Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Звесткі аб рэдакцыі/версія SW ecu.

cuzzo
Прывітанне ўсім,
я спадзяюся, каб быць зразумелым як мага больш.
Я паглыбіўся ў гэты свет, я хачу, каб паспрабаваць выключыць з мяне egr, таму што я ўжо замененыя два, і мне надакучыла заставацца ў панну на гэты чортаў клапан. У 147 рэстайлінг 1.9 jtdm 120cv, як ecu мантуе edc16c39, па меншай меры, гэта мяне вяртае дыягназ з МНС.
Я чакаю, што мне прыходзіць, v54, жоўты. Сказаўшы гэта, я наткнуўся на некаторыя пасады ў інтэрнэце з нагоды абнаўлення, выпушчаныя ад дома маці, у дадзеным выпадку - "альфа", для ecu, я думаю, для таго, каб справіцца з праблемамі. Як я магу ведаць, калі ў мяне апошняя версія? абавязкова звярніцеся ў альфа-канал і падключыць рэвізор?

cinqueturbo
з добры інструмент, і рахунак-фактуру вы бачыце даты выпуску транспартнага сродку, і любыя абнаўлення з больш позняй датай..

у любым выпадку тен вы можаце падманваць дома, маці ніколі не вырашыць нічога, на пытаннях, сапраўды, шмат разоў, каб змякчыць дэфекты з іх абнаўленнямі аўтамабілі падзенне прадукцыйнасці..

Errecinque
Прывітанне ўсім,
я спадзяюся, каб быць зразумелым як мага больш.
Я паглыбіўся ў гэты свет, я хачу, каб паспрабаваць выключыць з мяне egr, таму што я ўжо замененыя два, і мне надакучыла заставацца ў панну на гэты чортаў клапан. У 147 рэстайлінг 1.9 jtdm 120cv, як ecu мантуе edc16c39, па меншай меры, гэта мяне вяртае дыягназ з МНС.
Я чакаю, што мне прыходзіць, v54, жоўты. Сказаўшы гэта, я наткнуўся на некаторыя пасады ў інтэрнэце з нагоды абнаўлення, выпушчаныя ад дома маці, у дадзеным выпадку - "альфа", для ecu, я думаю, для таго, каб справіцца з праблемамі. Як я магу ведаць, калі ў мяне апошняя версія? абавязкова звярніцеся ў альфа-канал і падключыць рэвізор?

Табе пашанцавала, як я быў я, каб мець гэтую машыну. Няма нічога лепш, каб пачаць з ....знайдзіце ўсю магчымую інфармацыю аб гэтым эбу, які счытвае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны, без вялікіх рызык. Таксама egr вельмі проста, толькі калі рука, якая з sw, прысвечаных. Забудзь абнаўлення, як сказаў вышэй cinqueturbo