КПК

Прагляд Поўнай Версіі : кабель ford 3-кантактны

Makx
Прывітанне ўсім,
хто-небудзь мае ідэі, як я магу стварыць праводкі x падключыць да раз'ем дыягностыкі autocom эбу і дыягностыка abs старых ford?
не знаходжу ў продажы кабель падыходзіць.
прыкладаю фатаграфіі загружаныя ўзяў, што мне трэба, каб зрабіць яго лепш, ідэя.

Makx
я прашу прабачэння, і дакладным.
інструмент называецца cds tcp, як вы можаце бачыць, фон у прыкладаемым фота, а на першым паверсе ёсць раз'ем obd кабеля (інструмент, вядома)

дадам таксама малюнак скрыншот, што робіць яго лепш, ідэя з відэльцы дыягностыкі ford, да якога я хачу падключыць

вы спрабавалі зрабіць даследаванне на******?

Makx
я напісаў амаль усе дылеры інструмента, але кабель-адаптар x ford 3-кантактны не мае ніхто.
на ebay ёсць адзін, але раз'ем зусім іншы інструмент, які працуе з

праблема зразумець, да якіх pin інструмент прынесці pin раздыма дыягназ і ведаць, калі трэба паставіць рэзістары ў сярэдзіне.

у мяне быў на руках кабель ford у пытанне motors (5000equalchecosa) і на раз'ем, які падключаецца да прылады ёсць укладка з транзістараў і рэзістараў... я зрабіў схему, проста, каб мець, але гэта цалкам бессэнсоўна, улічваючы, што я нават не ведаю, як пін-код ўспомніць пратаколу форд, з якой павінен працаваць мой tcp/cds

Makx
адзінае, што "добрая", што я ведаю, што pin дыягнастычны раздым АБС у серыі з pin-коды дыягностыка рухавіка, то працуюць толькі тры пін-кода больш чым на чвэрць, каб харчаванне ўзяць непасрэдна з станоўчага полюса батарэі.

чытанне дыягностыка рухавіка, вы можаце гэта зрабіць з кода святлодыедны (але не выдаленне памылак) у той час як памылкі абс толькі з дапамогай інструмента.

хто-то лічыць, што дамагчыся поспеху ў парады аб тым, як рэалізаваць сувязь?
я магу размясціць схему ўнутранага адаптара да раз'ём кабеля motor і працэдуры дыягностыкі на led калі вы лічыце, карысныя.