Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : defap праколваць або няма

КЛАЎДЫЕ.
добры дзень, я прашу вас, эксперты, калі гэта няправільна або калі зрабіць 3 адтуліны ў фап , я чытаў тут на форуме, што многія сьюзан і прамыя трубы, якія плюсы і мінусы дзякуй

msport (exil77grande)
добры дзень, я прашу вас, эксперты, калі гэта няправільна або калі зрабіць 3 адтуліны ў фап , я чытаў тут на форуме, што многія сьюзан і прамыя трубы, якія плюсы і мінусы дзякуй

з майго пункту гледжання, свідраваць і гэта няправільна, таму што ў будучыні (рэчы ўжо разумеюць, у нашай майстэрні) кераміка можа злівацца, ствараючы корак або зламаць ствараючы шуму выхлапных газаў, што тычыцца трубкі, не бачу праўда карысна,мы проста здымаем для ўсёй керамікі fap пакідаючы cat і праблема вырашана.

the shiston
з майго пункту гледжання, свідраваць і гэта няправільна, таму што ў будучыні (рэчы ўжо разумеюць, у нашай майстэрні) кераміка можа злівацца, ствараючы корак або зламаць ствараючы шуму выхлапных газаў, што тычыцца трубкі, не бачу праўда карысна,мы проста здымаем для ўсёй керамікі fap пакідаючы cat і праблема вырашана.

Той жа працэдуры таксама ў маёй майстэрні

КЛАЎДЫЕ.
ок, дзякуй за заўсёды добрыя

lui93
у многіх autoofficine робяць адтуліны, толькі, а потым адключаюць на карце.
анке мы робім, як у вашай майстэрні msport

blackwolf76
Гаворка, трубы замены, гэта карысна ў выпадку, калі вы хацелі б аднавіць першапачатковыя ўмовы асяроддзя ў будучыні... Я, як правіла, дзе я магу, - гэта рашэнне, якое я аддаю перавагу. Такім чынам, пазбегнуць скарачэння. ачысціць, зварыць і, што больш важна, ён пазбягае мець справу з парашкамі fap, якія ўжо сапраўды не карысныя для здароўя.

Няправільна, што замест прамовы з трох дзірак... у выпадку паломкі, і таму праблем у будучыні, шмат разоў не дастаткова, каб спампаваць рухавік павінен лёгка з коркі і ствараюць праблемы на турба, асабліва на высокіх абарачэннях.

lui93
я таксама не супраць трох дзірак, але шмат (МАЙСТРОЎ) па меншай меры, яны вераць, што дзіркі з'яўляюцца добрай альтэрнатывай перакананыя, што іх..
лепш працаваць, як гуляюць анке ў майстэрні msport

cinqueturbo
Я машыну страі вадасьцекавая труба, каб любы аўтамабіль і паставіць Арыгінальны выхлап з кліентам.. улічваючы, што "прыклад" на Audi 2,0 TDI PD каштуе каля 800 еўра новы каля 400 рэгенерацыі..
кліента, што адчуваеш сябе падманутым і не хоча, каб яго ўтылізацыі..
кліент, які хоча скараціць выдаткі і бедныя часы ", калі не celo даступнай гатовы" я адкрыю і закрыю..

маланка
Нават у нас у майстэрні, прамая труба або поўны выдатак

lui93
добра сказаў cinquecentoturbo залежыць анке ад кліента

salvatoreragonese
Я машыну страі вадасьцекавая труба, каб любы аўтамабіль і паставіць Арыгінальны выхлап з кліентам.. улічваючы, што "прыклад" на Audi 2,0 TDI PD каштуе каля 800 еўра новы каля 400 рэгенерацыі..
кліента, што адчуваеш сябе падманутым і не хоча, каб яго ўтылізацыі..
кліент, які хоча скараціць выдаткі і бедныя часы ", калі не celo даступнай гатовы" я адкрыю і закрыю..
Cinqueturbo інфармацыі нават у нас у майстэрні мы не прыгатуем L адзіная праблема ўзнікае, калі мы павінны супаставіць mtj 2, што прыводзіць фланец каля турбіны ,у гэтым выпадку адрэзаць арыгінал ты ведаеш, дзе ўзяць гэтыя фланцы не рэзаць арыгінал?

cinqueturbo
Гэта і недахоп, але я яблыкі прыбытку з падручных матэрыялаў на такарным станку

salvatoreragonese
Гэта і недахоп, але я яблыкі прыбытку з падручных матэрыялаў на такарным станку

Занадта шмат часу страціў, што гэта кропка

cinqueturbo
Занадта шмат часу страціў, што гэта кропка

Зрабіць 1 і пустая трата часу гэта дакладна.. зрабі 10 што зменіцца..

salvatoreragonese
Зрабіць 1 і пустая трата часу гэта дакладна.. зрабі 10 што зменіцца..

Вы павінны рабіць толькі так, такарны станок я амаль раблю праграмы для чпу

carlo abarth
калі 5turbo ідэнтычны працу па ўсіх правілах мастацтва!!!

mauri0075
Добры дзень,прабачце маё невуцтва, але з трубы прама без кэт не становіцца Еўра-0?І як ты потым на дапрацоўку?

cinqueturbo
Добры дзень,прабачце маё невуцтва, але з трубы прама без кэт не становіцца Еўра-0?І як ты потым на дапрацоўку?

На 80% аўтамабіляў ужо па-за правілаў з пункту гледжання патрабаванняў па абароне ад забруджвання, а таксама ад арыгінальных..

не існуе цэнтра рэвізіі, якія не падыходзяць для вымярэння падчас аналізу..

the shiston
На самай справе я табе скажу, што працую ў цэнтры рэдакцый

cinqueturbo
На самай справе я табе скажу, што працую ў цэнтры рэдакцый

Я сказаў, добра гэта ці ты жартуеш??

mauri0075
Ды... падобна на тое, што ён цвеліць цябе, таму што з 1 студзеня 2016 года змены з відэаназіраннем з даі.Прывітанне

the shiston
Няма, няма, вы сказалі, пэўна, думае, што больш чым на 80% аўтамабіляў праходзяць у адпаведнасці з ****llo забруджвання. Аднак мы павінны адаптаваць, таму што ў адваротным выпадку не праходзіць ні адзін агляд.!!

Ды... падобна на тое, што ён цвеліць цябе, таму што з 1 студзеня 2016 года змены з відэаназіраннем з даі.Прывітанне

Але калі пад відэаназіраннем, і што мы ў вялікі брат vip? Ахах

cinqueturbo
Няма, няма, вы сказалі, пэўна, думае, што больш чым на 80% аўтамабіляў праходзяць у адпаведнасці з ****llo забруджвання. Аднак мы павінны адаптаваць, таму што ў адваротным выпадку не праходзіць ні адзін агляд.!!

Так што? я цябе % аўтамабіляў, якія не адпавядаюць выкіды ўжо ад врі?

the shiston
залежыць ад м, а больш за 50% аўтамабіляў у

tac89
нават у нас у майстэрні, рэжам і чысцім менш выдаткаў!

cinqueturbo
залежыць ад м, а больш за 50% аўтамабіляў у

Вось тады nun май muzecat ў lengua..

the shiston
што???=???????

cinqueturbo
што???=???????

Пейзаж кажуць, што так не я прыкусіў язык...

the shiston
ааа, тады я зразумеў ахах