КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Шпіен aribag гарыць Дапамогу

ppsch
19-10-2012, 10:28
Існуе метад, каб скінуць памылку, сведчыць індыкатар без выкарыстання праграмнага забеспячэння?
У мяне такое пытанне і я выкарыстоўваю аўтамабіль з падушкамі бяспекі, якія ў выпадку неабходнасці? не будзе працаваць. Дапамажыце.

magi1984
19-10-2012, 10:42
можа быць, калі вы кажаце, што аўтамабіль, гэта было б лепш :D

elettro72
19-10-2012, 10:43
што гэта аўтамабіль? аднак я не думаю, што есць які-небудзь спосаб, без якой-небудзь дыягназ,можна паспрабаваць адлучыць акумулятар для р? часу вы, можа быць, пашанцавала,,? варта таксама ведаць, па якой прычыне ? выйшаў з ладу ,калі ў вас няма самодіагностікі, вы павінны пайсці дзе-то ў іншым і табе скінуць

ppsch
19-10-2012, 10:57
Прабачце, машыну ? адзін Lancia Lybra 1.9 jtd.
Памылка ? даецца ілжывы кантакт раздыма пад сядзеннем вадзіцеля, які яшчэ не я заплаціў.
Для самодіагностікі не магу запусціць, чаму? у мяне есць кабель, але я не магу спампаваць праграмнае забеспячэнне, паказанае ў форум (пакуль не дасягнуты 50 msg).
Можа быць, калі якая-небудзь душа pia мне таксама паслаць soft у прыват магу даць вам дадатковыя спасылкі.

magi1984
19-10-2012, 11:06
фінч? не-сістэмамі-раз'ем нават не з sw вы можаце сцерці памылкі.
верагодна, у забеспячэнне поршневай палец зламаў выключаецца gi? толькі індыкатар

ppsch
19-10-2012, 12:20
З папярэдняга досведу я магу прадбачыць, што сувязь гняздо памылка паўторыцца.
Два гады таму я ледзь не сышоў з розуму, каб поршневыя пальцы на задніх і нават пасля іх зварныя швы не вы ? не гарыць індыкатар без ўмяшання майстэрні (за дадатковую плату).

msport (exil77grande)
19-10-2012, 14:55
Прабачце, машыну ? адзін Lancia Lybra 1.9 jtd.
Памылка ? даецца ілжывы кантакт раздыма пад сядзеннем вадзіцеля, які яшчэ не я заплаціў.
Для самодіагностікі не магу запусціць, чаму? у мяне есць кабель, але я не магу спампаваць праграмнае забеспячэнне, паказанае ў форум (пакуль не дасягнуты 50 msg).
Можа быць, калі якая-небудзь душа pia мне таксама паслаць soft у прыват магу даць вам дадатковыя спасылкі.

Мне вельмі шкада, але закон роўны для ўсіх правілы, кажа выразна, і калі хто-то ручнік, ен прайшоў у pm будзе каламбур?to.

ppsch
19-10-2012, 16:17
ОК aspetter? каб атрымаць 50 msg

ppsch
19-10-2012, 16:18
Не, я бачыла, што не было дазволена ў лічку

msport (exil77grande)
19-10-2012, 17:00
Не, я бачыла, што не было дазволена ў лічку

прабачце, але па логіцы, калі рэгламент кажа, што калі не да 50 карысныя паведамленні, вы не можаце загрузіць з форума, па-твойму, калі носік тых, хто робіць гэта ў лічку і наладзіць?

відавочна, няма, і incorrerebbe, а таксама яго пакаранне.

ppsch
19-10-2012, 20:02
Вядома, гэта было лагічна, аднак упэўнены знешні выгляд.

elettro72
19-10-2012, 21:56
магчыма, калі вы шукайце ў сеткі, знойдзеце некаторыя праграмы,я не ведаю, калі *********** вы таксама скідаецца ў aribag

giarras
19-10-2012, 22:38
магчыма, калі вы шукайце ў сеткі, знойдзеце некаторыя праграмы,я не ведаю, калі *********** вы таксама скідаецца ў aribag

ен таксама працуе *********** але ў дадатак да elm патрабуецца таксама адаптар або зрабіць невялікае змяненне ў elm.