КПК

Перегляд Повної Версії : Гольф 4 150 л. с. не робить, як і повинно

lui93
Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо хтось із вас і ніколи не траплялося такого, golf 4 серії з 150 л. с., здається, не мають продуктивності, що має
вони виконуються наступні функції
1)діагностика - нуль помилок
2)турбо - нуль проблем
3)Клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог - no problem
4) все ок
мо у відповідності з вас, переназначив машина повинна бути краще??
спасибі за увагу

КЛАВДІЯ.

lui93
Зараз вдень я починаю знову, щоб зрозуміти, що, чорт візьми, тримає ще, я думав, що ми з якоїсь витратомір повітря
той факт, що у 3000.км може бути?

carfree
привіт всім управління також контролює датчик витрати повітря

riox80
Якщо автомобіль не переходить у recovery. ...але тягне у середньому напевно датчик витрати повітря....потім, якщо вона йде в recovery, це інша справа( депресій.геометрія.і т. д.)

msport (exil77grande)
привіт всім управління також контролює датчик витрати повітря

що і було вже запропоновано (ВИТРАТОМІР ПОВІТРЯ)

msport (exil77grande)
у будь-якому випадку, перепризначити для підвищення продуктивності, викликані чимось механічно на даний момент не виявлено не думаю, що це найкраще рішення.

lui93
ще сьогодні ми нічого не вирішили , завтра перевірю датчик витрати повітря, а машина не йде в recovery, єдине, що має продуктивність, що робить не так, як повинно.
насправді і ще, я думаю, що перепризначення нічого не змінюється
спасибі велике, а ввічливо, як завжди

frenk85
спробуйте зробити логи,так ти прибери всі сумніви!

lui93
спасибі, френк, завтра кину ще один день в надії вирішити

frenk85
спасибі, френк, завтра кину ще один день в надії вирішити

Поштою журнал таким чином, ми обговоримо це на форумі!!!

MustangGT
Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо хтось із вас і ніколи не траплялося такого, golf 4 серії з 150 л. с., здається, не мають продуктивності, що має
вони виконуються наступні функції
1)діагностика - нуль помилок
*************2)turbo - нуль проблем**************
3)Клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог - no problem
4) все ок
мо у відповідності з вас, переназначив машина повинна бути краще??
спасибі за увагу

більшість автомобілів з турбонаддувом встановлюють перед всмоктуючим і після інтеркулера, якщо це і є, клапан для виключення солодкий.
wv збирають, що я знаю все.
може бути, що не відкривається, як повинно і не обов'язково повинен давати помилки діагностики.
це тільки якщо ебу не виявляє струм.
я поясню краще.
в управління приводу, ерг,сервопривід рециркуляції повітря і vav певного типу, відкриті або закриті з допомогою напруги, який може йти від 6 до 12в, і це всі ми знаємо.
коли справа доходить до так сказав слуга, або привід не існують датчики, які говорять вам, коли і відкритий або закритий, але виявляє надходження в кінці ходу шляхом вимірювання струму.
так що якщо, наприклад, клапан цитати слід поглинути 300 на ходу під навантаженням 700 ecu знає, що earrivata на його хід і перемикання напруги.
якщо це і наліт, або не працює належним чином, трапиться, що машина не ходить, тому що їй не вистачає повітря,а не до помилок в діагностиці.
мова, навпаки, якщо це має бути короткий і перевищити поглинання, що ecu виявляє з повідомленням "short і т. д.", тобто короткого замикання.

трапилося на моїй ібіці персонал!....з вечора до ранку був повільніше, ніж атмосферний, і я втратив голову разом з 3 механічні, поки я не зняв всі, включаючи turbo!

MustangGT
вибачте....але тиск турбо, перевірили?

lui93
ми перевірили всі, навіть сьогодні, але анка нічого , завтра зробимо інший тип доказів, змінюючи турбіни, з іншого, так як ми залучили інших механічних, щоб дати руку, щоб була машина, а у мене відчуття, що так як у нас є 300 000 км, якщо прийде його кінець

giuseppe89
Ви перевірили компресії різних циліндрів?

salvatoreragonese
ми перевірили всі, навіть сьогодні, але анка нічого , завтра зробимо інший тип доказів, змінюючи турбіни, з іншого, так як ми залучили інших механічних, щоб дати руку, щоб була машина, а у мене відчуття, що так як у нас є 300 000 км, якщо прийде його кінець

Подивіться також на трубку депресії, який йде на турбіну.Інша справа, що перевірив, що трапилося зі мною на точці, 188 1.3 mtj датчик тиску на впускному колекторі, що або Х факти на

lui93
я утримав анке ці дві речі , велике спасибі вам, хлопці, за доступність і допомогу, сподіваюсь найближчим часом вирішити цю проблему.
дякую

cinqueturbo
Поштою журнал таким чином, ми обговоримо це на форумі!!!

я утримав анке ці дві речі , велике спасибі вам, хлопці, за доступність і допомогу, сподіваюсь найближчим часом вирішити цю проблему.
дякую

LOG = Придбання Параметрів під час Руху...

Потім Тиск Турбо,Маси Повітря,etc. etc.

Ти зробив ЖУРНАЛ?????

що тиск турбо у тебе? маса повітря досягає хоча б 700-800??

я теж хвилювалася, щоб залишитися на машині з турбіною, який має 300 000 Км, але у мене VW з 450.000 км і витягають раніше, як якщо б 50

1,5 Бар у піку, а потім повинен спуститися 1,3 орі.. якщо не досягає їх потрібно налаштувати гео і так далі.

MustangGT

Двигун вниз смуги, що не від dtc?? Можна???
у будь-якому випадку, якщо і так зроблені дуже погано, я
Відомий з самої км, дуже життєво....двигун оригінальний, звичайно.
Дайте нам знати, особисто я спрагу знати,������

манро
Перевір форсунки на діагностику, якщо вони дають корекції +/-5 мг / ок від 5а 7,5 мг йдуть чисті, якщо вони більше 7,5 вони змінилися..
Перевірте також клапан відключення іноді буває, що злегка закриває від сонця і душить двигун.

lui93
хлопці, прямо зараз я зробив посмішку РЕАЛЬНИХ.
ми замінили tuebo з іншого, роблячи ту ж роботу з форсунки і змінюється все різні труби, ми зробили коло, і машини, або дуже, але потрібна допомога краще, я завантажив карту без egr, більше мод, і я б сказав, що машина змінилася у 80% набагато краще, так.
спасибі всім, хлопці, завжди доступні

КЛАВДІЯ.
відмінно радий, що ви розібралися !!

the shiston

salvatoreragonese
Таємниці механіки ������������

lui93
спасибі, хлопці, ви дійсно дуже хороші люди, і дуже приємно знати людей, ніж таких, як ви, точно the shiston але анке форсунки були не менше, як по мені.
а тепер можна зробити інші 377.00 км, не порушуючи коробки

lui93
правда, таємниці механіки і cervollo, що йде в fumooooooooooooooo ахахахахах

riox80
Так, але, що він був стурбований, що не так? Я бачив турбо напилися і makkina тягне добре. Ви incrippava геометрії? Якщо ви або в recoveri? Крильчатка зруйнована? Якщо ви себе відчуваєте. Coreasse лопнув? Якщо ви курите, вам погано і ви відчуваєте себе добре. Я маю на увазі, що він був стурбований?

salvatoreragonese
Так, але, що він був стурбований, що не так? Я бачив турбо напилися і makkina тягне добре. Ви incrippava геометрії? Якщо ви або в recoveri? Крильчатка зруйнована? Якщо ви себе відчуваєте. Coreasse лопнув? Якщо ви курите, вам погано і ви відчуваєте себе добре. Я маю на увазі, що він був стурбований?

По мені, геометрія л. с.

MustangGT
Перевірте також клапан відключення іноді буває, що злегка закриває від сонця і душить двигун.

клапан для виключення солодкий, що я кажу, і що і сталося зі мною, без пальців немає тип.....я пояснив кілька постів назад, але, можливо, я був надто технічним, і не в тому числі.

я радий, що в будь-якому випадку ми прийшли до **** хоча досить зокрема, як слід, справжня короста.

lui93
так, але врешті-решт був набір проблем..
як анке форсунок

lui93
я радий, і ще, я і завжди приємно вирішити.
а велике спасибі всім

gcmotor
Ви перевірили, засмічення сажового фільтра ( якщо входить в стандартну комплектацію автомобіля ) або katalizzatore ??

msport (exil77grande)
Ви перевірили, засмічення сажового фільтра ( якщо входить в стандартну комплектацію автомобіля ) або katalizzatore ??

навряд чи гольф 4 має сажовий фільтр :confused::confused::rolleyes:

lui93
у мене вже вирішена, якщо ви читали весь розмова..
а 4 серія не має фільтра твердих Частинок

gcmotor
Прошу вибачення, я не бачив, всі розмови до цього, я параметр сторінку, яка не давала мені побачити нічого. Звичайно, є версії автомобілів, які приносять сажовий фільтр і версій немає. І все ж рада...

lui93
Так, звичайно..