КПК

Перегляд Повної Версії : audi a4 опалення

Giuseppe2016
хлопці, у мене є стара а4, що не посилає гаряче повітря всередині салону, але тільки повітря трохи теплої температури і регулювати термостат новий радіатор всередині не забитий, що може залежати ?

cinqueturbo
Ви будете погіршився губкою, яка збирається на дверцята Холодний Теплий або дверцят не командував добре..

Вода циркулює завжди є дверцята, які відводять гаряче повітря холодний..

деякі навіть мають опір від 300, що потрібно, коли спрайт і лобове скло..

19Antonio
Безумовно, це самокат, який управляє змішування повітря, якщо це bizona бачиш, на якій стороні тобі назад, вправо або вліво, нагнувся і, рухаючи тигра в теплий холодний бачиш, який самокат рухається, якщо він зламаний повністю тест, щоб побачити, якщо чуєш тільки шум, можливо тому, що снарядів на механізм

the shiston
якщо ви не хочете більш тепле повітря всередині, з фітингом з'єднати дві труби, які входять в печі всередині і їх baypassi і вирішуйте швидко, без витрат

cinqueturbo
якщо ви не хочете більш тепле повітря всередині, з фітингом з'єднати дві труби, які входять в печі всередині і їх baypassi і вирішуйте швидко, без витрат

Хе-хе хороший кран тип фонтану немає? :P

the shiston
Для тих, хто має проблеми з пічкою витоку води всередині Dell автомобілів це найкращий і найзручніший з мого боку. Потім ти бачиш, я дав тобі порада