Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Водгук карта seat ibiza cupra 1.9 tdi 164cv

eobdexpression

манро
не добра..вы прапусцілі цалкам змяніць па codeblocks карты для пачатку, а потым lim дыму няправільна, яна пачынаецца ад 550 паветра з afr 7,4, які ідзе, каб падняцца...
0546d0 duration 00 час ўпырску, калі рухавік халодны ад rimmettere ў
0573ce boost limit павялічваецца толькі на 50 пунктаў не ў парадку
duration increnmentate ад 40 і ад 1500rpm, можа быць, нават занадта..
усе soi, якія пачынаюцца ад 05919a памяншаецца амаль у 3 градусы зноў
05726 soi абмежавальнік апусціў ён таксама амаль на 3 градусы зноў
turbo, вы маглі б даць больш трымае спакойна да 1,9 бар пік і 1,7 у percorenza..
гэтыя рэчы больш відавочныя, што-то яшчэ выслізгвае ад мяне, але ўсё роўна па мне, не добра..

eobdexpression
не добра..вы прапусцілі цалкам змяніць па codeblocks карты для пачатку, а потым lim дыму няправільна, яна пачынаецца ад 550 паветра з afr 7,4, які ідзе, каб падняцца...
0546d0 duration 00 час ўпырску, калі рухавік халодны ад rimmettere ў
0573ce boost limit павялічваецца толькі на 50 пунктаў не ў парадку
duration increnmentate ад 40 і ад 1500rpm, можа быць, нават занадта..
усе soi, якія пачынаюцца ад 05919a памяншаецца амаль у 3 градусы зноў
05726 soi абмежавальнік апусціў ён таксама амаль на 3 градусы зноў
turbo, вы маглі б даць больш трымае спакойна да 1,9 бар пік і 1,7 у percorenza..
гэтыя рэчы больш відавочныя, што-то яшчэ выслізгвае ад мяне, але ўсё роўна па мне, не добра..

Прывітанне манро ў codeblocks 5 бескарысна чапаць, бачыў, што аўтамабіль працуе з першай не было б сэнсу паўтараць тыя ж крокам, нават на секунду, што тычыцца lim дыму, я не рызыкну, занадта шмат бачыў, што я хачу зрабіць або з max 70 мм3 дызельнага паліва ўводзяць бачыў, што аўтамабіль паліўныя інжэктары і турба потым на выступе карт ўсяго 3 градусы былі дадзеныя, убачыў, што не мела б сэнс пакінуць арыгінальныя, не будзе поўная карта, і для таго, каб гэтыя аўтамабілі і рухавікі вельмі важныя, нарэшце, turbo, як я добра відаць з карту ўжо дома гэтая турбіна працуе з высокім ціскам, каб быць арыгінальным амаль 1.6 ў піку, такім чынам, не быць гэтак жа дызель і турба першапачаткова не было б, па мне, так сэнс прымусіць яго працаваць з амаль 2 бара пік і 1.7 канстанты, у адваротным выпадку, смажу, потым калі турба, то гаворка добра адрозніваў больш, што нават для таго, каб колькасць дызельнага паліва гэта водгук мой d згодны, аднак сваёй ацэнкі, хоць я б запрасіў цябе, калі ты можаш пісаць толькі тыя пункты, якія, па вашаму думку, павінны быць зменены, але таксама як бачыў, што ў канцы паста ён створаны для таго, каб месца, на карту больш эфектыўнай і больш, што яшчэ адно даследаванне, якое таксама можа быць карысным іншым карыстальнікам

манро
Я не разумею, спытаеце меркаванне, а потым кажаш, што для цябе добра? Можа быць, ты чакаеш кампліментаў? Я не разумею, прабач..кропкі, якія не ідуць добра для мяне я сказаў лім дыму каля 70 акцёраў, у 550-700 маф падае iq і afr лагічна солі..я звычайна стаўлю ўсё ў 14,5 ў афрыцы заўсёды што maf гэта нармальна, у адваротным выпадку на гэтыя пайду map switch.
Карты soi я зняў загадзя, амаль у 3 градусы, так як на абмежавальнік soi.
Турба не я сказаў, пакладзі ў 1,9 пік і 1,7 пастаяннага я сказаў, што вытрымае гэты ціск і прырашчэнне, якое вы далі мізэрныя.
Карты тэрмін вы пачалі змяняць ад 1500 абаротаў у хвіліну, а ад 40 і потым так дастаткова агрэсіўныя, так што вы можаце мець ціску turbo некантралюемыя з-за дызельнага паліва, калі вы наступаеце гучна і на высокіх абарачэннях, і ўбачыў, што lim turbo быў узняты, мала проста мець recovery.
Кіраўнік codeblocks адзіны спосаб быць упэўненым, каб ведаць, які codeblocks выкарыстоўвае ecu, і праз vagcom.
Калі вы зрабілі, вы ўпэўненыя, што працуеце толькі з тымі, codeblocks ок.
Для астатніх, не думаю, што гэта добрая карта, ні карта, сапраўднае вывучэнне.
Асабістае меркаванне

eobdexpression
Я не разумею, спытаеце меркаванне, а потым кажаш, што для цябе добра? Можа быць, ты чакаеш кампліментаў? Я не разумею, прабач..кропкі, якія не ідуць добра для мяне я сказаў лім дыму каля 70 акцёраў, у 550-700 маф падае iq і afr лагічна солі..я звычайна стаўлю ўсё ў 14,5 ў афрыцы заўсёды што maf гэта нармальна, у адваротным выпадку на гэтыя пайду map switch.
Карты soi я зняў загадзя, амаль у 3 градусы, так як на абмежавальнік soi.
Турба не я сказаў, пакладзі ў 1,9 пік і 1,7 пастаяннага я сказаў, што вытрымае гэты ціск і прырашчэнне, якое вы далі мізэрныя.
Карты тэрмін вы пачалі змяняць ад 1500 абаротаў у хвіліну, а ад 40 і потым так дастаткова агрэсіўныя, так што вы можаце мець ціску turbo некантралюемыя з-за дызельнага паліва, калі вы наступаеце гучна і на высокіх абарачэннях, і ўбачыў, што lim turbo быў узняты, мала проста мець recovery.
Кіраўнік codeblocks адзіны спосаб быць упэўненым, каб ведаць, які codeblocks выкарыстоўвае ecu, і праз vagcom.
Калі вы зрабілі, вы ўпэўненыя, што працуеце толькі з тымі, codeblocks ок.
Для астатніх, не думаю, што гэта добрая карта, ні карта, сапраўднае вывучэнне.
Асабістае меркаванне

Мунро, магчыма, ёсць блытаніна мы памыліліся я не сказаў, што карта размешчана выдатная, і гэта лепшае, я проста сказаў, што калі вы кажаце, няма ну паставіць нешта не ў парадку, і ціск турбо можа лёгка вытрымаць 1.9 пік і 1.7 у шляху я не думаю, што рашэнне і тлумачэнне падыходзіць, абапіраючыся на свой вопыт і на тое, што зрабіла б ты, але проста сказаць, пункту, з якой ты не згодны і як бы ты без лішніх слоў, у больш потым для астатніх, дзякуй за ваша супрацоўніцтва ў адказ на паведамленне

манро
Затым спытаць меркаванне, а потым сцвярджаеш, што адзін павінен адказваць, як вам гэта падабаецца? Мы да абсурду..мне здаецца, што я сказаў, як дзейнічаць..а калі вам трэба зрабіць так жа, рывер-ну, мне шкада, але я не такі..

eobdexpression
Затым спытаць меркаванне, а потым сцвярджаеш, што адзін павінен адказваць, як вам гэта падабаецца? Мы да абсурду..мне здаецца, што я сказаў, як дзейнічаць..а калі вам трэба зрабіць так жа, рывер-ну, мне шкада, але я не такі..

Манро не трэба рабіць ніякага павагі нікому, што ты сказаў, твой добра добра, галоўнае гэта, і вам дзякуй за ваш удзел у самай справе, калі вы ідзяце, файл крычы там, можа быць, пошты, графіцы, аб тым, што, па-твойму акуляры, якія не ідуць добра, як для вас трэба зрабіць такім чынам, што гэта абмеркаванне можа быць карысна іншым карыстальнікам форуму, калі ты не хочаш нічога, усё роўна, дзякуй за ваш удзел