Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Egr off mjd8 f2

riox80
Пасля прачытання qubo 75 л. с. з gallov54 і файл 2 мега...я хацеў бы выключыць egr....я чытаў розныя адрасы, але мне не падыходзіць...я маю на ўвазе знайсці значэнне шестн 379...не знаходжу, таму што адрасы не супадаюць з маім файлам....я чытаў, каб пайсці на 1DCC12 ...але я не 379

КЛАЎДЫЕ.
трэба шукаць у hex 16-бітны motorola

cinqueturbo
Пасля прачытання qubo 75 л. с. з gallov54 і файл 2 мега...я хацеў бы выключыць egr....я чытаў розныя адрасы, але мне не падыходзіць...я маю на ўвазе знайсці значэнне шестн 379...не знаходжу, таму што адрасы не супадаюць з маім файлам....я чытаў, каб пайсці на 1DCC12 ...але я не 379

У мяне зроблены многія з 8.. 379 не мае нічога агульнага з EGR і г. д..

бачыў, што ты не размясціў файл на тут трэба інфа ", як звычайна, гаворым на вецер"

я чытаў, што на псеўда-файл на адрас 1DCC12 трэба modart біт 379 вазьмі гэты файл і вызначае вобласці і даследуйце жа на вашым..

riox80
Не магу прымацаваць файл...магу прыкласці фота, відэа......***** і вы назад?

Дарэчы, я знайшла шаснаццатковае значэнне 379....адрас 1DCC12.... як я павінен змяніць?

Ужо зрабіў, прынёс у A147......што думаеце?

Я прывёў гэтае значэнне парога каля 17 практычна не спрацоўвае ніколі....

cinqueturbo
Выдатна!! Брава!!

што я думаю?

Калі ты пра all "Battery voltage threshold for shut-off enable"

Будзь спакойны, што

1-ы не працуе start & stop

2-й на 99%, вы ідзяце ў блок, як выпады на педаль..

асабісты вопыт, наткнуўся на 2 розныя машыны, 3 гады таму разгарнуў, як рашэнне..

Ты ЗВЕРХУ ручнік, я павінен сказаць,

я патлумачыў хлопцу, сёння тое ж, што і ес ўдалося ўбачыць цябе..

1 Для таго, каб загрузіць файл, трэба выкарыстоўваць пашыраны рэжым

2 сціснуць з дапамогай winrar або zip

3, калі б не прысутнічаў у банк дадзеных файлаў Крычы, я нагрузак, іх у (правільным раздзеле) і прызначыла "Programmatore_Modalità Lettura_Marca_Modello_cilindrata_cv_hw_sw у суме, як бог загадаў..

4 калі ўжо і ўвазе, капіруеце спасылку і ўстаўляеце тут у абмеркаванні

Дзякуй і добры prosequimento

riox80
З тэлефона не магу ўставіць файл..
Крыху цярпення, і я арганізую па-рознаму...
Адрасы адпаведна не мне іх fiat...
У адваротным выпадку не пісала гэты пост...
Я вырашыў перанесці гэты біт, таму што ў шматлікіх дыскусіях гаворка ідзе толькі апошні...
У мяне не загружаецца карта, я спытаў толькі рады, але ў абставінах, якія склаліся я бачу па-іншаму...
Значэння egr на mjt2 і дакладна mjd8f я не думаю, што змяніць з змяніць dell hw і sw.
Хто хоча мне дапамагчы, дапамажыце мне хто-няма, калі ласка, не ўмешвацца ў пасады.

Вось файлы

cinqueturbo
У адрас 1DCA7A Ека 0001 пастаў у 0

riox80
Я падрыхтаваў файл...але spigazione метад гэта змяненне? Мне цікава... а потым варта па ўсім mjd 2 пакалення? Grz

cinqueturbo
Я падрыхтаваў файл...але spigazione метад гэта змяненне? Мне цікава... а потым варта па ўсім mjd 2 пакалення? Grz

EGR Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch

Варта, каб усе 8 кожны SW мае свой адрас..

riox80
Ідэальна падыходзіць.....grz

riox80
Запіс пайшла ў добры канец. ..у моманты певень мне цікава, а як порт абутак....hihih

Errecinque
Я, параўноўваючы некалькі файлаў і ў адрас 379 ад qubo на файл 500 нават калі mjd8 адпавядае значэнне 37 як 6f3. біт 0001 ад дзвярэй да 0000 існуе ва ўсіх файлах, так што гэта справядліва ануляваць "EGR Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch", а не "Battery voltage threshold for shut-off enable" ?

ugoboss
я зрабіў некаторыя выпрабаванні, зніжэнне біт, паказаным вышэй, у дыягностыцы я бачу, усё яшчэ НА egr і бачу яе працы, падняўшы замест таго, напружанне ў дыягназ ВЫКЛ і спыняецца, я не ведаю, што сказаць вам больш, паспрабуйце самі, каб убачыць, што кажа дыягностыка.

cinqueturbo
я зрабіў некаторыя выпрабаванні, зніжэнне біт, паказаным вышэй, у дыягностыцы я бачу, усё яшчэ НА egr і бачу яе працы, падняўшы замест таго, напружанне ў дыягназ ВЫКЛ і спыняецца, я не ведаю, што сказаць вам больш, паспрабуйце самі, каб убачыць, што кажа дыягностыка.

у шэрагу выпадкаў метад ты апісаў, я выявіў, скарачэння паліва з адключэння рухавіка Start & Stop не працуе.. так што адкладзеце..

Errecinque
Як прыемна пачаць дзень так!!!!

cinqueturbo
Што адбываецца Errecinque??

dragusdrake

Errecinque

Дакладна!!! Двайны выбар....у першы раз я ambarabaccicicocò

dragusdrake
Дакладна!!! Двайны выбар....у першы раз я ambarabaccicicocò

Я рэкамендую вам паспрабаваць, як правіла, switch вольт. Затым, магчыма, паспрабаваць іншае рашэнне

Errecinque
Ок, дзякуй, думаю, што так таксама

cinqueturbo

ужо тое, што я, набраўшы на клавіятуры Сардэчна запрашаем..

ты прадстаўлены ў адпаведным раздзеле? мне здаецца, што няма, ты хочаш кінуць двух радкоў і расказаць пра сябе? што ты робіш у жыцці, што прывяло цябе, на гэтым Форуме дурняў :P і гэтак далей.

Errecinque

ужо тое, што я, набраўшы на клавіятуры Сардэчна запрашаем..

ты прадстаўлены ў адпаведным раздзеле? мне здаецца, што няма, ты хочаш кінуць двух радкоў і расказаць пра сябе? што ты робіш у жыцці, што прывяло цябе, на гэтым Форуме дурняў :P і гэтак далей.

Ён зрабіў прэзентацыю, ён зрабіў гэта... цмок-гэта сур'ёзны чалавек, ты ведаеш. Вельмі любяць

cinqueturbo
Ён зрабіў прэзентацыю, ён зрабіў гэта... цмок-гэта сур'ёзны чалавек, ты ведаеш. Вельмі любяць

Я прапусціў, тады прабачце..

ugoboss
прывітанне cinqueturbo, я, я зрабіў некалькі дзесяткаў з біт напружанне, і ў мяне ніколі не было праблем.

cinqueturbo
прывітанне cinqueturbo, я, я зрабіў некалькі дзесяткаў з біт напружанне, і ў мяне ніколі не было праблем.

Што табе сказаць, можа быць, я не ведаў, як гэта зрабіць, ды і ў вас былі праблемы на двух аўтамабілях ён адкладзены як рашэнне.. памножыць значэнне Біта x 0,000421 ?

у любым выпадку, я не і адзіны спосаб, каб выдаліць яго там Threshold on rpm for EGR Shut-Off & MDASH Shut-Off for Engine Cutoff Enabling Switch

dragusdrake
Я прапусціў, тады прабачце..

дарэчы, я быў значна менш гарачым, калі я зрабіў прэзентацыю...цяпер стала хвароба xd