Прагляд Поўнай Версіі : Suzuki swift 1.3 mjt 70 л. с.
Добрай раніцы, сення я зняў egr на suzuky swift 1.3 mjt з mpps і праца з аўтамабільны праграмнае забеспячэнне... затым, параўноўваючы файлы для opel corsa я ўбачыў, што біт, што ён рушыў праграмы такія ж, як. Практычна прывесці кошт ад 37 пераменнага току ў b992. Мне здаецца, што гэта адносіцца толькі да кандыцыянерам, адліванымі дыскамі, якія маюць 70 конскіх сіл. Хто-небудзь можа падказаць, біты для 75 і 90? Так пасля працы з праграмай я раблю параўнання. Дзякуй
Ніхто не хоча дапамагчы?
riox паспрабуйце працаваць з раз!!
Possochiederti што? вы выпадкова файл (500) MDJ8 без fap і egr?
сам працэс для 75 л. с. mdj8 розніца
для 75 і 90 ідэнтычныя на 70. для multijet 2 тыпу адрозніваецца
riox паспрабуйце працаваць з раз!!
Possochiederti што? Вы выпадкова файл (500) mdj8 без fap і egr?
ты даеш мне добрую працу, убачыў, што на кожную тэму (не свой) мае намер папрасіць гатовыя файлы, пісаць,апошняе папярэджанне, а затым прыступіць да бан
Msport ён мае рацыю...давайце вернемся да пост....ён, калі чытаць нармальна, я напісаў, што хачу мець біты, дакладныя менавіта для таго, каб параўнаць працу праграмы....shiston дзякуй, заўсёды ветлівыя, такім чынам, кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 1 тып 70 75 90 ўсе роўныя...і кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2, а не?
msport, прабач, я не ведаў некаторых правілаў, правілаў
msport, прабач, я не ведаў некаторых правілаў, правілаў
ты мяне прабач, але не трэба ведаць ніякіх правілаў,калі гэта абмеркаванне называецца бульбу вы кажаце бульба, калі ён называецца моркву мы гаворым пра морквы, але бескарысна называць бульбу, а потым казаць,бульба, морква,салера і г. д. я момант робім прыгожы minsetrone,у любым выпадку, мне здаецца, што ты звязаўся адкласці ***** націснуўшы на кнопку ў цэнтры ніжняй звяжыцеся з намі і напішыце там, што вам трэба дакладна.
ты мяне прабач, але няма вось чаму, трэба ведаць ніякіх правілаў,калі гэта абмеркаванне называецца бульбу вы кажаце бульба, калі ён называецца моркву мы гаворым пра морквы, але бескарысна называць бульбу, а потым казаць,бульба, морква,салера і г. д. я момант робім прыгожы minsetrone,у любым выпадку, мне здаецца, што ты звязаўся адкласці ***** націснуўшы на кнопку ў цэнтры ніжняй звяжыцеся з намі і напішыце там, што вам трэба дакладна.
Чаму ты робіш гэта, калі ты не можаш спампаваць што-небудзь яшчэ?
Чаму ты робіш гэта, калі ты не можаш спампаваць што-небудзь яшчэ?
тады я не разумею,гэта трымаць форуме ахайным і чыстым, калі вы выкарыстоўваеце кнопку "пошук" і знайсці абмеркавання, што вас цікавіць закон і, магчыма, знайсці рашэнне, якое вы шукалі, калі замест абмеркавання пачынаецца з тэмы, якая вас цікавіць, і ў канчатковым выніку з другога як ты на гэта глядзіш? што вы толькі страцілі час.
Вы маеце рацыю.
я памыліўся.
а tranky я не хачу нічога спампоўваць,
калі я атрымліваю словы , выхаванне-гэта мастацтва за некалькі..
дзякуй msport ўсёй сваёй даступнасці
Вы маеце рацыю.
я памыліўся.
а tranky я не хачу нічога спампоўваць,
калі я атрымліваю словы , выхаванне-гэта мастацтва за некалькі..
дзякуй msport ўсёй сваёй даступнасці
адзін быў сарказм.. не робім з гэтага вялікая справа, але правілы-то і не ўхіляецца ад.
тады я не разумею,гэта трымаць форуме ахайным і чыстым, калі вы выкарыстоўваеце кнопку "пошук" і знайсці абмеркавання, што вас цікавіць закон і, магчыма, знайсці рашэнне, якое вы шукалі, калі замест абмеркавання пачынаецца з тэмы, якая вас цікавіць, і ў канчатковым выніку з другога як ты на гэта глядзіш? што вы толькі страцілі час.
сапраўды разумею, як, але мокрота брудна заўсёды ў тэме, і як вы можаце добра бачыць усе абмеркавання не паведамляе, па меншай меры.. але гэта не для абмеркавання, што я кажу.. быў проста для таго, каб падкрэсліць той факт, што карыстальнік не мае права, то бескарысна спыняцца любыя дыскусіі бескарысныя.. Сказаў, што таго, каб OT і добрае працяг!