістраваны" даў арыгінальны файл, незразумела ў 2D, так што я думаю, зашыфраваны і, магчыма, таксама па гэтай прычыне я не змог прачытаць MOD ад раздыма OBD.
Мой пытанне на дадзены момант гэта:
Адкуль мне ведаць, што гэты файл КРЫЧЫ, што даў мне гаспадар, і ён быў зашыфраваны ад старога "зарэгістраваны"?
І гэта праўда, што гэтыя міні нягледзячы на тое ж лік SW адрозніваюцца па нумар кантрольная сума?
Прабачце за пытанне, магчыма, банальны, але я думаю, гэта першы зашыфраваным выглядзе, што я, аказваецца...
месца і драты, якія давайце паглядзім
Цяжка сказаць, не маючы аўтамабіля і файлаў, перад..
шыфраванне не мае з блакавання чытання, што я ведаю
затым, калі ён мае блакаванне чытання & шыфравання гэта тлумачыць сітуацыю
у гэтым выпадку трэба прачытаць у школе, каб файл не бачу, цяжка проста знайсці файл, ori..
Bosch не яны, хто ведае, што варыянтаў на гэта кіраванне, як siemens, і гэтак далей.
калі вы хочаце адправіць файлы, якія, магчыма, здолеем зразумець, што адбываецца ў машыне
Ок, дзякуй, хлопцы, цяпер у мяне няма файла тут, са мной, як толькі я вярнуся дадому, месца, тое, што мне было дадзена ад ўладальніка...
Вось, выбачайце за затрымку, але ў мяне былі некаторыя абавязацельствы таксама... аднак я прыкладаю тое, што першы зарэгістраваны, ён вяртаецца да ўладальніку, як і зыходны файл...
файл не выкарыстоўваецца,
цяпер адзіны спосаб для атрымання чытання і ў школе, тут вы атрымаеце Мод, потым з "" файл пакладзеце ў параўнанні і, магчыма, запісаць у ECU..
у адваротным выпадку пасылае кліента ад хлопца, нахуй..
Прывітанне cinqueturbo, на масіве я ўбачыў, быць, з тымі ж нумарамі ID, гэта Міні, і гэта супадае з on крычы, што я ўжо... па-твойму, гэта можа быць ён?
Прывітанне cinqueturbo, на масіве я ўбачыў, быць, з тымі ж нумарамі ID, гэта Міні, і гэта супадае з on крычы, што я ўжо... па-твойму, гэта можа быць ён?
Магчыма, але я заўсёды рэкамендую параўнаць з тым, прысутнічае ў ECU..
не рызыкуйце, блок,
я не знайшоў распиновка на гэтыя EDC15C4
я не ведаю, калі вы абсталяваны программатор тыпу Willem або Турму і г. д. бачыў, што збірае 29F400
Няма, на жаль, я толькі Kess, так як я раблю гэта не для працы...
Прабачце мае невуцтва... але гэтыя вы не можаце зрабіць у BDM?
Прабачце мае невуцтва... але гэтыя вы не можаце зрабіць у BDM?
Няма, edc15, не маюць порт bdm...для таго, каб прачытаць у школе або праз распиновка (калі вы пакінеце яго прачытаць), або калі няма, як кажа 5 трэба отпаять флэш-памяці і перапраграмаваць
я бачыў файл , няма нічога, як гэта .cod, вядома, гэта праграміста slave , трэба отпаять flasch потым больш падрабязна напісаць, і прылітаваць
Наогул, гэта абмеркаванне, таму што мне патрэбна падтрымка з боку больш вопытных....
Я не дам гэтай ecu, я вывучана ўздоўж і папярок, але працягваю сумнявацца.
Ніжэй спасылкі дзе вы можаце знайсці файл крычы.
https://www.professionalchiptuning.net/mini-vt193.html
Ніжэй прадстаўлены карты, якія я вызначыў і якім я хацеў бы меркаванне...
071CD0: EGR
074C98: RAIL PRESS
075198: RAIL PRESS АБМЕЖАВАЛЬНІК
0753CE: RAIL PRESS АБМЕЖАВАЛЬНІК
0758C4-075CA4-076084-076464-076844-076C24: DURATION MAPS
076FB8: BOOST LIMITER
077A5C-077C5C: SOI
078B8C: BOOST LIMITER
07A384-07A47C: DRIVER WISH
07AA82-07B3C2: PREINJECTION або SMOKE MAP
07B19A-07B204-07B268: КРУТОЎНЫ МОМАНТ LIMITER
Мне хто-то дасць нейкі савет, каб розныя абмежавальнікі...?
Машына мантуе турбіны 1.6 mjet кіраванага ціску, але мяне гэта дзіўны дэфект. Як толькі прыходзіць 1.5 бар cala ціск, каб падняцца зноў...
Абмежавальнікі, што ведаю я іх узнятыя на 1.6 бар, а затым ці ёсць яшчэ іншыя, што я не знайшоў, можа быць, адзін ці памер дызельнае паліва....
З картай амаль арыгінал гэтага не адбываецца, так што я думаю, што гэта больш праблема, чым дызельнага паліва.
Яшчэ я не мог зрабіць часопіс, але я думаю, што праблема ў абмежавальнікі.... а вы што думаеце?
Выпраўленая праблема ціску балерына.... была мембрана перепускного клапана...!!!
Ніхто не ведае, даць савет, па меншай меры, на картах дыму?