КПК

Перегляд Повної Версії : Помилка БЕЗКОНТАКТНИМИ Fiat

flamingsn3Ak3r
Привіт,
сьогодні я зробив відображення на Bravo 1.6 MJT від 120cv
2010 року. Машина йде добре, навіть на 100% газу,
але він пішов у recovery майже в обмежувач (5000) в діагностиці
вийшла помилка: БЕЗКОНТАКТНИМИ.
Я хотів би знати, від кого він зробив відображень на fiat робили вирівнювання БЕЗКОНТАКТНИМИ чи ні.
Помилки, пов'язані з: Turbo, Rail, MAP і т. д.
там не було; тільки це "Помилка БЕЗКОНТАКТНИМИ"

З повагою.

MustangGT
привіт flamingsn3Ak3r, я не розумію, пов'язано з тим, що ви зробили, щоб мати проблеми на боді.

але не може бути замість того, що цю помилку там вже і тебе і втік??.

flamingsn3Ak3r
Авто не було помилок в ебу, після того як ви написали, замість того, були присутні звичайні помилки при написанні з Кесс.
Особисто я подивився карту, і я забув про обмежувач в рампі, але про що не було повідомлено нічого про rail.
Карту з обмежувачем постало ще не була поставлена, але я хотів би знати, чи може бути одна загальна помилка, після перепризначення fiat.

P. s.: те, що він змусив мене думати про те, що клієнт поскаржився, що система Blue&ME (до перерозподілу) перестав працювати, я не хочу, що б він пішов на конфлікт, щось

P. S. 2: просто з цікавості я приніс rail у 1750 на цій машині, враховуючи, що носячи до 1900, проте на додаток до різні обмежувачі встановлені на 1600 є й інші обмежувачі встановлені більш високі? так як я виявив окремі біти, які прибувають в 1700/1720 і я не хотів би, що б навіть ті, які не йдуть добре, з WinOLS я не позначає їх як обмежувачі.

MustangGT
що стосується карти, я ще не в змозі допомогти тобі, я зробив мало, не поодинці, і тільки бензин зараз.
що стосується проксі я зробити вирівнювання в цей момент.
поправ мене, якщо я помиляюся, ти відобразили ecu двигуна, вірно?....що я знаю, це помилка, трапляється, в обмін на картину або магнітола або якщо тіло має якоїсь проблеми.
елементи управління, про яких ти говориш, я на карті управління для двигуна vs ecu двигуна, вірно?....так що, як і можливо, що ти з'явився на таблиці dtc частини ecu двигуна?
чи це проблема в тобі і з'явився зараз.
і тільки конфлікт, які ви можете мати, і якщо ви зміните може бути, боді без зміни eeprom або написати в vim, то ви, що, якщо б quiell'помилка, але не на ecu двигуна.
кажу з упевненістю, тому що одна з перших робіт, тільки саме заміна боді на pugeot.
не взявши до уваги можливі кодування по недосвідченості, машина їхала, але не працював ні tacchimetro не магнітола, це тому, що в його e2p там був вім-іншому, зробив виправлення усуває prolblemi.
я думаю, що у вашому випадку помилка безконтактними не турбуватися з тим, що я і пішла на захист, є sitemap насіння незалежних.

на карту запитайте в якийсь фахівець, я, на жаль, я знаю 0,00000001% зіставлення.

leo_sg
чому б не поставити новий оригінал і подивитися, якщо ви знову з'являється

ugoboss
Авто не було помилок в ебу, після того як ви написали, замість того, були присутні звичайні помилки при написанні з Кесс.
Особисто я подивився карту, і я забув про обмежувач в рампі, але про що не було повідомлено нічого про rail.
Карту з обмежувачем постало ще не була поставлена, але я хотів би знати, чи може бути одна загальна помилка, після перепризначення fiat.

P. s.: те, що він змусив мене думати про те, що клієнт поскаржився, що система Blue&ME (до перерозподілу) перестав працювати, я не хочу, що б він пішов на конфлікт, щось

P. S. 2: просто з цікавості я приніс rail у 1750 на цій машині, враховуючи, що носячи до 1900, проте на додаток до різні обмежувачі встановлені на 1600 є й інші обмежувачі встановлені більш високі? так як я виявив окремі біти, які прибувають в 1700/1720 і я не хотів би, що б навіть ті, які не йдуть добре, з WinOLS я не позначає їх як обмежувачі.

як ти можеш говорити, що носячи до 1900 бар, цей насос, якщо мріють потрапити туди.

Errecinque
як ти можеш говорити, що носячи до 1900 бар, цей насос, якщо мріють потрапити туди.
А уго.....покладіть на рейку +5% і ви побачите, що, ймовірно, не вам recovery

MustangGT
А уго.....покладіть на рейку +5% і ви побачите, що, ймовірно, не вам recovery

так що, як я вже говорив, карта, двигун, що, дефект безконтактними або вже була або з'явилася тепер і це викличе проблеми пізніше.

msport (exil77grande)
згоден я, в першу чергу, спробуйте файл і після збільшити rail у звичайному режимі для інших, якщо ваша проблема не вирішена, не хочеш нашу думку тобі не залишається, що розміщувати файл орі і mod, і писати програміст використовується.

flamingsn3Ak3r
ОНОВЛЕННЯ:

Після 1 тижня на карту, в якій або у recovery вище 3500, попереджає мене
що це вхід у recovery йдемо так тихо.
Збираємося, щоб побачити на діагностиці була помилка "твердих Частинок Присутній", скинуті помилки
він намагався зробити поворот і збирається, як він каже, правила дорожнього руху, після того, ні хвилини повернувся.
В той момент, мені було сказано, що регенерація планування було зроблено 1 місяць тому (написано від власника машини по мірі того як повідомляється на приладовій панелі)
Тоді я сказав, що у мене не було, вилучений dpf, правильно, використовуючи Раз, що на цих ECU я читав, що все робить правильно, я реалізував його зміна в моїй;
помилка зникла, машина, гладкої в районі, де в recovery.
Для того щоб перегнати поріг recovery не повідомляється ніяких відхилень, але в будь-якому випадку в безпеці, так як вище 3500 машина не їде і не бере газ, правильно.
Тоді під ваш рада я спробував знизити Rail в 1680, але проблема завжди, як зазвичай.

У діагностиці, крім помилки БЕЗКОНТАКТНИМИ немає іншого.

Я тепер на інший пк, як тільки я можу покласти файли

flamingsn3Ak3r
Ось файли

Errecinque
ОНОВЛЕННЯ:

Після 1 тижня на карту, в якій або у recovery вище 3500, попереджає мене
що це вхід у recovery йдемо так тихо.
Збираємося, щоб побачити на діагностиці була помилка "твердих Частинок Присутній", скинуті помилки
він намагався зробити поворот і збирається, як він каже, правила дорожнього руху, після того, ні хвилини повернувся.
В той момент, мені було сказано, що регенерація планування було зроблено 1 місяць тому (написано від власника машини по мірі того як повідомляється на приладовій панелі)
Тоді я сказав, що у мене не було, вилучений dpf, правильно, використовуючи Раз, що на цих ECU я читав, що все робить правильно, я реалізував його зміна в моїй;
помилка зникла, машина, гладкої в районі, де в recovery.
Для того щоб перегнати поріг recovery не повідомляється ніяких відхилень, але в будь-якому випадку в безпеці, так як вище 3500 машина не їде і не бере газ, правильно.
Тоді під ваш рада я спробував знизити Rail в 1680, але проблема завжди, як зазвичай.

У діагностиці, крім помилки БЕЗКОНТАКТНИМИ немає іншого.

Я тепер на інший пк, як тільки я можу покласти файли

Белінда, якщо ти казав колись, що ти defappato разів......це написано в десятках пост, який штампує dtc.....і ви більше не бачите помилки в діагнозі. Між тим, якщо це €5 раз не потрібно, потрібно виправити defap в руки. Якщо замість €4, змінивши біт комплектації і засмічення, не торкаючись інший автомобіль виявляється без dpf і більше не відновлює. У вашому recovery, то як казали вище-це prex rail занадто висока, якщо ти залишив, як ти сказав

flamingsn3Ak3r
Привіт спасибі за відповідь, значить, двигун євро 5.
Однак зміна разів я зробив це пізно, тому що
як я вже писав, я реалізував мій DPF off, ручної роботи(що дуже ймовірно, я забув видалити регенерації розкладом)
з тим, що зробив Раз, що я добре знав, що стерті в таблиці DTC.
Проблема відновлення вже до зміни Разів не приносила ніякої помилки, властиві rail або інший, насправді повідомлялося тільки "невідома помилка" до "ПОМИЛКА БЕЗКОНТАКТНИМИ".
Я пробував з іншим діагнозом, і не є помилки (я ще не дістався ***********).
DTC чи менш проблема, що йде в recovery після 3500 навіть з тиском в рампі в 1680, тільки тепер таблиця DTC
еспланаді не вимикається, я зробив це навмисно, тому що турбо не залежить від цих раптових відключень.

Я міг би навіть повернути таблицю DTC орі, але я не думаю, що зміниться, якщо стільки помилок в ecu не є специфічними.

Інший, що файл, який я поставив з значення rail встановлені в 1750, але врахуйте, що карту зі значеннями в 1680 одно, я не покласти
щоб не створювати плутанини, достатньо тільки побачити, якщо я торкнувся всі біти обмежувачі.

Нарешті, я використовував як WinOLS, ECM titanium, і т. Д. мені карту під назвою диференціального тиску FAP виставитися до 5000 годин і залишити так
якщо я буду бачити в 2D, наступний біт встановлений в 6000, дивлячись на WinOLS для цієї карти не має сенсу (Damos), так що я залишив,
згідно вам потрібно виставити до 6000? так як, якщо я не помиляюся то має бути картою, яка визначає, наскільки забитий FAP, але, якщо він був вилучений
правильно, це не повинно бути необхідно змінити, вірно?

flamingsn3Ak3r
Слово, що вона потемніла, - це діагноз "офіційний" групи Фіат, принаймні, це не я темна :P

Errecinque
Для того, щоб внести ясність.....ви пробували з картки всі, крім egr dpf off, якщо ви йдете в recovery в рівній мірі. ?

ugoboss
я дав швидкий погляд, у вас є ваші файли, обмежувачі частини занадто рано, і вставати теж, турбо занадто високо, в рампі занадто високо, повернути його оригінальну, defap не повний євро-5, то, звичайно, що ще є , але це ті речі, які змусили мене здригнутися-перше, для того щоб приступити до розв'язання вашої проблеми, ви повинні повернути і змінити політику.

msport (exil77grande)
тоді я б почав з файлом орі і dpf off зроблено, і хто знає, як це робити, так як на євро не просто разів,крім того, дивлячись на свою картку, я б сказав, що по праву йде в recovery, тому що, може бути, для тебе всі числа, що входять у різні таблиці для редагування.
egr duty cycle (фази уприскування) пробач.
egr off, я думаю, може піти, але, на мій погляд, не повний,ви перевірили, діагноз, якщо залишається нерухомим?
карти лямбда-пробач.
всі біти змінені знову.
тиск в рампі обмежувач тиску в рампі висока,прости.
тиск турбо занадто високо в якості відправної точки для карті нормально і що це може мати які-небудь проблеми,знизити.
потім бачу кілька карт з драйвера, що я думаю, ти відредаговано для карти тиску турбо,прости.
нарешті, бачу карту драйвер з 5% приросту, що не знаю, за що ти витлумачено, але поверніть його орі.
нарешті, ми знаємо, що якщо dpf і боляче може перейти в recovery для тиску турбо.

19Antonio
Добрий вечір всім, моя точка зору на помилки proxy то спробуйте знову, зробити вирівнювання по blue&я бачив, що клієнт вже скаржився до відображення, тому, знаючи про крихкість цього компонента я б сказав, що не вважає, що із зіставлення. У той час як для defap я вам рекомендую повернути оригінальний файл і подивитися, якщо у діагнозі ви десь помилку, а потім робите заготовки, властиві фільтр і переробити карту і defap з програмою більш надійним, або, бути може, або зняти вручну.

flamingsn3Ak3r
Привіт, спасибі за відповіді,
отже, що стосується egr, я, виявляється, закрита на 100%
карта turbo, забудь, що я їду з кроком 0,2 бар в кінці кінців
більш високий тиск 1,74 бар-це завжди найнижчі обмежувача встановлено 2800, що я підняв для захисту.
Для того, щоб мапу rail, як я сказав, вважайте, що я зробив, також збільшившись на 5%, що відповідає збільшення на 80 бар
1600 бар максимум і менше 10 до більш низьких значень.
Карту драйвер з 5%, якщо я правильно зрозумів, то, що є, на мою думку, перетворення Нм-IQ, інші драйвер, ви повинні побачити, що ти бачив.

Особисто я вважаю, що проблема пов'язана з тим, що був встановлений dpf і є датчик тиску є, пов'язані з датчик витрати повітря.

Помилки з ім'ям "P" на autocom не бачить, помилка верстки.

приладова панель блимає з-за blue&me

ugoboss
мені подобається система, щоб попросити про допомогу, а потім, коли ви отримуєте поради, щоб виправдати власний вибір і продовжити на тій же вулиці, я сказав, що турбо-це занадто високо, не тому, що ти поза обмежувач, але ж не продовжує, у тих тисках, для rail ви дали 9% фіксований, і це занадто багато, ви йдете в помилку, і більше, покладіть в кризу насос нервовим, і рада була повернути і почати все заново з defap, але якщо ви впевнені у вашій роботі-це марно, що ти просиш поради.

flamingsn3Ak3r
Мені шкода, що я зробив, це зрозуміти, однак докази того, що я зробив, і проблема в тому, fap, тому що він не йде в recovery, якщо я поставлю egr fap on

flamingsn3Ak3r
Як описано раніше, перш ніж судити з раз я зробив все вручну і в діагностиці результатів офф, однак на початку репутацію та recovery, як відповіли користувачі, на насос занадто висока, знизив проблема зберігалася. Через тиждень, враховуючи, що він мені може дати, пішла на захист, причина помилки:"твердих частинок присутній" звідти я зробив висновок, що я помилився управління FAP (що заплановано, що він крокувати 1 раз в місяць) та в разі, якщо ви хочете, що пройшов 1 місяць точно, звідти я судимий, з Раз, щоб побачити, якщо помилка, насправді, або в будь-якому випадку в recovery. В той момент я реабілітований fap і egr і проблема не представив; справа в тому, що з fap і egr включений і встановлено, відображення виявляється непродуктивним, і я думаю, що ми згодні всі. Що стосується насосів, я в курсі з оператором, який працює на насоси з паперових фабрик різного типу, а також працював на товари bosch, і, за його словами, bosch тощо, крім різні обмежувачі, що, може бути, є перевірені для роботи з високим тиском, а потім на коефіцієнт надійності та безпеки settings на більш низькі значення, для його досвіду на 1600 бар зріст нижче 150 бар, що є прийнятним, тому що він теж колись насоси "втомлені" збільшення тиску коливається на це значення, щоб в кінці циклу

msport (exil77grande)
Мені шкода, що я зробив, це зрозуміти, однак докази того, що я зробив, і проблема в тому, fap, тому що він не йде в recovery, якщо я поставлю egr fap on

мені здається, що щось робить крім дати поради на карті (ЩО ДЛЯ ТЕБЕ все в ПОРЯДКУ) я чітко написав, що якщо ви defap разів на €5 не працює, і ви можете мати recovery, яка також вказує, тиску турбо.

flamingsn3Ak3r
Ви, як я розумію, все-таки проблема, це пов'язано з тим, що ще існує фізично FAP.
Як я вже писав, повернувши управління FAP і EGR ON проблема не повториться більше
або більш чітко йде у recovery до тих пір, поки не закінчиться регенерація, потім горить
але машина йде, скидається помилка все так гладко, як масло; може бути, це була моя вина, що я забув сказати вам, що FAP
ще був встановлений, і я послав з дороги.

Тепер я не хочу, щоб покласти ноги в голову нікому або викликати помилкові, але в логіку, якщо ви (я кажу у множині, як для тих, хто читає і не коментує, і для тих, хто відповів) ви зробили ці автомобілі
з DPF встановлений і не існує або recovery, я думаю, і повторюю, я вважаю, що керівництво FAP не видалений повністю і регенерації, а не засмічувати, я кажу це тому, що
в даний час водостічна труба без ката і DPF автомобіль не згадував, немає recovery, то відповідно ви повинні чекати, щоб сказати, якщо це все в порядку.

Errecinque
Ви, як я розумію, все-таки проблема, це пов'язано з тим, що ще існує фізично FAP.
Як я вже писав, повернувши управління FAP і EGR ON проблема не повториться більше
або більш чітко йде у recovery до тих пір, поки не закінчиться регенерація, потім горить
але машина йде, скидається помилка все так гладко, як масло; може бути, це була моя вина, що я забув сказати вам, що FAP
ще був встановлений, і я послав з дороги.

Тепер я не хочу, щоб покласти ноги в голову нікому або викликати помилкові, але в логіку, якщо ви (я кажу у множині, як для тих, хто читає і не коментує, і для тих, хто відповів) ви зробили ці автомобілі
з DPF встановлений і не існує або recovery, я думаю, і повторюю, я вважаю, що керівництво FAP не видалений повністю і регенерації, а не засмічувати, я кажу це тому, що
в даний час водостічна труба без ката і DPF автомобіль не згадував, немає recovery, то відповідно ви повинні чекати, щоб сказати, якщо це все в порядку.

Але, ексель-моксель......але ви хочете defappare стоїть машина чи ні?? Ви не розумієте, якщо ви підключите залишаючи dpf або, якщо хочете, зіставлення, і видалити його. Зрозуміло, що якщо ви завантажуєте файл, який повинен бути, як ти кажеш, dpf off, і у вас є помилки, і recovery значить, щось не те. Перший, якщо ви використовуєте sw тип раз, навіть якщо ви зміните щось, потім ти, але не активувати dtc помилок не побачиш ніколи. За словами ТИ далеко від карти тільки з dpf off, і навіть просто в рампі я знаю, хтось, хто просто встати в 10 бар, що було в recovery....поміняв насос високого prex, і він зважується

flamingsn3Ak3r
Отже, оскільки це перший раз, коли з машини з dpf встановлений мене від цих проблем, інших-у мене не було ніяких проблем. Як я вже писав, тепер без dpf, і я вже зрозумів, у чому була проблема вирішена.

Errecinque
Отже, оскільки це перший раз, коли з машини з dpf встановлений мене від цих проблем, інших-у мене не було ніяких проблем. Як я вже писав, тепер без dpf, і я вже зрозумів, у чому була проблема вирішена.
Тоді у зведенні......помилка проксі-сервера як-то або він був сам по собі, незалежно від відображення?
Dpf тепер ти видалив фізично та в електронному вигляді від ecu, і ви більше не recovery значить, ти знайшов спосіб defapparla правильно?

flamingsn3Ak3r
Defap був правильний (не те, коли, але те, що я зробив це вручну), але з fap гір, або на помилку. Помилка безконтактними був там, щоб виступ blue&me, очевидно, не маючи нічого в діагнозі, який мені про помилки, про карті я намагався запитати, якщо інші, можливо, мали подібну проблему.