Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Гольф 4 150 л. с. не робіць, як і павінна

lui93
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас і ніколі не здаралася такога, golf 4 серыі з 150 л. с., здаецца, не маюць прадукцыйнасці, што павінна
яны выконваюцца наступныя функцыі
1)дыягностыка - нуль памылак
2)турба - нуль праблем
3)Клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог - no problem
4) усё ок
мо ў адпаведнасці з вас, пераназначаны машына павінна быць лепш??
дзякуй за ўвагу

КЛАЎДЫЕ.

lui93
Цяпер днём я пачынаю зноў, каб зразумець, што, чорт вазьмі, трымае яшчэ, я думаў, што мы па нейкай расходомер паветра
той факт, што ў 3000.км можа быць?

carfree
прывітанне ўсім кіравання таксама кантралюе датчык выдатку паветра

riox80
Калі аўтамабіль не пераходзіць у recovery. ...але цягне ў сярэднім, напэўна, датчык выдатку паветра....затым, калі яна ідзе ў recovery, гэта іншая справа( дэпрэсій.геаметрыя.і г. д.)

msport (exil77grande)
прывітанне ўсім кіравання таксама кантралюе датчык выдатку паветра

што і было ўжо прапанавана (РАСХОДОМЕР ПАВЕТРА)

msport (exil77grande)
у любым выпадку, перапрызначыць для павышэння прадукцыйнасці, выкліканыя чым-то механічна на дадзены момант не выяўлена не думаю, што гэта лепшае рашэнне.

lui93
яшчэ сёння мы нічога не вырашылі , заўтра праверу датчык выдатку паветра, а машына не ідзе ў recovery, адзінае, што мае прадукцыйнасць, што робіць не так, як павінна.
на самай справе і яшчэ, я думаю, што перапрызначэння нічога не мяняецца
дзякуй вялікі, а ветліва, як заўсёды

frenk85
паспрабуйце зрабіць логі,так ты прыбяры ўсе сумневы!

lui93
дзякуй, фрэнк, заўтра кіну яшчэ адзін дзень у надзеі вырашыць

frenk85
дзякуй, фрэнк, заўтра кіну яшчэ адзін дзень у надзеі вырашыць

Поштай часопіс такім чынам, мы абмяркуем гэта на форуме!!!

MustangGT
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас і ніколі не здаралася такога, golf 4 серыі з 150 л. с., здаецца, не маюць прадукцыйнасці, што павінна
яны выконваюцца наступныя функцыі
1)дыягностыка - нуль памылак
*************2)turbo - нуль праблем**************
3)Клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог - no problem
4) усё ок
мо ў адпаведнасці з вас, пераназначаны машына павінна быць лепш??
дзякуй за ўвагу

большасць аўтамабіляў з турбонаддувом ўсталёўваюць перад всасывать і пасля інтэркулера, калі гэта і прысутнічае, клапан для выключэння салодкі.
wv збіраюць, што я ведаю ўсё.
можа быць, што не адкрываецца як павінна і не абавязкова павінен даваць памылкі дыягностыкі.
гэта толькі калі эбу не выяўляе ток.
я растлумачу лепш.
у кіравання прывада, эрг,сервопривод рэцыркуляцыі паветра і vav пэўнага тыпу, адкрыты або зачыненыя з дапамогай напружання, які можа ісці ад 6 да 12в, і гэта ўсе мы ведаем.
калі справа даходзіць да так сказаў слуга, або прывад не існуюць датчыкі, якія кажуць вам, калі і адкрыты або закрыты, але выяўляе паступленне ў канцы ходу шляхам вымярэння току.
так што калі, напрыклад, клапан цытаты варта паглынуць 300 на хаду ў 700 пад нагрузкай ecu ведае, што earrivata на яго ход і пераключэння напружання.
калі гэта і налёт, або не працуе належным чынам, здарыцца, што машына не ходзіць, таму што ёй не хапае паветра,а не да памылак у дыягностыцы.
гаворка, наадварот, калі гэта павінна быць кароткі і перавысіць паглынанне, што ecu выяўляе з паведамленнем "short і г. д.", г. зн. кароткага замыкання.

здарылася на маёй ібіцы персанал!....з вечара да раніцы быў павольней, чым атмасферны, і я страціў галаву разам з 3 механічныя, пакуль я не зняў усе, у тым ліку turbo!

MustangGT
прабачце....але ціск турбо, праверылі?

lui93
мы праверылі ўсе, нават сёння, але анка нічога , заўтра зробім іншы тып доказаў, змяняючы турбіны, з другога, так як мы прыцягнулі іншых механічных, каб даць руку, каб была машына, а ў мяне адчуванне, што так як у нас ёсць 300 000 км, калі прыйдзе яго канец

giuseppe89
Вы праверылі кампрэсіі розных цыліндраў?

salvatoreragonese
мы праверылі ўсе, нават сёння, але анка нічога , заўтра зробім іншы тып доказаў, змяняючы турбіны, з другога, так як мы прыцягнулі іншых механічных, каб даць руку, каб была машына, а ў мяне адчуванне, што так як у нас ёсць 300 000 км, калі прыйдзе яго канец

Паглядзіце таксама на трубку дэпрэсіі, які ідзе на турбіну.Іншая справа, што праверыў, што здарылася са мной на кропцы, 188 1.3 mtj датчык ціску на впускном калектары, або што Х факты на

lui93
я ўтрымаў анке гэтыя дзве рэчы , дзякуй вам вялікі, хлопцы, за даступнасць і дапамогу, спадзяюся ў бліжэйшы час вырашыць гэтую праблему.
дзякуй

cinqueturbo
Поштай часопіс такім чынам, мы абмяркуем гэта на форуме!!!

я ўтрымаў анке гэтыя дзве рэчы , дзякуй вам вялікі, хлопцы, за даступнасць і дапамогу, спадзяюся ў бліжэйшы час вырашыць гэтую праблему.
дзякуй

LOG = Набыццё Параметраў падчас Руху...

Затым Ціск Турбо,Масы Паветра,і г. д. і г.д.

Ты зрабіў ЧАСОПІС?????

што ціск турбо ў цябе? маса паветра дасягае хаця б 700-800??

я таксама хвалявалася, каб застацца на машыне з турбінай, які мае 300 000 Км, але ў мяне VW з 450.000 км і выцягваюць па-ранейшаму, як калі б 50

1,5 Бар у піку, а потым павінен спусціцца 1,3 крычы.. калі не дасягае іх трэба наладзіць гео і гэтак далей.

MustangGT

Рухавік ўніз паласы, што не ад dtc?? Можна???
у любым выпадку, калі і так зроблены вельмі дрэнна, я
Вядомы з самай км, вельмі жыццёва....рухавік арыгінальны, вядома.
Дайце нам ведаць, асабіста я смагу ведаць,������

манро
Правер фарсункі на дыягностыку, калі яны даюць карэкцыі +/-5 мг / ок ад 5а 7,5 мг ідуць чыстыя, калі яны больш за 7,5 яны змяніліся..
Праверце таксама клапан адключэння часам бывае, што злёгку закрывае ад сонца і душыць рухавік.

lui93
хлопцы, прама цяпер я зрабіў ўсмешку РЭАЛЬНЫХ.
мы замянілі tuebo з другога, робячы тую ж працу з фарсункі і змяняецца ўсё розныя трубы, мы зрабілі круг, і машыны, або вельмі, але патрэбна дапамога лепш, я загрузіў карту без egr, больш мод, і я б сказаў, што машына змянілася ў 80% нашмат лепш, так.
дзякуй усім, хлопцы, заўсёды даступныя

КЛАЎДЫЕ.
выдатна рады, што вы разабраліся !!

the shiston

salvatoreragonese
Таямніцы механікі ������������

lui93
дзякуй, хлопцы, вы сапраўды вельмі добрыя людзі, і вельмі прыемна ведаць людзей, чым такіх, як вы, дакладна the shiston але анке фарсункі былі не менш, як па мне.
а цяпер можна зрабіць іншыя 377.00 км, не парушаючы скрынкі

lui93
праўда, таямніцы механікі і cervollo, што ідзе ў fumooooooooooooooo ахахахахах

riox80
Ды, але, што ён быў занепакоены, што не так? Я бачыў турба напіліся і makkina цягне добра. Вы incrippava геаметрыі? Калі вы або ў recoveri? Крыльчатка разбурана? Калі вы сябе адчуваеце. Coreasse лопнуў? Калі вы паліце, вам дрэнна і вы адчуваеце сябе добра. Я маю на ўвазе, што ён быў занепакоены?

salvatoreragonese
Ды, але, што ён быў занепакоены, што не так? Я бачыў турба напіліся і makkina цягне добра. Вы incrippava геаметрыі? Калі вы або ў recoveri? Крыльчатка разбурана? Калі вы сябе адчуваеце. Coreasse лопнуў? Калі вы паліце, вам дрэнна і вы адчуваеце сябе добра. Я маю на ўвазе, што ён быў занепакоены?

Па мне, геаметрыя л. с.

MustangGT
Праверце таксама клапан адключэння часам бывае, што злёгку закрывае ад сонца і душыць рухавік.

клапан для выключэння салодкі, што я кажу, і што і здарылася са мной, без пальцаў няма тып.....я патлумачыў некалькі пастоў таму, але, магчыма, я быў занадта тэхнічным, і не ў тым ліку.

я рады, што ў любым выпадку мы прыйшлі да **** хоць досыць прыватнасці, як вынікае, сапраўдная кароста.

lui93
так, але ў рэшце рэшт быў набор праблем..
як анке фарсунак

lui93
я рады, і яшчэ, я і заўсёды прыемна вырашыць.
а вялікае дзякуй усім

gcmotor
Вы праверылі, засмечаных сажевый фільтра ( калі ўваходзіць у стандартную камплектацыю аўтамабіля ) або katalizzatore ??

msport (exil77grande)
Вы праверылі, засмечаных сажевый фільтра ( калі ўваходзіць у стандартную камплектацыю аўтамабіля ) або katalizzatore ??

lui93
у мяне ўжо вырашана, калі вы чыталі ўсю размову..
а 4 серыя не мае фільтра цвердых Часціц

gcmotor
Прашу прабачэння, я не бачыў, усе размовы да гэтага, я параметр старонку, якая не давала мне ўбачыць нічога. Вядома, ёсць версіі аўтамабіляў, якія прыносяць сажевый фільтр і версій няма. І ўсё ж савет...

lui93
Так, вядома..