Перегляд Повної Версії : Форсунки, плюс
Добрий вечір всім! У мене є невелика проблема....
Я купив форсунок і насосів, плюс JTD для точки з відомим укладачем.
Я встановив тільки інжекторів з-за відсутності часу, і я намагався,але не йде практично Чорнобиль у порівняння ...................
Я знизила час, я прийшов практично до тих оригінальні! Я повинен йти під оригінальні або витяг мене "один!?! Help!!!!
1,9 JTD?
не пам'ятаю коди, але вони були встановлені ті 115 на 80cv текла солярка з глушника!!..
якщо в нижній, що у верхній частині навіть на 10% педаль і, щоб погладити його, я пішов в мінус з часом..
Спасибі, п'ять!ви це 1.9
Це одним богам проблеми, але найбільша і, що мені розмір,йде в блок, і вимикається, я ніколи не пробував в мінус,він діє, як завжди?!?!
Спасибі, п'ять!ви це 1.9
Це одним богам проблеми, але найбільша і, що мені розмір,йде в блок, і вимикається, я ніколи не пробував в мінус,він діє, як завжди?!?!
Те, як я сказав, щоб погладити його, перш ніж повторно-замінити..
Ви зміни в двигун? turbo зчеплення і т. д.?
якщо ви добре ви карта дає потрібну кількість палива і тиск там, де потрібно
В іншому випадку кинути або знову вистрілив, на автомобілях, які вимагають більш високих витрат дизельного палива..
на двигунах акції не потрібні навіть гірше ефективність..
я пам'ятаю, як зняв +- 1500 очок на будь-який проміжок часу і підняв до межі, тиск турбо "Оригінал", щоб зробити його, принаймні, направляти, і не вестися WWF..
якщо йде в блок і в Рампі на 100%, що на цих транспортних засобах та ахіллесова П'ята вірно? що помилок у вас в пам'яті?
Те, як я сказав, щоб погладити його, перш ніж повторно-замінити..
Ви зміни в двигун? turbo зчеплення і т. д.?
якщо ви добре ви карта дає потрібну кількість палива і тиск там, де потрібно
В іншому випадку кинути або знову вистрілив, на автомобілях, які вимагають більш високих витрат дизельного палива..
на двигунах акції не потрібні навіть гірше ефективність..
я пам'ятаю, як зняв +- 1500 очок на будь-який проміжок часу і підняв до межі, тиск турбо "Оригінал", щоб зробити його, принаймні, направляти, і не вестися WWF..
якщо йде в блок і в Рампі на 100%, що на цих транспортних засобах та ахіллесова П'ята вірно? що помилок у вас в пам'яті?
так, я звичайні зміни....так що доведеться переробляти всю карту,а не тільки час!
для блоку, як ви говорите, чи правильно ти це rail, ви не можете нічого зробити?!я чув, що є деякі біти, щоб встановити в 1500 тип блокування, турбо,останнє я знайшов,насправді мені не ріже,то, rail, а я їх знайшов, але, мабуть, не ті або не існують.
Бачиш, що якщо в Рампі не досягає тиску настройки в карту, тобі ж несправності з "блок"
так що, може бути, що Дощ не може підтримувати тиск і страв необхідні?
Матиме зношених плунжерів,варені,варення?,клапани в голівці зношені,варені,у збиток? як вони це роблять, з іншого боку, багато з цих автомобілів навіть без Змін електронних і так далі.
якщо хлопець дав тобі rail вже знав, що з тими, форсунки, насос, запас не міг триматися позаду..
не знаю, може бути, і Рейку з насосом, плюс або ротор з піднятою в більшій чи й просто rail 2,4, що вони говорять, що у самої двері.. докази, туристичне спростовують..
так що треба зробити, це замінити..
я пропоную зробити це спробувати його в банк від вашого pompista, разом з форсунками, які, на жаль, у вас вже встановлений
1 для того, щоб знати, що ти є..
2 у мене є таблиця розмірів, витрати і тиску
3 може бути, ви запитаєте кут розпилення форсунок, що, якщо не дотримуватися ці серії більш tot міні ризики пробити поршні в мить ока..
слухаючи ваш цінний рада,розберу і принесу все з pompista,спробуйте туристичне щоб розкрити "ковчег".
що сказати....спасибі нескінченно!!!
ps обсяг 2.4, ви праві, нічого не змінюється......
Зйомки і тп!lh приніс насос і форсунки від відомого pompista області(я туди не піду більше) і вчора я їх забрати прошу пояснення на папері те, що вам було встановлено,мені сміялися в обличчя, кажучи, що ці речі не роблять,так що єдині пояснення : дерево і плунжерів більш великих, з обсягом 159 мм ap racing, якщо не помиляюся,і форсунки з млин infininity, якщо я не помиляюся.q сьогодні вранці вони у мене встановлені, і я повинен сказати, що ситуація змінилася-це зовсім інша історія!
Тільки я в мінімум нерівномірно, що зникає через десять секунд,і, звичайно, "биття" до форсунок і саме це останнє мене і трохи лякає........
У pompista серйозно не прилипала надати таблицю витрат при зміні тиску і часу уприскування...
Тільки так ти зможеш зробити калібрування правильно інжекторів..
Одна остання річ, коли ви встановлюєте форсунки, плюс життєво важливо, і міні спрей, а не для останнього товщину шайби мідні..форсунка, яка стирчить занадто багато або занадто мало має той же ефект міні спрей неправильно і приносить багато проблем
He знаю munroche мені робити?!?
Це pompista, відомий в області, я думав, "обладнана на це.........
Для карти,разів нижче оригіналу, тому що залишалися " відкрити".
Сьогодні вже все краще, пульс зникає, як Міммо нерегулярно тільки після пуску gr