Прагляд Поўнай Версіі : nissan primera 2.0 дызель 1998-кабелі, батарэі поменяны
Усім прывітанне
як вынікае з назвы ,мой сябар, перавярнула кабелі батарэі . Мой пытанне : за што спалілі засцерагальнікі,
цалкам магчыма, што ён пашкоджаны блок кіравання ? Ён сказаў, што памяняў усе засцерагальнікі, але не загараецца на панэлі.
Не смяяцца, (на выгляд ён падманам ) гэта была промах .
Дзякуй
Zana
Для мяне гэта здарылася на адным quasquai 2.0 dci, што хлопчык пакінуў чытаць павольна і кабель масы, пасля замены рухавіка... вынік ecu габлюшкі.
ecu ён смажыць на шмат менш,не кажучы ўжо пра, калі вы не смажыць, паставіўшы кабелі наадварот...
таксама можа быць, што згарэла, але дзіўна, што не ўключаецца карціну, праглядзіце alimentazionioni
дзякуй, сёння паспрабуем пераправерыць усе засцерагальнікі і нават акумулятар .
Мы спадзяемся, што прапусціў што-то ,я думаю, што блок кіравання варта больш адной машыны.
дзякуй, сёння паспрабуем пераправерыць усе засцерагальнікі і нават акумулятар .
Мы спадзяемся, што прапусціў што-то ,я думаю, што блок кіравання варта больш адной машыны.
вырашана, дзякуй ўсім за дапамогу .
Не змяніў засцерагальнік на 100А ,ён не мог зняць яго і проста падняць скрынку засцерагальнікаў ( перасоўванне суставаў, якія трымалі акуратна ) і адкруціць шруба .
Я яго не бачыў .
Калі лёгка адкараскаўся ,усё працуе .
Яшчэ раз дзякуй