Перегляд Повної Версії : Egr off mjd8 f2
Після прочитання qubo 75 л. с. з gallov54 і файл 2 мега...я хотів би виключити egr....я читав різні адреси, але мені не підходить...я маю на увазі знайти значення шістн 379...не знаходжу, тому що адреси не збігаються з моїм файлом....я читав, щоб піти на 1DCC12 ...але я не 379
потрібно шукати в hex 16-бітний motorola
Після прочитання qubo 75 л. с. з gallov54 і файл 2 мега...я хотів би виключити egr....я читав різні адреси, але мені не підходить...я маю на увазі знайти значення шістн 379...не знаходжу, тому що адреси не збігаються з моїм файлом....я читав, щоб піти на 1DCC12 ...але я не 379
У мене зроблені багато з 8.. 379 не має нічого спільного з EGR і т. д..
бачив, що ти не розмістив файл на тут потрібно інфо ", як зазвичай, говоримо на вітер"
я читав, що на псевдо-файл на адресу 1DCC12 потрібно modart біт 379 візьми цей файл і визначає області та дослідіть ж на вашому..
Не можу прикріпити файл...можу додати фото...відео...***** та ви тому?
До речі, я знайшла шістнадцяткове значення 379....адреса 1DCC12.... як я повинен змінити?
Вже зробив, приніс у A147......що думаєте?
Я навів це значення порога близько 17 практично не спрацьовує ніколи....
Відмінно!! Браво!!
що я думаю?
Якщо ти про all "Battery voltage threshold for shut-off enable"
Будь спокійний, що
1-ї не працює start & stop
2-й на 99%, ви йдете в блок, як випади на педаль..
особистий досвід, натрапив на 2 різні машини, 3 роки тому розгорнув, як рішення..
Ти ЗВЕРХУ рушник, я повинен сказати,
я пояснив хлопцеві, сьогодні те ж, що і єс вдалося побачити тебе..
1 Для того щоб завантажити файл, потрібно використовувати розширений режим
2 стиснути за допомогою winrar або zip
3, якщо б не був присутній в банк даних файлів Орі, я навантажень, їх у правильному розділі) і призначила "Programmatore_Modalità Lettura_Marca_Modello_cilindrata_cv_hw_sw в сумі, як бог наказав..
4 якщо вже й увазі, копіюєте і вставляєте посилання тут в обговоренні
Спасибі і хороший prosequimento
З телефону не можу вставити файл..
Трохи терпіння, і я організую по-різному...
Адреси відповідно не мені їх fiat...
В іншому випадку не писала цей пост...
Я вирішив перенести цей біт, тому що у багатьох дискусіях мова йде тільки останній...
У мене не завантажується карта, я запитав тільки ради, але в обставинах, що склалися, я бачу по-іншому...
Значення egr на mjt2 і точно mjd8f я не думаю, що змінити змінити dell hw і sw.
Хто хоче мені допомогти, допоможіть мені хто-ні, будь ласка, не втручатися в посаді.
Ось файли
На адресу 1DCA7A Єка 0001 постав 0
Я підготував файл...але spigazione метод ця зміна? Мені цікаво... а потім стоїть за всім mjd 2 покоління? Grz
Я підготував файл...але spigazione метод ця зміна? Мені цікаво... а потім стоїть за всім mjd 2 покоління? Grz
EGR Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch
Варто, щоб всі 8 кожен SW має свою адресу..
Ідеально підходить.....grz
Запис пішла в хороший кінець. ..в моменти півень мені цікаво, а як порт взуття....hihih
Я, порівнюючи кілька файлів і на адресу 379 від qubo на файл 500 навіть якщо mjd8 відповідає значення 37 як 6f3. біт 0001 від дверей до 0000 існує у всіх файлах, так що це справедливо анулювати "EGR Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch", а не "Battery voltage threshold for shut-off enable" ?
я зробив деякі випробування, зниження біт, вказаною вище, у діагностиці я бачу, все ще НА egr і бачу її роботи, піднявши замість того, напруга в діагноз ВИКЛ і зупиняється, я не знаю, що сказати вам більше, спробуйте самі, щоб побачити, що говорить діагностика.
я зробив деякі випробування, зниження біт, вказаною вище, у діагностиці я бачу, все ще НА egr і бачу її роботи, піднявши замість того, напруга в діагноз ВИКЛ і зупиняється, я не знаю, що сказати вам більше, спробуйте самі, щоб побачити, що говорить діагностика.
у ряді випадків метод ти описав, я виявив, скорочення палива з відключення двигуна Start & Stop не працює.. так що відкладіть..
Як приємно почати день так!!!!
Що відбувається Errecinque??
Точно!!! Подвійний вибір....у перший раз я ambarabaccicicocò
Точно!!! Подвійний вибір....у перший раз я ambarabaccicicocò
Я рекомендую вам спробувати, як правило, switch вольт. Потім, можливо, спробувати інше рішення
Ок, спасибі, думаю, що так теж
вже те, що я, набравши на клавіатурі Ласкаво просимо..
ти представлений у відповідному розділі? мені здається, що ні, ти хочеш кинути двох рядків і розповісти про себе? що ти робиш в житті, що привело тебе, на цьому Форумі дурнів :P і так далі.
вже те, що я, набравши на клавіатурі Ласкаво просимо..
ти представлений у відповідному розділі? мені здається, що ні, ти хочеш кинути двох рядків і розповісти про себе? що ти робиш в житті, що привело тебе, на цьому Форумі дурнів :P і так далі.
Він зробив презентацію, він зробив це... дракон-це серйозна людина, ти знаєш. Дуже люблять
Він зробив презентацію, він зробив це... дракон-це серйозна людина, ти знаєш. Дуже люблять
Я пропустив, тоді вибачте..
привіт cinqueturbo, я, я зробив кілька десятків з біт напруга, і у мене ніколи не було проблем.
привіт cinqueturbo, я, я зробив кілька десятків з біт напруга, і у мене ніколи не було проблем.
Що тобі сказати, може бути, я не знав, як це зробити, та й у вас були проблеми на двох автомобілях він відкладений рішення.. помножити значення Біта x 0,000421 ?
у будь-якому випадку, я не єдиний спосіб, щоб видалити його там Threshold on rpm for EGR Shut-Off & NBSP Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch
Я пропустив, тоді вибачте..
до речі, я був набагато менш пристрасним, коли я зробив презентацію...тепер стала хвороба xd