Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : выключэнне egr на opel corsa 1.3 69cv

Makx
Прывітанне ўсім, я павінен выдаліць індыкатар mil, што гарыць на opel corsa 1.3 69cv рухавік Z13DT пасля закрыцця з фланцем праход egr.

я прачытаў і захаваў файл з эбу, але ў мяне склалася ўражанне, што прылада ці праграма не правільна чытаць.
я прыкладаю файл спытаць ці можа ён быць рэальна адлюстраванне з, якой працуе аўтамабіль.
Я ў гэтым сумняваюся, таму што глядзець у 2D (16-бітны motorola), доўгая першая частка з плоскай лініі ў дзесятковы значэнне 6535 ад пачатку да адрасы 060006, не бачу ні ў адным з файлаў або модов opel, з якой я параўнаў карту.

калі, па-вашаму, карце правільна прашу вас даць савет на значэнне або значэння, якія патрабуецца змяніць, каб выключыць egr і/або не мець кантрольная лямпа MIL гарыць на панэлі.

КЛАЎДЫЕ.
ты зрабіў дыягностыку ,якія памылкі дае ? электрычная частка клапан egr працуе, ці гэта з ладу ?

Makx
дыягназ мне толькі памылкі, звязаныя з рэцыркуляцыі выхлапных газаў.
фланец ў гэтым аўто паставіў амаль год таму, і мне здаецца, што з доказаў, пабеглі электрычнай часткі.
была заблакаваная x брудны.
што вы думаеце аб карце? з'яўляецца даверанай?
(у мяне толькі 5 хвілін, каб зрабіць чытанне)

Makx
дыягназ мне толькі памылкі, звязаныя з рэцыркуляцыі выхлапных газаў.
фланец ў гэтым аўто паставіў амаль год таму, і мне здаецца, што з доказаў, пабеглі электрычнай часткі.
была заблакаваная x брудны.
што вы думаеце аб карце? з'яўляецца даверанай?
(у мяне толькі 5 хвілін, каб зрабіць чытанне)

riox80
Я не магу адкрыць гэты файл....з дапамогай якога інструмента ты яе чытаў?

lui93
nada, я таксама не магу адкрыць файл

cinqueturbo
Прывітанне, у наступны раз, надасце хвіліну, каб напісаць, што праграміст вы выкарыстоўвалі

Файл мае правільны Велічыня для чытання ў паслядоўны Частковы 448KB, і, аказваецца, 100% ОК

EGR па адрасе 061EEE, каб давесці да 47506,0000

Makx
я прачытаў яе з Kess, я перапосціў.
замест маланкі ён прызначаны з пашырэннем .rar так, якая характарызуецца як дапушчальнае пашырэнне для загрузкі, але файл не сціскаецца.
выдаляйце пашырэнне .rar пасля запампоўкі
файл, як я яго выратаваў на маім пк не мае ніякага пашырэння.
з ecm я адкрываю без праблем, нават без пашырэння.

cinqueturbo
я прачытаў яе з Kess, я перапосціў.
замест маланкі ён прызначаны з пашырэннем .rar так, якая характарызуецца як дапушчальнае пашырэнне для загрузкі, але файл не сціскаецца.
выдаляйце пашырэнне .rar пасля запампоўкі
файл, як я яго выратаваў на маім пк не мае ніякага пашырэння.
з ecm я адкрываю без праблем, нават без пашырэння.

Не бачу, дзе праблема???

за выключэннем таго, што вы не загрузілі файл у Банк дадзеных Файлаў Крычы, і яна назвала, што толькі ты яго можаш вярнуць праз пару тыдняў??

Што б Копію cico_opel_z13dt????

Kess, Серыйны OPEL CORSA 1,3 CDTI 16V 70CV MJD6 1413X586 01245JO01D Абмен? - КРЫЧЫ? МОД? драйвер C13_79D6 вось як гэта прызначэнне файла

Makx
Дзякуй 1000 Cinqueturbo, я яшчэ не прачытаў ваш пост, і я адказваў на яго і riox, што яны казалі, не атрымалася адкрыць файл.

я памяняў як ты сказаў " EGR ў адрас 061EEE, каб давесці да 47506,0000 " .
я зрабіў гэта з дапамогай дысплея motorola 16 біт, тое, што я казаў у першым допісе. добра, што я выкарыстаць гэта?

цяпер месца файла .мод толькі змяняе значэнне для egr off, у параўнанні з тым, што я чытаў ад эбу.

я прашу прабачэння за нявопытнасць, і я паспрабую назваць файл у правільны шлях.
z13dt код рухавіка, драйвер вы не выкарыстоўвалі (я не змог выбраць паміж 4 і г. д., што я прапаноўваў).

Прашу цябе, акрамя пацверджання, што файл быў правільна прачытаў.

дадаю файл, які я знайшоў на кампакт-дыску базу дадзеных. гэта тое, што ён паставіў мяне ў замяшанне, убачыўшы ўсё накшталт ў Інфа да таго, каб мяне чыталі, але цалкам адрозніваецца ў першую частку карты. Тое, што ад мяне ложак мае доўгую першую частку з плоскай лініі ў дзесятковы значэнне 6535 ад пачатку да адрасы 060006

cinqueturbo
Дзякуй 1000 Cinqueturbo, я яшчэ не прачытаў ваш пост, і я адказваў на яго і riox, што яны казалі, не атрымалася адкрыць файл.

я памяняў як ты сказаў " EGR ў адрас 061EEE, каб давесці да 47506,0000 " .
я зрабіў гэта з дапамогай дысплея motorola 16 біт, тое, што я казаў у першым допісе. добра, што я выкарыстаць гэта?

цяпер месца файла .мод толькі змяняе значэнне для egr off, у параўнанні з тым, што я чытаў ад эбу.

я прашу прабачэння за нявопытнасць, і я паспрабую назваць файл у правільны шлях.
z13dt код рухавіка, драйвер вы не выкарыстоўвалі (я не змог выбраць паміж 4 і г. д., што я прапаноўваў).

Прашу цябе, акрамя пацверджання, што файл быў правільна прачытаў.

дадаю файл, які я знайшоў на кампакт-дыску базу дадзеных. гэта тое, што ён паставіў мяне ў замяшанне, убачыўшы ўсё накшталт ў Інфа да таго, каб мяне чыталі, але цалкам адрозніваецца ў першую частку карты. Тое, што ад мяне ложак мае доўгую першую частку з плоскай лініі ў дзесятковы значэнне 6535 ад пачатку да адрасы 060006

EGR Выключана Добра..

вось чаму ты павінен прызначыць, як вы павінны мець файл..
вы заўважылі, што ў іх ёсць іншы код?

Свой: 1413X586 01245JO01D

Makx
эм... Cinqueturbo.... не згодны...

лік 5, што вы вылучыце ў чырвоны не бачу нідзе.
у файле, які я прачытаў Нумар эбу мне ідэнтычныя вынікі ў першай частцы, але даўжэй 01246JO01DDM04001 01246JO01D. тая частка, якая працягвае, за выключэннем літары D знайшоў у КОДЗЕ ГОМА абодвух файлаў 04001 або 0400164.
Вы можаце расказаць мне, на што паказваюць усе гэтыя коды?

замест гэтага цалкам залежыць колькасць праграмнага забеспячэння 1414X188 або 1413X185.

што мне дзіўна, я для праверкі, таму што яны розныя, калі яны працуюць на тым жа абсталяванні? ок, я прызнаю, што я не разумею наогул сэнс рэгістрацыі ты можаш мне гэта растлумачыць (або паказаць канкрэтную спасылку на форуме, што не магу знайсці, дзе гэта выразна патлумачыў).

чаму chechsum мяняецца пасля рэдагавання па параўнанні кантрольнай сумы файла, як я чытаў?

акрамя таго, я яшчэ і моцна сумняваюся, цы мой Kess, у нас правільна чытаць файл .крычы, гэта занадта шмат адрозненняў з файла базы дадзеных, якія я знайшоў, мяне бянтэжыць. прычына, па якой я сумняваюся таксама, што Kess, я раблю працаваць з virtualbox, якая імітуе win XP з базы. С. Або Ubuntu... я павінен быў есць іх, таму што калі ён будзе хадзіць у раздзел з win xp "праўда" у маім ноўтбуку што-то робіць канфлікт з праграмай або з драйверамі інструмента, які выкарыстоўваецца для дыягностыкі (і не працуе больш нічога, пакуль што не адфарматаваць, і пераўсталяваць ўсе)

ніжэй інфармацыя з файлаў, так што яны зручна чытаць

файл-ложак ад майго Kess "крычы"

Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие
Num HW: 01246JO01DDM04001
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1414X188
Часткі. Num:: 55196352
Код OM: 04001
------------------------------
Size: 458752 = 0x70000
Cks = 0x6348774

файл з базы дадзеных

Marelli
Num HW: 01246JO01D
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1413X185
Код OM: 0400164
Cks = 0x21B912D

зменены файл x закрыцця egr

Marelli
Num HW: 01246JO01DDM04001
Opel 1.3 Multijet
Num SW: 1414X188
Код OM: 04001

Makx
хто-то можа туалетно-касметычнымі прыладамі параўнаць файл, які я чытаў (ўкладанне ў zip на стар. 1) і параўнаць яго з .у тыя ж асаблівасці, што для таго, каб сказаць мне, калі гэта правільнае чытанне, што я зрабіў?

Makx
Тады, я думаю, я зразумеў, што такое кантрольная сума...
сваімі словамі я б сказаў: вынік алгарытму, які ўжываецца для біт файл, загружаны ў eeprom, які, калі толькі пэўнае значэнне прымаецца ад эбу для працы.

Адрозненне паміж двума картамі, гэта звязана з больш поўнай чытання, зробленыя на школе (верагодна, у bdm) па параўнанні з паслядоўнай, што я і зрабіў.
таму мне не трэба турбавацца аб разнастайнасці, улічваючы, што нават перапісаць, калі яны зроблены з дапамогай таго ж інструмента, не будзе адрознівацца канчатковы вынік "поўная карта" (што ўключае ў сябе каштоўнасці, ад мяне не выяўленыя ўнутры eeprom або іншых унутраных кампанентаў у эбу, такія як мікра-або eprom).

я кажу, добра, пакуль тут?

Мне застаюцца дзве праблемы, дзе вы, калі ад паслядоўнага працуем толькі і выключна на eeprom... не магу meter руках дадзеныя на eprom (і нават не да школы, я мяркую, калі ў вас няма лямпы для уф пры спробе ачысціць), у банкі і мікра-гэта кампанент "працаваць"?

Іншае сумнеў наконт кантрольнай сумы.
хоць вядома, што Kess папраўляе на момант напісання я спрабаваў функцыя выпраўлення кантрольнай сумы, Тытана і, нават маючы адказ, Ок, правільную кантрольную суму, бачу адкуль інфармацыя, што гэта мае іншае значэнне па параўнанні з файлам .крычы.
гледзячы на карту бачу, што карэкцыя кантрольнай сумы, зробленыя з Тытана (як вы загрузілі драйвер) стварыў розніцу ў адзін біт карта файлаў .мод, але значэнне кантрольнай сумы ў інфармацыя адрозніваецца, аднак, па параўнанні з файлам .як я ўжо казаў.

чаму?

выправіць кантрольную суму, нават калі Kess, я ricorreggerà на момант загрузкі файла ў эбу памылка? стварае нязручнасці?

cinqueturbo
Ты абняславілася, і я не ведаю, што пісаць і думаць..

кантрольная сума не і нічога, што цэласнасць файла.. зменіцца, калі ўнесці змены, то мяняецца, калі файл і розныя.. пошук па Вікіпедыі...

лямпы uva больш не выкарыстоўваюцца на працягу дзесяцігоддзяў.. гэта было для старых эбу..

тое, што ты з ecu, і Ўспышка не ў eprom

святая мадонна, дапамажы ты..

Makx
Ок, загрузіць файл .мод, што ты мне кажаш, што гэта Ок, і памерла там...

я маю на ўвазе ўсе рэчы, якія я пісаў, былі не для таго, каб паставіць пад сумнеў, але, каб зразумець больш у гэтым свеце, ecu для мяне новы.

Дзякуй за адказы і заўтра ці ў сераду загружу файл у ecu.
тады і выкладу вынік, г. зн. калі кантрольная лямпа mil і памылкі ў дыягностыцы будуць страляць

cinqueturbo
Ок, загрузіць файл .мод, што ты мне кажаш, што гэта Ок, і памерла там...

я маю на ўвазе ўсе рэчы, якія я пісаў, былі не для таго, каб паставіць пад сумнеў, але, каб зразумець больш у гэтым свеце, ecu для мяне новы.

Дзякуй за адказы і заўтра ці ў сераду загружу файл у ecu.
тады і выкладу вынік, г. зн. калі кантрольная лямпа mil і памылкі ў дыягностыцы будуць страляць

Мой хлопчык, для таго, каб даведацца, трэба чытаць, не пісаць і зрабіць вопыт на поле..

Makx
Я загрузіў файл .мод выдаліў адзіная памылка, якая прысутнічала (сістэма рэцыркуляцыі выхлапных газаў).
індыкатар згасне толькі часова. на наступны дзень ўладальнік аўтамабіля сказаў мне, што зноў лямпа mil пры першым уключэнні аўтамабіля.
nn, я яшчэ часопіс, але думаю, гэта такая ж памылка, відаць, што не nerano іншых прысутных.

Errecinque
Я загрузіў файл .мод выдаліў адзіная памылка, якая прысутнічала (сістэма рэцыркуляцыі выхлапных газаў).
індыкатар згасне толькі часова. на наступны дзень ўладальнік аўтамабіля сказаў мне, што зноў лямпа mil пры першым уключэнні аўтамабіля.
nn, я яшчэ часопіс, але думаю, гэта такая ж памылка, відаць, што не nerano іншых прысутных.
Калі 5 табе сказаў, што egr-гэта выключна добра, вядома, выйшла яшчэ адна праблема....можа быць, мае электрычную частка зламалася менавіта клапан. Вы робіце дыягностыку да пошты і памылак, магчыма, трэба зняць сякія-dtc на карце

riox80
Калі вы хочаце, каб мець упэўненасць, каб электрычная частка...адлучыць раздым і падключыць лямпу 21w....(на тыя ніткі, якія выкарыстоўваюцца, напрыклад, пры руху заднім ходам) такім чынам ты здымаеш сумневы...тэст ўжо зрабіла...

Makx
да жаль ці на шчасце, мы ніколі не даведаемся..
аўтамабіль быў прададзены сёння раніцай.
я спытаў ўладальніка, каб прайсці x пазбавіць цікаўнасці, каб паглядзець, dtc, але не ў tembo.

добра для яго, што ён ужо прададзены, нават індыкатар не гарыць.