КПК

Перегляд Повної Версії : навчитися розпізнавати карти, на основі

tac89
привіт всім, я хотів би мати кілька порад про визнання карти, щоб зробити трохи ясності
ін'єкції: і той, в якому у нас обмежувач у верхній частині і на макс, що містить cut off
педалі :і та, де в 3d у нас красива, в гору, прямо
в рампі?
турбо ?
обмежувачі turbo і limit.rail
я знаю, що багато хто не упереджено на цю тему, але я постараюся в рівній мірі

frenk85
привіт всім, я хотів би мати кілька порад про визнання карти, щоб зробити трохи ясності
ін'єкції: і той, в якому у нас обмежувач у верхній частині і на макс, що містить cut off
в рампі?
турбо ?

Буде, що груди недосвідчений,але я не зовсім розумію, що ви попросите, і ви хочете знати,.........

tac89
Розпізнавати карти з кривого 2

tranky
Карти навряд чи люди, з першого погляду, навіть якщо ви експерт, для широкого спектру екю, що для очевидного різноманітності з тих же.
Єдиний логічний шлях, щоб побачити, на що посилаються-це:
Подивитися вр і подивитися, як це значення кривих
Використовувати драйвер/damos і дивитися в 2d, так що почніть зосередити їхню форму, але як було сказано вище, залежать від ecu на ecu
Для решти багато роботи і мало рублів!

tac89
спасибі tranky!!!!!
завтра місце на карті моє Yaris edc15c
не можу знайти карту педаль
потім ecm мені знайти 4 карти уприскування і evc 6....bha!!

таким чином, якщо ви можете дати нам гранично!!

tranky
Не віра в те, що ECM визначає, що це дуже груба омана, на багатьох картах.. Особливо на edc15

Errecinque
спасибі tranky!!!!!
завтра місце на карті моє Yaris edc15c
не можу знайти карту педаль
потім ecm мені знайти 4 карти уприскування і evc 6....bha!!

Залиш у спокої водія і т. д......ті називають всі ін'єкції.....що ecu знаходитесь в шашки в мережі, з якого ви можете взяти приклад для того, щоб визнати дійсно карти

msport (exil77grande)
в рампі?
турбо ?

здрастуйте,у відповідності з питання від тебе, зробив я кажу, що якщо початковий файл, вказавши марку,модель,об'єм двигуна,коней і тип ecu, а потім написати наші адреси, про те, що ви думаєте, що знаєте або що ви хотіли б знати, може бути, і я кажу, може бути, хтось може дати якусь пораду, але для того, щоб, як зробив ти, якщо говорити про футбол те ж саме.

tac89
я намагаюся завантажити файл на сайт, але я помилково...
у мене є питання...
на ev зарядний damons я виявляє важливі частини, але я не від імен, адрес і нормально?

ми говоримо про yaris 1.4 d4d 75 л. с. 2006 року з ебу edc15c
вибачте, якщо cilecco але я на початку!

звати мене все по bosch 1 bosch 4 16"

cinqueturbo
То..
1° для того, щоб завантажити файл, потрібно використовувати розширений режим
2° стиснути за допомогою winrar або zip
3° без Damos "ідентифікатор" winols вам запропонують в точка карти, відомі і нормальний..
4°, це не чат, так що не писати, і відправляти повідомлення...
простий пост перетворюється у великий роман на 300 сторінок, і стає нудно йти більше, що він увійде до перехрестя Адмін за спам...

tac89
ось файли
мені вдалося завантажити damos дескриптор тільки що не перетинаються
я сподіваюся, що ви скажіть так що єдине припущення, що hw і sw, якщо по-різному, навіть якщо ecu і рівності?
поправте мене, якщо я помиляюся

tac89
Хто може допомогти знайти карту педаль, що я не дам, або якщо хто-то в шашки я скачав цей. Що великі манро поділилася, але моя не є-це завдяки, в передбачаємо

tranky
Хто може допомогти знайти карту педаль, що я не дам, або якщо хто-то в шашки я скачав цей. Що великі манро поділилася, але моя не є-це завдяки, в передбачаємо

На і т. д. я всі карти визначені. Завантажити драйвер і подивіться уважно, якщо в якості осей, що в якості значення.
Це edc15 таким чином, ви не мапу педаль, визначеної за нм з карти перетворення, ви значення iq у мг.
Не знаю, якщо vag-люкс можуть бути використані на цей файл, але на edc15 я думаю, що щось є подібне для ідентифікації.

tranky
Між тим, для того, щоб зрозуміти, де вони знаходяться карти, спробуйте порівняти з цим.. не зроблений з crinterio але тільки кроком 15% до кассіус де собака і +5%, де, я думаю, в рампі.. не знаю автомобіль і я ніколи не зробив але я сподіваюся, що вам знадобиться для ідентифікації.

tac89
спасибі, tranky, але я поки не можу скачати
але карти, які я від і т. д. дуже мало і карту педаль, і з драйвера
у той час як на ево я не дам підходить і між картами потенційних не можу його знайти
є і ще кілька, які могли б бути, але не сыку

tranky
Приходить в 80msg і ви можете порівняти з різні приклади..

tac89
я докладу всі свої зусилля, щоб дати пхати інфо ке я і мій досвід, щоб допомогти іншим користувачам

cinqueturbo
Між тим, для того, щоб зрозуміти, де вони знаходяться карти, спробуйте порівняти з цим.. не зроблений з crinterio але тільки кроком 15% до кассіус де собака і +5%, де, я думаю, в рампі.. не знаю автомобіль і я ніколи не зробив але я сподіваюся, що вам знадобиться для ідентифікації.

Чи Не краще було б дати адреси з правоподобны для того щоб Написи?

tac89
Це вам про це не скаже ніхто, на жаль, і каша готова

tac89
я почав вносити зміни у файли, ін'єкції і карту педаль, але я не впевнений, педалі не маючи damos
що, якщо вона правильна, то, якщо якість хороше аніме, мені кололи для турбо-ке не знайду.... спасибі!

cinqueturbo
Це вам про це не скаже ніхто, на жаль, і каша готова

каша готова і, коли один дає файл для запису, я не думаю дати дві адреси-файл готовий..

я почав вносити зміни у файли, ін'єкції і карту педаль, але я не впевнений, педалі не маючи damos
що, якщо вона правильна, то, якщо якість хороше аніме, мені кололи для турбо-ке не знайду.... спасибі!

ОК, щоб ваш перший файл, особливо, якщо він і зробив з Winols "важко modart з огляду промисловий"
використовуйте програмне забезпечення типу Titan..
winols, я використовую його, щоб знайти і виправити, щоб не modart..

потрібно виправити дві речі..

ін'єкції us=Pres Rail мм3
072834-072B7A
072C14-072F5A
07978C-079AD2
079F4C-07A292
ти пішов занадто рано, і дав кроком неправильно

077E1A-077EE4 прогноз

Попереднього Впорскування
076EEE-0772AC
залишити

Виправлення Дизельного Палива/Pres. Rail
073574-0735F2

Виправлення Дизельного Палива/Pres.Turbo
0736A4-073792
074A24-074B00
078AAA-078BA6

Lim. Пара
076E58-076E88

Виправлення Дизельного Палива/Maf
0740F6-0741B8

Rail
07B1C4-07B2C2
07B6E8-07B8E6
не натискайте за 16000, якщо хочеш від 100-300 бар

дай мені один крок, що контроль

tac89
спасибі cinqueturbo не я ніколи не очікував, що інформація, така, спрямованих
дякую, як тільки я на хвилинку я присвячую і нехай ви знаєте, прогрес
для ін'єкцій я пройшла курс і мені пояснили, різним кроком, на різних картах, метод ін'єкції полягає! від 1200 обертів
ти см виконайте?

cinqueturbo
спасибі cinqueturbo не я ніколи не очікував, що інформація, така, спрямованих
дякую, як тільки я на хвилинку я присвячую і нехай ви знаєте, прогрес
для ін'єкцій я пройшла курс і мені пояснили, різним кроком, на різних картах, метод ін'єкції полягає! від 1200 обертів
ти см виконайте?

і як ти поясниш, що ти почав з 1000 обертів 25% і вимагати + 50, що на 100%?

області тиску турбо, не бачу теж нічого..

це може бути як 1,4 hdi PSA, які обчислюють тиск турбо залежно від маси повітря? буде тільки якийсь біт контролю буй

tac89
Чорт візьми, ти правий мене win*** ке, я давав обертань n/см3

cinqueturbo
Чорт візьми, ти правий мене win*** ке, я давав обертань n/см3

Слухайте, поясніть мені, як робить Winols дати метод перетворення без дескриптора "Дам"???

ми так сказати..їли??

tac89
дивіться, я теж навантаження на карту мені в "карти" для потенційних
ось і все потім я зробив konto неправоту км я відкрив cn і т. д., що в драйвері є карти ініціалізації cn повороти
звичайно, я міг би сказати навіть так..ate, але не хотів і не для того, щоб взяти гру, але тільки по недосвідченості
кв. я намагаюся знайти ці адреси
але, поправ мене, якщо я помиляюся, відкривши карту в 2d йде змінено в ту чи фіксаторами так, щоб його можна побачити в табличному вигляді?

tac89
що то не то, що мені н/см2 але є я приїхав побачити значення якщо замість 5000 оборотів там написано 18000, я думаю, ке не може бути по-іншому, чи я помиляюся? припускаю!

cinqueturbo
Карти за драйвер для сили...

tac89
ви можете допомогти кн редагування в 2d з ecm
приклад з адреси: 074A24-074B00, що якість дизельного палива з допомогою порівняно з тиском турбіни, вибрати і заблокувати картку, є 11"купки", які відповідають обертів двигуна або оборотів турбіни? і значення "motagnetta" відповідає кількість дизельного палива, що впорскується.
тепер,не маючи посилання, як мені зрозуміти, яка крива має повороти, які мене цікавлять?і в тій же точці відсоток, що мене цікавить?

tac89
наприклад, на winols, я від цієї карти, то є потенціал, але навіть їх не маючи опорні значення на осі таблиці не знаю, куди битися головою

tac89
я зробив виправлення, і зробив перша зміна в 2d в inirizzo сказав вище 140
не правильно зараз повинен бути схожий на інші 2 карти, але мають різні значення і криві абсолютно різні

tac89
074A24-074B00 озираючись назад, я не думаю, що правильно логічно ці криві всі однакові в діапазоні від 700 до 2000, що буде?
Виправлення Дизельного Палива/Pres.Turbo
0736A4-073792
074A24-074B00
078AAA-078BA6
це випливає з карти однодумців? але мені не здається,

cinqueturbo
У 2D не простий, але у вас все перед очима..

ВР, якщо говорить 700-4000 означає, що перший "купки" і 700RPM і останній 4000RPM
значення 2000, а відноситься до тиску, потім 2000mBar
довжина "montagnett" і повідомив, %

як у мене є час, я намагаюся, щоб дати перетворення

tac89
проблема ще й у тому, що я не можу інтерпретувати вр....
те, що я знаю, що дві криві на початку карти, перша для осі x, а друга y
але мені від верхнього значення 53596 і 53594 є qualkosa, що вислизає від мене!

cinqueturbo
Біт перед, скільки тобі?

tac89
Я пишу вам все так не помиляюся
Перша частина 10390 пік 53596 потім riscende10000-2331 сіль до початку залежності, що і 4032 тоді picco53594 poi10000 тоді частину кривої від 700
Я дякую тобі за все, що ви робите, я в боргу...я повинен тобі відплатити

tranky
Я пишу вам все так не помиляюся
Перша частина 10390 пік 53596 потім riscende10000-2331 сіль до початку залежності, що і 4032 тоді picco53594 poi10000 тоді частину кривої від 700
Я дякую тобі за все, що ви робите, я в боргу...я повинен тобі відплатити

ви можете сказати, що ID ви бачите, ці бж так, щоб бачити їх ?

tac89
074a24-074b00

tac89
Help!!!!!! Я сходжу з розуму!!!

cinqueturbo
Help!!!!!! Я сходжу з розуму!!!

Слухай ' мить..
як щодо залишити карти з драйвера, і почати робити карту з тим, що знаєш, і зробиш тест або по мірі місць і перевіряє??
я сказав, де втрутитися, але у вас є проблеми інтерпретації карти, я б сказав, йти вперед, з роботи, в іншому випадку ти старий з машини..
я вчора закрили магазин в 22.00, а я взяв, а роботу додому, щоб розгадати мене сьогодні не сказав, що я можу дати вам тут, даними в ці дні..

cinqueturbo
074a24-074b00

на цю адресу я бачу ВР 2031-4033, отже, контроль корекції і в цей діапазон

я так розумію, що турбіна починає завантажувати і працювати в цьому діапазоні ?

tac89
ось останнє редагування ми приймаємо критику
078aaa-078ba6 це обмежувач?

tranky
ось останнє редагування ми приймаємо критику
078aaa-078ba6 це обмежувач?

я б збільшив би в якийсь момент обмежувач крутного моменту.. але для початку нормально..
Контролює 07B1C2 і 07B6E6 і виберіть ті карти, які тобі потрібно використовувати, що тепер я
078aaa-078ba6 не знаю, що це, чесно кажучи, здається, управління egr або щось подібне.. не знаю добре це екю, так що там, де я кажу, помиляюся.

tac89
Карти rail правильно друге і обмежувач в рампі?

tranky
Карти rail правильно друге і обмежувач в рампі?

Ви бачите, що ви na меч !?!?
Триває і пошти, що ви визначили функцію..
Пам'ятайте, що завжди потрібно, починаючи від педалі, потім турбо і в рампі, то обмежувачі все і драйвера, і в кінці кінців лямбда і вдт після журналу.. (так для інфо)

tac89
перш ніж завантажити карту мод в авто я хотів, щоб погляд так, щоб не зганьбитися
cks має бути правильно
і єдина карта, що я не мод де це cinqueturbo каже, виправлення дизель/maf 0740F6
тому що я не дуже зрозумів, 2 d
перший вр мені від навантаження, а другий rpm але, схоже, карта в 2d бачив ке в кожній кривій, або сходинці, в цьому випадку, якщо load
потім, карту педаль, повинен бути той, де завжди cinqueturbo називається виправлення дизельного палива/pres.rail 073574

tranky
що значить "схоже, карта в 2d" ?
Я раджу тобі закрити EGR, принаймні, ти більше продуктивність тим..
Пам'ятайте, що цей ECU має значення IQ у мг, а не мм3.. так що розрахунки потрібно зробити в мг на мг повітря для африки.
тиск в рампі повинно торкнутися тільки нові IQ і не змінити, на сьогодні, що не потрібно нічого, крім курити, як титанік, на максимум трохи підняти в останні 2-3 "купки", але так не має ніякого сенсу.
Я раджу тобі почати з нуля.. ви встановити iq, до якого ви хочете потрапити і є кривою тиску в рампі і зміни в спосіб..

манро
Собою edc15c, де "с" common rail на iq завжди в мм3...
Тільки ecu, які працюють в мг є ті групи vag з двигунами, форсунки, насос, або насос Ve насправді вже vag "common rail" на iq завжди в мм3..
Завжди є "с" в середині..

tranky
так що значення в карту педаль притаманні нм/iq на карту перетворення ?
я не шукав її, за те я думала, мг

манро
Якщо це edc15c в карту педаль, ви запит iq в мм3 без перетворення в нм... це(перетворення в спеціальному карту) для EDC16-17..

манро
Edc15 засновані на моделі, коли вводять..
У той час як edc16-17 на основі моделі крутний момент..

tranky
Якщо це edc15c в карту педаль, ви запит iq в мм3 без перетворення в нм... це(перетворення в спеціальному карту) для EDC16-17..

зрозумів.

tac89
Я тільки що отримав час, щоб ввести картку в машині тільки, що я не відчуваю помітне поліпшення, принаймні на перший погляд
Можливо, через фільтра для адаптації найближчим часом я постараюся, щоб видалити egr, може бути, так відчуває себе qualkosa під зад... Поради вітаються від усіх, і хороший уїк-енд

tac89
відкриваю цей пост, щоб знати, якщо хто має якісь damos для цього ecu з конверсії

lsdlsd88

lsdlsd88
я дав йому очі на карту, ви побачите, з мод, який ви забули якийсь обмежувач моменту і iq, потім також піднімається педаль.

карти тривалості упорскування, я не чіпаю майже ніколи, швидше, піднімає lim диму (без перебільшення).

майте на увазі, що це має перепускного клапана, механічно, так що якщо не діяти механічно, не зможеш піднятися тиск турбо, так що вам заробіток дуже скромний.

tac89
могли б ви пояснити, як працюють ці карти
72588
72430
я розумію ваші міркування про час inj зрештою, і карти калібрування і зміни обманює ебу, коли з допомогою
для того, щоб перевірити prex turbo, обов'язково встановіть манометр для вимірювання.. потім, коли prex може витримати?? ми хотіли б turbo map. ну тоді почнемо з змінного струму**** намагаюся за допомогою певної кількості iq.., то я роблю журнал.. спасибі за мод

lsdlsd88

tac89
я не знаходжу карти 72794 і 72430
у той час як 72794 повинен бути за адресою 73234