Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Фарсункі, плюс

frenk85
Добры вечар усім! У мяне есць невялікая праблема....
Я купіў фарсунак і помпа, плюс JTD для кропкі з вядомым складальнікам.
Я ўсталяваў толькі інжэктараў з-за адсутнасці часу, і я спрабаваў,але не ідзе практычна Чарнобыль у параўнанне ...................
Я знізіла час, я прыйшоў практычна да тых арыгінальныя! Я павінен ісці пад арыгінальныя або выцягнуў мяне "адзін!?! Help!!!!

cinqueturbo
1,9 JTD?
не памятаю коды, але яны былі ўсталяваныя тыя 115 на 80cv цякла салярка з глушыцеля!!..
калі ў ніжняй, што ў верхняй частцы нават на 10% педаль і, каб пагладзіць яго, я сышоў у мінус, з часам..

frenk85
Дзякуй, пяць!вы гэта 1.9
Гэта адным багам праблемы, але самая вялікая і, што мне памер,ідзе ў блок, і выключаецца, я ніколі не спрабаваў у мінус,ён дзейнічае, як заўсёды?!?!

cinqueturbo
Дзякуй, пяць!вы гэта 1.9
Гэта адным багам праблемы, але самая вялікая і, што мне памер,ідзе ў блок, і выключаецца, я ніколі не спрабаваў у мінус,ён дзейнічае, як заўсёды?!?!

Тое, як я сказаў, было, каб пагладзіць яго, перш чым паўторна-замяніць..
Вы змены ў рухавік? turbo счаплення і г. д.?
калі вы добра вы карта дае патрэбную колькасць паліва і ціск там, дзе трэба
У адваротным выпадку кінуць ці зноў стрэліў, на аўтамабілях, якія патрабуюць больш высокіх выдаткаў дызельнага паліва..
на рухавіках акцыі не патрэбныя нават горш эфектыўнасць..
я памятаю, як зняў +- 1500 ачкоў на любы прамежак часу і падняў да мяжы, ціск турбо "Арыгінал", каб зрабіць яго, па меншай меры, накіроўваць, і не весціся WWF..

калі ідзе ў блок і ў Рампы на 100%, што на гэтых транспартных сродках і ахілесава Пята праўда? што памылак у вас у памяці?

frenk85
Тое, як я сказаў, было, каб пагладзіць яго, перш чым паўторна-замяніць..
Вы змены ў рухавік? turbo счаплення і г. д.?
калі вы добра вы карта дае патрэбную колькасць паліва і ціск там, дзе трэба
У адваротным выпадку кінуць ці зноў стрэліў, на аўтамабілях, якія патрабуюць больш высокіх выдаткаў дызельнага паліва..
на рухавіках акцыі не патрэбныя нават горш эфектыўнасць..
я памятаю, як зняў +- 1500 ачкоў на любы прамежак часу і падняў да мяжы, ціск турбо "Арыгінал", каб зрабіць яго, па меншай меры, накіроўваць, і не весціся WWF..

калі ідзе ў блок і ў Рампы на 100%, што на гэтых транспартных сродках і ахілесава Пята праўда? што памылак у вас у памяці?

так, я звычайныя змены....так што прыйдзецца перарабляць усю карту,а не толькі час!
для блока, як вы кажаце, правільна ты гэта rail, вы не можаце нічога зрабіць?!я чуў, што ёсць некаторыя біты, каб усталяваць у 1500 тып блакавання, турба,апошняе я знайшоў,на самай справе мне не рэжа,то, rail, а я іх знайшоў, але, мабыць, не тыя або не існуюць.

cinqueturbo
Бачыш, што калі ў Рампы не дасягае ціску налады на карту, табе ж няспраўнасці з "блок"

так што, можа быць, што Дождж не можа падтрымліваць ціск і страў неабходныя?

Будзе мець зношаных плунжеров,вараныя,варэнне?,клапаны ў галоўцы зношаныя,вараныя,у страту? як яны гэта робяць, з іншага боку, многія з гэтых аўтамабіляў нават без Зменаў электронных і гэтак далей.

калі хлопец даў табе rail ўжо ведаў, што з тымі, фарсункі, помпа, запас не мог трымацца ззаду..

не ведаю, можа быць, і Рэйку з помпай, плюс або ротар з паднятай у большай або і проста rail 2,4, што яны кажуць, што ў самой дзверы.. доказы, экскурсійнае абвяргаюць..

так што трэба зрабіць, гэта замяніць..

я прапаную зрабіць гэта паспрабаваць яго ў банк ад вашага pompista, разам з фарсункамі, якія, на жаль, у вас ужо ўсталяваны

1 для таго, каб ведаць, што ты ёсць..

2 у мяне ёсць табліца памераў, расходу і ціску

3 можа быць, вы спытаеце, кут распылення фарсунак, што, калі не выконваць гэтыя серыі больш tot міні рызыкі прабіць поршні ў імгненне вока..

frenk85
слухаючы ваш каштоўны савет,разберу і прынясу ўсё з pompista,паспрабуйце экскурсійнае каб раскрыць "каўчэг".
што сказаць....дзякуй бясконца!!!
ps аб'ём 2.4, вы маеце рацыю, нічога не мяняецца......

frenk85
Здымкі і тп!lh прынёс помпа і фарсункі ад вядомага pompista вобласці(я туды не пайду больш) і ўчора я іх забраць прашу тлумачэнні на паперы тое, што вам быў усталяваны,мне смяяліся ў твар, кажучы, што гэтыя рэчы не робяць,так што адзіныя тлумачэнні : дрэва і плунжеров больш буйных, з аб'ёмам 159 мм ap racing, калі не памыляюся,і фарсункі з млын infininity, калі я не памыляюся.q сёння раніцай яны ў мяне ўстаноўлены, і я павінен сказаць, што сітуацыя змянілася-гэта зусім іншая гісторыя!
Толькі я ў мінімум нераўнамерна, што знікае праз дзесяць секунд,і, вядома, "біццё" да форсункам і менавіта гэта апошняе мяне і палохае трохі........

манро
У pompista сур'ёзна не прыліпала даць табліцу расходу пры змене ціску і часу ўпырску...
Толькі так ты зможаш зрабіць каліброўку правільна інжэктараў..
Адна апошняя рэч, калі вы ўсталёўваеце фарсункі, плюс жыццёва важна, і міні-спрэй, а не для апошняга таўшчыню шайбы медныя..фарсунка, якая тырчыць занадта шмат ці занадта мала мае той жа эфект міні спрэй няправільна і прыносіць шмат праблем

frenk85
He ведаю munroche мне рабіць?!?
Гэта pompista, вядомы ў вобласці, я думаў, "абсталяваная на гэта.........

Для карты,раз ніжэй арыгінала, таму што заставаліся " адкрыць".
Сёння ўжо ўсё лепш, пульс знікае, як Мімі нерэгулярна толькі пасля пуску gr