КПК

Перегляд Повної Версії : зміна обмежувача димності - поріг лямбда-alfa 159 1.9 16v 150cv

maxgen
Привіт, хлопці,
я вже mappetta, що йде досить добре на моїй alfa 159 1.9 16v 150cv. Єдина зміна механіки було внесено видалення DPF, з прямою трубою. Потім були відключені регенерації і закриття EGR. Для решти карта не крайня.
Те, що я прочитав і перечитав повідомлення редагувати обмежувачі димність(лямбда), яка в моїй карті є оригінальними. Я читав, що, змінивши значення, машина йде краще на низьких і т. д. і т. д. і враховуючи, що це дуже повільно, між 1000 і 2000 оборотів (я думаю що це пов'язано з відсутністю dpf і до того, що swirl були заблоковані) хотілося б поліпшити ситуацію.
Я використовую ECM TITANIUM і ці карти (їх 2) називає обмежувач димності - поріг лямбда верхня і поріг лямбда-нижче.
Чесно кажучи, не знаю, як це змінити...я читав, що деякі ставлять у команду до 1 (це правильно з dpf видалений?) але я не знаю, для практичних цілей, як це робиться. На жаль, не можу переглянути карти інших, в іншому випадку я б не став турбувати вас.
Деякі душі, pia відправити мені фотографію, наприклад ? не претендую, хто знає, що...право змінювати ці параметри, щоб переконатися, що машина їде краще .
спасибі заздалегідь

msport (exil77grande)
перенести обговорення в розділ, більш адекватний,для решти можу сказати, що в залежності від того, що ти хочеш отримати, не я ці карти, де втрутитися і що на даний момент я раджу тобі залишити,крім того, не маючи необхідних вимог також будь-які зображення ви не можете її переглянути, але якщо ви хочете дізнатися більше починає прикріпити свій fiel орі і mod, і так хтось може дати якусь пораду, щоб поліпшити карту і, можливо, вирішити вашу проблему.

maxgen
перенести обговорення в розділ, більш адекватний,для решти можу сказати, що в залежності від того, що ти хочеш отримати, не я ці карти, де втрутитися і що на даний момент я раджу тобі залишити,крім того, не маючи необхідних вимог також будь-які зображення ви не можете її переглянути, але якщо ви хочете дізнатися більше починає прикріпити свій fiel орі і mod, і так хтось може дати якусь пораду, щоб поліпшити карту і, можливо, вирішити вашу проблему.
тут представлені карти.
видно, що карти дим не служать для підвищення готовності до низькими цінами , то для чого вони потрібні?
дякую

maxgen
я сподіваюся, що мені хтось міг допомогти зрозуміти, де краще ! Але я зробив пошук на форумі, і деякі говорять, що поміняти значення карт дим впливає на продуктивність...boooo
ps. якщо ви помітили, обмежувач крутного моменту, трохи дивно, чому між 1750 2750 об / хв приблизно, муфта пробуксовує трохи...
не знаю, якщо в кінці прослизання зчеплення також від інших факторів!

Errecinque
я сподіваюся, що мені хтось міг допомогти зрозуміти, де краще ! Але я зробив пошук на форумі, і деякі говорять, що поміняти значення карт дим впливає на продуктивність...boooo
ps. якщо ви помітили, обмежувач крутного моменту, трохи дивно, чому між 1750 2750 об / хв приблизно, муфта пробуксовує трохи...
не знаю, якщо в кінці прослизання зчеплення також від інших факторів!
ну, якщо у вас вже є зчеплення, що сани, якщо ви хочете більше готовності до педалі, спочатку змінити, тому що, по мені, так для початку я карти педаль, ви зробили погано, ви дали мало приріст на низьких оборотах і низький відсоток, і ви збільшили від 5000rpm в на, що не потрібно нічого робити, і, відповідно, коректувати і lim пара на запит, що ви робите на педаль. Пара для першої і другої передач ліберальні, як в інших передачах. Q. t уприскуваного палива розрахована на 100 мм3, і ви можете повернути його в чому ти не підняв lim iq драйвер. turbo, ви можете піднятися до 150 пунктів. змінюваною геометрією, як ти це зробив, не треба нічого.
від 1E3198 є 4 карти 25x1, що ти поставив в нуль (навіть у ВР у вас житло-від 25 до 0 поклади на місце), що я хотів би знати, що означають (не panettoni egr)

З належним сумлінням, це тільки мої думки

maxgen
ну, якщо у вас вже є зчеплення, що сани, якщо ви хочете більше готовності до педалі, спочатку змінити, тому що, по мені, так для початку я карти педаль, ви зробили погано, ви дали мало приріст на низьких оборотах і низький відсоток, і ви збільшили від 5000rpm в на, що не потрібно нічого робити, і, відповідно, коректувати і lim пара на запит, що ви робите на педаль. Пара для першої і другої передач ліберальні, як в інших передачах. Q. t уприскуваного палива розрахована на 100 мм3, і ви можете повернути його в чому ти не підняв lim iq драйвер. turbo, ви можете піднятися до 150 пунктів. змінюваною геометрією, як ти це зробив, не треба нічого.
від 1E3198 є 4 карти 25x1, що ти поставив в нуль (навіть у ВР у вас житло-від 25 до 0 поклади на місце), що я хотів би знати, що означають (не panettoni egr)

З належним сумлінням, це тільки мої думки
innanzer віть спасибі за те, що втратив час на перегляд моїй карті.
так..видно, що використання ecm titanium для карти педаль, в увазі запис під назвою "запитуваний крутний момент при стандартних умовах і "пара-запит для функції спорту і B"?
встановлено, це ти сказав, що я боляче, тому що дав за кілька кроком на низьких оборотах і низьких процентних...але, читаючи всюди всі кажуть, що на низьких оборотах не переборщувати з кроком..в будь-якому випадку, що з логікою ти піднімеш значення? наприклад,...(кажучи у відсотках) вставати типу на 2000 оборотів на 20% і збільшити потім поступово?
потім, як адаптується обмежувач крутного моменту в цих картах педаль?
наприклад, якщо в 2500giri є збільшення на 6,5 % навіть у карти, педалі потрібно збільшити на 6,5% і постійно для всієї рядки?
пара, першої і другої передач ок
кількість пального не в порядку, як була збільшена?і, що адреса знайти lim iq драйвер?і як я можу його збільшити?
змінною геометрією, то краще залишити оригінал?я встала, просто щетина, думаючи дати невелике поліпшення
щодо інших карт не знаю навіть я, тому що я бачив карту, хлопець, який працює в альфа і змінити його.
дякую

Errecinque
innanzer віть спасибі за те, що втратив час на перегляд моїй карті.
так..видно, що використання ecm titanium для карти педаль, в увазі запис під назвою "запитуваний крутний момент при стандартних умовах і "пара-запит для функції спорту і B"?
встановлено, це ти сказав, що я боляче, тому що дав за кілька кроком на низьких оборотах і низьких процентних...але, читаючи всюди всі кажуть, що на низьких оборотах не переборщувати з кроком..в будь-якому випадку, що з логікою ти піднімеш значення? наприклад,...(кажучи у відсотках) вставати типу на 2000 оборотів на 20% і збільшити потім поступово?
потім, як адаптується обмежувач крутного моменту в цих картах педаль?
наприклад, якщо в 2500giri є збільшення на 6,5 % навіть у карти, педалі потрібно збільшити на 6,5% і постійно для всієї рядки?
пара, першої і другої передач ок
кількість пального не в порядку, як була збільшена?і, що адреса знайти lim iq драйвер?і як я можу його збільшити?
змінною геометрією, то краще залишити оригінал?я встала, просто щетина, думаючи дати невелике поліпшення
щодо інших карт не знаю навіть я, тому що я бачив карту, хлопець, який працює в альфа і змінити його.
дякую

Не збільшити на низьких обертах,це правда, але ти збільшила з 400 оборотів в хвилину....
Якщо вам подобається чутлива педаль потрібно ігор, щоб 1000/1500 і від 10% педалі. Очевидно, не переборщити і піти в зростання до 100%, де поставити все на максимальне значення крутного моменту, які ви хочете обійняти. Обмежувач крутного моменту, то ****** від 2000-2500 в на. Якщо у мене є деякі проблеми з заметами потім змінити це, щоб руху. І в будь-якому випадку, необхідно зробити багато проб, щоб знайти правильний відчуття, що тобі подобається

maxgen
Ок, спасибі.
Просто, щоб краще зрозуміти значення, які слід виправити на карту педаль...
Спочатку відповідні карти на вени titanium я цю цитату на попередній пост?
Крім того, починаючи з 10% педалі і від 1000/1500giri з кроком, що я повинен почати саме? Тип для esempiodal 12% і отримати до 25%? Про обмежувач крутного моменту я не зрозумів. Дякую

Забув ще дещо... те, що між 1000 і 1800 обертів приблизно машина зовсім померла, може залежати від того, з мапу якщо занадто багато жиру в цьому діапазоні, а потім втопивши педаль газу має тенденцію коливатися? Це міркування типовою, коли ви зіставляєте бу мотоциклів. Не знаю, чи варто навіть для машин. Саме для цього я думав, що ви повинні змінити мапу лямбда-верхньої і нижньої (дзвінки, так з ecm titanium). У будь-якому випадку, для чого потрібні ці карти, і, як ви зміните? Те, що не буде мати більше Dpf, як фізично, так і електронно, мені здається, у нас є зв'язок з ними.

Errecinque
Карти лямбда служать для того, щоб зберегти співвідношення afr в кілька кроків.

maxgen
Так що не варто чіпати? І інші мої запитання? :-)

msport (exil77grande)

карти педаль, і від тебе привів, і як зона збільшення, я думаю, що ми тоді, звичайно, логіка приріст не в порядку і треба бачити, як ти любиш і крім того, у вас збільшена, починаючи від занадто низькою ціною, як вже вам вказав,для карти лямбда, я тобі вже дав пораду, то, якщо ви хочете, щоб слідувати в порядку, в іншому разі зробіть, як ви вважаєте,обмежувач крутного моменту, він зробив жахливо, я помітив, в найнижчій точці, як кроком, щоб мова зчеплення, але тоді або зміни або прирощення добре, обмежувач крутного моменту, але з кроком більше сьогодні,обмежувач обертаючого моменту 1 і 2 не йдуть добре, і в цей момент їх можна повернути оригінали,один з обмежувачі дизель, знайдеш його відразу після цього виду обмежувач крутного моменту, що ви змінили через драйверів, дає 5% фіксований,дизельне паливо може йти, але не знаю, чи помітив ти, що є з кроком в мінус, ніж оригінал, так що виправ,час overboost ти дав кроком незначним, але ви хочете їх, ви можете залишити так,карти rail кроком 2,друга, перша,і це хороша робота.

Errecinque

Моя порада, як я вже сказав, почати з картки, педалі (пари запит.......) , lim пара, карти, turbo (якщо дивитися в 2d, ми знайдемо інше до цього в драйверів), залізничних карт з відповідними обмежувачами. Це для того, щоб навчитися відчувати, як машина реагує на зміну картку і так не робиш шкоди. А потім продовжити з іншими, може бути, починають застосовувати різні формули, які ви знайдете на форумі про розрахунки afr, тривалості упорскування і т. д. і т. д. Неможливо зрозуміти все відразу. І тобі пощастило, що ти драйвер, досить повний і ясний на цей автомобіль

maxgen
ок..спасибі всім...я бачу, спробуйте змінити трохи

Забув...
Ти сказав:"один з обмежувачі дизель, знайдеш його відразу після цього виду обмежувач крутного моменту, що ви змінили через драйверів, дає 5% фикчированный"
Ви можете мені сказати точно, до якого адресою він знаходиться? На жаль, не пам'ятаю,
Крім того, на і т. д. з приводу тиску тайські мені від однієї карті... На адресу, яка буде інший?
Це для того, щоб закінчити, і ви не будете нудьгувати більше, як мапу педаль, якщо, наприклад, прибуття на макс 18/20% приросту гаразд ?
Grazieeee

Немає тиску тайські ахаха...чорт з т9! В увазі тиску в рампі

Я чекаю новин.
PS. Правда, мова не збільшити на низьких оборотах, але тоді, щоб поліпшити саме готовність до сьогодні, де і як ми повинні втрутитися? Дякую

манро
Розумію, в мене теж на деяких croma і 159 150, що видалення dpf, egr swirl l "svuotatassero" у нижньому..
Коли це станеться, даю 3-4% більше, на картах vgt від 0 до 1500 оборотів в хвилину і від 0 до 15mm3

Errecinque
Я чекаю новин.
PS. Правда, мова не збільшити на низьких оборотах, але тоді, щоб поліпшити саме готовність до сьогодні, де і як ми повинні втрутитися? Дякую

На моїй є партії від 1000 оборотів в хвилину і 10% педалі, щоб почути відповідь на мінімальний тиск.....очевидно, що легкий, а потім, збільшуючи поступово. За те, що я кажу, що ви повинні зробити деякі тести, щоб знайти те, що вам подобається

maxgen
Ок... починаючи від 1000 Оборотів в хвилину і 10% педалі, але з, що підвищує в процентному відношенні? Типу від 6/7%, поки не дійдете поступово до 20% ? Тести я роблю, машина стає краще, але у мене завжди проблема між 1000 і 1800 оборотів в хвилину, в якій ви точно померла!
Крім того, На ecm titanium, які б карти vgt?
Так само, як цей обмежувач дизельного палива, з-за драйверів, ... Мені сказати адресу?
Дякую

Ок... починаючи від 1000 Оборотів в хвилину і 10% педалі, але з, що підвищує в процентному відношенні? Типу від 6/7%, поки не дійдете поступово до 20% ? Тести я роблю, машина стає краще, але у мене завжди проблема між 1000 і 1800 оборотів в хвилину, в якій ви точно померла!
Крім того, На ecm titanium, які б карти vgt?
Так само, як цей обмежувач дизельного палива, з-за драйверів, ... Мені сказати адресу?
Дякую
ps.su ecm titanium карта виклику управління змінною геометрією турбіни (VGT) повинні бути ці цитати манро, яка збільшилася на 0,7%, що майже всі (я думаю, не має сенсу, але я боюсь обдурити турбіни)...
я хотів би збільшити, як каже манро від 0 до 1500 оборотів в хвилину і від 0 до 15 мм3 приблизно на 3/4%, але коли я йду, як у таблиці, так і в 2d на ecm titanium починається від 1000 оборотів і 5mm3? як я можу це зробити?
я маю на увазі...мені цікаво вирішити проблему повільно від 1000 до 1800 оборотів...от і все. Однак я прошу вас, тільки скажи, в процентному вираженні на будь-які кроком, як він зробив манро, так мені буде простіше змінити. І правда те, що говорить errecinque зробити з доказів (що в загальному я і роблю), але я не хочу завантажувати занадто багато карт на бо боюся, що під час запису щось піде не так!
дякуємо за терпіння

ps.su ecm titanium карта виклику управління змінною геометрією турбіни (VGT) повинні бути ці цитати манро, яка збільшилася на 0,7%, що майже всі (я думаю, не має сенсу, але я боюсь обдурити турбіни)...
я хотів би збільшити, як каже манро від 0 до 1500 оборотів в хвилину і від 0 до 15 мм3 приблизно на 3/4%, але коли я йду, як у таблиці, так і в 2d на ecm titanium починається від 1000 оборотів і 5mm3? як я можу це зробити?
я маю на увазі...мені цікаво вирішити проблему повільно від 1000 до 1800 оборотів...от і все. Однак я прошу вас, тільки скажи, в процентному вираженні на будь-які кроком, як він зробив манро, так мені буде простіше змінити. І правда те, що говорить errecinque зробити з доказів (що в загальному я і роблю), але я не хочу завантажувати занадто багато карт на бо боюся, що під час запису щось піде не так!
дякуємо за терпіння

манро
Частині зміни vgt від 1000 оборотів до 1500-2000 обертів і 5mm3 до 15mm3 на 3-4%більше, інші карти вдт знову..
Коротше кажучи, потрібно зробити так, щоб бути трохи більш закритою геометрією турбіни в діапазоні оборотів, де попередив і порожнім, якщо не просто допомогти з трохи дизельного палива в цих перехідних

maxgen
Частині зміни vgt від 1000 оборотів до 1500-2000 обертів і 5mm3 до 15mm3 на 3-4%більше, інші карти вдт знову..
Коротше кажучи, потрібно зробити так, щоб бути трохи більш закритою геометрією турбіни в діапазоні оборотів, де попередив і порожнім, якщо не просто допомогти з трохи дизельного палива в цих перехідних
спасибі..
про кроком, педалі по-твоєму, починається від близько 6% приросту і отримати близько 20 % гаразд?
але инкременты повинні бути однаковими для всіх рядків, починаючи від 1000/1500 обертів, збільшуючи від 10% до 100% поступово або поступово збільшувати як на стовпці і рядки? Я сподіваюся, що добре пояснив!
стосовно дизельного палива, що скажеш ти в той діапазон , на ecm titanium, повідомляється на карту "кількість уприскуваного палива" за адресою 1CDBF6 або час вприскування?

спасибі..
про кроком, педалі по-твоєму, починається від близько 6% приросту і отримати близько 20 % гаразд?
але инкременты повинні бути однаковими для всіх рядків, починаючи від 1000/1500 обертів, збільшуючи від 10% до 100% поступово або поступово збільшувати як на стовпці і рядки? Я сподіваюся, що добре пояснив!
стосовно дизельного палива, що скажеш ти в той діапазон , на ecm titanium, повідомляється на карту "кількість уприскуваного палива" за адресою 1CDBF6 або час вприскування?

я забув, і вибачте за посаду в більш..
у 2 обмежувач дизельного палива на адресу, що випливає з 1CC032 в 1CC0AE і 1CC114 в 1CC216? якщо все гаразд, як ви їх збільшення? типу більше, ніж 3/4%?

в очікуванні пропозицій, місце, карту, що я змінив і завантажив...машина здається їде краще, але я не міг перевірити в борг на п'ятій і шостій передачі..
поради, please

в очікуванні пропозицій, місце, карту, що я змінив і завантажив...машина здається їде краще, але я не міг перевірити в борг на п'ятій і шостій передачі..
поради, please

а в цілому йде краще, але, незважаючи на, як вважають, манро, я збільшив на 4% VGT в діапазоні зацікавлений, машина завжди дуже повільної до 1800 оборотів...мені було запропоновано, що в цьому випадку має збільшити дизель завжди в цьому діапазоні, але, чесно кажучи, на ecm titanium не пам'ятаю точно, яку карту я повинен торкнутися...
ps. але як завжди, якщо я з дощем прискорювач до мінімуму, типу на другій передачі, я відчуваю, як якщо б і не дизель? на практиці машину, виявилося, що задні гальма трохи, щоб потім загальмувати і так далі за списком, і ця штука з проводом в проводці акселератора постійно повторюється..що це може бути? потім, якщо прискорити машина набирає обертів плавно, без вагань!

манро
Ти впевнений, що механічно все в порядку? Зробіть журнал або сідаєте в машину з іншого і контролює трохи параметрів тип необхідного крутного моменту крутного моменту фактичної кількості дизельного палива,тиск мети є ефективна,турбо мета, фактичні,будь ласка, перевірте вдт як з журналу, що фізично ти впевнений, що вона працює правильно? всі трубки в порядку? Змінна геометрія і вільно рухатися правильно? Перевірте масу повітря, всмоктуваного з egr закритий повинен бути на 450-500 до мінімуму і на 1200-1300 повний газ.. перевірте, чудово все, і навіть поставивши на карту, якщо все ок, то можна полагодити трохи карти...

maxgen
Ти впевнений, що механічно все в порядку? Зробіть журнал або сідаєте в машину з іншого і контролює трохи параметрів тип необхідного крутного моменту крутного моменту фактичної кількості дизельного палива,тиск мети є ефективна,турбо мета, фактичні,будь ласка, перевірте вдт як з журналу, що фізично ти впевнений, що вона працює правильно? всі трубки в порядку? Змінна геометрія і вільно рухатися правильно? Перевірте масу повітря, всмоктуваного з egr закритий повинен бути на 450-500 до мінімуму і на 1200-1300 повний газ.. перевірте, чудово все, і навіть поставивши на карту, якщо все ок, то можна полагодити трохи карти...

Я перевірив, все деякий час тому, і це було добре... параметрів з *********** вони були хорошими! Єдине, що щуп пневматичний клапан турбо не можу знайомитися, тому що в alfa 159 прихована

maxgen
Забув... Так що в разі, якщо все в порядку, що я повинен зробити в карті? Дати більше дизельного палива-це карти педаль? Якщо все в порядку, наскільки повинна збільшитися і в якому діапазоні? Дякую

манро
дивно, що все в порядку, і в будь-якому випадку, навіть після mod вдт продовжують скаржитися на порожні надання в низькій..
ти впевнений, що все ок, навіть в ****llo прес-rail від дефекту, що ви говорите, здається, що є регулятор тиску, що не зовсім на 100%..
у будь-якому випадку, щоб дати дизельне паливо, ви можете втрутитися кількома способами логічно потрібно починаючи з ніг, потім потрібно трохи коректувати карти лямбда, так само як і обмежувач крутного моменту головною..педалі я не зростання у відсотках ввів значення крутного моменту, що я знаю, що відповідає даті iq..так що, щоб змінити належним чином, ви повинні увійти в систему, тому що якщо ви не знаєте, як крутний момент і, відповідно, якість дизельного палива потрібно в колах, де скаржишся на проблему, а потім перейти до аум і все в % я не думаю, що очікуваних результатів або, принаймні, не з першої спроби..загалом, треба вивчити трохи коштує машина, в іншому випадку ви не вирішите..

maxgen
дивно, що все в порядку, і в будь-якому випадку, навіть після mod вдт продовжують скаржитися на порожні надання в низькій..
ти впевнений, що все ок, навіть в ****llo прес-rail від дефекту, що ви говорите, здається, що є регулятор тиску, що не зовсім на 100%..
у будь-якому випадку, щоб дати дизельне паливо, ви можете втрутитися кількома способами логічно потрібно починаючи з ніг, потім потрібно трохи коректувати карти лямбда, так само як і обмежувач крутного моменту головною..педалі я не зростання у відсотках ввів значення крутного моменту, що я знаю, що відповідає даті iq..так що, щоб змінити належним чином, ви повинні увійти в систему, тому що якщо ви не знаєте, як крутний момент і, відповідно, якість дизельного палива потрібно в колах, де скаржишся на проблему, а потім перейти до аум і все в % я не думаю, що очікуваних результатів або, принаймні, не з першої спроби..загалом, треба вивчити трохи коштує машина, в іншому випадку ви не вирішите..

Регулятор тиску який саме? Якщо це клапан pierburg, де кріпляться труби, вакуумний насос, новий... Замінений кілька місяців тому! Щодо лямбды я знаю, що він ніжний і не знаю змін. Я прошу дуже багато, якщо ти правильно повісила на інтернет-карті? Не претендую абсолютно, щоб покрити всю карту.. і звичайно спасибі за терпіння х

манро
регулятор тиску дизельного палива є дві версії того, хто його носить на рейку, безпосередньо ті, хто приносить застряг на насос для дизельного палива в обох випадках регулятор має мікроскопічних фільтрів, які іноді ostruice і іноді гумові прокладки, ущільнення відправляються і роблять дефект, що ти говориш..для штрихи на карту, я думаю, що ти повинна зробити, тільки якщо ти ретуші я мапу першим, ти ніколи не зрозумієш, що робити у разі, якщо ви хотіли б виправити все, і друге, що я не думаю, що правильно відносно інших користувачів, що, може бути, вони вирішили самі свої проблеми, але з підтримкою форуму..
я та інші, ми можемо слідувати за змінами в карту, перш ніж писати правильно робиш карти випробувань і поштова, якщо не я, інші люди, готові допомогти і підказати мод правильно

maxgen
регулятор тиску дизельного палива є дві версії того, хто його носить на рейку, безпосередньо ті, хто приносить застряг на насос для дизельного палива в обох випадках регулятор має мікроскопічних фільтрів, які іноді ostruice і іноді гумові прокладки, ущільнення відправляються і роблять дефект, що ти говориш..для штрихи на карту, я думаю, що ти повинна зробити, тільки якщо ти ретуші я мапу першим, ти ніколи не зрозумієш, що робити у разі, якщо ви хотіли б виправити все, і друге, що я не думаю, що правильно відносно інших користувачів, що, може бути, вони вирішили самі свої проблеми, але з підтримкою форуму..
я та інші, ми можемо слідувати за змінами в карту, перш ніж писати правильно робиш карти випробувань і поштова, якщо не я, інші люди, готові допомогти і підказати мод правильно

На жаль, я не зрозумів, якою регулятор тиску в рампі? Не, що те, на впускному колекторі з електричною вилкою ? Чесно кажучи, якщо ви можете відправити фотографію би що завгодно. Про карті ок.. Дам зміни і викладу. але в цілому карту, що я зробив погано погано не це ,Правда?

Errecinque
На жаль, я не зрозумів, якою регулятор тиску в рампі? Не, що те, на впускному колекторі з електричною вилкою ? Чесно кажучи, якщо ви можете відправити фотографію би що завгодно. Про карті ок.. Дам зміни і викладу. але в цілому карту, що я зробив погано погано не це ,Правда?

від педалі потрібне значення крутного моменту, що на основний обмежувач не досягнеш.....на високих не використовуєш всі

Errecinque
обмежувач крутного моменту на колесо, драйвера, я не знаю, для чого потрібен і як змінити (чекаю манро), але не кричи . де ти це скопіював? впевнений, що йде в мінус?

maxgen
обмежувач крутного моменту на колесо, драйвера, я не знаю, для чого потрібен і як змінити (чекаю манро), але не кричи . де ти це скопіював? впевнений, що йде в мінус?

Прости мене, але, щоб уникнути помилки мені вказує, адреси, карти, згаданих вами? Що означає, що на високих не експлуатую все?

Errecinque
Прости мене, але, щоб уникнути помилки мені вказує, адреси, карти, згаданих вами? Що означає, що на високих не експлуатую все?

1CBA82

Для мене і lim пара, ведучий від 2500 до 4500 йде поставив на макс значення, яке вимагається від педалі, якщо ви хочете протягну до 4500 оборотів в хвилину

maxgen
1CBA82

Для мене і lim пара, ведучий від 2500 до 4500 йде поставив на макс значення, яке вимагається від педалі, якщо ви хочете протягну до 4500 оборотів в хвилину
карта 1CBA82 я побачив...мені це, здається, не в мінус, і в кожному разі я не знаю, чому він змінений таким чином,...мені ця карта була ретушшю від хлопця, який готує машини до альфа-Салерно, а потім чекати інформацію від фахівців.
про lim пара, головний інтерес в тому, з адресою, яка йде від 1CBD8E?
А я йду на картах педаль я поклав, наприклад, на 2500 оборотів і на 100,10 % збільшення на 15,5%. У відповідність 2500giri картки "обмежувач" процитував, я поставив збільшення на 15% та я так і зробив для всіх оборотів двигуна...логіка хибна? ти, як це зробити?
означає, що якщо максимальний відсоток в карту педаль, це на 18,5%, до 4750 оборотів (як встановлено зараз на моїй карті), я повинен збільшити з 2500 оборотів і до 100,10% все на 18,5%?

ps.ще я не зрозумів, механічно де знаходиться регулятор тиску в рампі

Errecinque
карта 1CBA82 я побачив...мені це, здається, не в мінус, і в кожному разі я не знаю, чому він змінений таким чином,...мені ця карта була ретушшю від хлопця, який готує машини до альфа-Салерно, а потім чекати інформацію від фахівців.
про lim пара, головний інтерес в тому, з адресою, яка йде від 1CBD8E?
А я йду на картах педаль я поклав, наприклад, на 2500 оборотів і на 100,10 % збільшення на 15,5%. У відповідність 2500giri картки "обмежувач" процитував, я поставив збільшення на 15% та я так і зробив для всіх оборотів двигуна...логіка хибна? ти, як це зробити?
означає, що якщо максимальний відсоток в карту педаль, це на 18,5%, до 4750 оборотів (як встановлено зараз на моїй карті), я повинен збільшити з 2500 оборотів і до 100,10% все на 18,5%?

ps.ще я не зрозумів, механічно де знаходиться регулятор тиску в рампі

Дивитися в абсолютних цифрах, не у відсотках.....якщо ви запитаєте 450 нм від педалі обмежувач повинен встановити це значення, якщо ні-не використовуєш момент потрібно

Карта chebti dicevonva вид з +/- галочка

maxgen
Дивитися в абсолютних цифрах, не у відсотках.....якщо ви запитаєте 450 нм від педалі обмежувач повинен встановити це значення, якщо ні-не використовуєш момент потрібно

Ок... Але 450 нм в цілому-це багато? Чи всі в порядку?

а я глянув на карту.
твоя мова: "Дивитися в абсолютних цифрах, не у відсотках.....якщо ви запитаєте 450 нм від педалі обмежувач повинен встановити це значення, якщо ні-не використовуєш пара запит "
не здається, що насправді відповідає тому, що ви говорите. Я, безумовно, буде дилетантським, але я бачив на карті "запитуваний крутний момент при стандартних умовах", що б в карту педаль , що, наприклад, в 100,10% 2000 оборотів є 390,5 нм, в той час як у картці "обмежувач максимального крутного моменту" є 370 нм, так що менше, ніж запит від педалі, і говорити про карта зроблена в альфа - ...мабуть, я не граю добре, карти, хоча я хотів би більше ясності ;-)
дякую

а я глянув на карту.
твоя мова: "Дивитися в абсолютних цифрах, не у відсотках.....якщо ви запитаєте 450 нм від педалі обмежувач повинен встановити це значення, якщо ні-не використовуєш пара запит "
не здається, що насправді відповідає тому, що ви говорите. Я, безумовно, буде дилетантським, але я бачив на карті "запитуваний крутний момент при стандартних умовах", що б в карту педаль , що, наприклад, в 100,10% 2000 оборотів є 390,5 нм, в той час як у картці "обмежувач максимального крутного моменту" є 370 нм, так що менше, ніж запит від педалі, і говорити про карта зроблена в альфа - ...мабуть, я не граю добре, карти, хоча я хотів би більше ясності ;-)
дякую
В очікуванні відповіді я намагався змінити, як припускають, сподіваючись, що він зрозумів.
Я поміняв просто щоб зробити тест лише одну карту педаль, що ecm titanium називається "запитуваний крутний момент при стандартних умовах" і я адекватний обмежувач крутного моменту.
Я тримав рахунки в нм, а не проценти. Я хотів би зрозуміти, якщо зараз логіку міркувань і варіація карти є правильним, і, крім того, якщо так, як це може бути добре або дуже багато тяги.
Відповідно, якщо це ок, переходжу до редагування дорівнюють інші карти педаль, що ecm titanium називається : "запитуваний крутний момент під час прискорення", "момент потрібно, щоб функції Спорту і Спорт-B". Я читав, що ці карти повинні бути змінені всі однакові.
Крім того, я змінив дві карти, що ecm називається "обмежувач димності - поріг лямбда верхня і нижня". Ці, чесно кажучи, я змінені, скопіювавши їх з карти, що я знайшов у моїй базі даних.Я сподіваюся, що вони правильні.
дякуємо за терпіння

maxgen
Вас чекають поради :-)

switing63
Здрастуйте, враховуючи те, що я недосвідчений користувач і в стадії вивчення, як я думаю тебе, візьми те, що я говорю з належні заходи безпеки. Сказав, це на всіх картах, що я бачив, У чому мама Альфа, карту педаль, він все більше і більше крутний момент обмежувач, як ви справедливо вже помітили, а ти, так що я думаю, що логіка, що педаль повинна завжди просити трохи більше крутного моменту, ніж обмежувач. Наприклад, якщо я хочу до 4000 оборотів, 400 нм крутного моменту перегородки це значення в обмежувач крутного моменту на педаль наприклад settings 405, так що завжди що-небудь більше, тому що якщо я роблю навпаки, тобто педаль просить 395 Нм і обмежувач 400 насправді нічого не обмежує, тому що необхідне значення від педалі-це вже нижче нижньої межі.
Я сподіваюся, що було ясно.

switing63
Додам також, що встановити значення обмежувач крутного моменту, по-моєму, потрібно враховувати, скільки палива ви хотіли б надати, тому що тоді в наступному кроці блок управління перетворює крутний момент, необхідну кількість дизельного палива, яке треба вприснути за допомогою спеціальної картки. І якщо ця карта не торкався в останній брейк-пойнт фіксується в 80mm3.
Я намагаюся зробити приклад (цифри взяті навмання, просто для прикладу), щоб побачити, якщо я можу пояснити. Припустимо, що до 4000 оборотів, сім обмежувач 400, з вартістю в карту педаль в 405 нм. Карта перетворення пари/дизель мені від того, як значення 83,70mm3, а потім, коли блок керування буде шукати час, щоб надати кількість палива, знайде для 1600 бар тиск і 80mm3 вартістю 863 мікросекунд. Але як буде 83,70mm3? Ну ебу не знає, тому що останній брейк-пойнт, саме 80, а не бути ще один обчислюваний стовпець візьме останнє значення доступно і то завжди 863 мікросекунд, але так роблять, зрештою, в кінцевому підсумку надати максимум 80mm3, тому що час відкриття полягає в тому. Рішення 2, або змінити break point карта часу уприскування і розрахунків для більшої кількості в 80mm3 або на першому етапі вивчення просто хочете надати максимум 80mm3 (завжди припускаючи, що потім це можливо тому, що не сказав, що є достатньо повітря, щоб спалити всі). У цьому випадку простий розрахунок, починаючи із карта перетворення крутного моменту/паливо у зворотному напрямку (я побудований з листів excel для цих розрахунків) отримую наприклад, що, якщо перегородки для 4000 оборотів, значення 386,1 Нм отримую, як кількість дизельного палива прямо 80mm3 і завжди, наприклад, до 3500 оборотів, 395,4 Нм дасть мені завжди 80mm3. Те, що я хочу сказати, що без зміни мапу часу уприскування, це також виступати в якості обмежувача, а потім у факти не дозволить мені подолати 80mm3 так що не варто перебільшувати значення в обмежувач обертаючого моменту, тому що потім все одно не отримати ніякого помітного переваги. Як я вже говорив, покласти до 4000 оборотів 400 або 386,1 зрештою, по мені, буде виробляти той же ефект.

Errecinque
по-моєму для однієї карти та інформації і обмежувач крутного моменту, ви можете також "розблокувати", так що не заважає. Там думають так само, карти, включаючи lim iq, щоб зробити правильні обмеження, завжди добре прорахуйте

maxgen
по-моєму для однієї карти та інформації і обмежувач крутного моменту, ви можете також "розблокувати", так що не заважає. Там думають так само, карти, включаючи lim iq, щоб зробити правильні обмеження, завжди добре прорахуйте

На адресу обмежувачі дизель?

манро
я бачив карту це не так вже й поганий с..проте є речі, щоб розглянути..
а починається з того, що встановіть в таблицю dtc cheparte від адреси 1c88da
потім ти торкнувся карті обчислення крутного моменту внутрішнього тертя те, що знаходиться в 1cba82 карта, що потрібно в екю, за його розрахунками, особливо, коли автомобіль холодний на даний момент не потрібно міняти..
ти пропустив обмежувач крутного моменту, який знаходиться відразу після цієї карти в 1cbcba змінити...
вал обмежувач крутного моменту основного прости, як ти це зробив, не потрібно нічого..
ти пропустив обмежувачі першої і другої передач і не розумію, який у цьому сенс, враховуючи, що налаштовані на 260 і 290 нм, якщо не відкрити їх навіть, якщо педаль запит близько 450 і lim пара свідомо 420 близько 100mm3 дизельного палива їх не побачиш ніколи, на першій і другій передачі номери..
карта лямбда-зазвичай я ввів усіх в лямбда-1, тобто 14,5 afr, якщо sfucchiano деякий час встаю де потрібно, якщо мені потрібно більше дизельного палива, опустити, де це необхідно тут, ви повинні увійти в автомобіль і fsarti розрахунки, щоб зрозуміти, як правильно змінити.
карта 1e1592 поверніть його орі.
тиск турбо я прокинулася вся в 135 очок мені не дуже подобається сама річ, попередньо тиск в рампі встала, все жорстко і навіть трохи використовують інтерполяцію і титану з кроком від 3 до 6-7%.
карти вдт гаразд, якщо тобі потрібно більше тяги знизу від іншої 2-3% більше..
карта swirl ти стрибнула..
так як всі обмежувачі дизель ні одна зміна, але дуже мало..
карта часу уприскування, ти поїхала в змінити від 250bar rail і 5mm3 iq, тобто машина зупиняється практично частини 400bar і 10-15mm3 крім того ти прийшов, щоб змінити, навіть криві уприскування, пов'язані з 1800bar не потрібно, враховуючи, що до цього не дійде тиску буде оновити вісь press з часу, щоб пристосуватися eriscalarlo краще, так як часи, але зараз залишимо це в спокої..

maxgen
я бачив карту це не так вже й поганий с..проте є речі, щоб розглянути..
а починається з того, що встановіть в таблицю dtc cheparte від адреси 1c88da
потім ти торкнувся карті обчислення крутного моменту внутрішнього тертя те, що знаходиться в 1cba82 карта, що потрібно в екю, за його розрахунками, особливо, коли автомобіль холодний на даний момент не потрібно міняти..
ти пропустив обмежувач крутного моменту, який знаходиться відразу після цієї карти в 1cbcba змінити...
вал обмежувач крутного моменту основного прости, як ти це зробив, не потрібно нічого..
ти пропустив обмежувачі першої і другої передач і не розумію, який у цьому сенс, враховуючи, що налаштовані на 260 і 290 нм, якщо не відкрити їх навіть, якщо педаль запит близько 450 і lim пара свідомо 420 близько 100mm3 дизельного палива їх не побачиш ніколи, на першій і другій передачі номери..
карта лямбда-зазвичай я ввів усіх в лямбда-1, тобто 14,5 afr, якщо sfucchiano деякий час встаю де потрібно, якщо мені потрібно більше дизельного палива, опустити, де це необхідно тут, ви повинні увійти в автомобіль і fsarti розрахунки, щоб зрозуміти, як правильно змінити.
карта 1e1592 поверніть його орі.
тиск турбо я прокинулася вся в 135 очок мені не дуже подобається сама річ, попередньо тиск в рампі встала, все жорстко і навіть трохи використовують інтерполяцію і титану з кроком від 3 до 6-7%.
карти вдт гаразд, якщо тобі потрібно більше тяги знизу від іншої 2-3% більше..
карта swirl ти стрибнула..
так як всі обмежувачі дизель ні одна зміна, але дуже мало..
карта часу уприскування, ти поїхала в змінити від 250bar rail і 5mm3 iq, тобто машина зупиняється практично частини 400bar і 10-15mm3 крім того ти прийшов, щоб змінити, навіть криві уприскування, пов'язані з 1800bar не потрібно, враховуючи, що до цього не дійде тиску буде оновити вісь press з часу, щоб пристосуватися eriscalarlo краще, так як часи, але зараз залишимо це в спокої..

по-перше, дякую дуже багато.
тоді..я змінив карту 1CBCBA і у мене збільшилася всього на 4%..добре чи на скільки я повинен поставити?

вал обмежувач крутного моменту, головне що б це було? це той адреса, який йде від 1CBD00 в 1CBD28 і збільшується на 3%?

карти lmabda я змінити...все в порядку?

карти обмежувачі дизель я на адресу, який йде від 1CC052 в 1CC0AC, а інший від 1CC116 в 1CC214?? якщо ок, навіть у цьому випадку, як змінити?Збільшення всіх кривих, наприклад, на 4%?

про swirl потрібно прокласти в нульовий карті, яка йде від 1E79E2a 1E7B2E?

Крім того, я дав трохи заздалегідь на карту, що ecm titanium називається "фаза уприскування - Впорскування головна базова карта 1,2,3,4 і 5"? йдуть добре?

крім того, я вніс невеликі поправки на час впорскування

сподіваюся, ви зрозуміли щось, і що я рухаюся в правильному напрямку!

maxgen
по-перше, дякую дуже багато.
тоді..я змінив карту 1CBCBA і у мене збільшилася всього на 4%..добре чи на скільки я повинен поставити?

вал обмежувач крутного моменту, головне що б це було? це той адреса, який йде від 1CBD00 в 1CBD28 і збільшується на 3%?

карти lmabda я змінити...все в порядку?

карти обмежувачі дизель я на адресу, який йде від 1CC052 в 1CC0AC, а інший від 1CC116 в 1CC214?? якщо ок, навіть у цьому випадку, як змінити?Збільшення всіх кривих, наприклад, на 4%?

про swirl потрібно прокласти в нульовий карті, яка йде від 1E79E2a 1E7B2E?

Крім того, я дав трохи заздалегідь на карту, що ecm titanium називається "фаза уприскування - Впорскування головна базова карта 1,2,3,4 і 5"? йдуть добре?

крім того, я вніс невеликі поправки на час впорскування

сподіваюся, ви зрозуміли щось, і що я рухаюся в правильному напрямку!
В очікуванні душі я не витримала, і я зробив інші зміни...типу обмежувачі дизельного палива (сподіваюся, що правильні) ,лямбда,swirl, фази уприскування і т. д. і т. д.
ви можете дати нам гранично і говорити, що все добре і немає?
Я завантажив його, і я повинен сказати, що машина їде краще, ніж з іншої картки.Немає диму!
З приводу пробуксовки зчеплення , якщо випад в 2000 трохи сани...якщо прискорити поступово, машина йде добре, і ви отримаєте хороший прогрес.
так що я, ймовірно, слід знизити крутний момент між 2000 і 3000 оборотів в хвилину, вірно? або якщо я їжджу і не тоне, може залишити так?

Одна річ, я помітив...після 3000 оборотів машина тягне, але я хотів би, що тахометр буде рости швидше,більше рідини, не знаю, як це пояснити. В цьому випадку, що параметри змінюються, щоб мати більш високу швидкість при підйомі оборотів від 3000 і далі?
дякую

maxgen
Ніхто? :-(

maxgen
Ви кинули мене... :-(

tranky
Ви кинули мене... :-(

Карти педаль вірні до певного моменту.. не moddare обертів.. не прибуття в 5000rpm..
Ти так і карту перетворення нм/iq зрозумів це так, що сенс є.. sbragale, і нехай, що ти робиш краще.. карта нм/iq вже розрахована для 100mm3.. так що.. НЕХАЙ!
1c4b06 і половинку не так, egr ще 2 і не ті, і мод ok.
1cb922 неправильно.. максимальне значення 10000 і вище 280
1cbcba, що це ? Пробач
Обмежувач крутного моменту, дуже неправильно..
деякі обмежувачі iq 100mm3 ок
1cf3ec неправильно, моддінг для 100mm3, а потім вирізати, так? не має сенсу.. особливо я залишив в інший обмежувач відразу після..
досягнень, нехай в
і в теж час в даний час.. присвячених інше, що ти облажався середньовічний!
Здається, більше на руках ця карта.. не повністю від когось і руйнується від тебе.. я помиляюся? (1e1592 тому доказ..)
Деталі з файлу з нуля і робиш крок за кроком, що так ти нічому не навчився і нічого не розумієш..
на edc16, НЕОБХІДНО ОБЧИСЛИТИ прирощення і не зробити основу регулювання для того, щоб потім дати дизельного палива, як на edc15 (тобто ті, хто робить так..)
Я сподіваюся, що це допоможе тобі зрозуміти, як навчитися
привіт

maxgen
Карти педаль вірні до певного моменту.. не moddare обертів.. не прибуття в 5000rpm..
Ти так і карту перетворення нм/iq зрозумів це так, що сенс є.. sbragale, і нехай, що ти робиш краще.. карта нм/iq вже розрахована для 100mm3.. так що.. НЕХАЙ!
1c4b06 і половинку не так, egr ще 2 і не ті, і мод ok.
1cb922 неправильно.. максимальне значення 10000 і вище 280
1cbcba, що це ? Пробач
Обмежувач крутного моменту, дуже неправильно..
деякі обмежувачі iq 100mm3 ок
1cf3ec неправильно, моддінг для 100mm3, а потім вирізати, так? не має сенсу.. особливо я залишив в інший обмежувач відразу після..
досягнень, нехай в
і в теж час в даний час.. присвячених інше, що ти облажався середньовічний!
Здається, більше на руках ця карта.. не повністю від когось і руйнується від тебе.. я помиляюся? (1e1592 тому доказ..)
Деталі з файлу з нуля і робиш крок за кроком, що так ти нічому не навчився і нічого не розумієш..
на edc16, НЕОБХІДНО ОБЧИСЛИТИ прирощення і не зробити основу регулювання для того, щоб потім дати дизельного палива, як на edc15 (тобто ті, хто робить так..)
Я сподіваюся, що це допоможе тобі зрозуміти, як навчитися
привіт
я сподіваюся, що ти рухаєшся у правильному напрямку

карта 1CBCBA необхідна
карта 1CB922 необхідна
карта 1CF3EC правильно. Була збільшена на 5%! Карти, обмежувач дизельного палива, вірно? Корекція йде добре, включаючи навіть карту обмежувач наступною?
карта 1E1592 що толку? і залишити або змінити? В цьому випадку як?
яке карту перетворення нм/iq на ecm titanium? яку адресу? і як змінити?

дякую

Errecinque

карта 1CBCBA необхідна
карта 1CB922 необхідна
карта 1CF3EC правильно. Була збільшена на 5%! Карти, обмежувач дизельного палива, вірно? Корекція йде добре, включаючи навіть карту обмежувач наступною?

дякую
Але це займає так багато часу, щоб зрозуміти, що обмежувачі iq не збільшується на відсоток?? Я мм3, і ви повинні встановити в iq max, які ви хочете досягти, але це призведе до необхідності міняти все ВР в мм3 осей і перерахувати стовпці правильні осі Z . Вам було рекомендовано з самого початку, крок за кроком процедури і спробувати. А якщо не хочете експериментувати, звертайтеся до онлайн-сервіс і ви купіть карту вже зробив.

tranky

карта 1CBCBA необхідна
карта 1CB922 необхідна

дякую

Обмежувачі змін в 2D без відсоток, як ви кажете, колега r5.. ти повинен зрозуміти кореляцію між картами...
Ця педаль є карта, яка має в якості значень по осі Z, нм а прибувають на 500 (коефіцієнт 0,1 тому мені здається 5000). Ти повинен це залишити У вигляді, який вже постачає свій IQ..
Починає завантажувати карту і зробити логи і подивимося, що ти робиш.. Тобі скидає рекомендуємо виконувати розрахунки в таблиці excel, а не зробити задираки на %, так як, не маючи пам'яті, фотоелектричних, я сумніваюся, що ти пам'ятаєш, на який тиск в тебе Х-значення, порівняно з rpm-пакети тощо...

maxgen
Обмежувачі змін в 2D без відсоток, як ви кажете, колега r5.. ти повинен зрозуміти кореляцію між картами...
Ця педаль є карта, яка має в якості значень по осі Z, нм а прибувають на 500 (коефіцієнт 0,1 тому мені здається 5000). Ти повинен це залишити У вигляді, який вже постачає свій IQ..
Починає завантажувати карту і зробити логи і подивимося, що ти робиш.. Тобі скидає рекомендуємо виконувати розрахунки в таблиці excel, а не зробити задираки на %, так як, не маючи пам'яті, фотоелектричних, я сумніваюся, що ти пам'ятаєш, на який тиск в тебе Х-значення, порівняно з rpm-пакети тощо...

Ок. А обмежувачі 1CF3EC я редагувати в 2d. Не у відсотках. Йдуть не дуже добре?
І все інше, що я правильний, нижче поради не добре зараз?
Безумовно, procederó для градусів, але, принаймні, я хотів би зрозуміти, якщо останні виправлення, зроблені в порядку. І карта 1E1592 я не зрозумів, якщо я повинен залишити чи ні. Дякуємо за терпіння

tranky
Відправився з файлу орі,
Зняти egr, встановити, якою IQ ти хилиш, тобі карти педаль, встановіть Rail та турбонаддув, і все обмежувачі і, не зробити інший поштовий файл.

maxgen
Відправився з файлу орі,
Зняти egr, встановити, якою IQ ти хилиш, тобі карти педаль, встановіть Rail та турбонаддув, і все обмежувачі і, не зробити інший поштовий файл.

Я зроблю це для тебе я прошу, скажи, принаймні, якщо карти обмежувачі 1CF3EC зараз йдуть добре, і якщо все інше було добре, правильно і красиво.Так я починаю розуміти логіку, щоб перейти від нуля.дякую

tranky
Я зроблю це для тебе я прошу, скажи, принаймні, якщо карти обмежувачі 1CF3EC зараз йдуть добре, і якщо все інше було добре, правильно і красиво.Так я починаю розуміти логіку, щоб перейти від нуля.дякую

Проблема в тому, що не має логіки карту так і зробив..
Тобі пояснити початкові кроки, щоб почати заробляти з нуля з політикою.

крок 1: визначте, на скільки IQ (мм3) хочеш приїхати базування думки і розрахунки, скільки повітря ви (MAF) значення стехиометрической (14,5:1)
крок 2: змінити карту, нм/iq, щоб досягти, як ви хочете, але у вашому випадку у вас вже 100mm3 так що не треба чіпати
крок 3: змінити мапу педаль, щоб дати нм, властиві iq потрібне
крок 4: змініть карту rail посилення попиту на нового iq
крок 4: змініть turbo, щоб виконати новий запит iq
крок 5: змініть обмежувачі iq, rail, турбо і ще багато чого для того, щоб відповідати запитом мод не на %, але дає встановлені значення на шкалі оборотів в хвилину, iq або тиск, що це.
крок 6: відключення EGR
Зробив цей пост і результат.
Порядок не важливий, але ти лише на крок, щоб виконати..
В теорії divresti також аранжувати лямбда, але це ми бачимо, позиції ставки.
Ваша карта не має логіки, не знаєш, на скільки ти хочеш приїхати і з який тиск в рампі, не ви підрахували, нічого, щоб встановити будь-які часи і аванси, так що я envince, що:
карта зроблена дуже погано, і ти не можеш стверджувати, що бачення робить витрачати час на людей, яким нічого робити..
Зроби крок і пошту результат, якщо ви хочете, щоб допомогти, кидає в унітаз цю карту і ти робиш крок за кроком.
Якщо не битися головою, ніж ні чорта не розумієш.. насолоджуватися лише наполовину!

tranky

maxgen
дякую за поради.
Я хочу, щоб зробити його причасником чого, але просто щоб зрозуміти, чи варто мені довіряти або менше, ніж те, що він говорить на веб-сайті. Відволікаючись на тих, хто має терпіння, щоб дати рекомендації, які, безумовно, є сумлінними і конструктивні. Однак, на жаль, є дуже багато суперечливих думок і недосвідчених людей йде, очевидно, в замішання.

На прикладеній карті був придбаний...повторюю "ВОДИ" !!Звичайно, я ніколи не скажу, хто це зробив, ніж для користувача, і я не хвилює, що інші можуть скопіювати безкоштовно, так дух форумі, щоб допомагати один одному, вірно?... навіть якщо це не завжди так!!!

Проблема в тому, що ця карта мені була вже розірвана давно. Читаю на всіх форумах , я ніколи не бачив, що хтось скаже : "ця карта добре" і це відноситься не тільки до карти, від мене додається, але для всіх карт, що люди вкласти в надії отримати конструктивні пропозиції. Потім вискочив кролик з циліндра, і говорить кімната :"якщо ви хочете карту, відмінно , де машина йде відмінно, і в безпеці , я можу зробити це сам, але за додаткову плату"

Про точно прикладену карту і "ПЛАТИТИ", коли я вирішив defappare автомобіль фізично з прямою трубою і в електронному вигляді , хлопець, який співпрацює з автосалоном альфа , мала добрий терпіння, щоб відключити регенерацію і зробити декілька штрихів на карті.
Потім я прийшов до поточної карти, безумовно, неправильно, але деякі сказали, що це не так вже й поганий, інші, що це сміття.
Я хотів би знати, хто правий чи не правий, але я думаю, це буде неможливо.
Я кидаю виклик будь-кому, щоб розмістити карту "ОПЛАЧЕНИЙ" і кинути виклик всім картографи опублікувати БЕЗКОШТОВНО
так, буде розірвана на шматки незалежно.
вибачте, висип, однак існує занадто багато плутанини

tranky
Змирися, що будь-яку роботу роби побачити навіть з конструктора bosch безпосередньо, завжди будуть мати коментарі, щоб зробити..
якщо із-за заздрості, що для різних точок зору.. кожен врешті-решт зраджує ecu почерк, як думаєте, запрацюють логічно/нелогічно кроком.
Відгук мій, звичайно, і тут хтось скаже: АЛЕ ЩО** * ЧИ ти ГОВОРИШ?!?!!?
Це карта soft.. збільшена, але не змінили багато вр iq, що він зупиняється в 75mm3 так, щоб педаль не виконує запит, загальну карту перетворення нм/iq.
Ти повинен знати, що карти мають два типи-з гранями..
Інформація = підійматися по осях запит iq і тиску й обчислення на нові роботи збільшення
Обдурив = не масштаб нічого і помилкове ставлення inj на час і авансів
фасетка = карта soft з нічого, що, тільки самої педалі, більше повітря, але нічого розрахований на збільшення, але тільки більш готова
Я ціную цей жест, щоб розмістити карту, що ви хвалите платні, але, я не знаю, якщо ви заплатили багато чи мало, це карта soft з трохи в продуктивності.
Мій сказати, що ваш мод був плід двома руками, а потім перевіряється помиляєшся, починаючи редагувати мод, не знаючи, за яким критерієм був зроблений.
Повір концепції сказано, хто трохи більше року тому, навіть не знала, міняти колеса автомобіля. не я механік, я працюю в області.. інформація про комп'ютерної безпеки, і вони зацікавлені, щоб трохи цей спосіб, тому що повір...
Кидає все в унітаз і деталей з файлу орі, роби кроки, висловлювання і починаєте розуміти, як і що робити, дізнаєтеся, як повернути таблиці, карти на файл excel і зіставляє рахунки для збільшення між картами. ini і подивитися, що візуальна тебе розширюється набагато простіше..
Особисто я вдарився головою кілька місяців, перш ніж зрозуміти, як вони працюють, і є ті, хто тобі може сказати, навіть якщо ви все ще не вірите, що я зробив карти все, чим редагувати карти та криві, без damos з політики, тільки на основі десяткових значень кривих в залежності від зони.
Наберіться терпіння і займається, і ви побачите великі результати

cinqueturbo
дякую за поради.
Я хочу, щоб зробити його причасником чого, але просто щоб зрозуміти, чи варто мені довіряти або менше, ніж те, що він говорить на веб-сайті. Відволікаючись на тих, хто має терпіння, щоб дати рекомендації, які, безумовно, є сумлінними і конструктивні. Однак, на жаль, є дуже багато суперечливих думок і недосвідчених людей йде, очевидно, в замішання.

На прикладеній карті був придбаний...повторюю "ВОДИ" !!Звичайно, я ніколи не скажу, хто це зробив, ніж для користувача, і я не хвилює, що інші можуть скопіювати безкоштовно, так дух форумі, щоб допомагати один одному, вірно?... навіть якщо це не завжди так!!!

Проблема в тому, що ця карта мені була вже розірвана давно. Читаю на всіх форумах , я ніколи не бачив, що хтось скаже : "ця карта добре" і це відноситься не тільки до карти, від мене додається, але для всіх карт, що люди вкласти в надії отримати конструктивні пропозиції. Потім вискочив кролик з циліндра, і говорить кімната :"якщо ви хочете карту, відмінно , де машина йде відмінно, і в безпеці , я можу зробити це сам, але за додаткову плату"

Про точно прикладену карту і "ПЛАТИТИ", коли я вирішив defappare автомобіль фізично з прямою трубою і в електронному вигляді , хлопець, який співпрацює з автосалоном альфа , мала добрий терпіння, щоб відключити регенерацію і зробити декілька штрихів на карті.
Потім я прийшов до поточної карти, безумовно, неправильно, але деякі сказали, що це не так вже й поганий, інші, що це сміття.
Я хотів би знати, хто правий чи не правий, але я думаю, це буде неможливо.
Я кидаю виклик будь-кому, щоб розмістити карту "ОПЛАЧЕНИЙ" і кинути виклик всім картографи опублікувати БЕЗКОШТОВНО
так, буде розірвана на шматки незалежно.
вибачте, висип, однак існує занадто багато плутанини

Я замість цього я манро, який відповів на стор 4 повідомлення #38..

з трохи дослідження, логікою і терпінні системи, варто тільки зрозуміти, що ти хочеш отримати і зчеплення, коли міняти..

є багато модів, непотрібні більше, що починаються від 400 обертів двигуна з кроком і так далі.

maxgen
Просто щоб зрозуміти, як рухатися... пробуксовка зчеплення, в частині зносу, залежить тільки від того, як буде зроблена карта "обмежувач" або також залежить від інших карт? Якщо ок, коли буде?

tranky
Прослизання залежить більше, ніж від механічного зносу, на карті пара (педаль), а не обмежувач, який, якщо не потрібна IQ топ-обмежувача, а не вплив будь-яких параметрів, але не перешкоджає збільшенню обсягу збільшення на будь-які інші зміни, без або підправити.

maxgen
Прослизання залежить більше, ніж від механічного зносу, на карті пара (педаль), а не обмежувач, який, якщо не потрібна IQ топ-обмежувача, а не вплив будь-яких параметрів, але не перешкоджає збільшенню обсягу збільшення на будь-які інші зміни, без або підправити.

Ок, спасибі за прямий

cinqueturbo
Я замість цього я манро, який відповів на стор 4 повідомлення #38..

з трохи дослідження, логікою і терпінні системи, варто тільки зрозуміти, що ти хочеш отримати і зчеплення, коли міняти..

є багато модів, непотрібні більше, що починаються від 400 обертів двигуна з кроком і так далі.

Просто щоб зрозуміти, як рухатися... пробуксовка зчеплення, в частині зносу, залежить тільки від того, як буде зроблена карта "обмежувач" або також залежить від інших карт? Якщо ок, коли буде?

Ти правий по своєму..

якщо у вас є проблеми на машині, тому що не системи замість того, щоб ходити в я повернуся, що ти витрачаєш час?

і відомо, що вже в стандартній комплектації мають проблеми зі зчепленням і т. д., а як зробити карту на двигун шпінделя..

області з файлом..

відкрийте файл і виберіть мод, перше, що перебуваєте "пара запит бла-бла-бла" буде щось, що не йде?
можливо, що починаючи з modart вже 400RPM з кроком 21%?
Виправлення Дизельного палива 1C1F86 в ідеалі з кроком перебільшені, турбо, скільки від 150 ідеально підходить на цю карту
1CBA82 прогноз
1CBCF8 погода у ВР і система лім з політикою 410RPM?

"1816,7"ніколи не може бути правильним той запит? Маар
1D061E-1D112C прогноз
1DC0E0 занадто рано
1DF642 погода у корекції, можливо, після того, як зробив коло
1DFB0A ідеально
1E0EE6 занадто рано, я зупинився на 2500mbar обчислює ти
1E1370 ідеально
1E3164-1E3304 Буй
1E682A я не думаю, що я повинен сказати зараз, що робити, немає? я раджу тобі не йти далі, 1650
1E6362 копію, з кроком від тієї, що вище
1E682A копію, з кроком від тієї, що вище
1E6BC6-1E6D30 головою, а від 50-100 більше, ніж тиск, необхідний раніше
зроби файл, який ви бачите іншій мірі

манро
Вб'є, як складно написати Варто..
В двох словах?

tranky
Вб'є, як складно написати Варто..
В двох словах?

Ахаха.. Ти прав Козімо!
В резюме:
Більше крутний момент на низьких = більше дизельного палива в номер = більше напруга на маховику

maxgen
Ти правий по своєму..

якщо у вас є проблеми на машині, тому що не системи замість того, щоб ходити в я повернуся, що ти витрачаєш час?

і відомо, що вже в стандартній комплектації мають проблеми зі зчепленням і т. д., а як зробити карту на двигун шпінделя..

області з файлом..

відкрийте файл і виберіть мод, перше, що перебуваєте "пара запит бла-бла-бла" буде щось, що не йде?
можливо, що починаючи з modart вже 400RPM з кроком 21%?
Виправлення Дизельного палива 1C1F86 в ідеалі з кроком перебільшені, турбо, скільки від 150 ідеально підходить на цю карту
1CBA82 прогноз
1CBCF8 погода у ВР і система лім з політикою 410RPM?

"1816,7"ніколи не може бути правильним той запит? Маар
1D061E-1D112C прогноз
1DC0E0 занадто рано
1DF642 погода у корекції, можливо, після того, як зробив коло
1DFB0A ідеально
1E0EE6 занадто рано, я зупинився на 2500mbar обчислює ти
1E1370 ідеально
1E3164-1E3304 Буй
1E682A я не думаю, що я повинен сказати зараз, що робити, немає? я раджу тобі не йти далі, 1650
1E6362 копію, з кроком від тієї, що вище
1E682A копію, з кроком від тієї, що вище
1E6BC6-1E6D30 головою, а від 50-100 більше, ніж тиск, необхідний раніше
зроби файл, який ви бачите іншій мірі
Насправді багато моментів я не зрозумів... Я недосвідчений, але чи можете ви бути більш точним і ясним? Звичайно, спасибі велике, що ви втратили і що знайшли час на мою карту

манро
Ну, очевидно, але якщо в тебе педалі, що, наприклад, вимагає 550-100mm3 в 1750 оборотів в хвилину, але на цих оборотах в різні обмежувачі зупиняється в 50mm3(всі цифри навмання), щоб зчеплення не проблема..

tranky
Хлопці, щоб редагувати мод на edc16, не зробив обчислень, не допомагає..
Якщо користувач не з файлу кричи, не бачить ВР і не визначає збільшення, на що посилаються (вісь z), може знизити або підвищити на, блядь, що завгодно, але ніколи не зрозуміє, що він робить у відносинах, що..
Maxgen якщо ти мені довіряєш, зроби цей чортовий крок, як сказав вище, забудь авансів і терміни, і місце те, що має сенс.
В першу чергу Визначте, IQ того, скільки ви хочете отримати, і ти робиш все інше. Якщо ти продовжиш базікати зміни в цю картку, не буде нічого, насправді, що може бути.. Вчитися.. і т. Д. Вже щось, але зовсім небагато.. Зроби таблицю в excel, копіювання карт, вставка нових рядків у таблиці і шкали ВР.
Якщо ти приймаєш це хороший рада.. Тоді, звичайно, ти ****** сама вибере шлях, але це вже жарт не реагує на ці ЕКЮ.
Ви робите вобіс

maxgen
Хлопці, щоб редагувати мод на edc16, не зробив обчислень, не допомагає..
Якщо користувач не з файлу кричи, не бачить ВР і не визначає збільшення, на що посилаються (вісь z), може знизити або підвищити на, блядь, що завгодно, але ніколи не зрозуміє, що він робить у відносинах, що..
Maxgen якщо ти мені довіряєш, зроби цей чортовий крок, як сказав вище, забудь авансів і терміни, і місце те, що має сенс.
В першу чергу Визначте, IQ того, скільки ви хочете отримати, і ти робиш все інше. Якщо ти продовжиш базікати зміни в цю картку, не буде нічого, насправді, що може бути.. Вчитися.. і т. Д. Вже щось, але зовсім небагато.. Зроби таблицю в excel, копіювання карт, вставка нових рядків у таблиці і шкали ВР.
Якщо ти приймаєш це хороший рада.. Тоді, звичайно, ти ****** сама вибере шлях, але це вже жарт не реагує на ці ЕКЮ.
Ви робите вобіс

Привіт, у мене не було часу, щоб присвятити себе Карту. Те, що я хотів би запитати, для того, щоб почати з нуля, і я сподіваюся, що я не прошу багато чого, якщо я викладу Карту бази, де я встановлені, змінені, тільки карта IQ за логікою правильно, а потім буду з цієї відправної точки, щоб змінити його, відповідно, все інше.дякую

tranky
Якщо не навчишся читати вихідний файл, ви поясніть мені, що ти розумієш, на змінений файл?
Ви повинні прочитати IQ, бар, мм3, співвідношення нм на IQ, афр...
Ти шлях, перш ніж потрапити до ВР..
Вивчає chebsu ці ЕБУ є інформація в надлишку на форумі, особливо на 147, 159 і схожі..

maxgen
Якщо не навчишся читати вихідний файл, ви поясніть мені, що ти розумієш, на змінений файл?
Ви повинні прочитати IQ, бар, мм3, співвідношення нм на IQ, афр...
Ти шлях, перш ніж потрапити до ВР..
Вивчає chebsu ці ЕБУ є інформація в надлишку на форумі, особливо на 147, 159 і схожі..

Я просив лише, Щоб побачити карту iq змінений, і з їх вивчення про те, як налаштувати все.. я Не думаю, що вони просили нічого видатного. Це всього лише люб'язністю, що я прошу.

dragusdrake
Привіт, у мене не було часу, щоб присвятити себе Карту. Те, що я хотів би запитати, для того, щоб почати з нуля, і я сподіваюся, що я не прошу багато чого, якщо я викладу Карту бази, де я встановлені, змінені, тільки карта IQ за логікою правильно, а потім буду з цієї відправної точки, щоб змінити його, відповідно, все інше.дякую

те, що ви запитуєте, передбачає, зробити по всій карті, це не те, що ви можете зробити тільки одну річ...карти пов'язані всі скільки
це не те, що є тільки одна карта IQ, є навіть обмеження, і на 50% від роботи, практично, відповідь tranky це був завуальований відповідь, щоб сказати "не може мати переказують"

не прийняти його, це складно, як мова, вже думає, що в кожного різні логічні для того, щоб зробити карту, то раджу вивчити для того, щоб мати свою логіку, якщо це твоя мета, тому що якщо ви "вже зробив" все одно не зрозумієш, якщо не битися головою від тебе

maxgen
те, що ви запитуєте, передбачає, зробити по всій карті, це не те, що ви можете зробити тільки одну річ...карти пов'язані всі скільки
це не те, що є тільки одна карта IQ, є навіть обмеження, і на 50% від роботи, практично, відповідь tranky це був завуальований відповідь, щоб сказати "не може мати переказують"

не прийняти його, це складно, як мова, вже думає, що в кожного різні логічні для того, щоб зробити карту, то раджу вивчити для того, щоб мати свою логіку, якщо це твоя мета, тому що якщо ви "вже зробив" все одно не зрозумієш, якщо не битися головою від тебе

Я прекрасно розумію, але я насправді мав на увазі тільки Карту iq і звідти робити все інше... я Не прошу 50% від картування звичайно ще і від Карти є тільки одна зміна в якості відправної точки я не думаю, що каша готова саме тому, що, якщо ви не вивчають не вдасться змінити з логікою все інше.

До речі я виклав Карту від укладачів, які я заплатив, і мені не важливо, що інші можуть скопіювати. Тоді я питаю Карті відправлення і ви говорите мені, що я хочу, щоб каша готова? Від... дух форумі, щоб допомагати один одному,... мій, звичайно, не тон, сперечатися насправді.

dragusdrake
Я прекрасно розумію, але я насправді мав на увазі тільки Карту iq і звідти робити все інше... я Не прошу 50% від картування звичайно ще і від Карти є тільки одна зміна в якості відправної точки я не думаю, що каша готова саме тому, що, якщо ви не вивчають не вдасться змінити з логікою все інше.

До речі я виклав Карту від укладачів, які я заплатив, і мені не важливо, що інші можуть скопіювати. Тоді я питаю Карті відправлення і ви говорите мені, що я хочу, щоб каша готова? Від... дух форумі, щоб допомагати один одному,... мій, звичайно, не тон, сперечатися насправді.

для того, щоб допомогти належним чином на карту IQ карта вимагає майже закінчилося. Існує не одна карта IQ, є трохи

і все одно я не можу допомогти вам, чому я не можу скачати файл

maxgen
привіт, хлопці...я намагаюся дізнатися все більше і більше...
питання...я прочитав, що призводить до нуля ці 4 карти прагне менше турбіна, коли ви ведете машину з педаллю постійно...наприклад, на автомагістралі.
на практиці тиск залишається більш низьким напругою, чим саме турбіна.Це правда?

dragusdrake
я не можу подивитися вкладення, але я думаю, ти маєш до карт управління vgt і відповіді немає з ряду причин:
1) у чому сенс скинути їх, щоб закликати менше турбіна?те, що носить турбіна зони вправи з його діапазону
2) у чому сенс скинути, якщо так легко закрити управління змінної і, ймовірно, не з'явиться більше!
3) навіть якщо це спрацює, ваші міркування, в чому сенс скинути, щоб досягти паритету з IQ більш низьким тиском, а потім набрав вага паливної та споживав більше?

причина, і дайте мені знати,

maxgen
я не можу подивитися вкладення, але я думаю, ти маєш до карт управління vgt і відповіді немає з ряду причин:
1) у чому сенс скинути їх, щоб закликати менше турбіна?те, що носить турбіна зони вправи з його діапазону
2) у чому сенс скинути, якщо так легко закрити управління змінної і, ймовірно, не з'явиться більше!
3) навіть якщо це спрацює, ваші міркування, в чому сенс скинути, щоб досягти паритету з IQ більш низьким тиском, а потім набрав вага паливної та споживав більше?

причина, і дайте мені знати,

Не знаю, якщо карти vgt. Тих, хто мені його запропонували, він сказав, що є зміни потужності і витрати палива. Знижує тиск турбо, тільки при вас постійно, але як тільки натиснула на газ тиск збільшується, як зазначено в карті

Errecinque
Не знаю, якщо карти vgt. Тих, хто мені його запропонували, він сказав, що є зміни потужності і витрати палива. Знижує тиск турбо, тільки при вас постійно, але як тільки натиснула на газ тиск збільшується, як зазначено в карті

карти скидання з осі iq мм3, що стосуються поріг спрацьовування при переході від нормальних до регенерації. не думаю, що потрібно чіпати. Справді, було б цікаво поставити в нуль, на автомобіль, з ще dpf, щоб побачити, що відбувається, тому що на цій defappata я думаю, якщо він відключений.

maxgen
А чотири карти, починаючи з адреси 1E3198

maxgen
карти скидання з осі iq мм3, що стосуються поріг спрацьовування при переході від нормальних до регенерації. не думаю, що потрібно чіпати. Справді, було б цікаво поставити в нуль, на автомобіль, з ще dpf, щоб побачити, що відбувається, тому що на цій defappata я думаю, якщо він відключений.

Я зробила тест... До 130 км/год стрілка турбо постійно на 1/1.2 бар. Тепер завжди в 130км/год впала до 0.6/0.8 бар. Так що працює редагувати ці карти, незважаючи на машину, вже defappata?

Errecinque
Я зробила тест... До 130 км/год стрілка турбо постійно на 1/1.2 бар. Тепер завжди в 130км/год впала до 0.6/0.8 бар. Так що працює редагувати ці карти, незважаючи на машину, вже defappata?

Це цікава річ, але ви повинні бути впевнені, щоб зробити цей тест і той же ділянку дороги з тим же нахилом і тій же пропорції педалі....якщо ні-це мить схвалити значення. А ще краще записати лог з модами і без модів (зрозуміло, тільки ті карти повинні бути різні, а решта все одно)

maxgen
Це цікава річ, але ви повинні бути впевнені, щоб зробити цей тест і той же ділянку дороги з тим же нахилом і тій же пропорції педалі....якщо ні-це мить схвалити значення. А ще краще записати лог з модами і без модів (зрозуміло, тільки ті карти повинні бути різні, а решта все одно)
Так так, я змінив лише чотири карти... решта все одно. Той факт, записати в журнал не здатний... В межі, якщо хто-то пропонує зробити тест би що завгодно для всіх

maxgen
Крім того, я думаю, що якщо ця зміна насправді ефективний, ВІН знижує стрес для турбіни, а витрата палива, вірно?

switing63
Крім того, я думаю, що якщо ця зміна насправді ефективний, ВІН знижує стрес для турбіни, а витрата палива, вірно?

На стрес турбіни не знаю відповіді, на витрату палива я б сказав, зовсім немає. Мати 0,6/0,8 тиску турбо або 1/1,2 означає лише те, що потрапляє менше повітря в циліндрі, але кількість дизельного палива, що впорскується, якщо не буде змінено (в інших картах) залишається незмінним і відповідно споживання результат той же. Просто AFR виходить більш "багатий".

maxgen
я міг би перевірити кілька разів, і насправді призводить до нуля ті чотири карти тиску турбо опускається, коли ви подорожуєте з педаллю постійно. Я думаю, що йому буде тільки добре.
тепер я хотів би запитати вас ще дещо...картку, яка додається в цьому, як і належить в ****llo turbo? в сенсі.. - це надмірно турбо або так тихо?Мене не хвилює інше, мені треба знати тільки, щоб зрозуміти, якщо це сталося, зменшите значення.
Я питаю, тому що свист турбіни збільшилася незначно і не хочу завдавати шкоди. Машина має 214000km .
дякую
карту в це на початку посту

maxgen
Я чекаю новин. Дякую