Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Памылка БЕСКАНТАКТАВЫМІ Fiat

flamingsn3Ak3r
Прывітанне,
сёння я зрабіў адлюстраванне на Bravo 1.6 MJT ад 120cv
2010 года. Машына ідзе добра, нават на 100% газу,
але ён пайшоў у recovery амаль у абмежавальнік (5000) у дыягностыцы
выйшла памылка: Памылка БЕСКАНТАКТАВЫМІ.
Я хацеў бы ведаць, ад каго ён зрабіў адлюстраванняў на fiat рабілі выраўноўванне БЕСКОНТАКТНЫМИ або няма.
Памылкі, звязаныя з: Turbo, Rail, MAP і г. д.
там не было; толькі гэта "Памылка БЕСКАНТАКТАВЫМІ"

З павагай.

MustangGT
прывітанне flamingsn3Ak3r, я не разумею, звязана з тым, што вы зрабілі, каб мець праблемы на боды.

але не можа быць замест таго, што гэтую памылку там ужо і цябе і збег??.

flamingsn3Ak3r
Аўто не было памылак у эбу, пасля таго як вы напісалі, замест таго, прысутнічалі звычайныя памылкі пры напісанні з Кесс.
Асабіста я паглядзеў карту, і я забыўся пра абмежавальнік ў рампы, але аб чым не было паведамлена нічога пра rail.
Карту з абмежавальнікам ўстаў яшчэ не была пастаўлена, але я хацеў бы ведаць, ці можа быць адна агульная памылка, пасля перапрызначэння fiat.

P. s.: тое, што ён прымусіў мяне думаць аб тым, што кліент паскардзіўся, што сістэма Blue&ME (да пераразмеркавання) перастаў працаваць, я не хачу, што б ён пайшоў на канфлікт, што-то

P. S. 2: проста з цікаўнасці я прынёс rail у 1750 на гэтай машыне, улічваючы, што носячы да 1900, аднак у дадатак да розныя абмежавальнікі ўстаноўлены на 1600 есць і іншыя абмежавальнікі устаноўлены больш высокія? так як я выявіў асобныя біты, якія прыбываюць у 1700/1720 і я не хацеў бы, што б нават тыя, якія не ідуць добра, з WinOLS я не пазначае іх як абмежавальнікі.

MustangGT
што тычыцца карты, я яшчэ не ў стане табе дапамагчы, я зрабіў мала, не ў адзіночку, і толькі бензін цяпер.
што тычыцца проксі я зрабіць выраўноўванне ў гэты момант.
папраў мяне, калі я памыляюся, ты адлюстравалі ecu рухавіка, праўда?....што я ведаю, гэта памылка, здараецца, у абмен на карціну або магнітола або калі цела мае якой-то праблемы.
элементы кіравання, пра якіх ты кажаш, я на карце кіравання для рухавіка vs ecu рухавіка, праўда?....так што, як і магчыма, што ты з'явіўся на табліцы dtc частцы ecu рухавіка?
ці гэта праблема ў табе і з'явіўся цяпер.
і толькі канфлікт, якія вы можаце мець, і калі вы зменіце можа быць, боды без змены eeprom або напісаць у vim, то вы, што, калі б quiell'памылка, але не на ecu рухавіка.
кажу з упэўненасцю, таму што адна з першых работ, толькі менавіта замена боды на pugeot.
не прыняўшы пад увагу магчымыя кадавання па неспрактыкаванасці, машына ехала, але не працаваў ні tacchimetro не магнітола, гэта таму, што ў яго e2p там быў вім-іншаму, зрабіў выпраўленне ліквідуе prolblemi.
я думаю, што ў вашым выпадку памылка бескантактавымі не турбавацца з тым, што я і пайшла ў абарону, з'яўляюцца sitemap насенне незалежных.

на карту спытаеце ў які-небудзь спецыяліст, я, на жаль, я ведаю 0,00000001% супастаўлення.

leo_sg
чаму б не паставіць новы арыгінал і паглядзець, калі вы зноў з'яўляецца

ugoboss
Аўто не было памылак у эбу, пасля таго як вы напісалі, замест таго, прысутнічалі звычайныя памылкі пры напісанні з Кесс.
Асабіста я паглядзеў карту, і я забыўся пра абмежавальнік ў рампы, але аб чым не было паведамлена нічога пра rail.
Карту з абмежавальнікам ўстаў яшчэ не была пастаўлена, але я хацеў бы ведаць, ці можа быць адна агульная памылка, пасля перапрызначэння fiat.

P. s.: тое, што ён прымусіў мяне думаць аб тым, што кліент паскардзіўся, што сістэма Blue&ME (да пераразмеркавання) перастаў працаваць, я не хачу, што б ён пайшоў на канфлікт, што-то

P. S. 2: проста з цікаўнасці я прынёс rail у 1750 на гэтай машыне, улічваючы, што носячы да 1900, аднак у дадатак да розныя абмежавальнікі ўстаноўлены на 1600 есць і іншыя абмежавальнікі устаноўлены больш высокія? так як я выявіў асобныя біты, якія прыбываюць у 1700/1720 і я не хацеў бы, што б нават тыя, якія не ідуць добра, з WinOLS я не пазначае іх як абмежавальнікі.

як ты можаш казаць, што носячы да 1900 бар, гэты помпа, калі мараць патрапіць туды.

Errecinque
як ты можаш казаць, што носячы да 1900 бар, гэты помпа, калі мараць патрапіць туды.
А уга.....пакладзеце на рэйку +5% і вы ўбачыце, што, верагодна, не вам recovery

MustangGT
А уга.....пакладзеце на рэйку +5% і вы ўбачыце, што, верагодна, не вам recovery

так што, як я ўжо казаў, карта, рухавік, што, дэфект бескантактавымі ці ўжо была або з'явілася цяпер і гэта выкліча праблемы пазней.

msport (exil77grande)
згодны я, у першую чаргу, паспрабуйце з файл у і пасля павялічыць rail ў звычайным рэжыме для астатніх, калі ваша праблема не ўхіленая, не хочаш наша меркаванне цябе не застаецца, што размяшчаць файл врі і mod, і пісаць праграміст выкарыстоўваецца.

flamingsn3Ak3r
АБНАЎЛЕННЕ:

Пасля 1 тыдня на карту, у якой або ў recovery вышэй 3500, папярэджвае мяне
што гэта ўваход у recovery ідзем так ціха.
Збіраемся, каб убачыць на дыягностыцы была памылка "цвёрдых Часціц Прысутнічае", скінутыя памылкі
ён спрабаваў зрабіць паварот і збіраецца, як ён кажа, правілы дарожнага руху, пасля таго, ні хвіліны вярнуўся.
У той момант, мне было сказана, што рэгенерацыя планаванне было зроблена 1 месяц назад (напісана ад ўладальніка машыны па меры таго як паведамляецца на прыборнай панэлі)
Тады я сказаў, што ў мяне не было, выдалены dpf, правільна, выкарыстоўваючы Раз, што на гэтых ECU я чытаў, што ўсё робіць правільна, я рэалізаваў яго змяненне ў маёй;
памылка знікла, машына, гладкай ў раёне, дзе ў recovery.
Для таго каб перагнаць парог recovery не паведамляецца ніякіх адхіленняў, але ў любым выпадку ў бяспецы, так як вышэй 3500 машына не едзе і не бярэ газ, правільна.
Тады пад ваш савет я паспрабаваў панізіць Rail ў 1680, але праблема заўсёды, як звычайна.

У дыягностыцы, акрамя памылкі БЕСКАНТАКТАВЫМІ няма іншага.

Я цяпер на іншы пк, як толькі я магу пакласці файлы

flamingsn3Ak3r
Вось файлы

Errecinque
АБНАЎЛЕННЕ:

Пасля 1 тыдня на карту, у якой або ў recovery вышэй 3500, папярэджвае мяне
што гэта ўваход у recovery ідзем так ціха.
Збіраемся, каб убачыць на дыягностыцы была памылка "цвёрдых Часціц Прысутнічае", скінутыя памылкі
ён спрабаваў зрабіць паварот і збіраецца, як ён кажа, правілы дарожнага руху, пасля таго, ні хвіліны вярнуўся.
У той момант, мне было сказана, што рэгенерацыя планаванне было зроблена 1 месяц назад (напісана ад ўладальніка машыны па меры таго як паведамляецца на прыборнай панэлі)
Тады я сказаў, што ў мяне не было, выдалены dpf, правільна, выкарыстоўваючы Раз, што на гэтых ECU я чытаў, што ўсё робіць правільна, я рэалізаваў яго змяненне ў маёй;
памылка знікла, машына, гладкай ў раёне, дзе ў recovery.
Для таго каб перагнаць парог recovery не паведамляецца ніякіх адхіленняў, але ў любым выпадку ў бяспецы, так як вышэй 3500 машына не едзе і не бярэ газ, правільна.
Тады пад ваш савет я паспрабаваў панізіць Rail ў 1680, але праблема заўсёды, як звычайна.

У дыягностыцы, акрамя памылкі БЕСКАНТАКТАВЫМІ няма іншага.

Я цяпер на іншы пк, як толькі я магу пакласці файлы

Белинда, калі ты казаў перш, што ты defappato з раз......гэта напісана ў дзясятках пост, які габлюе dtc.....і вы больш не бачыце памылкі ў дыягназе. Між тым, калі гэта €5 раз не трэба, трэба выправіць defap ў рукі. Калі замест €4, змяніўшы біт камплектацыі і засмечвання, не дакранаючыся іншы аўтамабіль аказваецца без dpf і больш не аднаўляе. У вашым recovery, то як казалі вышэй-гэта prex rail занадта высокая, калі ты пакінуў, як ты сказаў

flamingsn3Ak3r
Прывітанне дзякуй за адказ, значыць, рухавік еўра 5.
Аднак змяненне з раз я зрабіў гэта позна, таму што
як я ўжо пісаў, я рэалізаваў мой DPF off, ручной працы(што вельмі верагодна, я забыўся выдаліць рэгенерацыі раскладзе)
з тым, зрабіў Раз, што я добра ведаў, што сцёртыя ў табліцы DTC.
Праблема аднаўлення ўжо да змены з Раз не прыносіла ніякай памылкі, уласцівыя rail або іншы, у самай справе паведамлялася толькі "невядомая памылка" акрамя "ПАМЫЛКА БЕСКАНТАКТАВЫМІ".
Я спрабаваў з іншым дыягназам, і не ёсць памылкі (я яшчэ не дабраўся ***********).
DTC або менш праблема, што ідзе ў recovery пасля 3500 нават з ціскам ў рампы ў 1680, толькі цяпер з табліца DTC
эспланада не выключаецца, я зрабіў гэта наўмысна, таму што турба не залежыць ад гэтых раптоўных адключэнняў.

Я мог бы нават вярнуць табліцу DTC крычы, але я не думаю, што зменіцца, калі столькі памылак у ecu не з'яўляюцца спецыфічнымі.

Іншы, што файл, які я паставіў з значэння rail ўстаноўлены ў 1750, але ўлічыце, што карту са значэннямі ў 1680 роўна, я не пакласці
каб не ствараць блытаніны, дастаткова толькі ўбачыць, калі я закрануў усе біты абмежавальнікі.

Нарэшце, я выкарыстаў як WinOLS, што ECM titanium, і г. Д. мне карту пад назвай дыферэнцыяльнага ціску FAP выставіцца да 5000 гадзін і пакінуць так
калі я буду бачыць у 2D, наступны біт усталяваны ў 6000, гледзячы на WinOLS для гэтай карты, не мае сэнсу (Damos), так што я пакінуў,
згодна вам трэба выставіць да 6000? так як, калі я не памыляюся то павінна быць картай, якая вызначае, наколькі забіты FAP, але, калі ён быў выдалены
правільна, гэта не павінна быць неабходна змяніць, праўда?

flamingsn3Ak3r
Слова, што яна пацямнела, - гэта дыягназ "афіцыйны" групы Фіят, па меншай меры, гэта не я цёмная :P

Errecinque
Для таго, каб унесці яснасць.....вы спрабавалі з карты ўсё, акрамя сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf off, калі вы ідзяце ў recovery ў роўнай ступені. ?

ugoboss
я даў хуткі погляд, у вас ёсць вашыя файлы, абмежавальнікі часткі занадта рана, і ўставаць таксама, турба занадта высока, ў рампы занадта высока, вярнуць яго арыгінальную, defap не поўны на еўра-5, то, вядома, што-то яшчэ ёсць , але гэта тыя рэчы, якія прымусілі мяне здрыгануцца-першае, затым, каб прыступіць да вырашэння вашай праблемы, вы павінны вярнуць і змяніць палітыку.

msport (exil77grande)
тады я б пачаў з файлам на врі і dpf off зроблена, і хто ведае, як гэта рабіць, так як на еўра не проста раз,акрамя таго, гледзячы на сваю карту, я б сказаў, што па праву ідзе ў recovery, таму што, можа быць, для цябе ўсе лікі, якія ўваходзяць у розныя табліцы для рэдагавання.
egr duty cycle (фазы ўпырску) даруй.
egr off, я думаю, можа пайсці, але, на мой погляд, не поўны,вы праверылі, ці дыягназ, калі застаецца нерухомым?
карты лямбда-прабач.
усе біты зменены зноў.
ціск ў рампы абмежавальнік ціску ў рампы высокая,даруй.
ціск турбо занадта высока ў якасці адпраўной кропкі для карце нармальна і што гэта можа мець якія-небудзь праблемы,панізіць.
потым бачу некалькі карт з драйвера, што я думаю, ты адрэдагавана для карты ціску турба,даруй.
нарэшце, бачу карту з драйвера з 5% прыросту, што не ведаю, за што ты вытлумачана, але вярніце яго на врі.
нарэшце, мы ведаем, што калі dpf і балюча можа перайсці ў recovery для ціску турба.

19Antonio
Добры вечар усім, мая кропка гледжання на памылкі proxy то паспрабуйце зноў, зрабіць выраўноўванне па blue&я бачыў, што кліент ўжо скардзіўся да адлюстравання, таму, ведаючы пра крохкасць гэтага кампанента я б сказаў, што не лічыць, што з супастаўлення. У той час як для defap я вам рэкамендую вярнуць арыгінальны файл і паглядзець, калі ў дыягназе вы дзе-небудзь памылку, а затым робіце нарыхтоўкі, уласцівыя фільтр і перарабіць карту і defap з праграмай больш надзейным, або, быць можа, або зняць ўручную.

flamingsn3Ak3r
Добры дзень, дзякуй за адказы,
такім чынам, што тычыцца egr, я, аказваецца, зачынена на 100%
карта turbo, забудзься, што я з'язджаю з крокам 0,2 бар у рэшце рэшт
больш высокі ціск 1,74 бар-гэта заўсёды самыя нізкія абмежавальніка усталяваны ў 2800, што я падняў для абароны.
Для таго, каб карту rail, як я сказаў, лічыце, што я зрабіў, таксама павялічыўшыся на 5%, што адпавядае павелічэнне на 80 бар
1600 бар максімум і менш 10 да больш нізкіх значэнняў.
Карту з драйвера з 5%, калі я правільна зразумеў, то, што з'яўляецца, на маю думку, пераўтварэнні Нм-IQ, іншыя з драйвера, вы павінны ўбачыць, што ты бачыў.

Асабіста я лічу, што праблема звязана з тым, што быў усталяваны dpf і ёсць датчык ціску ёсць, звязаныя з датчык выдатку паветра.

Памылкі з імем "P" на autocom не бачыць, памылка вёрсткі.

прыборная панэль міргае з-за blue&me

ugoboss
мне падабаецца сістэма, каб папрасіць аб дапамозе, а затым, калі вы атрымліваеце парады, каб апраўдаць уласны выбар і працягнуць на той жа вуліцы, я сказаў, што турба-гэта занадта высока, не таму, што ты па-за абмежавальнік, але ж не працягвае, у тых цісках, для rail вы далі 9% фіксаваны, і гэта занадта шмат, вы ідзяце ў памылку, і больш, пакладзеце ў крызіс помпа нервовым, і савет быў вярнуць і пачаць усё зноўку з defap, але калі вы ўпэўненыя ў вашай працы-гэта бескарысна, што ты просіш парады.

flamingsn3Ak3r
Мне шкада, што я зрабіў, гэта зразумець, аднак доказы таго, што я зрабіў, і праблема ў тым, fap, таму што ён не ідзе ў recovery, калі я пастаўлю egr і fap on

flamingsn3Ak3r
Як апісана раней, перш чым судзіць з раз я зрабіў усё ўручную і ў дыягностыцы вынікаў ўсё оф, аднак у пачатку рэпутацыю і recovery, як адказалі карыстальнікі, на помпа занадта высокая, знізіў праблема захоўвалася. Праз тыдзень, улічваючы, што ён мне не можа даць, пайшла ў абарону, прычына памылкі:"цвёрдых часціц прысутнічае" адтуль я зрабіў выснову, што я памыліўся кіравання FAP (што запланавана, што ён крочыць 1 раз у месяц) і ў выпадку, калі вы хочаце, што прайшоў 1 месяц дакладна, адтуль я судзімы, з Раз, каб убачыць, калі памылка захоўваецца, на самай справе, або ў любым выпадку ў recovery. У той момант я рэабілітаваны fap і egr і праблема не прадставіў; справа ў тым, што з fap і egr уключаны і ўсталяваны, адлюстраванне аказваецца непрадуктыўным, і я думаю, што мы згодныя ўсе. Што тычыцца помпаў, я ў курсе з аператарам, які працуе на помпы з папяровых фабрык рознага тыпу, а таксама працаваў на тавары bosch, і, па яго словах, bosch і да т. п., акрамя розныя абмежавальнікі, што, можа быць, ёсць правераныя для працы з высокім ціскам, а затым на каэфіцыент надзейнасці і бяспекі settings на больш нізкія значэння, для яго вопыту на 1600 бар рост ніжэй за 150 бар, што з'яўляецца прымальным, таму што ён таксама калі помпы "стомленыя" павелічэнне ціску вагаецца на гэта значэнне, каб у канцы цыклу

msport (exil77grande)
Мне шкада, што я зрабіў, гэта зразумець, аднак доказы таго, што я зрабіў, і праблема ў тым, fap, таму што ён не ідзе ў recovery, калі я пастаўлю egr і fap on

мне здаецца, што што-то робіць, акрамя даць парады на карце (ШТО ДЛЯ ЦЯБЕ ўсё ў ПАРАДКУ) я выразна напісаў, што калі вы defap з раз на €5 не працуе, і вы можаце мець recovery, якая таксама паказвае, ціску турба.

flamingsn3Ak3r
Вы, як я разумею, усё-такі праблема, гэта звязана з тым, што яшчэ існуе фізічна FAP.
Як я ўжо пісаў, вярнуўшы кіраванне FAP і EGR ON праблема не паўторыцца больш
ці больш выразна ідзе ў recovery да тых часоў, пакуль не скончыцца рэгенерацыя, потым гарыць
але машына ідзе, памылка скідаецца ўсё так гладка, як алей; можа быць, гэта была мая віна, што я забыўся сказаць вам, што FAP
быў яшчэ усталяваны, і я паслаў з дарогі.

Цяпер я не хачу, каб пакласці ногі ў галаву нікому або выклікаць ілжывыя, але ў логіку, калі вы (я кажу ў множным ліку, як для тых, хто чытае і не каментуе, і для тых, хто адказаў) вы зрабілі гэтыя аўтамабілі
з DPF усталяваны і не існуе або ў recovery, я думаю, і паўтараю, я лічу, што кіраўніцтва FAP не выдалены цалкам і рэгенерацыі, а не засмечваць, я кажу гэта таму, што
у цяперашні час вадасьцекавая труба без ката і DPF аўтамабіль не згадваў, няма recovery, то адпаведна вы павінны чакаць, каб сказаць, калі гэта ўсё ў парадку.

Errecinque
Вы, як я разумею, усё-такі праблема, гэта звязана з тым, што яшчэ існуе фізічна FAP.
Як я ўжо пісаў, вярнуўшы кіраванне FAP і EGR ON праблема не паўторыцца больш
ці больш выразна ідзе ў recovery да тых часоў, пакуль не скончыцца рэгенерацыя, потым гарыць
але машына ідзе, памылка скідаецца ўсё так гладка, як алей; можа быць, гэта была мая віна, што я забыўся сказаць вам, што FAP
быў яшчэ усталяваны, і я паслаў з дарогі.

Цяпер я не хачу, каб пакласці ногі ў галаву нікому або выклікаць ілжывыя, але ў логіку, калі вы (я кажу ў множным ліку, як для тых, хто чытае і не каментуе, і для тых, хто адказаў) вы зрабілі гэтыя аўтамабілі
з DPF усталяваны і не існуе або ў recovery, я думаю, і паўтараю, я лічу, што кіраўніцтва FAP не выдалены цалкам і рэгенерацыі, а не засмечваць, я кажу гэта таму, што
у цяперашні час вадасьцекавая труба без ката і DPF аўтамабіль не згадваў, няма recovery, то адпаведна вы павінны чакаць, каб сказаць, калі гэта ўсё ў парадку.

Але, ексель-моксель......але вы хочаце, каб defappare стаіць машына або няма?? Вы не разумееце, калі вы падключыце пакідаючы dpf або, калі хочаце, супастаўлення, і выдаліць яго. Зразумела, што калі вы загружаеце файл, які павінен быць, як ты кажаш, dpf off, і ў вас ёсць памылкі, і recovery значыць, што-то не тое. Першы, калі вы выкарыстоўваеце sw тып разоў, нават калі вы зменіце што-тое, потым ты, але не актываваць dtc памылак не ўбачыш ніколі. Па словах ТЫ далёка ад карты толькі з dpf off, і проста нават ў рампы я ведаю, хто-то, хто проста ўстаць у 10 бар, што было ў recovery....памяняў помпа высокага prex, і ён вырашаецца

flamingsn3Ak3r
Такім чынам, паколькі гэта першы раз, калі з машыны з dpf усталяваны мяне ад гэтых праблем, іншых у мяне не было ніякіх праблем. Як я ўжо пісаў, цяпер без dpf, і я ўжо зразумеў, у чым была праблема вырашана.

Errecinque
Такім чынам, паколькі гэта першы раз, калі з машыны з dpf усталяваны мяне ад гэтых праблем, іншых у мяне не было ніякіх праблем. Як я ўжо пісаў, цяпер без dpf, і я ўжо зразумеў, у чым была праблема вырашана.
Тады ў зводцы......памылка проксі-сервера як-то або ён быў сам па сабе, незалежна ад адлюстравання?
Dpf цяпер ты выдаліў фізічна і ў электронным выглядзе ад ecu, і вы больш не recovery значыць, ты знайшоў спосаб defapparla правільна?

flamingsn3Ak3r
Defap быў правільны (не тое, калі з, але тое, што я зрабіў гэта ўручную), але з fap гор, або на памылку. Памылка бескантактавымі быў там, каб выступ blue&me, відавочна, не маючы нічога ў дыягназе, які мне аб памылках, аб карце я спрабаваў спытаць, калі іншыя, магчыма, мелі падобную праблему.