КПК

Перегляд Повної Версії : виняток egr на opel corsa 1.3 69cv

Makx
Привіт всім, я повинен видалити індикатор mil, що горить на opel corsa 1.3 69cv двигун-Z13DT після закриття з фланцем прохід egr.

я прочитав і зберіг файл з ебу, але у мене склалося враження, що інструмент або програма не правильно читати.
я додаю файл запитати чи може він бути реально відображення, якій працює автомобіль.
Я в цьому сумніваюся, тому що дивитися в 2D (16-бітний motorola), довга перша частина з плоскої лінії в десяткове значення 6535 від початку до адреси 060006, не бачу ні в одному з файлів або модів opel, з якою я порівняв карту.

якщо, по-вашому, карті правильно прошу вас дати пораду на значення чи значення, які потрібно змінити, щоб виключити egr та/або не мати контрольна лампа MIL горить на панелі.

КЛАВДІЯ.
ти зробив діагностику ,які помилки дає ? електрична частина клапана egr працює, чи це з ладу ?

Makx
діагноз мені тільки помилки, пов'язані з рециркуляцією вихлопних газів.
фланець в цьому авто поставив майже рік тому, і мені здається, що з доказів, побігли електричної частини.
була заблокована x брудний.
що ви думаєте про карту? є довіреною?
(у мене тільки 5 хвилин, щоб зробити читання)

Makx
діагноз мені тільки помилки, пов'язані з рециркуляцією вихлопних газів.
фланець в цьому авто поставив майже рік тому, і мені здається, що з доказів, побігли електричної частини.
була заблокована x брудний.
що ви думаєте про карту? є довіреною?
(у мене тільки 5 хвилин, щоб зробити читання)

riox80
Я не можу відкрити цей файл....за допомогою якого інструменту ти її читав?

lui93
nada, я теж не можу відкрити файл

cinqueturbo
Привіт, в наступний раз приділіть хвилину, щоб написати, що програміст ви використовували

Файл має правильний Величина для читання в послідовний Частковий 448KB, і, виявляється, 100% ОК

EGR за адресою 061EEE, щоб довести до 47506,0000

Makx
я прочитав її з Kess, я перепостив.
замість блискавки він призначений з розширенням .rar так, яка характеризується як допустиме розширення для завантаження, але файл не стискається.
видаляйте розширення .rar після скачування
файл, як я його спас на моєму пк не має ніякого розширення.
з ecm я відкриваю без проблем, навіть без розширення.

cinqueturbo
я прочитав її з Kess, я перепостив.
замість блискавки він призначений з розширенням .rar так, яка характеризується як допустиме розширення для завантаження, але файл не стискається.
видаляйте розширення .rar після скачування
файл, як я його спас на моєму пк не має ніякого розширення.
з ecm я відкриваю без проблем, навіть без розширення.

Не бачу, де проблема???

за винятком того, що ви не завантажили файл в Банк даних Файлів Орі, і вона назвала, що тільки ти його можеш повернути через пару тижнів??

Що б Копію cico_opel_z13dt????

Kess, Серійний OPEL CORSA 1,3 CDTI 16V 70CV MJD6 1413X586 01245JO01D Обмін? - ОРІ? МОД? драйвер C13_79D6 ось як це призначення файлу

Makx
Спасибі 1000 Cinqueturbo, я ще не прочитав ваш пост, і я відповідав на нього і riox, що вони говорили, не вдалося відкрити файл.

я поміняв як ти сказав " EGR на адресу 061EEE, щоб довести до 47506,0000 " .
я зробив це з допомогою дисплея motorola 16 біт, те, що я говорив в першому пості. добре, що я використовувати це?

тепер місце файлу .мод тільки змінює значення для egr off, порівняно з тим, що я читав від ебу.

я прошу вибачення за недосвідченість, і я постараюся назвати файл правильний шлях.
z13dt код двигуна, драйвер ви не використовували (я не зміг вибрати між 4 і т. д., що я пропонував).

Прошу тебе, крім підтвердження, що файл був правильно прочитав.

додаю файл, який я знайшов на компакт-диску базу даних. це те, що він поставив мене в замішання, побачивши все начебто Інфо до того, щоб мене читали, але повністю відрізняється в першу частину карти. То від мене ліжко має довгу першу частину з плоскої лінії в десяткове значення 6535 від початку до адреси 060006

cinqueturbo
Спасибі 1000 Cinqueturbo, я ще не прочитав ваш пост, і я відповідав на нього і riox, що вони говорили, не вдалося відкрити файл.

я поміняв як ти сказав " EGR на адресу 061EEE, щоб довести до 47506,0000 " .
я зробив це з допомогою дисплея motorola 16 біт, те, що я говорив в першому пості. добре, що я використовувати це?

тепер місце файлу .мод тільки змінює значення для egr off, порівняно з тим, що я читав від ебу.

я прошу вибачення за недосвідченість, і я постараюся назвати файл правильний шлях.
z13dt код двигуна, драйвер ви не використовували (я не зміг вибрати між 4 і т. д., що я пропонував).

Прошу тебе, крім підтвердження, що файл був правильно прочитав.

додаю файл, який я знайшов на компакт-диску базу даних. це те, що він поставив мене в замішання, побачивши все начебто Інфо до того, щоб мене читали, але повністю відрізняється в першу частину карти. То від мене ліжко має довгу першу частину з плоскої лінії в десяткове значення 6535 від початку до адреси 060006

EGR Виключена Добре..

ось чому ти повинен призначити, як ви повинні мати файл..
ви помітили, що у них є інший код?

Свій: 1413X586 01245JO01D

Makx
ем... Cinqueturbo.... не згоден...

число 5, що ви виділите в червоний не бачу ніде.
у файлі, який я прочитав Номер ебу мені ідентичні результати в першій частині, але довше 01246JO01DDM04001 01246JO01D. та частина, яка простягає, за винятком літери D знайшов у КОДІ ГОМО обох файлів 04001 або 0400164.
Ви можете розповісти мені, на що вказують всі ці коди?

замість цього повністю залежить кількість програмного забезпечення 1414X188 або 1413X185.

що мені дивно, я для перевірки, тому що вони різні, якщо вони працюють на тому ж обладнанні? ок, я визнаю, що я не розумію взагалі сенс реєстрації ти можеш мені це пояснити (або вказати конкретну посилання на форумі, що не можу знайти, де це чітко пояснив).

чому chechsum змінюється після редагування порівняно контрольної суми файлу, як я читав?

крім того, я ще й сильно сумніваюся, ке мій Kess, у нас правильно читати файл .орі, це занадто багато відмінностей з файлу бази даних, які я знайшов, мене спантеличує. причина, по якій я сумніваюся також, що Kess, я роблю працювати з virtualbox, яка імітує win XP з бази С. Або Ubuntu... я повинен був їсти їх, тому що якщо він буде ходити в розділ з win xp "правда" у моєму ноутбуці щось робить конфлікт з програмою або з драйверами інструменту, який використовується для діагностики (і не працює більше нічого, поки що не відформатувати і перевстановити всі)

нижче інформацію з файлів так, що вони зручно читати

файл-ліжко від мого Kess "орі"

Відсутність отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие
Num HW: 01246JO01DDM04001
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1414X188
Частини. Num:: 55196352
Код OM: 04001
------------------------------
Size: 458752 = 0x70000
Cks = 0x6348774

файл бази даних

Marelli
Num HW: 01246JO01D
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1413X185
Код OM: 0400164
Cks = 0x21B912D

файл x закриття egr

Marelli
Num HW: 01246JO01DDM04001
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1414X188
Код OM: 04001

Makx
хтось може туалетно-косметичними засобами порівняти файл, який я читав (вкладення в zip на стор 1) і порівняти його з .у ті ж особливості, що для того, щоб сказати мені, якщо це правильне читання, що я зробив?

Makx
Тоді, я думаю, я зрозумів, що таке контрольна сума...
своїми словами я б сказав: результат алгоритму, який застосовується для біт файл, завантажений в eeprom, який, якщо тільки певне значення приймається від ебу для роботи.

Відмінність між двома картами, це пов'язано з більш повної читання, зроблені на школі (ймовірно, в bdm) у порівнянні з послідовною, що я і зробив.
тому мені не треба турбуватися про різноманітність, враховуючи, що навіть переписати, якщо вони зроблені з допомогою того ж інструмента, не буде відрізнятися кінцевий результат "повна карта" (що включає в себе цінності, від мене не виявлені всередині eeprom або інших внутрішніх компонентів в ебу, такі як мікро-або eprom).

я кажу, добре, поки тут?

Мені залишаються дві проблеми, де ви, якщо від послідовного працюємо тільки і виключно на eeprom... не можу meter руках дані на eprom (і навіть не до школи, я вважаю, якщо у вас немає лампи уф для стирання), банки та мікро-це компонент "працювати"?

Інше сумнів щодо контрольної суми.
хоча відомо, що Kess поправляє на момент написання я намагався функція виправлення контрольної суми, Титану і, навіть маючи відповідь, Ок, правильну контрольну суму, бачу звідки інформація, що це має інше значення порівняно з файлом .орі.
дивлячись на карту бачу, що корекція контрольної суми, зроблені з Титану (як ви завантажили драйвер) створив різницю в один біт карта файлів .мод, але значення контрольної суми інформація відрізняється, проте, порівняно з файлом .як я вже говорив.

чому?

виправити контрольну суму, навіть якщо Kess, я ricorreggerà на момент завантаження файлу в ебу помилка? створює незручності?

cinqueturbo
Ти облажалася, і я не знаю, що писати і думати..

контрольна сума і нічого, що цілісність файлу.. зміниться, якщо внести зміни, то змінюється, якщо файл і різні.. пошук по Вікіпедії...

лампи uva більше не використовуються впродовж десятиліть.. це було для старих ебу..

те, що ти з ecu і Спалах не в eprom

свята мадонна, допоможи ти..

Makx
Ок, завантажити файл .мод, що ти мені говориш, що це Ок, і померла там...

я маю на увазі всі речі, які я писав, були не для того, щоб поставити під сумнів, але, щоб зрозуміти більше в цьому світі, ecu для мене новий.

Дякую за відповіді і завтра або в середу загружу файл в ecu.
тоді і викладу результат, тобто якщо контрольна лампа mil і помилки в діагностиці будуть стріляти

cinqueturbo
Ок, завантажити файл .мод, що ти мені говориш, що це Ок, і померла там...

я маю на увазі всі речі, які я писав, були не для того, щоб поставити під сумнів, але, щоб зрозуміти більше в цьому світі, ecu для мене новий.

Дякую за відповіді і завтра або в середу загружу файл в ecu.
тоді і викладу результат, тобто якщо контрольна лампа mil і помилки в діагностиці будуть стріляти

Мій хлопчик, для того, щоб дізнатися, треба читати, не писати і зробити досвід на поле..

Makx
Я завантажив файл .мод видалив єдина помилка, яка була присутня (система рециркуляції вихлопних газів).
індикатор згасне тільки тимчасово. на наступний день власник автомобіля сказав мені, що знову лампа mil при першому включенні автомобіля.
nn, я ще журнал, але думаю, це така ж помилка, видно, що не nerano інших присутніх.

Errecinque
Я завантажив файл .мод видалив єдина помилка, яка була присутня (система рециркуляції вихлопних газів).
індикатор згасне тільки тимчасово. на наступний день власник автомобіля сказав мені, що знову лампа mil при першому включенні автомобіля.
nn, я ще журнал, але думаю, це така ж помилка, видно, що не nerano інших присутніх.
Якщо 5 тобі сказав, що egr-це виключно добре, звичайно, вийшла ще одна проблема....може бути, має електричну частину зламалася саме клапан. Ви робите діагностику і до пошти помилок, можливо, треба зняти дещо dtc на карті

riox80
Якщо ви хочете, щоб мати впевненість, щоб електрична частина...від'єднати роз'єм і підключити лампу 21w....(ті нитки, які використовуються, наприклад, при русі заднім ходом) таким чином ти знімаєш сумніви...тест вже зробила...

Makx
на жаль чи на щастя, ми ніколи не дізнаємося..
автомобіль був проданий сьогодні вранці.
я запитав власника, щоб пройти x позбавити цікавості, щоб подивитися, dtc, але не tembo.

добре для нього, що він вже проданий, навіть індикатор не горить.