Прагляд Поўнай Версіі : 1 карта 1.3 mjt opel corsa c 69 л. с.
Добры вечар, я хацеў бы пачаць рэдагаваць параметры ўручную....я чытаў у некаторых тэмах, што я павінен паступова павялічваць на 2 ін'екцыі з 8 па 15 %....затым даць 10% крутоўнага моманту на ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, пачынаючы прыкладна з 1200 абаротаў прыкладна да max. Што думаеце?
добры вечар, калі хочаце савет-не думаць, што гэта так лёгка, таму што гэта вельмі складана ...
таму, па мне, вы можаце зрабіць з доказаў размяшчэння файлаў і хлопцы правяраюць, але заўсёды паўтараю, не заўсёды .. ёсць шмат і шмат з тых рэчаў, што не хапае ў форуме абмеркаванняў .... трэба вывучаць, каб зразумець, карту ведаць, да чаго дакранаешся ... ўмець распазнаваць карты ў 2-D ...
прыклад : ін'екцыі, абгорнутыя калі павялічце ты думаеш, павялічваючы дызельнага паліва, а страціў у вазе, таму што трэба паменшыць і, такім чынам, рызыка зламаць поршні павер мне факты, вядома, калі вы пачатковец ...
за выключэннем таго, што ў вас ёсць марская свінка, то паспрабуйце ... да тых часоў, пакуль ты разумееш... добры вечар ...
пакладзецеся на экспертаў!!!
Упэўнены, што, перш чым пісаць карту лёгка праверыць, ад якой-то эксперт. Затым, калі вы хочаце даць мне савет, мне гэта ў адваротным выпадку ты не абавязаны адказваць.
Звярнуўся ў carfree.
Звярнуўся ў carfree.
Дарагі ... я ведала, што ты б пакрыўдзіўся, але я даў табе савет, і кажу толькі тое, што ў супастаўленне ёсць шмат рэчаў.што на форуме ты не можаш даведацца, то ёсць сумаваць тут вам дапамогуць вядома прывітанне
Тут У вас ёсць усё, перш чытайце і вывучайце, а потым, калі ты пытанні больш мэтанакіраваныя і разумныя вы знойдзеце адказы.
Дзякуй, r5...няма я не пакрыўдзіўся car free але я тут, каб вучыцца не для таго, каб пачуць спрэчкі...***** unque да 1 нед. таму я нічога не ведала аб гэтым свеце. Цяпер чытаю, пішу, рэзкі файлаў, параўнання карт, пачынаю распазнаваць адрозненні .... ты ведаеш, я кузаў стаў механічна і электрыкі, вай, аўтамабілі, я пад...я 22 гады для мяне-гэта запал...
Адзін крок за адзін раз.
Удар за адзін раз.
Раўнд за адзін раз.
На жаль, гэта не проста Супаставіць, калі не гадамі, каб мець вопыт, ты ніколі не зразумееш..
як кажуць хлопцы вышэй, трэба вывучаць вельмі і вывучэнне яго стварыць толькі з гадамі ў форуме знайшоў толькі Параўнання і Парады і г. д. і да т. п. Але вывучэнне павінна стварыць ты!!!
я дам табе адзін савет, па меншай меры, для першай карты falla зрабіць дасведчаны карабля, а ты ідзі, паглядзі крокам, што было зменлівым і дзе і пачаць разумець што-то, так што вы будзеце мець базу для наступнай карце, а чаму бы і няма, калі вы, здараецца ж аўтамабіль ты двух зайцоў адным стрэлам.. Павер мне
добра dettoo.
слухай, я хацеў нешта спытаць, але як вы павінны зрабіць для таго, каб спампаваць файл?
калі я не памыляюся, ты быў у маёй жа сітуацыі, даўно, праўда?
добра dettoo.
слухай, я хацеў нешта спытаць, але як вы павінны зрабіць для таго, каб спампаваць файл?
калі я не памыляюся, ты быў у маёй жа сітуацыі, даўно, праўда?
Проста мець 80 паведамленне карысныя на форуме (не спам)
У мяне карта зробленая. ..гэта проста, што я не магу адкрыць драйвер. ...вы ведаеце, вай?
У мяне карта зробленая. ..гэта проста, што я не магу адкрыць драйвер. ...вы ведаеце, вай?
для таго, каб убачыць, што гэта было зроблена, на карту трэба пакласці файл врі і мод, толькі так вы адкрываеце драйвер і паглядзець адрозненні, калі вы кіроўца.
Так, я зрабіў так і ў 2d магу праверыць, ці адрозненні....але мне здаецца, што драйверы карты, мод не бачу....заўтра і я губляю час
Першы файл крычы, каб цябе знайсці драйвер, і пасля пастаў мод, але ніжэй, дзе напісана, што файл зменены
Ты, можа быць, ты загружаны замест крычы так што распрацоўшчыкі, калі ласка, знайсці драйвер. Увагу
добра дзякуй errecinquecento.
Shiston я зрабіў, як ты сказаў, але мне піша няма драйвераў, сумяшчальныя з абраным файлам
Аааа ок....проста выберыце абодва і пачатку працы з драйверамі арыгінал....цяпер я бачу адрозненні
хлопцы, для таго, каб прывесці файл у 1 лепш 2 як выглядае працэдура?
хлопцы, для таго, каб прывесці файл у 1 лепш 2 як выглядае працэдура?
у гэтай тэме вы кажаце што-то трымаць у тэме,для астатніх-з дапамогай кнопкі пошук можна знайсці шмат цікавых рэчаў.
Shiston я зрабіў, як ты сказаў, але мне піша няма драйвераў, сумяшчальныя з абраным файлам
Аааа ок....проста выберыце абодва і пачатку працы з драйверамі арыгінал....цяпер я бачу адрозненні
добра, я рады, што нам удалося