Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : навучыцца распазнаваць карты, аснове

tac89
прывітанне ўсім, я хацеў бы мець некалькі саветаў аб прызнанні карты, каб зрабіць трохі яснасці
ін'екцыі: і той, у якім у нас абмежавальнік у верхняй частцы і на макс, які змяшчае cut off
педалі :і тая, дзе ў 3d ў нас прыгожая, у гару, прама
ў рампы?
турба ?
абмежавальнікі turbo і limit.rail
я ведаю, што многія не прадузята на гэтую тэму, але я паспрабую ў роўнай ступені

frenk85
прывітанне ўсім, я хацеў бы мець некалькі саветаў аб прызнанні карты, каб зрабіць трохі яснасці
ін'екцыі: і той, у якім у нас абмежавальнік у верхняй частцы і на макс, які змяшчае cut off
ў рампы?
турба ?
я ведаю, што многія не прадузята на гэтую тэму, але я паспрабую ў роўнай ступені

Будзе, што грудзі неспрактыкаваны,але я не зусім разумею, што вы папытаеце, і вы хочаце ведаць,.........

tac89
Распазнаваць карты з крывога 2

tranky
Карты наўрад ці людзі, з першага погляду, нават калі вы эксперт, для шырокага спектру экю, што для відавочнага разнастайнасці з тых жа.
Адзіны лагічны шлях, каб убачыць, на што спасылаюцца-гэта:
Паглядзець вр і паглядзець, як гэта значэнне крывых
Выкарыстоўваць драйвер/damos і глядзець у 2d, так што пачніце засяродзіць іх форму, але як было сказана вышэй, залежаць ад ecu на ecu
Для астатніх шмат працы і мала рублёў!

tac89
дзякуй tranky!!!!!
заўтра месца на карце маё Yaris edc15c
не магу знайсці карту педаль
затым ecm мне знайсці 4 карты ўпырску і evc 6....bha!!

такім чынам, калі вы можаце даць нам гранічна!!

tranky
Не вера ў тое, што ECM вызначае, што гэта вельмі грубае зман, на многіх картах.. Асабліва на edc15

Errecinque
дзякуй tranky!!!!!
заўтра месца на карце маё Yaris edc15c
не магу знайсці карту педаль
затым ecm мне знайсці 4 карты ўпырску і evc 6....bha!!

Пакінь у спакоі кіроўцы і г. д......тыя называюць усе ін'екцыі.....што ecu знаходзіцеся ў шашкі ў сеткі, з якога вы можаце ўзяць прыклад для таго, каб сапраўды прызнаць карты

msport (exil77grande)
ў рампы?
турба ?

добры дзень,у адпаведнасці з пытанні ад цябе, зрабіў я кажу, што калі месца зыходны файл, паказаўшы марку,мадэль,аб'ем рухавіка,коней і тып ecu, а затым напісаць нашы адрасы, аб тым, што вы думаеце, што ведаеце ці што вы хацелі б ведаць, можа быць, і я кажу, можа быць, хто-то можа даць які-то рада, але для таго, каб, як ты паступіў, калі казаць пра футбол тое ж самае.

tac89
я спрабую загрузіць файл на сайт, але я па памылцы...
у мяне ёсць пытанне...
на ev зарадная damons я выяўляе важныя часткі, але я не ад імёнаў, адрасоў і нармальна?

мы гаворым пра yaris 1.4 d4d 75 л. с. 2006 года з эбу edc15c
прабачце, калі cilecco але я ў пачатку!

клічуць мяне ўсё па bosch 1 bosch 4 16"

cinqueturbo
То..
1° для таго, каб загрузіць файл, трэба выкарыстоўваць пашыраны рэжым
2° сціснуць з дапамогай winrar або zip
3° без Damos "ідэнтыфікатар" winols вам прапануюць кропка ў карты, вядомыя і нармальны..
4°, гэта не чат, так што не пісаць, і адпраўляць паведамленні...
просты пост ператвараецца ў вялікі раман на 300 старонак, і становіцца сумна прытрымлівацца больш, што ён увойдзе ў перакрыжаванне Адмін за спам...

tac89
вось файлы
мне ўдалося таксама загрузіць damos дэскрыптар толькі што не перасякаюцца
я спадзяюся, што вы скажыце так што адзінае меркаванне, і што hw і sw, калі па-рознаму, нават калі ecu і роўнасці?
папраўце мяне, калі я памыляюся

tac89
Хто можа дапамагчы знайсці карту педаль, што я не дам, або калі хто-то ў шашкі я запампаваў гэты. Што вялікія манро падзялілася, але мая не ёсць-гэта дзякуючы, у прадбачым

tranky
Хто можа дапамагчы знайсці карту педаль, што я не дам, або калі хто-то ў шашкі я запампаваў гэты. Што вялікія манро падзялілася, але мая не ёсць-гэта дзякуючы, у прадбачым

На і г. д. я ўсё карты вызначаны. Загрузіць драйвер і паглядзіце ўважліва, калі ў якасці восяў, што ў якасці значэння.
Гэта edc15 такім чынам, вы не карту педаль, вызначанай за нм з карты пераўтварэнні, вы значэння iq у мг.
Не ведаю, калі vag-люкс могуць быць выкарыстаны на гэты файл, але на edc15 я думаю, што што-то падобнае для ідэнтыфікацыі.

tranky
Між тым, для таго, каб зразумець, дзе яны знаходзяцца карты, паспрабуйце параўнаць з гэтым.. не зроблены з crinterio але толькі крокам 15% да кассіусом дэ сабака і +5%, дзе, я думаю, ў рампы.. не ведаю аўтамабіль і я ніколі не зрабіў, але я спадзяюся, што вам спатрэбіцца для ідэнтыфікацыі.

tac89
дзякуй, tranky, але я пакуль не магу спампаваць
але карты, якія я ад і г. д. вельмі мала і карту педаль, і з драйвера
у той час як на эва я не дам падыходзіць і паміж картамі патэнцыйных не магу знайсці яго
ёсць і яшчэ некалькі, якія маглі б быць, але не сыку

tranky
Прыходзіць у 80msg і вы можаце параўнаць з розныя прыклады..

tac89
я прыкладу ўсе свае намаганні, каб даць соваць інфа цы я і мой вопыт, каб дапамагчы іншым карыстальнікам

cinqueturbo
Між тым, для таго, каб зразумець, дзе яны знаходзяцца карты, паспрабуйце параўнаць з гэтым.. не зроблены з crinterio але толькі крокам 15% да кассіусом дэ сабака і +5%, дзе, я думаю, ў рампы.. не ведаю аўтамабіль і я ніколі не зрабіў, але я спадзяюся, што вам спатрэбіцца для ідэнтыфікацыі.

Ці Не лепш было б даць адрасы з шанцаў для таго каб Надпісы?

tac89
Гэта вам пра гэта не скажа ніхто, да жаль, і каша гатовая

tac89
я пачаў ўносіць змены ў файлы, ін'екцыі і карту педаль, але я не ўпэўнены, педалі не маючы damos
што, калі карта правільная, то, калі якасць добрае анімэ, мне калолі для турба-цы не знайду.... дзякуй!

cinqueturbo
Гэта вам пра гэта не скажа ніхто, да жаль, і каша гатовая

каша гатовая, і, калі адзін дае файл для запісу, я не думаю даць два адрасы-файл гатовы..

я пачаў ўносіць змены ў файлы, ін'екцыі і карту педаль, але я не ўпэўнены, педалі не маючы damos
што, калі карта правільная, то, калі якасць добрае анімэ, мне калолі для турба-цы не знайду.... дзякуй!

ОК, каб ваш першы файл, асабліва, калі ён і зрабіў з Winols "цяжка modart з агляду прамысловы"
выкарыстоўвайце іншае праграмнае забеспячэнне тыпу Titan..
winols, я выкарыстоўваю яго, каб знайсці і выправіць, каб не modart..

трэба выправіць дзве рэчы..

ін'екцыі us=Pres Rail мм3
072834-072B7A
072C14-072F5A
07978C-079AD2
079F4C-07A292
ты сышоў занадта рана, і даў крокам няправільна

077E1A-077EE4 надвор'е ў

Папярэдняга Ўпырску
076EEE-0772AC
пакінуць

Выпраўленне Дызельнага Паліва/Pres. Rail
073574-0735F2

Выпраўленне Дызельнага Паліва/Pres.Turbo
0736A4-073792
074A24-074B00
078AAA-078BA6

Lim. Пара
076E58-076E88

Выпраўленне Дызельнага Паліва/Maf
0740F6-0741B8

Rail
07B1C4-07B2C2
07B6E8-07B8E6
не націсніце за 16000, калі хочаш ад 100-300 бар

дай мне адзін крок, што кантроль

tac89
дзякуй cinqueturbo я ніколі не чакаў, што інфармацыя, такая, накіраваных
дзякуй, як толькі я на хвілінку я прысвячаю і хай вы ведаеце, прагрэс
для ін'екцый я прайшла курс і мне патлумачылі, розным крокам, на розных картах, метад ін'екцыі заключаецца! ад 1200 абаротаў
ты см выканайце?

cinqueturbo
дзякуй cinqueturbo я ніколі не чакаў, што інфармацыя, такая, накіраваных
дзякуй, як толькі я на хвілінку я прысвячаю і хай вы ведаеце, прагрэс
для ін'екцый я прайшла курс і мне патлумачылі, розным крокам, на розных картах, метад ін'екцыі заключаецца! ад 1200 абаротаў
ты см выканайце?

і як ты растлумачыш, што ты пачаў з 1000 абаротаў 25% і патрабаваць + 50, што на 100%?

вобласці ціску турба, не бачу таксама нічога..

гэта можа быць як 1,4 hdi PSA, якія вылічаюць ціск турбо у залежнасці ад масы паветра? будзе толькі якой-то біт кантролю буй

tac89
Чорт вазьмі, ты маеш рацыю мяне win*** цы, я даваў кручэнняў ў n/см3

cinqueturbo
Чорт вазьмі, ты маеш рацыю мяне win*** цы, я даваў кручэнняў ў n/см3

Слухайце, растлумачце мне, як робіць Winols даць метад пераўтварэнні без дэскрыптара "Дам"???

мы так сказаць..елі??

tac89
глядзіце, я таксама нагрузка на карту мне ў "карты" для патэнцыйных
вось і ўсё потым я зрабіў konto няправасць км я адкрыў cn і г. д., што ў драйверы ёсць карты ініцыялізацыі cn павароты
вядома, я мог бы нават сказаць так..ate, але не хацеў і не для таго, каб узяць гульню, але толькі па неспрактыкаванасці
кв. я спрабую знайсці гэтыя адрасы
але, папраў мяне, калі я памыляюся, адкрыўшы карту ў 2d ідзе зменены ў тую ці фіксатарамі так, каб яго можна ўбачыць у таблічным выглядзе?

tac89
што тое не тое, што мне н/см2 але ёсць я прыехаў ўбачыць значэння, калі замест 5000 абаротаў там напісана 18000, я думаю, цы не можа быць па-іншаму, ці я памыляюся? мяркую!

cinqueturbo
Карты за драйвер для сілы...

tac89
вы можаце дапамагчы кн рэдагавання ў 2d з ecm
прыклад з адрасы: 074A24-074B00, што якасць дызельнага паліва з дапамогай па параўнанні з ціскам турбіны, выбраць і заблакаваць карту, ёсць 11"купкі", якія адпавядаюць абаротаў рухавіка або абаротаў турбіны? і значэнне "motagnetta" адпавядае колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца.
цяпер,не маючы спасылкі, як мне зразумець, якая крывая мае павароты, якія мяне цікавяць?і ў той жа кропцы працэнт, што мяне цікавіць?

tac89
напрыклад, на winols, я ад гэтай карты, то ёсць патэнцыял, але нават іх не маючы апорныя значэнні на восі табліцы не ведаю, куды біцца галавой

tac89
я зрабіў выпраўлення, і зрабіў першае змяненне ў 2d ў inirizzo сказаў вышэй 140
не правільна ці зараз павінен быць падобны на астатнія 2 карты, але маюць розныя значэнні і крывыя зусім розныя

tac89
074A24-074B00 азіраючыся назад, я не думаю, што правільна лагічна гэтыя крывыя ўсе аднолькавыя ў дыяпазоне ад 700 да 2000, што будзе?
Выпраўленне Дызельнага Паліва/Pres.Turbo
0736A4-073792
074A24-074B00
078AAA-078BA6
гэта вынікае з карты аднадумцаў? але мне не здаецца,

cinqueturbo
У 2D не просты, але ў вас усё перад вачыма..

ВР, калі кажа 700-4000 азначае, што першы "купкі" і 700RPM і апошні 4000RPM
значэнне 2000, а ставіцца да ціску, затым 2000mBar
даўжыня "montagnett" і паведаміў, у %

як у мяне ёсць час я імкнуся, каб даць пераўтварэнні

tac89
праблема яшчэ і ў тым, што я не магу інтэрпрэтаваць вр....
тое, што я ведаю, што дзве крывыя ў пачатку карты, першая для восі x, а другая y
але мне ад верхняга значэння 53596 і 53594 ёсць qualkosa, што выслізгвае ад мяне!

cinqueturbo
Біт перад, колькі табе?

tac89
Я пішу вам усё так не памыляюся
Першая частка 10390 пік 53596 потым riscende10000-2331-то соль да пачатку залежнасці, што і 4032 тады picco53594 poi10000 тады частка крывой ад 700
Я дзякую табе за ўсё, што вы робіце, я ў даўгу...я павінен табе адплаціць

tranky
Я пішу вам усё так не памыляюся
Першая частка 10390 пік 53596 потым riscende10000-2331-то соль да пачатку залежнасці, што і 4032 тады picco53594 poi10000 тады частка крывой ад 700
Я дзякую табе за ўсё, што вы робіце, я ў даўгу...я павінен табе адплаціць

вы можаце сказаць, што ID, вы бачыце, гэтыя бп так, каб бачыць іх ?

tac89
074a24-074b00

tac89
Help!!!!!! Я схаджу з розуму!!!

cinqueturbo
Help!!!!!! Я схаджу з розуму!!!

Слухай n'roses імгненне..
як наконт пакінуць карты з драйвера, і пачаць рабіць карту з тым, што ведаеш, і зробіш тэст або па меры месцаў і правярае??
я сказаў, дзе ўмяшацца, але ў вас ёсць праблемы ў інтэрпрэтацыі карты, я б сказаў, ісці наперад, з працы, у адваротным выпадку ты стары з машыны..
я ўчора зачынілі магазін у 22.00, а я ўзяў, а працу на дом, каб разгадаць мяне сёння не сказаў, што я магу даць вам тут, дадзеных у гэтыя дні..

cinqueturbo
074a24-074b00

на гэты адрас я бачу ВР 2031-4033, такім чынам, кантроль карэкцыі і ў гэты дыяпазон

я так разумею, што турбіна пачынае загружаць і працаваць у гэтым дыяпазоне ?

tac89
вось апошняе рэдагаванне мы прымаем крытыку
078aaa-078ba6 гэта абмежавальнік?

tranky
вось апошняе рэдагаванне мы прымаем крытыку
078aaa-078ba6 гэта абмежавальнік?

я б павялічыў бы ў якой-то момант абмежавальнік крутоўнага моманту.. але для пачатку нармальна..
Кантралюе 07B1C2 і 07B6E6 і абярыце тыя карты, якія табе трэба выкарыстоўваць, што цяпер я
078aaa-078ba6 не ведаю, што гэта, шчыра кажучы, здаецца, кіравання egr або што-то падобнае.. не ведаю добра гэта экю, так што там, дзе я кажу, памыляюся.

tac89
Карты rail правільна другое і абмежавальнік ў рампы?

tranky
Карты rail правільна другое і абмежавальнік ў рампы?

Вы бачыце, што вы na меч !?!?
Працягваецца і пошты-тое, што вы вызначылі функцыю..
Памятаеце, што заўсёды трэба, пачынаючы ад педалі, затым турба і ў рампы, то абмежавальнікі з драйвера, і ў рэшце рэшт лямбда і вгт пасля часопіса.. (так для інфа)

tac89
перш чым загрузіць карту мод у аўто я хацеў, каб погляд так, каб не аблажацца
cks павінна быць правільна
і адзіная карта, што я не мод гэта дзе кажа cinqueturbo, выпраўлення дызель/maf 0740F6
таму што я не вельмі зразумеў, у 2 d
першы вр мне ад нагрузкі, а другі rpm але, падобна, карту ў 2d бачыў ке у кожнай крывой, або прыступцы, у гэтым выпадку, калі load
затым, карту педаль, павінен быць той, дзе заўсёды cinqueturbo называецца выпраўленне дызельнага паліва/pres.rail 073574

tranky
што значыць "падобна, карту ў 2d" ?
Я раю табе зачыніць EGR, па меншай меры, ты больш прадукцыйнасць тым..
Памятаеце, што гэты ECU мае значэння IQ у мг, а не мм3.. так што разлікі трэба зрабіць у мг на мг паветра для афрыкі.
ціск ў рампы павінна закрануць толькі новыя IQ і не змяніць, на сёння, што не трэба нічога, акрамя паліць, як тытанік, на максімум падняць трохі ў апошнія 2-3 "купкі", але так не мае ніякага сэнсу.
Я раю вам пачаць з нуля.. вы ўсталяваць iq, да якога вы хочаце патрапіць і ёсць крывой ціску ў рампы і змены ў спосаб..

манро
Сабой edc15c, дзе "c" common rail на iq заўсёды ў мм3...
Толькі ecu, якія працуюць у мг з'яўляюцца тыя групы vag з рухавікамі, фарсункі, помпа, або Ve помпа на самай справе ўжо на vag "common rail" на iq заўсёды ў мм3..
Заўсёды ёсць "c" у сярэдзіне..

tranky
так што значэння ў карту педаль ўласцівыя нм/iq на карту пераўтварэнні ?
я не шукаў яе, за тое я думала, мг

манро
Калі гэта edc15c ў карту педаль, вы запыт iq у мм3 без пераўтварэнні ў нм... гэта(пераўтварэнне ў спецыяльным карту) для EDC16-17..

манро
Edc15 заснаваныя на мадэлі, калі ўводзяць..
У той час як edc16-17 на аснове мадэлі крутоўны момант..

tranky
Калі гэта edc15c ў карту педаль, вы запыт iq у мм3 без пераўтварэнні ў нм... гэта(пераўтварэнне ў спецыяльным карту) для EDC16-17..

зразумеў.

tac89
Я толькі што атрымаў час, каб увесці карту ў машыне толькі, што я не адчуваю прыкметнае паляпшэнне, па меншай меры на першы погляд
Магчыма, з-за фільтра для адаптацыі ў бліжэйшы час я паспрабую, каб выдаліць egr, можа быць, так адчувае сябе qualkosa пад зад... Парады вітаюцца ад усіх, і добры ўік-энд

tac89
адкрываю гэты пост, каб ведаць, калі хто мае якія-небудзь damos для гэтага ecu з канверсіі

lsdlsd88

lsdlsd88
я даў яму вочы на карту, вы ўбачыце, з свой мод, які вы забыліся якой-то абмежавальнік моманту і iq, затым таксама падымаецца педаль.

карты працягласці ўпырску, я не чапаю амаль ніколі, хутчэй, падымае lim дыму (без перабольшання).

майце на ўвазе, што гэта мае перепускного клапана, механічна, так што калі не дзейнічаць механічна, не зможаш падняцца ціск турбо, так што вам вельмі сціплы заробак.

tac89
маглі б вы растлумачыць, як працуюць гэтыя карты
72588
72430
я разумею вашыя развагі пра час inj у рэшце рэшт, і карты каліброўкі і змены падманвае эбу, на калі з дапамогай
для таго, каб праверыць prex turbo, абавязкова ўсталюеце манометр для вымярэння.. потым, калі prex можа вытрымаць?? мы хацелі б turbo map. ну, тады пачнем з пераменнага току**** спрабую з дапамогай пэўнага колькасці iq.., то я раблю часопіс.. дзякуй за мод

lsdlsd88

tac89
я не знаходжу карты 72794 і 72430
у той час як 72794 павінен быць па адрасе 73234