Прагляд Поўнай Версіі : Пабудаваць obd жаночы для чытання ад школы.
Добрай раніцы ўсім...мы супрацоўнічаем, каб пабудаваць жаночы кабель для таго, каб палепшыць камфорт у стойцы, пазбягаючы кожны раз, каб уключыць малыя пін ў эбу.
Сёння ад шкодніка я шпонам obd жаночы з усе правады каля 30 см.
Пасля падлучэння al gallo l, я прывёў, і я выявіў, што масы на выхадзе 4e5....і 12 у выхад 16....k-line на 7......L line 15....
Цяпер persupponiamo для таго, каб падключыць mpps якога не можа быць харчаванне ад блока харчавання павінен шукаць у ўваходу, а таксама спасылка swich для пульта...сёння ёсць праца над...мая мэта-гэта падрыхтоўка непасрэдна да арыгінальны кабель, які мантуецца на блок кіравання. Зраблю перад найбольш распаўсюджанымі былы mjd6....
Таму для таго, каб напісаць гэтыя чатыры радкі, ты паслаў чатыры паведамленні?? мммм выдатна стане раман варты быць прачытаным, як снатворнае...
Я не зразумеў, што ты хочаш зрабіць на MJD6??
гэтыя чытае з Паслядоўнага порта, або ў BDM, што цэнтральны раз'ем OBD з чытаннем у школе???
можа быць, вы знайшлі гняздо вялікі ECU, і выкарыстоўваеш для падлучэння Pin-код больш хутка і ў бяспецы, калі вы чытання ў BDM..
Я магла б працаваць у паслядоўны, але на лаўцы....думаеце, гэта немагчыма? Можа, і не атрымаць блакаванне на нізкае напружанне...намёк, так гэта толькі невялікая здагадка...
І потым, што змяняецца паміж чытаннем boot і тое, што я хачу зрабіць я? Гэта тое ж самае, на самай справе я хацеў падрыхтаваць ўжо з раз'ем вялікі на ecu...потым я дзесяць экю, каб чытаць, але ў мяне няма машыны...я мог бы зрабіць больш зручным...
Я магла б працаваць у паслядоўны, але на лаўцы....думаеце, гэта немагчыма? Можа, і не атрымаць блакаванне на нізкае напружанне...намёк, так гэта толькі невялікая здагадка...
1-й не мяне можна прачытаць, як ты кажаш, з-за адсутнасці цела.. гэтыя не маюць чытання ў Boot Mode
2-й стабілізатар напругі залежыць, ты, як прадукты харчавання, калі акумулятар аўтамабіля і пайшла ты, што ты робіш дэмантуюць ЭБУ каб прачытаць у школе? Boo мяняе батарэі або атакуе кабелі босаў або няма?
3-й быў Эбу, разабралі, не варта ісці BDM так, што ў вас таксама ёсць Рэзервовае капіраванне??
Тым не менш, калі ён зрабіў гэта, і нам камфортна працаваць...у рэшце рэшт для чытання і загрузкі ex з дапамогай пеўня 54 выходзяць такія ж драты, якія я атрымаў...мне проста трэба зразумець, калі камутатар карціны мне рэжа k-line ці што яшчэ...сёння я раскажу табе
Тым не менш, калі ён зрабіў гэта, і нам камфортна працаваць...у рэшце рэшт для чытання і загрузкі ex з дапамогай пеўня 54 выходзяць такія ж драты, якія я атрымаў...мне проста трэба зразумець, калі камутатар карціны мне рэжа k-line ці што яшчэ...сёння я раскажу табе
Зручна? Але калі чытанне "псеўда" Паслядоўны доўжыцца 45-90 Хвілін??? Аааа вось падчас чытання табе зручна!! ОК
Адчыні яго, Як Мідыя З Дзімам і Schedini спружыны туды 5 хвілін працы завершаны..
Я не кажу пра mjd6f я кажу для тых эбу, якія могуць чытаць далей boot.
Я не кажу пра mjd6f я кажу для тых эбу, якія могуць чытаць далей boot.
вы былі топ..
Riox80 вы робіце даволі трохі блытаніны. што сто.паслядоўнага чытання распиновка з тым у bootmode ? Паслядоўны , boot , bdm diver адзін аднаго .
Так, я ведаю гэтую спасылку,але калі вы можаце прачытаць, мне свистните, 99% нават афіцыйныя інструменты могуць вярнуць паведамленне, каб прачытаць яе ў BDM.
Тады не бачу карыснасці ні Зручнасць чытання ў любым выпадку будзе Частковым, час чытання перабольшаныя
У цане нуль.
нават тут я бачу, што вы вынайшлі такі цудоўны выгляд, што ў вас ужо ёсць арыгінальны кабель для гэтага тыпу працы..
Я параіў ўзяць ўзяў, што цябе гэта неабходна, каб розныя тыпы ecu, і праводка plug&play для паскарэння працы
Тлумачэнне, ясна, што, калі я не памыляюся, гэтыя спасылкі вы карыстаецеся для чытання ў bdm marelli 6jf/6f3 адкрыць спасылку ў дзверы, прысвечанай левіну супраціў. Гэта не так, калі чытаць з бд
Не паверыце, але з маім шмат абмяркоўвалі, кабель я выкарыстаў l mpps ў школе з чытання boot mode...крута....вы думаеце, што певень не ўдалося прачытаць гэтую edc 15p+ да школы з boot. Файл ідэальны 512 кб. Праз некаторы месца фатаграфіі.
вы не бачыце нітка boot-mode, дзе ты затрымаўся.
Хаця... я спадзяюся, што ты не пойдзеш у агонь з гэтымі высновамі...