Прагляд Поўнай Версіі : Чытаць і пісаць Delphi dcm 6.1
Як вынікае з назвы, прашу савета ад вас, улічваючы, што я навічок, каб купіць абсталяванне правільным (клон) для таго, каб чытаць і пісаць эбу майго Ford Mondeo 2.0 TDCI 150CV, што збірае эбу Delphi DCM6.1.
Што ён (клон) надзейны, не рызыкуючы пасадзіць ecu.
Чакаць з нецярпеннем вашыя адказы.
прывітанне, пеўнік v54 павінна пайсці добра, але ты ніколі не ўпэўнены, з ( клон) заўсёды існуе рызыка блакавання ecu.
паспрабуйце звярнуцца ў онлайн-сэрвіс аб тым, як дзейнічаць, яны маюць вялікі вопыт працы
клона, прымушаюць дрыжаць ногі часам
Я чытаў у якой-то пост, што kessv2, з'яўляецца больш бяспечным, таму што валодае функцыяй recovery.
*lui93 ты кажаш пра поле, што цяпер я бачу ў аўтаномным рэжыме ў чырвоны колер у правым ніжнім куце?
ну нічога, і ўпэўненыя, толькі арыгінальная прадукцыя, я паўтараю вам, для кансультацыі, неабходнае, звярніцеся ў службу chiptuning, і я табе скажу, добра
вы сапраўды ці няма***** на экране проста раздушыць, а затым адправіць непасрэдна***** супрацоўнікаў, чып-цюнінг
Я звязаўся ўчора ўвечары тое ж, але мне не адказалі яшчэ
Дзіўна, што яшчэ не год адказ, паспрабуйце яшчэ раз !!
майце цярпенне, вам адкажуць, можа быць, напісаць беспарадак з вашага паштовага скрыні скапіяваць***** прыведзенае вышэй
Яны не прапануюць дапамогу, аб тым, што тычыцца клонаў.
Такім чынам, ці некаторыя душы, pia дапамагае мне нават у pvt ці мне давядзецца адмовіцца ад вылету, так як я не магу сабе дазволіць марнаваць 4500 еўра для kess арыгінальны, пратаколаў і праграмнага забеспячэння.
У рэшце рэшт, мне трэба перш за ўсё для таго, каб працаваць на маёй асабістай машыне, таму не мае сэнсу марнаваць велізарныя сумы грошай.
Я спрабаваў зандаваць ў сеткі, але можна знайсці ўсё што заўгодна і вы не разумееце, што з'яўляецца сапраўдным, а што няма, менавіта таму, што я не зусім ясная сітуацыя.
Я спрабаваў нейкі ebay прадаўца, які прадае версіі 2.27 да 145 еўра, што з'яўляецца кінгу і маркеры абмежаваныя, якой кажа мне, што, змяніўшы sd і файл змяшчае маркеры ў зыходны стан, але якія-небудзь файлы? вы павінны плаціць дадаткова кожны раз?
Boa???
на жаль, клон, я так ніколі не ведаеш, што ўзяць, таму што яны абмежаваныя , і не толькі, часам проста дома