КПК

Перегляд Повної Версії : Шпигун aribag горить Допомога

ppsch
19-10-2012, 10:28
Існує метод, щоб скинути помилку, свідчить індикатор без використання програмного забезпечення?
У мене таке питання, і я використовую автомобіль з подушками безпеки, які в разі необхідності? не буде працювати. Допоможіть.

magi1984
19-10-2012, 10:42
може бути, якщо ви говорите, що автомобіль, це було б краще :D

elettro72
19-10-2012, 10:43
що автомобіль це? однак я не думаю, що є якийсь спосіб, без будь-яких діагноз,можна спробувати від'єднати акумулятор для р? часу ви, може бути, пощастило,,? слід також знати, з якої причини ? вийшов з ладу ,якщо у вас немає самодіагностики, ви повинні піти десь в іншому і тобі скинути

ppsch
19-10-2012, 10:57
Вибачте, машину ? один Lancia Lybra 1.9 jtd.
Помилка ? дається помилковий контакт роз'єму під сидінням водія, який я ще не заплатив.
Для самодіагностику не можу запустити, чому? у мене кабель, але я не можу завантажити програмне забезпечення, що зазначене в форум (поки не досягнуть 50 msg).
Може бути, якщо яка-небудь душа pia мені також послати soft в приваті можу дати вам посилання.

magi1984
19-10-2012, 11:06
фінч? не-системами-роз'єм навіть не з sw ви можете стерти помилки.
ймовірно, забезпечення поршневий палець зламав вимикається gi? тільки індикатор

ppsch
19-10-2012, 12:20
З попереднього досвіду я можу передбачити, що зв'язок гніздо помилка повториться.
Два роки тому я ледь не зійшов з розуму, щоб поршневі пальці на задніх і навіть після їх зварні шви не ви ? не горить індикатор без втручання майстерні (за додаткову плату).

msport (exil77grande)
19-10-2012, 14:55
Вибачте, машину ? один Lancia Lybra 1.9 jtd.
Помилка ? дається помилковий контакт роз'єму під сидінням водія, який я ще не заплатив.
Для самодіагностику не можу запустити, чому? у мене кабель, але я не можу завантажити програмне забезпечення, що зазначене в форум (поки не досягнуть 50 msg).
Може бути, якщо яка-небудь душа pia мені також послати soft в приваті можу дати вам посилання.

Мені дуже шкода, але закон рівний для всіх правила, говорить чітко, і якщо хто-то рушник, він пройшов pm буде каламбур?to.

ppsch
19-10-2012, 16:17
ОК aspetter? щоб отримати 50 msg

ppsch
19-10-2012, 16:18
Не, я бачила, що не було дозволено в лічку

msport (exil77grande)
19-10-2012, 17:00
Не, я бачила, що не було дозволено в лічку

вибачте, але за логікою, якщо регламент говорить, що якщо не до 50 корисні повідомлення, ви не можете завантажити з форуму, по-твоєму, якщо носик тих, хто робить це в лічку і налаштувати?

очевидно, немає, і incorrerebbe, а також його покарання.

ppsch
19-10-2012, 20:02
Звичайно, це було логічно, однак упевнений зовнішній вигляд.

elettro72
19-10-2012, 21:56
можливо, якщо ви шукайте в мережі, знайдете деякі програми,я не знаю, якщо *********** ви також скидається в aribag

giarras
19-10-2012, 22:38
можливо, якщо ви шукайте в мережі, знайдете деякі програми,я не знаю, якщо *********** ви також скидається в aribag

він також працює *********** але на додаток до elm потрібно адаптер або зробити невелику зміну в elm.