КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Чытаць і пісаць Delphi dcm 6.1

Mystral
Як вынікае з назвы, прашу савета ад вас, улічваючы, што я навічок, каб купіць абсталяванне правільным (клон) для таго, каб чытаць і пісаць эбу майго Ford Mondeo 2.0 TDCI 150CV, што збірае эбу Delphi DCM6.1.
Што ён (клон) надзейны, не рызыкуючы пасадзіць ecu.
Чакаць з нецярпеннем вашыя адказы.

lui93
прывітанне, пеўнік v54 павінна пайсці добра, але ты ніколі не ўпэўнены, з ( клон) заўсёды існуе рызыка блакавання ecu.
паспрабуйце звярнуцца ў онлайн-сэрвіс аб тым, як дзейнічаць, яны маюць вялікі вопыт працы

клона, прымушаюць дрыжаць ногі часам

Mystral
Я чытаў у якой-то пост, што kessv2, з'яўляецца больш бяспечным, таму што валодае функцыяй recovery.

*lui93 ты кажаш пра поле, што цяпер я бачу ў аўтаномным рэжыме ў чырвоны колер у правым ніжнім куце?

lui93
ну нічога, і ўпэўненыя, толькі арыгінальная прадукцыя, я паўтараю вам, для кансультацыі, неабходнае, звярніцеся ў службу chiptuning, і я табе скажу, добра

вы сапраўды ці няма***** на экране проста раздушыць, а затым адправіць непасрэдна***** супрацоўнікаў, чып-цюнінг

Mystral
Я звязаўся ўчора ўвечары тое ж, але мне не адказалі яшчэ

КЛАЎДЫЕ.
Дзіўна, што яшчэ не год адказ, паспрабуйце яшчэ раз !!

Mystral
Толькі абурацца

lui93
майце цярпенне, вам адкажуць, можа быць, напісаць беспарадак з вашага паштовага скрыні скапіяваць***** прыведзенае вышэй

Mystral
Яны не прапануюць дапамогу, аб тым, што тычыцца клонаў.
Такім чынам, ці некаторыя душы, pia дапамагае мне нават у pvt ці мне давядзецца адмовіцца ад вылету, так як я не магу сабе дазволіць марнаваць 4500 еўра для kess арыгінальны, пратаколаў і праграмнага забеспячэння.
У рэшце рэшт, мне трэба перш за ўсё для таго, каб працаваць на маёй асабістай машыне, таму не мае сэнсу марнаваць велізарныя сумы грошай.
Я спрабаваў зандаваць ў сеткі, але можна знайсці ўсё што заўгодна і вы не разумееце, што з'яўляецца сапраўдным, а што няма, менавіта таму, што я не зусім ясная сітуацыя.
Я спрабаваў нейкі ebay прадаўца, які прадае версіі 2.27 да 145 еўра, што з'яўляецца кінгу і маркеры абмежаваныя, якой кажа мне, што, змяніўшы sd і файл змяшчае маркеры ў зыходны стан, але якія-небудзь файлы? вы павінны плаціць дадаткова кожны раз?
Boa???

lui93
на жаль, клон, я так ніколі не ведаеш, што ўзяць, таму што яны абмежаваныя , і не толькі, часам проста дома