КПК

Перегляд Повної Версії : Egr off mjd8 f2

riox80
Після прочитання qubo 75 л. с. з gallov54 і файл 2 мега...я хотів би виключити egr....я читав різні адреси, але мені не підходить...я маю на увазі знайти значення шістн 379...не знаходжу, тому що адреси не збігаються з моїм файлом....я читав, щоб піти на 1DCC12 ...але я не 379

КЛАВДІЯ.
потрібно шукати в hex 16-бітний motorola

cinqueturbo
Після прочитання qubo 75 л. с. з gallov54 і файл 2 мега...я хотів би виключити egr....я читав різні адреси, але мені не підходить...я маю на увазі знайти значення шістн 379...не знаходжу, тому що адреси не збігаються з моїм файлом....я читав, щоб піти на 1DCC12 ...але я не 379

У мене зроблені багато з 8.. 379 не має нічого спільного з EGR і т. д..

бачив, що ти не розмістив файл на тут потрібно інфо ", як зазвичай, говоримо на вітер"

я читав, що на псевдо-файл на адресу 1DCC12 потрібно modart біт 379 візьми цей файл і визначає області та дослідіть ж на вашому..

riox80
Не можу прикріпити файл...можу додати фото...відео...***** та ви тому?

До речі, я знайшла шістнадцяткове значення 379....адреса 1DCC12.... як я повинен змінити?

Вже зробив, приніс у A147......що думаєте?

Я навів це значення порога близько 17 практично не спрацьовує ніколи....

cinqueturbo
Відмінно!! Браво!!

що я думаю?

Якщо ти про all "Battery voltage threshold for shut-off enable"

Будь спокійний, що

1-ї не працює start & stop

2-й на 99%, ви йдете в блок, як випади на педаль..

особистий досвід, натрапив на 2 різні машини, 3 роки тому розгорнув, як рішення..

Ти ЗВЕРХУ рушник, я повинен сказати,

я пояснив хлопцеві, сьогодні те ж, що і єс вдалося побачити тебе..

1 Для того щоб завантажити файл, потрібно використовувати розширений режим

2 стиснути за допомогою winrar або zip

3, якщо б не був присутній в банк даних файлів Орі, я навантажень, їх у правильному розділі) і призначила "Programmatore_Modalità Lettura_Marca_Modello_cilindrata_cv_hw_sw в сумі, як бог наказав..

4 якщо вже й увазі, копіюєте і вставляєте посилання тут в обговоренні

Спасибі і хороший prosequimento

riox80
З телефону не можу вставити файл..
Трохи терпіння, і я організую по-різному...
Адреси відповідно не мені їх fiat...
В іншому випадку не писала цей пост...
Я вирішив перенести цей біт, тому що у багатьох дискусіях мова йде тільки останній...
У мене не завантажується карта, я запитав тільки ради, але в обставинах, що склалися, я бачу по-іншому...
Значення egr на mjt2 і точно mjd8f я не думаю, що змінити змінити dell hw і sw.
Хто хоче мені допомогти, допоможіть мені хто-ні, будь ласка, не втручатися в посаді.

Ось файли

cinqueturbo
На адресу 1DCA7A Єка 0001 постав 0

riox80
Я підготував файл...але spigazione метод ця зміна? Мені цікаво... а потім стоїть за всім mjd 2 покоління? Grz

cinqueturbo
Я підготував файл...але spigazione метод ця зміна? Мені цікаво... а потім стоїть за всім mjd 2 покоління? Grz

EGR Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch

Варто, щоб всі 8 кожен SW має свою адресу..

riox80
Ідеально підходить.....grz

riox80
Запис пішла в хороший кінець. ..в моменти півень мені цікаво, а як порт взуття....hihih

Errecinque
Я, порівнюючи кілька файлів і на адресу 379 від qubo на файл 500 навіть якщо mjd8 відповідає значення 37 як 6f3. біт 0001 від дверей до 0000 існує у всіх файлах, так що це справедливо анулювати "EGR Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch", а не "Battery voltage threshold for shut-off enable" ?

ugoboss
я зробив деякі випробування, зниження біт, вказаною вище, у діагностиці я бачу, все ще НА egr і бачу її роботи, піднявши замість того, напруга в діагноз ВИКЛ і зупиняється, я не знаю, що сказати вам більше, спробуйте самі, щоб побачити, що говорить діагностика.

cinqueturbo
я зробив деякі випробування, зниження біт, вказаною вище, у діагностиці я бачу, все ще НА egr і бачу її роботи, піднявши замість того, напруга в діагноз ВИКЛ і зупиняється, я не знаю, що сказати вам більше, спробуйте самі, щоб побачити, що говорить діагностика.

у ряді випадків метод ти описав, я виявив, скорочення палива з відключення двигуна Start & Stop не працює.. так що відкладіть..

Errecinque
Як приємно почати день так!!!!

cinqueturbo
Що відбувається Errecinque??

dragusdrake

Errecinque

Точно!!! Подвійний вибір....у перший раз я ambarabaccicicocò

dragusdrake
Точно!!! Подвійний вибір....у перший раз я ambarabaccicicocò

Я рекомендую вам спробувати, як правило, switch вольт. Потім, можливо, спробувати інше рішення

Errecinque
Ок, спасибі, думаю, що так теж

cinqueturbo

вже те, що я, набравши на клавіатурі Ласкаво просимо..

ти представлений у відповідному розділі? мені здається, що ні, ти хочеш кинути двох рядків і розповісти про себе? що ти робиш в житті, що привело тебе, на цьому Форумі дурнів :P і так далі.

Errecinque

вже те, що я, набравши на клавіатурі Ласкаво просимо..

ти представлений у відповідному розділі? мені здається, що ні, ти хочеш кинути двох рядків і розповісти про себе? що ти робиш в житті, що привело тебе, на цьому Форумі дурнів :P і так далі.

Він зробив презентацію, він зробив це... дракон-це серйозна людина, ти знаєш. Дуже люблять

cinqueturbo
Він зробив презентацію, він зробив це... дракон-це серйозна людина, ти знаєш. Дуже люблять

Я пропустив, тоді вибачте..

ugoboss
привіт cinqueturbo, я, я зробив кілька десятків з біт напруга, і у мене ніколи не було проблем.

cinqueturbo
привіт cinqueturbo, я, я зробив кілька десятків з біт напруга, і у мене ніколи не було проблем.

Що тобі сказати, може бути, я не знав, як це зробити, та й у вас були проблеми на двох автомобілях він відкладений рішення.. помножити значення Біта x 0,000421 ?

у будь-якому випадку, я не єдиний спосіб, щоб видалити його там Threshold on rpm for EGR Shut-Off & NBSP Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch

dragusdrake
Я пропустив, тоді вибачте..

до речі, я був набагато менш пристрасним, коли я зробив презентацію...тепер стала хвороба xd