КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема з закрыццем EGR

lui93
Прывітанне, хлопцы, і ў гэтую ноч, што я стукнуўся галавой на гэтую Карту, я кажу пра FORD FIESTA 1.4 50kw 68 Л. с., але не змог зачыніць гэты чортаў клапан EGR.
хто-то можа даць мне руку дапамогі?
я буду вельмі ўдзячны.
дзякуй.
прыкладаю файл.

cinqueturbo
Але я кажу, і не выключана, што адзін заўсёды павінен пісаць адны і тыя ж рэчы?

Файлы Крычы ідуць загрузкі ў Банк дадзеных Файлаў на Врі ў Правільным раздзеле, і прызначаем, як Бог загадаў..

не ведаю, што ты зрабіў і чаму я выклаў файл з SW-іншаму..

EGR на Sid 804 знаходзіцца заўсёды перад карту "Драйвера і г. Д." Ўпырску parzializzato..

lui93
пяцьсот турба не ведаў, што калі ў мяне ёсць праблема, я павінен напісаць гэта ў sexione базе дадзеных..раці, што
заднім чыслом я зразумеў, што прычына, я я быў няправы, вось і ўсё..

lui93
і потым, мне патрэбна дапамога, я не uccendendo ніхто са часу адукацыі.

cinqueturbo
пяцьсот турба не ведаў, што калі ў мяне ёсць праблема, я павінен напісаць гэта ў sexione базе дадзеных..раці, што
заднім чыслом я зразумеў, што прычына, я я быў няправы, вось і ўсё..

Ты крут і я табе скажу, што калі Адмін ў вас ёсць час, каб страціць б выдаліў файл у імгненне..

гэта не па злосці, але каб зрабіць форум Чыстым і светлым..

пакладзем, што адзін ён мае патрэбу ў гэтым файле ён знаходзіцца, па-твойму??

аднак і для нас, што мы сустракаемся, мы таксама адказныя за тое, што мы знойдзем у будучыні, ці я памыляюся?

сказаў, што знайшоў тое, што шукаў, па адрасе 06DDBE-06DE1C

lui93
я цябе падзякуй вельмі, таму што вельмі часта я знаходжу цябе у абмеркаваннях гэта азначае, што вы даступныя.
што тычыцца мая памылка, зараз я ўстаўляю файл у базе дадзеных..
дзякуй cinquecentoturbo.

Errecinque
Я на гэтых адключаю раз'ем сістэмы рэцыркуляцыі ог, і прымаю на карту dtc 0406.

lui93

КЛАЎДЫЕ.
Проста толькі гэты dtc з відэльцы здымаюць ? Не, яны выходзяць ад туды яшчэ хадзіць? Grz

Errecinque
Для бяспекі, зрабіце тэст. адлучыць раздым egr пракоціцеся 4 або 5 пускаў, а затым паглядзець на дыягностыцы што памылка дае, так што вы ўпэўненыя, але вы ўбачыце, што я не памыляюся

КЛАЎДЫЕ.
Ок, дзякуй за інфо

Errecinque
Ок, дзякуй за інфо
Вочы, што sw free не правільна выдаліце dtc. Трэба шукаць 04 06 з winols на 8 і ануляваць усе 21 або 22 біта цяпер не памятаю, dtc

Errecinque
Калі вы не можаце паштовы файл, які я цябе адвяду, я проста не магу ўключыць кампутар

КЛАЎДЫЕ.
У панядзелак паспрабую мона-і калі мне трэба, карыстаюся з задавальненнем ў вашай дапамогі ,b нядзелю

lui93
Ды ты не памыліўся..
Дзякуй