КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карты аднадумцаў

Melo81
Прывітанне, хлопцы,

chia дабра растлумачыць, да чаго ставяцца карты аднадумцаў ?
У прыватнасці, быў пераназначаны мой 156 1.6 Twin Spark з ЭБУ M1.5.5, і знаходжу на ECM titanium некаторых карт, звязаных з: Ёсць дзве карты ў агульнай складанасці на Лямбда-Зонд Centrobanda, і іншая загадзя;
Для прасейвання файл 1.8 і 2.0, ёсць карты аднадумцаў у іншых параметрах і не ў такіх жа; Як ён паводзіць сябе ў такіх выпадках?
Мае сэнс ўносіць змены ў файл з дапамогай гэтай праграмы?

the shiston
Такім чынам, карты для карты, што эбу пры пэўных абставінах тыпу ў залежнасці ад тэмпературы і г. д.... таму параметры розныя, у любым выпадку, калі змены ўсе, вы ўбачыце, што ecm просіць скапіяваць тыя ж крокам, нават на картах аднадумцаў, і прапануе.

Melo81
Кропка-гэта менавіта тое,....я павінен высветліць, калі гэта на самай справе карта ў холад , або, калі гэта ў іншым працоўным стане....
мне было цікава, калі існуе damos для гэтага эбу M1.5.5, але я ведаю, няма...я хацеў Бы паспрабаваць, нават карту змены фаз газаразмеркавання, але нічога не вядома...

Melo81
Ніхто нічога не ведае?

cinqueturbo
Не выбраць самы просты і часта тое, што прыносіць, каб зрабіць вопыт больш..
Зрабіце з простых выпрабаванняў
З diangiosi зрабі Часопісаў і захаваць параметры, зрабі мод і паглядзець, у тых жа тэмпературах, калі зменныя, параметры і г. д..
У мяне няма вопыту на гэтай Ecu..
Нават калі я скажу табе, працы ME7.1 і г. д., не і сказаў, што ён адпавядае свой..
За ўсё, што мы гаворым на вецер.. Я загрузіць файл, што калі ў кагосьці ёсць жаданне і час зазірнуць..
У адваротным выпадку не адказвае нават не бачыў, што не ўсё кажуць у пустэчу, як я..

Melo81
Дзякуй за адказ cinqueturbo, мы на форуме, я не думаю, што вы губляеце час на напісанне, на форуме абмяркоўваецца, я задаў пытанне, калі ёсць хто-то, хто хоча ўзаемадзейнічаць, што добра, у адваротным выпадку нічога...
Трэба сказаць, на мой погляд, што не многія ведаюць гэты ECU, і я думаю, што тое, што яны ўнеслі змены sensation з гэтай ECU, калі ў некалькіх...Таксама таму, што не прымушае вас мець зносіны на ўсе магчымыя карты...
Напрыклад, мне патрэбна карта фазовращатель, таму што я хацеў бы зразумець, ці сапраўды я магу змяніць час адкрыцця ў залежнасці ад змяненняў, якія я маю на ўвазе...але нічога...
Патрэбныя Шашкі, але я разумею, што не сабе з'яўляюцца...

cinqueturbo
Але файл павінен?

вядома, не ўсе пра гэта ведаюць..

больш, што і ECU дадзеных "1997-2004" на рухавіках без наддува не тое, што нас выцягне з балідаў..

не ведаю, што ты задумаў, магчыма, у шэрагі? Turbo

залежыць ад таго, што вы хочаце атрымаць і які мод у цябе аўтамабіль, ты.. ніколі не думаў, што перайсці на цалкам праграмуемы ECU? TDD Walbro/AIM,EFI,Marelli,?

Melo81
Я раблю мадэлявання з дапамогай праграмы, для рухавікоў унутранага згарання, каб паспрабаваць атрымаць максімальную аддачу apossibile з электронікай серыі.
Бачу, аднак, што нават тыя, хто ведае што-то больш, на гэтым эбу не піша нічога, як калі б яны прыдумалі яго.... (Спасылка ў радавое, у мяне няма ні з кім...);
Калі на ўдалося атрымаць жаданых вынікаў, а гэта, блін, M1.5.5 ўбачу што-то тыпу Megasquirt....Але ўсё яшчэ знаходзяцца ў стадыі першаснай змены, каб зрабіць....

ЗАЎВАГА
L"ўражанне, што ў першы ўдар я атрымаў на розных форумах, ecu tuning, з'яўляецца тое, што 90% рухавікоў не разумее нічога, ведаюць толькі рэдагаваць табліцы і старанна, як калі б відэа гульні....mha....я хацеў бы змяніць сваё меркаванне, але я думаю, што гэта менавіта так. ...